Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım hayırlı olsun hakında çok sevindim bahçeci tüp bebek gerçekten çok başarılı bir merkez..nele yapıyosun canım hiç görünmüyosun ortalarda kürlere devamı caanım..bende beklemedeyim canım bakalım inş bende başlarrım tedavime bu adetimle..

canım bende başlayacağım ya tedaviye bende de tık yok ama diyorum ki kendime bundan öncekilerde için pırpır ettidene oldu bu seferde tık olmadan çık yola

canım sen başlamışmıydın bu ay tedavine benmi yalnış hatırlıyorum..

canım test günün ne zamandı bizleride habersiz bırakma bırakma canım..inş Allahımında izniyle pozitif sonucu alıcan..Allahım sağlıklı evlatlar versin inş..

teşekkür ederim canım..ya ben dalga geçiyorum ..tüp bebek yaptırmak değil tüp taktıracam diyorum..bi de ben istanbuldayım .bahçeci de başladım tedaviye..hayırlısıyla bebeğime sahip olurum inşallah ben de..

GÜNAYDINLARRRRRRRR Bu Mübarek
CUMA Gününün
Hürmetine,
Hayalini Kurduğunuz
Ne Varsa ;
RABBİM
Gerçeğe Dönüştürsün.

canım test günün ne zamandı bizleride habersiz bırakma bırakma canım..inş Allahımında izniyle pozitif sonucu alıcan..Allahım sağlıklı evlatlar versin inş..

Daha bi hafta var gulnevacim tabiki haber veririm.sabah sabah belim agridi uyku tutmadi buraya attim kendimi

GÜNAYDINLARRRRRRRR Bu Mübarek
CUMA Gününün
Hürmetine,
Hayalini Kurduğunuz
Ne Varsa ;
RABBİM
Gerçeğe Dönüştürsün.

amin inş. cnm... nasılsın yeteeerrrimm
diğer arkadaşlar sizler nasılsınız ben kırmızı kartı yiyecem sanırım sabah adet sancısı gibi ağrılar çektim şimdi ağrılar kaybooldu ..sağ göğsümde acımaya başladı hayırlısı bakalım

Hayirli cumalarrrrrrr yetercimmm..
Kizlarrrrr show tv de saracoglu cikti izlemek isteyenler baksinnn

sağolun kızlarrrrr

sağol canım..artık kürleri bıraktım canım yaa...yüzüme sivilce bastı daha yeni yeni toparlanmaya başladı..civanperçemi bana hiç iyi gelmedi..şu an arginmax biosteron kullanıyorum o kadar..bugün hormon sonuçlarım çıkıcak..bakalım durumlar nasıl..:) seninde yavaş yavaş fsh düşüyor işallah şöyle 10 un altına bi düşşsün hayırsıyla başlarsın tedavine..ben biosteronu 3e çıkardım bu arada kür yapmayınca..adet oldunmu...işallah hayırlı haberlerini bekliyoruz caanım..

canım ben zaten o kürlere daha baştan sıcak bakmadım..bırakman iyi olmuşş..bende biessteron ve agnucaston kullanıyorum sadece ve ruşeyme başladım 1 hafta önce..ve doktorun her zaman kullan dediği coraaspirin ve folik asit ve cyclo...şifa olsun inş canım zaten bu haplarla başka bişeyler kullanmak doğru olmaz..benim adetime bir 12 gün daha var canım bakalım bu ay erken yumurtlama olmuştu bende ovilasyon testi yapmıştım..çift çizgi gördüğüm zamanlar çalıştık..sonra eşimin iş yoğunluğ nedeniyle çalışamadık canım..ben artık akışına bıraktım canım Allahım ne zaman uygun görürse o zaman olucak bebeğim inş..fsh düşersede inş hemen başlıycam tedavime...hakımızda hayırlısı olsun canım sen adet olmuştun galiba..inş sonuçlar iyi çıkar canım..

günaydın arkadaşlar iyi hafta sonları

selam kızlar..
bende yumurta rezervi az olanlardanım.. en fazla 3-5-8.. daha öteye gidemiyor..
4 tüp denemem oldu.
1. tüp : 8yumurta, 3ü döllendi. ve 3 ü transfer. 8hücreli . 1.kalite . sonuç 0
2. tüp : 7yumurta 3ü döllendi. 3ü transfer . 8hücreli . 1. kalite. sonuç 0
3. tüp : 3 yumurta 1 i döllendi, 1 tarnsfer. 6hücreli transfer. orta kalite. sonuç 0
4. tüp : 8yumurta 4ünü isleme aldılar,. 1 i bölünmeye geçmis fakat 2bölünmeden öteye gidemediği için transfer iptal edildi. kalite bozuk.

ve son ki tüp bu geçtiğimiz subat-mart ayında oldu. uzun protokol uygulandı bu kez.
-- fsh değerim 15e yükseldi. transfer olamayınca.. nisan ayında sürekli ates basması özellikle sabahları kahvlatıda birsey yiyemiyo, içemiyo olmusdum. ve gün boyu arada çok fena ediyordu beni. bunu son ki tüp Dr uma anlattığımda. banada ilaç verdiler.
Biosteron DHEA .. mayıstan hazirana kullan gel dediler kontrol amaçlı. hazıranda ki adetimin 2.günü gititğimde ultrasonda 3bi tarafta. 2 bi tarafta 5yumurtam olduğu söyledi dr. ve kan sonucunda 1aylık kullanımdan dolayı. fsh değerim 8 e düsmüs.
Dr um. 1aylık kullanımda fsh ı düsürdüğüne göre, yumurta kalitesi ve gelisimi vs. içinde gelisim göstermesini bekliycez dedi ve 3 ay kullanabilirsin dedi. ağustosda bitti kullanım. birde işin içinde zor bulunması var, bi sıkıntı da o.
ve sonrasında bi dha kontrole çağırmadılar. ne zaman tüp düsünürsen gel dediler ama oraya gitmicem bi daha.
4 tüpü de Ankara'da yaptırdık. artık bu son olucaksa da İstanbul olsun istiyorum.

Allahh kolayylik versin hepimiz bu rezerv dusuklugu ile ugrasiyoruz..istanbul bahceci bunun icin cok uygun bi yermis...

canım ben uyuu bi güzel bugün..:))kaçırdım randevuyu.. telefonda bana günde 3 kez klomen verdi..5. gün başlamam için bugüb 5. gün..ama ben 3.gün başlamıştım klomene..kendisine söylemedim ama..5.gün çok geç değilmi zaten zor büyüor ..pazartesi nöbetçiyim okulda geç saatte çıkıcam..bakalım alabilirsem tahlil sonuçlarımı alcam canım merak içerisindeyim.birde progestan kullancakmışım 25 eylülde ..
işallah canım seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz tez zamanda..

doktorun ultrasona baktımı canım clomen vermeden önce..konrolerini kaçırma canım yumoş büyürse çatlatma iğneni yapar belki..yumurta büyütücü ialaçlar adetin 3 günü başlanır zaten iyi yapmışsın..bu doktor önceli ay gitiğin doktormuydu canım..hakımızda hayırlısı canım..inş bende adetim 3 günüde hayırlı haberler veririm sizlere..

evet canım aynı doktor..üstten muayene etti..solda bir kaç var dedi.bu sefer..ama büyüorlarmı bilmiyorum..iki gün önce hareketlilik vardı kasıklarda ama durdu..ben aslında tedavi için gitmiyorum..ama beklerken içeyim dedim klomeni..ama bende etkili olmuyor..inatçı yumiler.. progestan ilacı verecekmiş..25 eylülden itibaren kullanmak için..cumartesi istanbul.. allahım yardımcımız olsun hayırlı olsun işallah..çok merak ediyorum bakalım nasıl geçecek...

adetime daha 10 gün var ve geçen hafta da dahil olmak üzere kasıklarımda adet olacakmışım gibi hafif ağrı oluyor. Nedenini anlamadım. Rahatsız edici bir şey değil ama her gün var. Bu konuda fikri olan var mı??

ablam biraz geç cvp oldu kusura bakma ..dualarımı sürekli yapıyorum allahım kabul eder inş..açıköğrtm okuyorum kayıt yenilemeler başlamış derslerle uğraşırım artık..3 günlük bi tatil yaptık bugün geldik çok iyi geldi bana..tatil dönüşü adetimide oldum bugün..çok erken geldi..inş herşey yolundadırda tedavime başlayabilirim sonuda güzel sonuçlanır inş

canım hoş geldin tatilin inş güzel geçmiştir..adetin ne zamandı canım erken demişsin bizim aynı değilmiydi adet günlerimiz canım ben en son 26 eylüldü adet günüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…