Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım yumoşlar çatlıyo olabilir..çatlama inesinden sonra her zaman adet sancısı gibi sancım omuştu.. benimde 10 günüm var adetime inş kırmızılar gelmezde bebişlerimiz gelir canım..

bu ay bende benzer şeyler yaşıyorum anlamadım neden böle oldu

bu ay bende benzer şeyler yaşıyorum anlamadım neden böle oldu

kızlar havalarda soğumaya başladı dikkat etmek gerek ayayklara çorap tatik şart artık..ayaklardan üşütüğüm zamanda böyle sancılar çekiyorum hatta adetlerim çok sancılı geçer..

kızlar havalarda soğumaya başladı dikkat etmek gerek ayayklara çorap tatik şart artık..ayaklardan üşütüğüm zamanda böyle sancılar çekiyorum hatta adetlerim çok sancılı geçer..

bizim burada hava hala çok sıcak çorap falan giyimez ki

nerelisin canım bizim burda havalar soğudu çorap fanila uzun kolular çıktı artık..gönderdik size doğru gelir merak etme canım..

sizin ora nere gıııııı canım mersin burası ramazanda bile bukadar değildi ya sıcak

sizin ora nere gıııııı canım mersin burası ramazanda bile bukadar değildi ya sıcak

bizim burada tekirdağ canım balkanlardan gelen soğuklar bizi etkiledi dermişim..yakın bir zamanda sizede gelicek soğuklar önümüz kış canım..

canım hoş geldin tatilin inş güzel geçmiştir..adetin ne zamandı canım erken demişsin bizim aynı değilmiydi adet günlerimiz canım ben en son 26 eylüldü adet günüm..

canım hoşbulduk bağlantı kopuyo cevap yazamıyorum inş bu yazdığım gider..tatil çok güzeldi çok iyi geldi..bende 25 yada 26sında adet oldum 10 gün kadar önce geldi inş bi sorun yoktur..

bizim burada tekirdağ canım balkanlardan gelen soğuklar bizi etkiledi dermişim..yakın bir zamanda sizede gelicek soğuklar önümüz kış canım..

ben kışı hiç sevmem ama bu sıcaklar devam ederse fikrim değişecek sanırm

ne çatlamayan yumurtalarmışşşşşş :))))))) inşallah hepimize nasip etsin Allah ..
canım yumoşlar çatlıyo olabilir..çatlama inesinden sonra her zaman adet sancısı gibi sancım omuştu.. benimde 10 günüm var adetime inş kırmızılar gelmezde bebişlerimiz gelir canım..

canım hoşbulduk bağlantı kopuyo cevap yazamıyorum inş bu yazdığım gider..tatil çok güzeldi çok iyi geldi..bende 25 yada 26sında adet oldum 10 gün kadar önce geldi inş bi sorun yoktur..

inş canım ama sen yinede adetin 3 günü git hormon testlerini yaptır canım..sen tedavine ne zaman başlıyodun bu adetinlemi canım..sen agnucastonu kullanıyodun dimi canım bende bu ay kullanıyorum bu haptan inş adetlerim düzene girer..canım bu hap terst tepkimi yapıyo bizde..agnucaston genelde adt düzenleyici olarak kullanılıyomuş...

canım yarın gidicem randevu aldım herşey yolundaysa tedaviye başlıcaz bu adetle..ben bu ay doğum kontrl hapıda kullandımya kist için onun içinde erken gelmiş olabilir.agnucastonuda 3 aydır kullanıyorum ilk kullandığım ay 28 günde geldi sonra kistten dolayı heralde geçikme oldu bu ayda doğum kntrl hapından erken gelmiş olabilir..agnucaston sadece adet miktarını çoğalttı başka bişeye faydası oldumu bilmiyorum..şifa niyetine kullanıyoruz allah yardımcımız olsun inş herşey yolunda gider hepimiz için tedavimize başlayabiliriz bebişlerimize kavuşuruz inş..

bencede çarşamba git canım en uygun zaman..bu gece olduğuna göre yarın gidemesin doktora...hakında hayırlısı olur inş hangi merkezde başlıycan canım tüp bebek...

bencede çarşamba git canım en uygun zaman..bu gece olduğuna göre yarın gidemesin doktora...hakında hayırlısı olur inş hangi merkezde başlıycan canım tüp bebek...

gece olunca kafam karıştı cnmya ozaman çarşamba gideyim perşembe geç olur dimi....sen napıyosun cnm senin nezmandı adet ...bakalım fsh kaç çıkacak benim bu ay hiçbişi kullanmadım hayıtta içmemiştim inş normaldir çok korkuyorum cnm ya sen macuna dvmmı cnm bidr çay içiodun dimi aktardan almıştın

çok heycan ve sters yapma biliyosun fsh etkiliyo canım ben geçen ay kullandım macun çay içemiyorum maalesef...ben biesteron agnucaston cyclo kullqnıyorum bu ay biesteronu 2 ay kullandım beklenen adetimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…