kizlarrrrrr o kadarrr mutluyumkiii ne yazmaliyimm bilmiyorum cokk sukurrrrrkiii bugun transferin 11.gunu ve 271cikti.nazar boncugu yapamadim sizler benim yerime yapin artik ;-)
SABAH İDRAR TESTİ YAPTİM CİFT CİZGİ CİKTİ AMA PERSEMBE CATLATMA İGNESİ VURUNMUSTUM OKUDUMKİ ONUN ETKİSİ İLE OLABİLİRMİS.BUGUN KAN SONUCU İLE ARADİM DOKTORUMU CUMA TEKRAR YAP DEGER YUKSEK AMA GARANTİ OLSUN DEDİ SANKİ O BİLE İNANAMADİİ..AMA TRANSFERİN 7.GUNU PEMBE LEKE GELDİ SONRA KAHVERENGİ HİC UMUDUM YOKTU YERLESME OLABİLİR DİYODUM AMA DELİ GİBİ KARNİM AGRİYODU HALADA AGRİYO SONRA DİNİYOO .RABBİM SONUNU GORDURMEYİİDE NASİP EDER İNSALLAHH.EN COKTA SİZLERE COKK UMUT OLMAK İSTEDİMMM İNANİN HEPİMİZ MUTSUZ VE UMUTSUZDUK HİC HAMİLE CİKMİYO DİYE..KİZLARR HEPP DUA EDİCEMM HAMİLELİK BOYUNCADAA.SUNA İNANİN FSH SU BU ESS GECİN RABBİM VERDİMİ ONUNDEKİ HER ENGELİ OLE Bİ ACİYOKİİİ ..YETERKİ HEP İSTEYİN BİKMADAN YORULMADANN
HAYYYY MAŞALLAAHHHHÇOOOOK SEVİNDİM. ..BİZE DE DUA ET...BENDE BUGÜN TEDAVİ BASLADIM ... BİZLER DE 41 YASİN OKUYALIM..
yetercimmmm cok sagoll rabbimden diliyorumkii bu tedaviyle bebecin gelcekk insallahhhhhhh..bu nazar boncugu gulen adamlar nerden yapiliyo bi tarif ediversenngözün aydınnnnnnnnnnnnnnn
benim gorunurde 6yumos vardi 4 tanesi isleme alindi sonradan ikiside iyi kalite dglmis dger ikisi birinci kalite dedi kagittada oyle yaxiyodu 8 hucreliymis..
canim su cok acik ortada önemli olan kesinlikle sayi degil kalite falanda hersey bahane sadece allahim ol desin yeterki gerisi bosss....benimde 12 yumurtanin 11 de döllendi 5. güne hatta 6. güne kadar giden var 5tane dondurulmusum var blast embriyo...doktorum embriyoglar hepsi cok umutlu konustu ama tabi hicbiseyin garantisi yok...bakalim rabbim kaderimize yazmismi sadece o önemli...
yetercimmmm cok sagoll rabbimden diliyorumkii bu tedaviyle bebecin gelcekk insallahhhhhhh..bu nazar boncugu gulen adamlar nerden yapiliyo bi tarif ediversenn
amin canim insallah...güvenc bey gercekten iyi bi doktor insana güven veriyor psikolojik olarak rahatlatiyor ins sanada ugurlu gelir....bana gelince walla cok korkuyorum hic cesaretim yok umudumda yok sanssizlik buya ustune bide grip olsdum günlerdir hapsirmaktan öksürmekten bitap düstüm insallah bi zarari olmamistir(
kelebekcimmm burdada dedim hep sayim azdi ama onemli olan tutunmasiydi kalitede biyerde onemli dgl cogu arkadasimm 2.3.kalite ile tek embrio ile hamile kaldi rabbim ol diycekk.senin cok rahat olman lazim 5dondurulmus az bi rakam dgll..rabbim nasip ettiyse tuttu eger tutmadiysada dondurulmuslarin var idrar testi yapsaydin keske silikte olsa cikarsa hamilesindir
kizlarrrrrr o kadarrr mutluyumkiii ne yazmaliyimm bilmiyorum cokk sukurrrrrkiii bugun transferin 11.gunu ve 271cikti.nazar boncugu yapamadim sizler benim yerime yapin artik ;-)
SABAH İDRAR TESTİ YAPTİM CİFT CİZGİ CİKTİ AMA PERSEMBE CATLATMA İGNESİ VURUNMUSTUM OKUDUMKİ ONUN ETKİSİ İLE OLABİLİRMİS.BUGUN KAN SONUCU İLE ARADİM DOKTORUMU CUMA TEKRAR YAP DEGER YUKSEK AMA GARANTİ OLSUN DEDİ SANKİ O BİLE İNANAMADİİ..AMA TRANSFERİN 7.GUNU PEMBE LEKE GELDİ SONRA KAHVERENGİ HİC UMUDUM YOKTU YERLESME OLABİLİR DİYODUM AMA DELİ GİBİ KARNİM AGRİYODU HALADA AGRİYO SONRA DİNİYOO .RABBİM SONUNU GORDURMEYİİDE NASİP EDER İNSALLAHH.EN COKTA SİZLERE COKK UMUT OLMAK İSTEDİMMM İNANİN HEPİMİZ MUTSUZ VE UMUTSUZDUK HİC HAMİLE CİKMİYO DİYE..KİZLARR HEPP DUA EDİCEMM HAMİLELİK BOYUNCADAA.SUNA İNANİN FSH SU BU ESS GECİN RABBİM VERDİMİ ONUNDEKİ HER ENGELİ OLE Bİ ACİYOKİİİ ..YETERKİ HEP İSTEYİN BİKMADAN YORULMADANN
kızlar bişey sorucam size. bu ay bende kist çıktı tedav,ye başlayamadık. doktorum ilaç vermedi kendiliğinden gider dedi. ilaç kullanmadan gider mi ki kist ne dersiniz.
canim telas yapma ilacsizda kucukse eger gider..bende tedaviya basladigimda bendede gorundu ama doktor hic tedaviyi ertelemedi bilegcer dedi oylede oldu coj sukur adetle gitmisti
yetercım telefondan gırdım ıcın bulamıyomus pcden gırdım yaptım sonundaaamin canım amin inşşşşş mesaj yazdığımız yerin alt kısmında smler var istediğine tıklarsın mesajda çıkar
yetercım telefondan gırdım ıcın bulamıyomus pcden gırdım yaptım sonundaa
günaydin kizlarrrr,buyük gün geldi catti sonunda bugun test günüm kan verdim sonucumu bekliyorum sabirsizlikla ögleden sonra belli olacak sonuc....sabahta gitmeden once kendim evde bi test yapim dedim ikinci cizgiyi cok net ve belirgin bi sekilde birsaniye icinde göründü ama benim icim yinede rahat degil güvenemiyorum artik onlara ilaclarin etkisinden falan cikmis olamaz demi kizlar nolur gercek olsun allahim(((
günaydin kizlarrrr,buyük gün geldi catti sonunda bugun test günüm kan verdim sonucumu bekliyorum sabirsizlikla ögleden sonra belli olacak sonuc....sabahta gitmeden once kendim evde bi test yapim dedim ikinci cizgiyi cok net ve belirgin bi sekilde birsaniye icinde göründü ama benim icim yinede rahat degil güvenemiyorum artik onlara ilaclarin etkisinden falan cikmis olamaz demi kizlar nolur gercek olsun allahim(((
hadi canım inş kandada görüceksin pozitifi allah yardımcın olsun inş sendende güzel haberler alıcaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?