Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım yumurta sayın güzel neden doktor öyle dediki anlam veremedim..fsh tahlili ve amh tahlili yapılmadan yumurta rezervin azalmış diyemez hiçbir doktor..başka bir doktora git canım ezbere konuşan doktora ne kadar güvenilir..kaç senelik evlisin canım yaş kaç..moralini hiç bozma tahlil yapmadan anlaşılmaz öyle yumurta rezervin azaldı diye..maşallah yumurta sayında güzel..

ben 28 yaşındayım 2 senelik evliyim 1 sene korunduk zaten daha sonra istedik fakat olmadı doktora gittiğimizde sağ ve sol yumurtalığımda ufak ufak 4-5 tane kist olduğunu söyledi altan yaptığı muayenede kamera ile bana sağda 4 soldada 4 yumurtan var kistlerin şuanda 2. sırada çünkü yumurtan az hemen tüp bebek dedi daha sonra kistler doğum kontrol hapıyla büyümesi durdurulur dedi gittiğim doktor bursada bu konuda uzmanlardan biri ama kafam karıştı.çünkü hiç şikayetim yoktu adetlerim 28 günde bir olur kıllanma falan gibi şikayetlerimde yok

kistler herkezde oluyo canım..bazı kistler zararsız oluyo adetle yada tedaviyle gidebiliyo.kist yüzündende hamile kalamıyo olabilirsin.. sadece bir doktora bağımlı kalma canım..bursada doktor çok var bildiğim kadarıyla...adetin 3 günü fsh tahlilini mutlaka yaptır..amh tahlilinide mutlaka yaptır..

adetim yeni bitti bilseydim yaptırırdım cuma günü rahim filmim çekilecek daha sonra doktora göstereceğim senin yumurta rezervine nasıl bakıldı cnm ve kaç çıktı

adetim yeni bitti bilseydim yaptırırdım cuma günü rahim filmim çekilecek daha sonra doktora göstereceğim senin yumurta rezervine nasıl bakıldı cnm ve kaç çıktı

fsh tahlilini adetin 3 günü yaptırman gerekti..amh testini herhangi birgün yaptırabilirsin..biraz pahalı bir test amh testi 200tl civar tam fiyat bilemiyorum şuan canım..benim fsh şuan tavan yapmış durumda canım bazen fsh iniyo bazen çıkıyo..amh değerim 0,16 durumum vahim canım..fsh düşmesini bekliyorum tüp bebk tedavisine başlamak için..yaşım 34 canım 2 senelik evliyim bende evlendiğim günden beri hiç korunmadım ama gebelik hiç olmadı canım..rahim filmi çekildikten sonrada hamile kalan çok var canım aklında bulunsun..inş filmin temiz çıkar Allah yardımcımız olsun inş canım..

inşallah cnm senin yumurta rezervinin azlığını fsh değerindenmi anladılar ultrasyonda görünen yumurtalarla yumurta rezervi azlığı anlaşılmıyomu yani bide benim rahmim kalp şeklindeymiş:)))doktorum öyle dedi kalp inen kısımların biraz tıraşlanması lazım dedi bu konuyla ilgili bişey duydunmu cnm benim eşimde sorun yok çok şükür böyle olunca tüp bebekte şansımız ne olur sence sen daha bilgilisin forumdan

slm arkadaşlar bugün genetik sonuçlarımız çıktı maalesef eşimde problem çıktı dr mutlaka pgt li tüp bebek yapmamız gerektiğini söyledi. Zaman geçtikce farklı sorunlar çıkıyor bunda da vardır hayır diyorum. Bir taraftan yumurtalar alarm veriyor pgt için çok yumurtaya ihtiyaç varmış yumurta rezervi azalanlara pek önerilmiyormuş netten araştırdığım kadarıyla öğrendim. Düşüklerimin nedeni kalitesiz yumurtalık değil genetik problemiş.

Gecmis olsum serozii var bundada bi hayirrrr bence basarili bi pgt ile tutunur bebisinn..pgt de fark veriyimusun yani pahalimi dger tupe oranla.bide bu genetik test kromozon a mi bakildi yoks baska bi isim olarak mi geciyo bu tatlill

Gecmis olsum serozii var bundada bi hayirrrr bence basarili bi pgt ile tutunur bebisinn..pgt de fark veriyimusun yani pahalimi dger tupe oranla.bide bu genetik test kromozon a mi bakildi yoks baska bi isim olarak mi geciyo bu tatlill

canım özel mesaj kutun dolu boşaltırmısın

canım fsh ve amh değerlere bakılarak anlaşılıyo genelde..benim ultrasonda fsh yükseken bazen hiç yumurta görülmüyo fsh düştüğü zamanda üç adet yumurta görünüyo..bana bakarak senin yumurta sayın çok güzel..benim tahmini senin yumurta rezerv azlığı sorunun yok gibi görünüyo yumoş sayın 8 çok güzel..rahmin kalp şeklinde olması hakında hiç bilgim yok canım ya ama sana tavsiyem bir doktora bağlı kalma canım...

canım nasılsın nasıl gidiyo bekleme sürecin..test gnün ne zamandı inş bize güzel haberler verirsin..dualarımız seninle canım..

baharcım, teşekkür ederim desteğine. lütfen kendini bırakma , önünde çok uzun yıllar var, güçlü olmalısın, ve bu güçlü halin sana bebeğini getirecek..... bahar senin de mi değerin düşüktü ben hatırlamayamadım, fakat değer düşük bile olsa sağlıklı bebek doğuranlar da varmış, düşük değerle başlamak bebeğin tutunmayacağı veya sağlıklı olmayacağı anlamını taşımıyor, önemli olan artışların 2 kat şeklinde devam etmesi.... o yüzden bu tip negatifliklerle kendini tedaviden soğutma lütfen... biraz deşarj ol ve dimdik ayağa kalk, son sürat çalışmalara, tedavilere devam güzel kardeşim.
gülnevacım, inşallah bizlerde mucizelerimize kavuşacağız, akşam bu kk da yine bakım vardı, bu ara amma bakım yapıyorlar, sürekli gecici hizmet dışı oluyor, ayrıca ben sizi göremeyince yazmadım, sana artık kim online o da belli olmuyor sanki, birşeyleri yaparken birşeyleri de bozuyorlar sanırım.
inş 1001 sayfada çok hamiş haberler alırız ve bizlere umut olurlar..sen neler yapıyosun canım geldimi krımızılar...

tatlım, hemen bir sayfa sonra yani 1001 . sayfada hamiş haberleri görmek istemekle de çok şey istiyorsun yani, şöyle her ay 4 , veya 5 tane hamile duysak buna da şükür derim .... mesela burdan önümüzdeki ay gülneva,bahar, polyanna, ümmü, cansu hamile olsun, önümüzdeki ay alisalis. ve diğer 4 kişiyi de siz ekleyiverin işte.... ne kadar pozitifim bugün sevdim beni.....

canım ben baharın yerine cvp vermiş gibi olucam ama kusura bakmasın kendi yok baharın değeri düşüktü ilk etapta sonra gün aşırı istenen ikiye katlama olmuştı değerlerinde..keseyide gördü sonra kalp atışı duyulmamıştı maalesef canım..o yüzden kürtaj olmuştu..çok güzel şeyler yazıyosun canım Allahmı söyleti seni inş canım sırayla hamiş haberleri vericez burdan ben inanıyorum ve umutluyum..ovilasyon testiyle yumurtlama günümü kesin belirlemiştim canım çalışmalarımızda tam zamnında oldu bakalım bu ay neler görücez..bu ay çok pozitifim bende canım ben Allahtan gelen herşeye razıyım vernde o alanda Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize canım..senin kontrolün ne zaman canım değerin ne durumda adetin geldimi canım...

evet abla düşük değerle başlamıştım ilk 17 çıkmıştı ama çok güzel artıyodu en son 1600dü tahlil yaptırdığımızda doktor artık gerek yok yaptırmayın demişti ultrasonda takip ediyodu ama kalp atışları duyulmadı bu seferde işte..bazen güçlü olamıyorum tatilde inş kendimi toparlarım daha iyi olurum tedavi için allah yardımcımız olsun inş saydığın arkadaşlarla beraber hamiş kalırız güzel haberler veririz..

güzel kardeşlerim, ben size söylüyorum , yabana atmayın, sırasıyla olacak , inanın bana, Allah bizleri evlatsız bırakmayacaktır, sadece zamanını bekleyeceğiz, yalnız gülneva çok güzel yazmışsın, HAYIRLI EVLAT versin inşallah, aksi yönde düşünmek istemiyorum ama, Allah bizler için en iyisini en hayırlısını bahşedecektir......

baharcım, benim 11,52 idi, ama inan 8 ile bile doğuran varmış, gerçi bunlara takılmanın zamanı değil artık, inşallah sonrakiler 100,200 ler şeklinde başlar ve artar, bizim de içimiz rahat raha büyütürüz göbişleri.....

canım git tatilini yap hiç bebek düşünme tatilde..senin yaşın çok genç daha önünde çok uzun yol var..kendini toparlaman lazım biliyosun bizim hormonlarımıza moral bozukluğu iyi gelmiyo..sabırla ve duayla bu günleride atlatıcaz canım...

benim duam herzaman hayırlı sağlıklı evlat diye dua ederim..şuan vermemsindede vardır hayır..zamanı gelince gelcek bebişlerimiz kızlarr..bu arada kızlar ben ruşeym buldum kullanıyorum her sabah bir yemek kaşığğı yoğurtla karıştırıp iyiyorum inş şifa olur..kullanmanızı tavsiye ederim acayip enerji veriyo..her dakika hareket halindeyim yerimde duramıyorum bu kadar olur yani..

alısımmmm ağzından bal damlıyor bal bal ahh dua vaktine denk gelivermiştir inşallah bu güzel sözün evet evet alısım hepberaber hamile kalalımda artık bebeklerimizin kilosundan boyundan konuşalım ama yaaaa.. şimdi daha yumi onlar daha zigotlaşacaklarda sonra embriyolaşacaklarda sonra fetüsleşeceklerde öylemiydi ya çok uzun yoldan gelecek o kıymetlilerimiz inşallah sende bidahakine sağlıklı bi gebelik geçiricen inşallah sonunda bebiş göbekten kucağa geçecek

inş canım düşünmemeye çalışcam..bende herzaman hayırlı sağlıklı evlat diliyorum hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum ama bazen gücümüz kalmıyo işte birde görümcem yeni doğum yapınca onları gördükçe benimde şimdi 5 aylık olcaktı diyorum canım yanıyo daha çabuk olsun istiyo insan içimizde bi burukluk oluyo hayırlısı artık napalım kaderimizde ne varsa onu çekicez..

Allah sabır versin hepimize canım benimde eltimin kızı var 2 yaşında onu gördükçe o kadar özeniyorumki anlatamam kıskançlık değil kesinlikle..insanoğluyuz işte etkileniyoruz..Allahım görüyo bu halerimizi bizi boynu bükük bırakmıycak ben inanıyorum inş canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…