Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

polyana sen nasılsın canım..kırmızılara az kaldı diyodun gitinmi ön görüşmelere canım..

ben de ruşeym kapsul içiyordum , transfere kadar,, şimdi tekrar başlıyacağım, firma adı zadevital, ruşeym kapsulü. buğdağın embriyosu imiş, yani çok değerli.... tavsiye ederim, ve devam et derim, bu arada adet geldi, hem de ne adet, maşallah , bebiş gidiyorya çok geliyor.......
canım benim,,,, aynen olacak bunlar...... sonra mamalar vs konuşulacak,,,,, az kaldı az.

baharım, namaz kıl, dua et, herhangi bir kursa git, kafanı dağıt, boşalt, böyle çok takınca herşey altüst oluyor bilesin...... senin acil deşarj olmaya ihtiyacın var, onun ne olduğunu sen bulacaksın,,,,, bekliyorm sana 10 gün süre, ve meşgaleni yazacaksın, tamam mı ablacım....

polyana sen nasılsın canım..kırmızılara az kaldı diyodun gitinmi ön görüşmelere canım..

önce dahiliyeye gittmmim cnm mide bulantısından demiştim ya doktor psikolojik destek almamı söledi benle konuştuktan sonra doktorla konuşurken hıçkırıklara boğuluverdim birden bire gittim cnm doktor adetin 2.günü gel dedi yardımcı oluruzz falan dedi işte böle bende akışına bıraktım herşeyi plan yapmıcam artık şöle yaparız böle yaparız deyince hep ters tepio bende...onun için bakalım nasipte ne varsa hayırlısı olsun artık sen nasılsın cnm neler yapıosun ruşeym dediğin ne için cnm

ruşey çok değerli bişey canım budayın emriyosu..vitamin deposu her derde deva araştır neten canım..bizim akrabımız un fabrikasında çalışıyo üreticiden elime geldi çok şükür canım nerdeyse 3 kilo eşimede kullandırcam..ama günde bir yemek kaşığı geçmmemek kaydıyla kullanılıyo..baharatçılarda var sanada tavsiye ederim..acayip enerjide veriyo bu narada..

bakayım cnm bende araştırayım her yolu denioz zaten

bitene kadar devam canım gerçi akrabamız bitince haber ver yenisini getiririm diyo..ben hapını tercih etmedim üreticiden bana gelmeside çok büyük şans oldu bana..inş şifa olsun hepimize..bidaki tüp ne zaman düşünüyosun canım gerçi bir 3 ay ara vermek gerekmiş galiba..hakımızda hayırlısı canım..inş bidaki tüple gelsin meleğin canım..

aslında yarın veya ertesi gün belki giderim, ama bu ay pek bişey yapamam ayın 30.da ankarada olucam, 5 gün kalıcam, yani tedaviyi veya transferi ayarlamam zor olur, yani ekim adetinde birşeyler yaparım, benim mini tüp de ara vermek gerekmiyor, ya transfer olurum 1 tane donmuş var, ya, ya da yumoş olursa toplatırım, ama ekimde, sana da şifa olsun ruşeym,

Cikolata kisti.endometrioma var yani 3 tane.2 3 cmlik..1 yildir korunmuyoruz cocuk olmuyor.butuun dr.larda hemen tup taktir dediler.sorun bu işte. .sonunda basladik ama tedaviye. .

naıslsınız kılar ben yeğenimi okula götürdüm geldim birazdan pazara çıkacağım

canım ben daha önce kendim için 2kez, eşim için de 1 kez üniversite hastanesinde genetik test yaptırmıştık ve normal çıkmıştır. İstanbuldaki dr da farklı genetik tahlil yapılabiliyor size yapılan büyük anomalileri tespit eder size şimdi yapılacak daha küçük yapıtaşlarını incelemek için dedi. Ve sorun çıktı dediğim gibi. Pgt li tüp bebek maliyet bakımından yüksekmiş canım embriyoların içinden hücre alıp inceliyorlarmış netten araştırdım ben de burda ki hastanelerde pgt tüp bebek yapıyorlar ama embriyoları ankaraya gönderiyorlarmış üffff böyle ikte

Cikolata kisti.endometrioma var yani 3 tane.2 3 cmlik..1 yildir korunmuyoruz cocuk olmuyor.butuun dr.larda hemen tup taktir dediler.sorun bu işte. .sonunda basladik ama tedaviye. .

tüp taktırmakla alakalı bişey bilmiyorum ben canım..tüp taktırmakmı tüp bebek yaptırmakmı tam anlayamadım canım..sen operasyon geçirmeden önce diğer doktorlardanda bilgi al sadece bir kişini demesiyle operasyon yaptırma..doktorlara güvenmek zorundayız onlar herşeyi bizden daha iyi bilirler canım...pembe mavi diye bir merkez var bursada arkadaşım oraya tüp bebek yaptırdı şimdi sonuç bekliyo ve çok memnun doktorundan canım..sende bir görüş istersen illaki tüp bebk yaptırman gerekmiyo ön görüşme için canım..belki tedaviyle normal yolla yada aşılamayla bebek gelir onlar daha iyi bilgi verirler sana canım..

merhaba arkadaşlar...gülneva polyanna bahar adya28 cansu yeteer ve diğer topiklaşlar..nasılsınız..
cansu ve kelebek hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..
ben adet oldum kızlar..haftaya cumartesi için bahçeci hastanesinden randevu aldım..ama hiç içim pırpır etmiyor ..hayırlısı bakalım..
yarın unutmassam hormonlara bir baktırcam..
sizler nasıl gidiyor..şu sıralar pek giremiyorum nete...
herşey gönlünüzce olsun işallah...

canım bende başlayacağım ya tedaviye bende de tık yok ama diyorum ki kendime bundan öncekilerde için pırpır ettidene oldu bu seferde tık olmadan çık yola

cnm nerlerdesin göremiyoruz pek seni....cnm randevu almışsın hakkında hayırlısı olsun inş...için pır pır etmio ama göbüşünde bebişlerin pır pır edecek inş... hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz...

slm iyi geceler yeterim nasılsın bende bir bakayım dedim çok yoğun çalışıyoruz canım ya bu arada kasım da 3 denemeye başlıyorum

birde yeniyasada 3 deneme diyorlardı gerçekleştimi ki öpüyorum kocaman

ooooooooooooooooooooooooooooooo kimler gelmişşş hoş geldin iyiym canım HADİ HAYIRLI OLSUNNN CANIM FATMA ŞAHİNİN SAYFASINI TAKİP EDİYORUM BİR ŞEY YAZMIYOR NETTE BİR SAYFADA TÜP BEBEK YAŞI(DEVLETİN DESTEĞİ)38 DEN 40 ÇIKARTILDI DENEME SAYISI 2 İLE SINIRLI KALDI YAZIYORDU AMA NE KADRA GÜVENİLİR BİLMİYORUM

Umulsecimmm iyimm canimm sagolasin test gunumu bekliyorum yeri geliyo umutluyeri geliyo umutsuzz..e
Bahcecide baslamana cokkk sewindimm.cokk pozitif sonuc alann varr eminimm zamanida geldiyse bebecin bahcecide olmamasi icin bi neden goremiyorumm.doktorunn bellimi

işallah pozitif haberler alırsın canım..miniklerin seni hiç bırakmasın..
doktorum güvenç bey canım..içimden ona gitmek geldi bilmiyorum artık işallah hayırlı olsun..kendisiyle mailleşmiştim...haftaya belli olur işallah iyi bi doktordur..ve en önemlisi işallah doğru zamandır..allah yüzümüzü tez zamanda güldürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…