Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hayırlısı demekten başka elden bişi gelmio cnm çok üzüldüm...sen adet olmadın daha dimi kanama başlamadı kimyasal gebelikte kanama gelmiyomuydu
adet olmadım, 1 haftaya olurmuşum. ama ilaçları kes dediler. zaten değer 100 veya daha fazlası bile olsa, 2ye katlamazsa sağlıksız gebelik olurmuş polyonna.
merice amh zaten en fazla 5 oluyor, yani sen çok iyi durumdasın, fsh yi ilaçlarla düşürürsün , ama yine de geç kalma derim.

aynı yer canım, yok artık bu iş sonlandı, 2 kat artmazsa kimyasal gebelik oluyor.[/QUOTE]

canım herşeyde vardır bir hayır...hala umut var bence canım çokta düşüş yok aslında belki yeni yeni tutnmaya başlıyodur bebişin canım..doktor ne diyo bu duruma canım..herşeye ramen üzülme canım annesini bekleyen 2 yumoşun daha var yalnış hatırlamyısam canım..[/QUOTE]
--------------------------------------
evet canım hayırlısı, düşüş yok gibi de, 2 ye katlanma kuralı var , hayırlısı canım, kenarda 1 tane var , olmazsa birkaç daha biriktirmek lazım, tabii kısmet olursa. zaten bu ay sadece endoyu takip edeceğim, 1 ay sonra sınavdan sonra tedaviye veya denemelere devam yani.
transfer olunca takviyelerimi bırakmıştım, onları yine almaya başlarım.......

sen de takviyeleri ihmal etme.... sakın..... birgün bunlar bizim işimize yarayacak inşallah

Son düzenleme:
adet olmadım, 1 haftaya olurmuşum. ama ilaçları kes dediler. zaten değer 100 veya daha fazlası bile olsa, 2ye katlamazsa sağlıksız gebelik olurmuş polyonna.

anladım alısim rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok zor yollardan geçiyoruz maddi manevi allah yardımcımız olsun...
bide aklıma bişi takıldı ilk beta düşük çıkınca genelde sağlıksız gebelikmi oluyor kk daki okuduğum topiklerde bazılarında böle olmuş ya düşükle sonuçlanmış yada kalp atışı duyulmamış kürtaj yada kimyasal... ama tabi düşük beta çıkıp sonradan artanda oluo offf nebilim çok zor bu işler nasip kısmet

Son düzenleme:
bu senin ilk tüp denemenmiydi canım..inş bidaki treansferinde bebişin tutnur annesine..ben sadec bitkisel takviyeler uygulamay kara verdim canım tabi doktorumnda izniyle kendi kafama göre bişeyler kullanmıycam..doktorum ne dediyse çıkıyo canım fsh düşmeden tedaviye başlamıyo başlasakta sonuç olumsuz olur diyo..bakalım canım inş fsh düşerde bende başlarım tedavime..

canım herşeyde vardır bir hayır...hala umut var bence canım çokta düşüş yok aslında belki yeni yeni tutnmaya başlıyodur bebişin canım..doktor ne diyo bu duruma canım..herşeye ramen üzülme canım annesini bekleyen 2 yumoşun daha var yalnış hatırlamyısam canım..[/QUOTE]
--------------------------------------
evet canım hayırlısı, düşüş yok gibi de, 2 ye katlanma kuralı var , hayırlısı canım, kenarda 1 tane var , olmazsa birkaç daha biriktirmek lazım, tabii kısmet olursa. zaten bu ay sadece endoyu takip edeceğim, 1 ay sonra sınavdan sonra tedaviye veya denemelere devam yani.
transfer olunca takviyelerimi bırakmıştım, onları yine almaya başlarım.......

sen de takviyeleri ihmal etme.... sakın..... birgün bunlar bizim işimize yarayacak inşallah[/QUOTE]

canım fsh yüksekken amh nasıl iyi çıkıyo bu testler arasındaki farkı anlamadım.birde ben bu testi adetimin 26. günü yaptırdım gün önemli bu tahlilde canım.caanım bizde aynı zamanda erkek infertileside var bu ay tüp tedavisindeyim.rabbim yüzümüzü güldürsün.

aynen yazdığın gibi tatlım, iki halde olabiliyor.... kısmetten öteye birşey olmuyor, böyle düşünelim, rahatlayalım bence...

canım, ben nisan ayında ilk transferimi oldum, ama o zaman endo 5,7 mm idi, yani çok ince idi, 2-3 ay bekledik kalınlaşmayınca mecburen transfer oldum... ha şöyle bu halde hatta 5 mm de bile tutanlar olabiliyormuş, tabii ki az ihtimal.
2.transferimi de 24 ağustos da oldum, bunda da endo 8,2 mm idi (transferden 3 gün önceki ölçüm),, hem de hiç ilaçsız kendiliğinden kalınlaştı, ama yine tutanma bu kadar olabildi.... özetle birşeyler iyiye gidiyor fakat kağnı hızıyla şekerim..... inşallah arap atı gibi sonradan açılır ve hep birlikte hızlı ilerlemeler kaydedebiliriz......
senin yaşın daha genç, sakın sakın ümidini yitirme, en azından önünde uzun yıllar var...... bak az önce bir arkadaş ne kadar genç menapoz aşamasındayım yazmış sonra kendiliğinden adet olmaya başlamış, Allahtan ümidimizi kesmeyelim.... doktoruna güven o da çok önemli.....

Ewett canim catlatma ignesii o..zellikle sordumm ewett dedi kalcadan vuruncakmisimm...biesteron gelince iki doktorda kullan dedi sizde boyle diyonuz ben en iysi icmiyimm;-) cig kabak cekirdegi ne ise yariyoo..ananas bulamadim yaa cok markete sorduk.bugun kizilaya gidip sorcak esim..

çatlatma iğnesi tarnsferden 2.3 vaya 4 . gün yeniden yapılırki tutunmayı güçlndirsin diye canım hatta başka ilaçalrda vardır hem tüp bebekte tedavideyken kulanılıp hemde bir doz tarnsferden sonra yapılır tutunmaya destek olması açısından

canım abzı ilaçarlar kanda gebelik görülene kadara kulanılr dr sana kulan dediyese bu tür bir ilaç olabilir anans büyük manavlara bak bulursun

Yetercimm insallahh bu seferr bebecin gelcek icime dogdu bu 6.denemen olcak dimi bide ekimde olucak tup bebegin.neopojen diye bi ignede var onuda cok az miktarda koldan yapiyorum.aynen senin dediklerini dedi doktor yetercimm[/QUOTE]

canım sağol allah razı olsunn evet o sölediğin iğneyi kız kardeşimde yapıyor (aslında kanser hastarının kulandığı bir ilaçmış)kardeşimde dondulmuş tedvaisinde bu gün transferin 3. günü rabbim hepimize anneliği yaşatısn hayırlısyla inş

Yetercimm insallahh bu seferr bebecin gelcek icime dogdu bu 6.denemen olcak dimi bide ekimde olucak tup bebegin.neopojen diye bi ignede var onuda cok az miktarda koldan yapiyorum.aynen senin dediklerini dedi doktor yetercimm

canım sağol allah razı olsunn evet o sölediğin iğneyi kız kardeşimde yapıyor (aslında kanser hastarının kulandığı bir ilaçmış)kardeşimde dondulmuş tedvaisinde bu gün transferin 3. günü rabbim hepimize anneliği yaşatısn hayırlısyla inş[/QUOTE]

Ewett esimde nette okudu kemoterapi oncesi veriliyomus.insallahh kardesinin sonucuda pozitiff olurrr...progesteron ignesi vurundunmu hic mide bulantisi yapiyomu.benim dger tup bebekin 2.gununde kanamam olmustu o yuzdenn vurunuyorum

canım evet yapar (şu an ismini hatırlamıyorum )ama ben o ilacıkulanırken 4 kilo vermiştim hiç bir şey yiyemiyordum o kadar yani SENİN İÇİNDE TEDAVİN BEBEKLE SONUÇLANSIN İNŞ CANIM ALINTILAR KARIŞMIŞ O YÜZDEN ALINTISIZ YAZDIM

Son düzenleme:

kabak çekirdeğide tutunmaya yardımıcı oluyomuş canım..büyük alışveriş merkezlerin marketlerinde mutlaka oluyo canım carfour veya kipaya baktınmı..

gulneva slm nasılsın

a.s canım iyiyim sen nasılsın...kafam biraz karıştı canım ya sana bişer sorayım ben perşembe ovilasyon testi yaptım iki çizzgi ama tek çizgi hafif sonra cuma tekrar yaptım ikinci net çift çizgi cumartesi tekrar yaptım yine net çift çizgi ve bugün yine takrarladım ama geç kaldım akşam 9 gibi yaptım diğerlerini öğlenden sonra 3 gibi yapmıştım o yüzdenmidir nedir canım bugün tek çizgi var diğer ikinci çizgi hafif ve du durmda bugün yumurtlama işlemi sona ermiş görünüyo..aklıma takılan madem ultrasonda yumoş yok bu hormon nasıl bende çıkabiliyo..

ben aynen dvm cnm yarın doktora gidicem tüp merkezlerinede uğriyim ön görüşme yapim diom..cnm geçende dediğim gibi doktora gittikten sonraki günlerde yeni yeni oluşmaya başlamış olabilir yumilerin..o çift çıkan günleri değerlendirseydiniz cnm allah büyük tutuverir belki..bu arada iki çizgininde koyulukları eşitti dimi hafif silik bile olmayacak diğerinden yani ikiside aynı derece koyu olacak....bu arada ismin altta çıkmıo cnm ç.içi görünmüosun nedenki acep :26:

perşembe yaptığım ikinci hafif çizgi cuma ve cumartesi daha koyuydu ama ikiside eşit..değerlendik canım değerlendirmezmiyim kaçarmı hiç.. kocişim yorgun morgun haletik çalışmaları...Alllah büyük canım ben umudumu hiç yitirmiyorum birgün bebişim gelicek bana normal yada tüple hiç farketmez..ama madi durumumz ortada normal gelirsede dünyanın en şanslı annesi ben olucam inş..sağlıklı olsunda annesi ona herşeyini feda eder gelsin o yeterki meleğim annesine..git ön görüşm yap canım fiyatıda anlaş sonuçta vercekleri ialç aynı diğerlerinden farkı yok zaten yumurta ilaçlara cvp vermiyosa büyümüyosa ipta ediyolar..çok aşırıda yüklenmek olmaz yumurta büyümüyo diye..sen git konuş fiyat iste ortalama canım..

negüzel cnm ikiside eşitmiş çizgilerin koyulukları olur tabi neden olmasın rabbimin bi ol demesiyle neler olmazki....umut hep var tabi cnm değerlendirmişsinizde bakarsın sürprz yapar bebiş... cnm bu arada sen tüp tedavisi görürken hangi ilaç iğneleri kullanmıştın hani sonra aşılamaya döndürmüşya doktorun ilaçlar iğneler hangisiydi...bakalım cnm önce dahiliyeye çıkıcam sonrada ön görüşme yaparım tüpçüyle hakkımızda hayırlısı inşallah adet tarihin nezman cnm senin..

allah allah nedenki görünmez olduk kuzum ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…