Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn

benim gorunurde 6yumos vardi 4 tanesi isleme alindi sonradan ikiside iyi kalite dglmis dger ikisi birinci kalite dedi kagittada oyle yaxiyodu 8 hucreliymis..

benim gorunurde 6yumos vardi 4 tanesi isleme alindi sonradan ikiside iyi kalite dglmis dger ikisi birinci kalite dedi kagittada oyle yaxiyodu 8 hucreliymis..

canim su cok acik ortada önemli olan kesinlikle sayi degil kalite falanda hersey bahane sadece allahim ol desin yeterki gerisi bosss....benimde 12 yumurtanin 11 de döllendi 5. güne hatta 6. güne kadar giden var 5tane dondurulmusum var blast embriyo...doktorum embriyoglar hepsi cok umutlu konustu ama tabi hicbiseyin garantisi yok...bakalim rabbim kaderimize yazmismi sadece o önemli...

kelebekcimmm burdada dedim hep sayim azdi ama onemli olan tutunmasiydi kalitede biyerde onemli dgl cogu arkadasimm 2.3.kalite ile tek embrio ile hamile kaldi rabbim ol diycekk.senin cok rahat olman lazim 5dondurulmus az bi rakam dgll..rabbim nasip ettiyse tuttu eger tutmadiysada dondurulmuslarin var idrar testi yapsaydin keske silikte olsa cikarsa hamilesindir

yetercimmmm cok sagoll rabbimden diliyorumkii bu tedaviyle bebecin gelcekk insallahhhhhhh..bu nazar boncugu gulen adamlar nerden yapiliyo bi tarif ediversenn

amin canım amin inşşşşş mesaj yazdığımız yerin alt kısmında smler var istediğine tıklarsın mesajda çıkar

canım sen rahat ol..tutacaksa her halukarda tutuyor..allahım işallah sanada nasip etsin pozitif haberleri..

ya bilmiyorum sonucta dondurulmuslarda ayni embriyolardan bu tutmadiysa onlarmi tutacak ( yani yarin testi bile yapmak gelmiyor icimden adetimi bekliycem buyuk ihtimal nezamn gelmezse o kahrolasi kirmizilar ozaman gidip yaparim...

canım çok sevindim gözün aydın allahım inş kucağına almayı nasip eder sağlıklı sıhatli bi şekilde..şükürler olsun hamilemiz var artık inş bizde arkandan geliriz allahım hepimize nasip etsin inş..

kızlar bişey sorucam size. bu ay bende kist çıktı tedav,ye başlayamadık. doktorum ilaç vermedi kendiliğinden gider dedi. ilaç kullanmadan gider mi ki kist ne dersiniz.

kızlar bişey sorucam size. bu ay bende kist çıktı tedav,ye başlayamadık. doktorum ilaç vermedi kendiliğinden gider dedi. ilaç kullanmadan gider mi ki kist ne dersiniz.

canim telas yapma ilacsizda kucukse eger gider..bende tedaviya basladigimda bendede gorundu ama doktor hic tedaviyi ertelemedi bilegcer dedi oylede oldu coj sukur adetle gitmisti

canim telas yapma ilacsizda kucukse eger gider..bende tedaviya basladigimda bendede gorundu ama doktor hic tedaviyi ertelemedi bilegcer dedi oylede oldu coj sukur adetle gitmisti

inşallah canım ya. bahçecide başlıycam tedavime inşallah. ama başka bir şehirdeyim. hemşireyi aramak istemiyorum artık burda başka bir doktora gitmiştim ama o da ilaç vermedi. 4 cm di sanırım. duphaston kullandım 5 gün. adet olunca kontrole gittim ama küçülmemişti.

günaydın kızlar keyifler nasılll:26::26::26::26::26:

günaydin kizlarrrr,buyük gün geldi catti sonunda bugun test günüm kan verdim sonucumu bekliyorum sabirsizlikla ögleden sonra belli olacak sonuc....sabahta gitmeden once kendim evde bi test yapim dedim ikinci cizgiyi cok net ve belirgin bi sekilde birsaniye icinde göründü ama benim icim yinede rahat degil güvenemiyorum artik onlara ilaclarin etkisinden falan cikmis olamaz demi kizlar nolur gercek olsun allahim (((

hadi canım inş kandada görüceksin pozitifi allah yardımcın olsun inş sendende güzel haberler alıcaz..

haydii insallahhh kelebekcinmmnnnnm rabbim ol demistirrde guzel hberlerle dinersinn..depresifpolyana yeter umulseme gulnevaa ve aklima ismi gelmeyen tum arkafaslarimmm hamile kalirr insallahhhhh.cok istiyorum sizinde bi ohhhh cekmeniziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…