- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
arkadaşlar ben bugün tedaviye başladım inş sonu güzel sonuçlanan bi tedavi olur bebeğime kavuşabilirim bu sefer..polyanacım inş sende hayırlısıyla tedavine başlarsın beraber güzel haberler verebiliriz allah hepimizin yardımcısı olsun bayram hediyesi olsun inş bebeklerimiz bize..
arkadaşlar ben bugün tedaviye başladım inş sonu güzel sonuçlanan bi tedavi olur bebeğime kavuşabilirim bu sefer..polyanacım inş sende hayırlısıyla tedavine başlarsın beraber güzel haberler verebiliriz allah hepimizin yardımcısı olsun bayram hediyesi olsun inş bebeklerimiz bize..
polyanna sende adet olmuşsun ..işallah hormon sonuçların güzel çıksın canım..tedaviye başlıycakmısın..
gülneva nasıl gidiyor..:) ovü testi yaptınmı..
cansu ve kelebek86 ne kadar kaldı sonuca..işallah pozitif haberler verirsiniz..
yeteeer sen ne zaman başlıyorsun canım tedavine..
hayırlı olsun bebiş olsun inş
hayırlı olsun canım tedavin işallah sonu bebişli olsun..hayırlı güzel haberler verirsin işallah..
polyanna sende adet olmuşsun ..işallah hormon sonuçların güzel çıksın canım..tedaviye başlıycakmısın..
gülneva nasıl gidiyor..:) ovü testi yaptınmı..
cansu ve kelebek86 ne kadar kaldı sonuca..işallah pozitif haberler verirsiniz..
yeteeer sen ne zaman başlıyorsun canım tedavine..
cansucum cooooook cook sevindim adina cook tebrik ederim allaim saglikli bi srkilde kucagina almayida nasip etsin insallah...benimde bugun11. gunum ama hic cesaretim yok test yspmaya yarin test gunum onuda korkufan yaparmiyim bilmiyorum...cok hayal kirikligi yasadimki bunada cesaret edemiyorum:-( ama hepimize umut oldun ins sonuna kadarda saglikla devam eder rabbim yzunu guldursun bundan sonra ins canim...sana kac embriyo transfer edildi bide kacinci gun?kizlarrrrrr o kadarrr mutluyumkiii ne yazmaliyimm bilmiyorum cokk sukurrrrrkiii bugun transferin 11.gunu ve 271cikti.nazar boncugu yapamadim sizler benim yerime yapin artik ;-)
SABAH İDRAR TESTİ YAPTİM CİFT CİZGİ CİKTİ AMA PERSEMBE CATLATMA İGNESİ VURUNMUSTUM OKUDUMKİ ONUN ETKİSİ İLE OLABİLİRMİS.BUGUN KAN SONUCU İLE ARADİM DOKTORUMU CUMA TEKRAR YAP DEGER YUKSEK AMA GARANTİ OLSUN DEDİ SANKİ O BİLE İNANAMADİİ..AMA TRANSFERİN 7.GUNU PEMBE LEKE GELDİ SONRA KAHVERENGİ HİC UMUDUM YOKTU YERLESME OLABİLİR DİYODUM AMA DELİ GİBİ KARNİM AGRİYODU HALADA AGRİYO SONRA DİNİYOO .RABBİM SONUNU GORDURMEYİİDE NASİP EDER İNSALLAHH.EN COKTA SİZLERE COKK UMUT OLMAK İSTEDİMMM İNANİN HEPİMİZ MUTSUZ VE UMUTSUZDUK HİC HAMİLE CİKMİYO DİYE..KİZLARR HEPP DUA EDİCEMM HAMİLELİK BOYUNCADAA.SUNA İNANİN FSH SU BU ESS GECİN RABBİM VERDİMİ ONUNDEKİ HER ENGELİ OLE Bİ ACİYOKİİİ ..YETERKİ HEP İSTEYİN BİKMADAN YORULMADANN
kizlarrrrrr o kadarrr mutluyumkiii ne yazmaliyimm bilmiyorum cokk sukurrrrrkiii bugun transferin 11.gunu ve 271cikti.nazar boncugu yapamadim sizler benim yerime yapin artik ;-)
SABAH İDRAR TESTİ YAPTİM CİFT CİZGİ CİKTİ AMA PERSEMBE CATLATMA İGNESİ VURUNMUSTUM OKUDUMKİ ONUN ETKİSİ İLE OLABİLİRMİS.BUGUN KAN SONUCU İLE ARADİM DOKTORUMU CUMA TEKRAR YAP DEGER YUKSEK AMA GARANTİ OLSUN DEDİ SANKİ O BİLE İNANAMADİİ..AMA TRANSFERİN 7.GUNU PEMBE LEKE GELDİ SONRA KAHVERENGİ HİC UMUDUM YOKTU YERLESME OLABİLİR DİYODUM AMA DELİ GİBİ KARNİM AGRİYODU HALADA AGRİYO SONRA DİNİYOO .RABBİM SONUNU GORDURMEYİİDE NASİP EDER İNSALLAHH.EN COKTA SİZLERE COKK UMUT OLMAK İSTEDİMMM İNANİN HEPİMİZ MUTSUZ VE UMUTSUZDUK HİC HAMİLE CİKMİYO DİYE..KİZLARR HEPP DUA EDİCEMM HAMİLELİK BOYUNCADAA.SUNA İNANİN FSH SU BU ESS GECİN RABBİM VERDİMİ ONUNDEKİ HER ENGELİ OLE Bİ ACİYOKİİİ ..YETERKİ HEP İSTEYİN BİKMADAN YORULMADANN
cansucum cooooook cook sevindim adina cook tebrik ederim allaim saglikli bi srkilde kucagina almayida nasip etsin insallah...benimde bugun11. gunum ama hic cesaretim yok test yspmaya yarin test gunum onuda korkufan yaparmiyim bilmiyorum...cok hayal kirikligi yasadimki bunada cesaret edemiyorum:-( ama hepimize umut oldun ins sonuna kadarda saglikla devam eder rabbim yzunu guldursun bundan sonra ins canim...sana kac embriyo transfer edildi bide kacinci gun?
amin cnm inşallah hepimiz için hayırlısı olsun...yarın doktora gidicem cnm bakalım doktorun kararına göre hareket edicez inş.hayırlısıyla başlamak çok istiyorum sonu bol bebişli olsun inşallah hepimiz için...sen neler yapıyosun cnm nevar ne yok
CANIM 3.5 GÜN İÇİNDE ADET OLACAĞIM:26::26::26: DR GİDECEĞİM KARAR VERECEĞİZ:44::44::44::44aslında ekim istiyorduk ama bayrama denk gelecek gibi görünüyor sonraki ayda eşimin kontrolleri var ertelemek istemiyoruz )İŞTE TÜM SEBEPLERDEN DR GÖRÜŞÜP BAYRAMDA OLSADA BAŞLARIZ DERSE DR EKİM:44::44::44: YOK OLMAYIZ BURADA DERSE EYLÜLDE BAŞLAYACAĞIZ :44::44::44::44::44:TABİ HER ŞEY YOLUNDAYSA :26::26::26::26::26:
kelebek sende durma hemen bir test yap..hadi işallah sende güzel haberler verirsin..
benimde cumartesi günü güvenç beyle randevum var..allah herkesin yüzünü güldürsün...
kizlarrrrrr o kadarrr mutluyumkiii ne yazmaliyimm bilmiyorum cokk sukurrrrrkiii bugun transferin 11.gunu ve 271cikti.nazar boncugu yapamadim sizler benim yerime yapin artik ;-)
canım ben haziranda gittim dr bana ön tedvi için vitaminlere başladık hayırlısı bakalımhayırlısı ne zamansa o zaman başla işallah canım..turan çetinde acele tüp yapmıyorlar zaten..herşey yolundaysa başlıyorlar..ama benim 3 ay uğraştılar hep tek yumi büyüdü..tabi olacaksa tek taşlada oluyor..allahım yüzümüzü güldürsün canım yakın zamanda..
cansucum cooooook cook sevindim adina cook tebrik ederim allaim saglikli bi srkilde kucagina almayida nasip etsin insallah...benimde bugun11. gunum ama hic cesaretim yok test yspmaya yarin test gunum onuda korkufan yaparmiyim bilmiyorum...cok hayal kirikligi yasadimki bunada cesaret edemiyorum:-( ama hepimize umut oldun ins sonuna kadarda saglikla devam eder rabbim yzunu guldursun bundan sonra ins canim...sana kac embriyo transfer edildi bide kacinci gun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?