adet olmadım, 1 haftaya olurmuşum. ama ilaçları kes dediler. zaten değer 100 veya daha fazlası bile olsa, 2ye katlamazsa sağlıksız gebelik olurmuş polyonna.hayırlısı demekten başka elden bişi gelmio cnm çok üzüldüm...sen adet olmadın daha dimi kanama başlamadı kimyasal gebelikte kanama gelmiyomuydu
merice amh zaten en fazla 5 oluyor, yani sen çok iyi durumdasın, fsh yi ilaçlarla düşürürsün , ama yine de geç kalma derim.kızlar benim fsh 8-12 arasında değişiyor doktorlarım hep yüksek seviyelerde dediler ve ben çok kafama taktım.amh testi yaptırdım bu ay ve 4.76 çıktı.referans değeri yazmıyor yanında doktorumada soramadım.sizce değerim nasıl?
=depresifpollyana;31818732]alısalıs aynı hastanedemi yaptırdın 2 testleri çünkü farklı hastanelerde yapılınca referans değerlerinde farklılıklar oluyormuş die duymuştum cnm ölçümlerde farklılık oluyormuş inş. cnm bebişin senledir
adet olmadım, 1 haftaya olurmuşum. ama ilaçları kes dediler. zaten değer 100 veya daha fazlası bile olsa, 2ye katlamazsa sağlıksız gebelik olurmuş polyonna.
adet olmadım, 1 haftaya olurmuşum. ama ilaçları kes dediler. zaten değer 100 veya daha fazlası bile olsa, 2ye katlamazsa sağlıksız gebelik olurmuş polyonna.
merice amh zaten en fazla 5 oluyor, yani sen çok iyi durumdasın, fsh yi ilaçlarla düşürürsün , ama yine de geç kalma derim.
aynı yer canım, yok artık bu iş sonlandı, 2 kat artmazsa kimyasal gebelik oluyor.
aynen yazdığın gibi tatlım, iki halde olabiliyor.... kısmetten öteye birşey olmuyor, böyle düşünelim, rahatlayalım bence...anladım alısim rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok zor yollardan geçiyoruz maddi manevi allah yardımcımız olsun...
bide aklıma bişi takıldı ilk beta düşük çıkınca genelde sağlıksız gebelikmi oluyor kk daki okuduğum topiklerde bazılarında böle olmuş ya düşükle sonuçlanmış yada kalp atışı duyulmamış kürtajyada kimyasal... ama tabi düşük beta çıkıp sonradan artanda oluo offf nebilim çok zor bu işler nasip kısmet
bu senin ilk tüp denemenmiydi canım..inş bidaki treansferinde bebişin tutnur annesine..ben sadec bitkisel takviyeler uygulamay kara verdim canım tabi doktorumnda izniyle kendi kafama göre bişeyler kullanmıycam..doktorum ne dediyse çıkıyo canım fsh düşmeden tedaviye başlamıyo başlasakta sonuç olumsuz olur diyo..bakalım canım inş fsh düşerde bende başlarım tedavime..
inşallah 12 gün sonra güzel haberi verirsin, allaha emanet olun
cansu biesteron yumurta toplanana kadar içiliyor diye biliyorum, doktoruna sorup içiyorsundur umarım,....[/QUOT
Alisalis deger katlanmamiss:--(ama bu herseyin sonu dgl tabiii dondurulmusun varmiydii canim yoksa bu son muydu....
Biesteron gelince ankara unlu doktoru olan hulusi bey var baskent hast. prof onasordum dogurana kadar dedi.kendi doktoruma sordum kullanirsan faydasi olur zarari olmaz dedi.gunde bi tane iciyorum ama sizin doktorlar onay vermedi sanirum bende icmem o zamannnn...alisalis yilmak yok yoladewammm
Ewett canim catlatma ignesii o..zellikle sordumm ewett dedi kalcadan vuruncakmisimm...biesteron gelince iki doktorda kullan dedi sizde boyle diyonuz ben en iysi icmiyimm;-) cig kabak cekirdegi ne ise yariyoo..ananas bulamadim yaa cok markete sorduk.bugun kizilaya gidip sorcak esim..hakında hayırlısı olsun canım inş meleklerin annelerine sıkı sıkı tutunurlar..çatlatma iğnesi yumoş toplama işleminden önce yapılmıyomu canım..transferden sonra yapılıyomuki ilginç..biesteronuda hamileler kulanılmaz diyo reçetede..sen bir doktoruna tekrar sor canım kullan dediğine eminmisin..bol bol ananas ve çiğ kabak çekirdeği ye canım...
hakında hayırlısı olsun canım inş meleklerin annelerine sıkı sıkı tutunurlar..çatlatma iğnesi yumoş toplama işleminden önce yapılmıyomu canım..transferden sonra yapılıyomuki ilginç..biesteronuda hamileler kulanılmaz diyo reçetede..sen bir doktoruna tekrar sor canım kullan dediğine eminmisin..bol bol ananas ve çiğ kabak çekirdeği ye canım...
Ewett canim catlatma ignesii o..zellikle sordumm ewett dedi kalcadan vuruncakmisimm...biesteron gelince iki doktorda kullan dedi sizde boyle diyonuz ben en iysi icmiyimm;-) cig kabak cekirdegi ne ise yariyoo..ananas bulamadim yaa cok markete sorduk.bugun kizilaya gidip sorcak esim..
canım abzı ilaçarlar kanda gebelik görülene kadara kulanılr dr sana kulan dediyese bu tür bir ilaç olabilir anans büyük manavlara bak bulursun [/QUO
Yetercimm insallahh bu seferr bebecin gelcek icime dogdu bu 6.denemen olcak dimi bide ekimde olucak tup bebegin.neopojen diye bi ignede var onuda cok az miktarda koldan yapiyorum.aynen senin dediklerini dedi doktor yetercimm
Yetercimm insallahh bu seferr bebecin gelcek icime dogdu bu 6.denemen olcak dimi bide ekimde olucak tup bebegin.neopojen diye bi ignede var onuda cok az miktarda koldan yapiyorum.aynen senin dediklerini dedi doktor yetercimm
Ewett canim catlatma ignesii o..zellikle sordumm ewett dedi kalcadan vuruncakmisimm...biesteron gelince iki doktorda kullan dedi sizde boyle diyonuz ben en iysi icmiyimm;-) cig kabak cekirdegi ne ise yariyoo..ananas bulamadim yaa cok markete sorduk.bugun kizilaya gidip sorcak esim..
gulneva slm nasılsın
a.s canım iyiyim sen nasılsın...kafam biraz karıştı canım ya sana bişer sorayım ben perşembe ovilasyon testi yaptım iki çizzgi ama tek çizgi hafif sonra cuma tekrar yaptım ikinci net çift çizgi cumartesi tekrar yaptım yine net çift çizgi ve bugün yine takrarladım ama geç kaldım akşam 9 gibi yaptım diğerlerini öğlenden sonra 3 gibi yapmıştım o yüzdenmidir nedir canım bugün tek çizgi var diğer ikinci çizgi hafif ve du durmda bugün yumurtlama işlemi sona ermiş görünüyo..aklıma takılan madem ultrasonda yumoş yok bu hormon nasıl bende çıkabiliyo..
ben aynen dvm cnm yarın doktora gidicem tüp merkezlerinede uğriyim ön görüşme yapim diom..cnm geçende dediğim gibi doktora gittikten sonraki günlerde yeni yeni oluşmaya başlamış olabilir yumilerin..o çift çıkan günleri değerlendirseydiniz cnm allah büyük tutuverir belki..bu arada iki çizgininde koyulukları eşitti dimi hafif silik bile olmayacak diğerinden yani ikiside aynı derece koyu olacak....bu arada ismin altta çıkmıo cnm ç.içi görünmüosun nedenki acep :26:
perşembe yaptığım ikinci hafif çizgi cuma ve cumartesi daha koyuydu ama ikiside eşit..değerlendik canım değerlendirmezmiyim kaçarmı hiç.. kocişim yorgun morgun haletik çalışmaları...Alllah büyük canım ben umudumu hiç yitirmiyorum birgün bebişim gelicek bana normal yada tüple hiç farketmez..ama madi durumumz ortada normal gelirsede dünyanın en şanslı annesi ben olucam inş..sağlıklı olsunda annesi ona herşeyini feda eder gelsin o yeterki meleğim annesine..git ön görüşm yap canım fiyatıda anlaş sonuçta vercekleri ialç aynı diğerlerinden farkı yok zaten yumurta ilaçlara cvp vermiyosa büyümüyosa ipta ediyolar..çok aşırıda yüklenmek olmaz yumurta büyümüyo diye..sen git konuş fiyat iste ortalama canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?