negüzel cnm ikiside eşitmiş çizgilerin koyulukları olur tabi neden olmasın rabbimin bi ol demesiyle neler olmazki....umut hep var tabi cnm değerlendirmişsinizde bakarsın sürprz yapar bebiş... cnm bu arada sen tüp tedavisi görürken hangi ilaç iğneleri kullanmıştın hani sonra aşılamaya döndürmüşya doktorun ilaçlar iğneler hangisiydi...bakalım cnm önce dahiliyeye çıkıcam sonrada ön görüşme yaparım tüpçüylehakkımızda hayırlısı inşallah adet tarihin nezman cnm senin..
allah allah nedenki görünmez olduk kuzum ya
bak biz çok becerikli kadınlarız canım görünmez bile olabiliyoruz..bana tüp bebek tedavisinde en yükek doz ilaçlar kullanmıştı doktorum hem kalçadan hem göbekten isimlerini bilmiyorum söyledi ama unutum...4 günlük tedaviyle benim yumoşlar çok çabuk büyüdüler 14 günkü dğerlere ulştılar..çok aşırı ilaçta yumurtanın kalitesini bozuyo bence..benim son adet tarihim 26 ağustos canım daha 20 gün var daha adete..senin ne zaman adet tarihin..
acaba yavaş yavaş düşük doz ilaç kullanılsaydı dahamı iyi olurduki cnm senin için...35 gündemi oluon cnm artık adet...benim cnm tahmini 5 gün var adetime...gecikmezse çünkü bu ay hayıt içmedim gecikebilir düzensizlik olabilir
ben yumoşların düzensiz büyümesinede yanmıyorum canım artık..ben o tedavimden sonra çok bünyem değişti adet tarihlerim uzadı normalde 28 gün hiç şaşmaz en fazla bir gün şaşardı şimdi 34 gün adet olabiliyorum..fsh hiç 60 çıktığını bileme fsh tavan yaptı o tedavimden sonra..bu ialçlar beni daha çok mahveti ben az ilaçla yumoş büyüsün isityorum artık önce Allahın izniyle tabi canım..
cnm çok zor süreçlerden geçiyoruz....şu adetleri hormonları yumileri herşey etkileyebilio stres sinir uykusuzluk vs daha biçok şey hatta bugün bir arkadaş konu açmış sivilce ilacı kısırlık yapıo gibi bişeydi sanırım okudunmu sende cnm acaba diyorum benimde yumiler tek tük ya rezerv azaldıya bugüne kadar kullandığım çeşitli ilaçlardan dolayı eksilmiş olabilirmiki die düşündüm o yazıyı okuduktan sonra ne bilim alerji ilacı antibiyotik falan daha aklıma gelmeyen kullandığımız ilaçlarda yumileri azaltmış olabilirmki
bende tam aksine hiç ilaç kullanmayan biriydim..başım arsada hiç ilaç almazdım canım onunla alakası yok bence..ben küçüken apandisit ameliyatı geçirmiştim..hata apandisitim patlamış ölümlerden dönmüşüm..bende çok araştırmadım ama benim gibi apandisit patlayanlar gebe kalmakta zorlanıyomuş..sen apandisit ameliyatı geçirdinmi canım..
hayır cnm apandisit ameliyatı geçirmedim...ama sana şunu diyim yengem geçirmiş küçükken aynen dediğin gibi patlamış ölüomuş nerdeyse acil ameliyat ama evlendiklerinde ilk geceden hamiş kaldı cnm çocuğu çok huysuz die korundular sonra kızı 7 yaşına gelince korunmayı bıraktılar bıraktıkları ay yine hamiş şimdi bide oğlu oldubilemedimki cnmya işte bişi sebeb olacak demekki allah nasip ettimi sebebler ortadan kalkar inşallah...valla bende merak ettim bu konuyu acaba yumurtaları tüketen etkenler neler ilaç ameliyat vs.. yediklerimiz içtiklerimiz falan neler acaba bilgisi olanlar yazarlarsa fikir sahibi oluruz
bende apandisitime bağlamıştım doktorum onunla lakası yok diyo..bizim anne karnında yumoş sayısı belirlenirmiş canım doğunca belli bir kısmını kaybedermişiz diğer kalanlarıda adetle atıyomuşuz..biz anne karnında az yumoş sayısı olarak doğmuşuz..doktorum geçen ay bu konuda konuştuk bayağ bir bana kendini suçlama senin haatan değil kesinlikle diyo..yani dünya sadece bunların etrafında dönmüyo yani bu bir hastalıkta değil diyo..yani biraz sabırla uygu zamanı yakalayıp tüpe gidicez diyo..sabırdan başka elden bişey gelmiyo maalesef canım..
geçen sene bu zamanlar amh bakılmıştı 0.8 çıktı. 2 3 ay önce 0.6 ya düşmüştü.. fsh lh falan geriye kalan her şey normal. çikolata kistim var..tamam bekledim en sonunda kabul ettim artık tüp taktıracam diye.. bu defa da sürekli dr. oyalıyor beni.. mayıs ta gittik adeti bekleyelim dedi..tamam.. adet olunca ginera başladı.adet ol gel dedi. ertesi ay adet olamadım..geçen ay gittim bu defa da ovitrelle yaptırdı bi yımırta varmış kist olmasın onu da patlatalım dedi.. şimdi de çikolata kistlerine aspirasyon yapacakmışş..zannımca başka dr. bulmalıyım..
uzun oldu kusura bakmayın..
sim kızlar topiğimiz yine çok sesiz ve sayfamız 3 sıraya gerilemişiz..bende dahada gerilemeyelim diye yazayım dedim..ümücüğüm nerelerdesin hiç girmiyosun artık bahar sen neler yapıyosun sende girmiyosun bu aralar..cansu senin nasıl gidiyo yumoşları aldın göbüşe inş hayırlı haberler verirsin bizlere..dualarımız seninle canım..kelebek sende transferin olmuştu gelişmelerden haberdar et bizi merakta bırakma canım...
kızlar,
1000. sayfamız hayırlı uğurlu ve bundan sonra her ay hamilesi artan bir topic olsun.
bişey yaptığım yok canım hafta sonu düğünümüz vardı eşimin halasının kızı evlendi bugünde görümcem doğum yaptı çok tatlı bi oğlu oldu hem çok mutlu oldum hemde kendim için üzüldüm bende görücekmiyim acaba bu günleri dedim saklı saklı ağladım kimseye belli etmeden eşim gördü bizimde olcak bizde görücez geçicek bu günler diyo..eşim çok destek oluyo kendimi iyi hissetmem için elinden geleni yapıyo..inş bigün bizlerde görücez beklediğimiz güzel günleri...
kızlar,
1000. sayfamız hayırlı uğurlu ve bundan sonra her ay hamilesi artan bir topic olsun.
günaydınkeyifler nasıl arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?