alısımmmm ağzından bal damlıyor bal balahh dua vaktine denk gelivermiştir inşallah bu güzel sözün evet evet alısım hepberaber hamile kalalımda artık bebeklerimizin kilosundan boyundan konuşalım ama yaaaa.. şimdi daha yumi onlar daha zigotlaşacaklarda sonra embriyolaşacaklarda sonra fetüsleşeceklerde öylemiydi ya çok uzun yoldan gelecek o kıymetlilerimiz inşallah sende bidahakine sağlıklı bi gebelik geçiricen inşallah sonunda bebiş göbekten kucağa geçecek
ben de ruşeym kapsul içiyordum , transfere kadar,, şimdi tekrar başlıyacağım, firma adı zadevital, ruşeym kapsulü. buğdağın embriyosu imiş, yani çok değerli.... tavsiye ederim, ve devam et derim, bu arada adet geldi, hem de ne adet, maşallah , bebiş gidiyorya çok geliyor.......benim duam herzaman hayırlı sağlıklı evlat diye dua ederim..şuan vermemsindede vardır hayır..zamanı gelince gelcek bebişlerimiz kızlarr..bu arada kızlar ben ruşeym buldum kullanıyorum her sabah bir yemek kaşığğı yoğurtla karıştırıp iyiyorum inş şifa olur..kullanmanızı tavsiye ederim acayip enerji veriyo..her dakika hareket halindeyim yerimde duramıyorum bu kadar olur yani..
canım benim,,,, aynen olacak bunlar...... sonra mamalar vs konuşulacak,,,,, az kaldı az.alısımmmm ağzından bal damlıyor bal balahh dua vaktine denk gelivermiştir inşallah bu güzel sözün evet evet alısım hepberaber hamile kalalımda artık bebeklerimizin kilosundan boyundan konuşalım ama yaaaa.. şimdi daha yumi onlar daha zigotlaşacaklarda sonra embriyolaşacaklarda sonra fetüsleşeceklerde öylemiydi ya çok uzun yoldan gelecek o kıymetlilerimiz inşallah sende bidahakine sağlıklı bi gebelik geçiricen inşallah sonunda bebiş göbekten kucağa geçecek
inş canım düşünmemeye çalışcam..bende herzaman hayırlı sağlıklı evlat diliyorum hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum ama bazen gücümüz kalmıyo işte birde görümcem yeni doğum yapınca onları gördükçe benimde şimdi 5 aylık olcaktı diyorum canım yanıyo daha çabuk olsun istiyo insan içimizde bi burukluk oluyo hayırlısı artık napalım kaderimizde ne varsa onu çekicez..
polyana sen nasılsın canım..kırmızılara az kaldı diyodun gitinmi ön görüşmelere canım..
önce dahiliyeye gittmmim cnm mide bulantısından demiştim ya doktor psikolojik destek almamı söledi benle konuştuktan sonradoktorla konuşurken hıçkırıklara boğuluverdim birden bire gittim cnm doktor adetin 2.günü gel dedi yardımcı oluruzz falan dedi işte böle bende akışına bıraktım herşeyi plan yapmıcam artık şöle yaparız böle yaparız deyince hep ters tepio bende...onun için bakalım nasipte ne varsa hayırlısı olsun artık sen nasılsın cnm neler yapıosun ruşeym dediğin ne için cnm
ruşey çok değerli bişey canım budayın emriyosu..vitamin deposu her derde deva araştır neten canım..bizim akrabımız un fabrikasında çalışıyo üreticiden elime geldi çok şükür canım nerdeyse 3 kilo eşimede kullandırcam..ama günde bir yemek kaşığı geçmmemek kaydıyla kullanılıyo..baharatçılarda var sanada tavsiye ederim..acayip enerjide veriyo bu narada..
ben de ruşeym kapsul içiyordum , transfere kadar,, şimdi tekrar başlıyacağım, firma adı zadevital, ruşeym kapsulü. buğdağın embriyosu imiş, yani çok değerli.... tavsiye ederim, ve devam et derim, bu arada adet geldi, hem de ne adet, maşallah , bebiş gidiyorya çok geliyor.......
canım benim,,,, aynen olacak bunlar...... sonra mamalar vs konuşulacak,,,,, az kaldı az.
baharım, namaz kıl, dua et, herhangi bir kursa git, kafanı dağıt, boşalt, böyle çok takınca herşey altüst oluyor bilesin...... senin acil deşarj olmaya ihtiyacın var, onun ne olduğunu sen bulacaksın,,,,, bekliyorm sana 10 gün süre, ve meşgaleni yazacaksın, tamam mı ablacım....
bitene kadar devam canım gerçi akrabamız bitince haber ver yenisini getiririm diyo..ben hapını tercih etmedim üreticiden bana gelmeside çok büyük şans oldu bana..inş şifa olsun hepimize..bidaki tüp ne zaman düşünüyosun canım gerçi bir 3 ay ara vermek gerekmiş galiba..hakımızda hayırlısı canım..inş bidaki tüple gelsin meleğin canım..
canım hoşgeldin ama sende tam olarak sorun ne anlayamadım amh değer düşük ama fsh çok yüksek değilse tüp bebek düşünebilirsin canım..tüplerde ne sorun varmış canım...neden kistini kendi patlatıyo kist yumurtlayan her kadında oluyo sonraki adetle yada ilaçlarla tedaviyle kistler gidiyo..senin kistlerin büyükmü canım tam anlayamadım kusura bakma..
Cikolata kisti.endometrioma var yani 3 tane.2 3 cmlik..1 yildir korunmuyoruz cocuk olmuyor.butuun dr.larda hemen tup taktir dediler.sorun bu işte. .sonunda basladik ama tedaviye. .
merhaba arkadaşlar...gülneva polyanna bahar adya28 cansu yeteer ve diğer topiklaşlar..nasılsınız..
Cansu ve kelebek hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..
Ben adet oldum kızlar..haftaya cumartesi için bahçeci hastanesinden randevu aldım..ama hiç içim pırpır etmiyor ..hayırlısı bakalım..
Yarın unutmassam hormonlara bir baktırcam..
Sizler nasıl gidiyor..şu sıralar pek giremiyorum nete...
Herşey gönlünüzce olsun işallah...
merhaba arkadaşlar...gülneva polyanna bahar adya28 cansu yeteer ve diğer topiklaşlar..nasılsınız..
cansu ve kelebek hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..
ben adet oldum kızlar..haftaya cumartesi için bahçeci hastanesinden randevu aldım..ama hiç içim pırpır etmiyor ..hayırlısı bakalım..
yarın unutmassam hormonlara bir baktırcam..
sizler nasıl gidiyor..şu sıralar pek giremiyorum nete...
herşey gönlünüzce olsun işallah...
slm iyi geceler yeterim nasılsın bende bir bakayım dedim çok yoğun çalışıyoruz canım ya bu arada kasım da 3 denemeye başlıyorum
birde yeniyasada 3 deneme diyorlardı gerçekleştimi ki öpüyorum kocaman
inşallah emboşlar pır pır eder içinizde......
cansu ve kelebek hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..
ben adet oldum kızlar..haftaya cumartesi için bahçeci hastanesinden randevu aldım..ama hiç içim pırpır etmiyor ..hayırlısı bakalım..
yarın unutmassam hormonlara bir baktırcam..
sizler nasıl gidiyor..şu sıralar pek giremiyorum nete...
herşey gönlünüzce olsun işallah...
Umulsecimmm iyimm canimm sagolasin test gunumu bekliyorum yeri geliyo umutluyeri geliyo umutsuzz..e
Bahcecide baslamana cokkk sewindimm.cokk pozitif sonuc alann varr eminimm zamanida geldiyse bebecin bahcecide olmamasi icin bi neden goremiyorumm.doktorunn bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?