Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bende bu ay kıprdanmalar hisetmedim nedense canım..bendede yumoş yok demişti doktorum hayırlsı bu ay neler yaşıycaz bakalım canım..ben kür yapmıycam artık kullandığım bitkisel iaçlar yeterlidir..

ben doktoruma sordum biesteronu kulanabilirmiyim diye kullan demişti..bitkisel her ilacı cyclo kulanabilirsin demişti..biesteronda bitksel bir ilaç değilmi canım..içeriğini çok arşatırmadım ama..reçetesiz alabiliyoruz biesteronu..

canım inş güzel haberler ile gelirsin...dualarımız seninle..

Gulnevacim yumurtlama tedti yapmissin ama ben hic yapmadim hic anlamiyom o testten o yuzden bisey diyemiycemmm....

Mrbb kizlarrrr
bugun esimle saat 10:00da hastanedeydik su falan ictimmm veee bebislerimiii saat 11:00de koydularrr saat gozumun onundeydii.onlarii gordum fotolariyla yatip kalkiyorumm..;-)kizlarr inanin su asama bilee o kadar guzelki hamilelik kimbilir ne guzel ne muhtesem ne anlatilmazz bi duyguuu rabbimm hepimize yasatsinnnn birinci kalite iki adet gobistee ayetel kursiler dualarrr ediyorum tum benlimle onlari o kadar cok istiyorumkii birisini bile gozden cikaramiyorumm ikiside tutar insallahhh..biesteron dewam ediyorum gunde uc ignem varr..kan sulandirici progesteron bide tutunma arttirici bide catlama ignem 5.gun vuruncam benden bu kadarr kizlarr gerisi rabbimee

Merhaba arkadaslar 30 yaşındayım yaklaşık 4 yıldır menopozdayim bu süre boyunca kendiliğimden regli olmadım ama dün şok oldum regli olmuştum 2 gündür devam ediyor . Bunu yaşayan varmi ? Boyle oluyor mü menopoz döneminde ?

maşallah rabbim bebişlerinle yatıp kalktığın günleride yaşatsın inş

canım hayırlı olur inşallah, bebekler tutunur inşallah ben de heyecanlandım vallahi. Bize umut olursun inşallah

amin cnm rabbim yardım etsin hepimize...
anldım cnm doktor kullan diosa kullan inş şifa olsun
cansu hayırlı olsun cnm ikizlerin sımsıkı tutunsun annesine

maalesef beta hcg değerim düştü.

kızlar öncelikle eve saat 21 00 de geldim ve hemen yazıyorum, geciktim kusura bakmayın.
beta hcg 1. değer 11,52 idi, 2. değer 10,88 çıktı, yani değerim düştü..... kısmet değilmiş, hayırlıısı buymuş diyeceğiz, önümzdeki maçlara bakacağız.

inşallah 12 gün sonra güzel haberi verirsin, allaha emanet olun

cansu biesteron yumurta toplanana kadar içiliyor diye biliyorum, doktoruna sorup içiyorsundur umarım,....

Son düzenleme:

alısalıs aynı hastanedemi yaptırdın 2 testleri çünkü farklı hastanelerde yapılınca referans değerlerinde farklılıklar oluyormuş die duymuştum cnm ölçümlerde farklılık oluyormuş inş. cnm bebişin senledir

[/QUOTE]=depresifpollyana;31818732]alısalıs aynı hastanedemi yaptırdın 2 testleri çünkü farklı hastanelerde yapılınca referans değerlerinde farklılıklar oluyormuş die duymuştum cnm ölçümlerde farklılık oluyormuş inş. cnm bebişin senledir [/QUOTE]

aynı yer canım, yok artık bu iş sonlandı, 2 kat artmazsa kimyasal gebelik oluyor.

kızlar benim fsh 8-12 arasında değişiyor doktorlarım hep yüksek seviyelerde dediler ve ben çok kafama taktım.amh testi yaptırdım bu ay ve 4.76 çıktı.referans değeri yazmıyor yanında doktorumada soramadım.sizce değerim nasıl?

=depresifpollyana;31818732]alısalıs aynı hastanedemi yaptırdın 2 testleri çünkü farklı hastanelerde yapılınca referans değerlerinde farklılıklar oluyormuş die duymuştum cnm ölçümlerde farklılık oluyormuş inş. cnm bebişin senledir [/QUOTE]

aynı yer canım, yok artık bu iş sonlandı, 2 kat artmazsa kimyasal gebelik oluyor.[/QUOTE]

canım herşeyde vardır bir hayır...hala umut var bence canım çokta düşüş yok aslında belki yeni yeni tutnmaya başlıyodur bebişin canım..doktor ne diyo bu duruma canım..herşeye ramen üzülme canım annesini bekleyen 2 yumoşun daha var yalnış hatırlamyısam canım..

fsh çokta yüksek değil canım...fsh düşürmek için hayıt kulanabilirsin amh testinde çok güzel hiç düşük değil..rezerv maşallah yerinde canım..kafana takılcak bir durumun yok rahat ol canım..

hakında hayırlısı olsun canım inş meleklerin annelerine sıkı sıkı tutunurlar..çatlatma iğnesi yumoş toplama işleminden önce yapılmıyomu canım..transferden sonra yapılıyomuki ilginç..biesteronuda hamileler kulanılmaz diyo reçetede..sen bir doktoruna tekrar sor canım kullan dediğine eminmisin..bol bol ananas ve çiğ kabak çekirdeği ye canım...

hayırlı olsun canım inş bebişlerin sana sımsıkı tutunur hep seninle olurlar allah yardımcın olsun darısı bizlere olsun inş..

fsh 10 un altına iyi dio doktorlar..amh çok güzel benim mesela 0 larda düşün allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…