Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

haydii insallahhh kelebekcinmmnnnnm rabbim ol demistirrde guzel hberlerle dinersinn..depresifpolyana yeter umulseme gulnevaa ve aklima ismi gelmeyen tum arkafaslarimmm hamile kalirr insallahhhhh.cok istiyorum sizinde bi ohhhh cekmeniziii

cansucum dua et bana nolurrr sen hamilesin kabul olur ins dualarin hayirli haberler alayim...

kizlarrr hamileyimmmmm az önce aradilar test sonucum 779....soklardayim cok yüksek degilmi bu deger ya????

canım benim çok sevindim allahım sonunda yüzüne güldü ikizler geliyo inş değerin çok güzel çıkmış..allahım kucağına almayıda nasip etsin inş bebişlerini sağlıklı sıhatli..

Merhaba Arkadaslar öncelikle Hamile olan Arkadaslari tebrik ediyorum . Ben Agir Endo hastasiyim ve 5 kez negativ aldimm gücüm yok benimde yumurta Reservim az Hamile kalan Arkadaslar yumurta Reservimiz icin ne yapdiniz simdik DHEA kulaniyorum .

Yardimci olurmusunuz ???

bizlerde biosteron dhea kullanıyoruz bal arı sütü polen ..o tür takviyeler alıyoruz..kimizi incir kürü kimi soğan kürü..allah seninde işallah yakın zamanda yüzünü güldürsün..

canım benim çok sevindim allahım sonunda yüzüne güldü ikizler geliyo inş değerin çok güzel çıkmış..allahım kucağına almayıda nasip etsin inş bebişlerini sağlıklı sıhatli..

gözün aydınnnnnnnnnnnnnn

kelebekcimmmmmm oyyyyuuuu hayirli olsunnnnnnnnnnnm .....;-);-);-);-);-);-) <3 cokk guzel bi rakam ikiz olAbilir 12.gunundu dglmi???

saol cansucum ins ikizdirr) evet 12. gunum bugun

canim ben ucay biesteron kullandim zaten fayda vermesi icin en az uc ay dedi doktorum ve aktardan macun almistim sutle karistirip iciyordum ..bide saracoglundan bal polen arisutu kullandim arti cokk sewdim sigarayi biraktimmm.bide bol boll dua etttimm ayetel kursi cok okudum adim attim yerde agzimdan dusurmedim .bide kizlar doktorcok onemli yani psikolojik olarakta yaninda rahat oldunuz sizi gercekten anlayan bi doktor cok onemli canim doktorum her asamada yardim ettim hele yari baygin halde transfer sonrasi yanagimi alnimi oksayip sen herseyin enguzelini hakkediyosun insallah hersey guzel olucak diye bakisini unutamam.sonucum olumsuzda olsa fikirlerim degismezdi cunku elinden geleni yapti bende yaptim dedim bi rahatlik vardi tamamen herseyi Allaha havale etmistim.yani transfer sonrasi rahat olmak icin bu gibi seylerde onemli diye dusunuyorumm

neredesin seni merak ettim canımmm

KIZLAR POLYANADAN HABERİ OLAN VARMI

canlarım ya çok sevindim iknizin adına KELEBEK VE CANSU ALLAHIM SAĞLIKLI BİR şekilde kucağınızada almayı nasip etsin inş ikinizede...
Allahım bizlerede nasip etsin tez zamanda bizlerede dua edin kızlar hamişlerin duası kabul olurmuş..cansucum senin fsh yükek değildi fazla hatırladığım kadarıyla kelebek seninde türkiyede ilk denemendi galiba bahcecidemi olmuştu transferin..diğer denemeler yurt dışıydı seninde fsh çok yüksek değildi canım çok sevindim gerçekten ya sanki kendim hamiş kalmış gibi heycanlandım...inş bizde o günleri görücez Allahımında izniyle...umuselman ben adet olmadım daha canım cyclo bu akşam bitiyo bitikten 1 hafta sonra adet oluyodum son iki aydan beri bakalım bu ay gelcekmi gelmeyip hayalime hasretime nazlı bebeğime kavuşcamı..normal yollada hiç ümidim yok bu fsh canım ya..ben bu aralar giremiyorum kızlar misafirim var...topik girmeyelide bayağ canlanmış hamiş haberleri var..baharcım sende tedaviye başlamışsın hakında hayırlısı olsun canım..hormon testlerin yapıldımı canım tedaviye başlamadan fsh değerin kaçtı canım..

haydii insallahhh kelebekcinmmnnnnm rabbim ol demistirrde guzel hberlerle dinersinn..depresifpolyana yeter umulseme gulnevaa ve aklima ismi gelmeyen tum arkafaslarimmm hamile kalirr insallahhhhh.cok istiyorum sizinde bi ohhhh cekmeniziii

bebeğim yaAllah razı olsun duaların için çok duygulandım gerçekten gözlerim doldu Allahım görüyo uraşlarımızı bizimde dualarımızı kabul edicek inş..acayip bir duygusalım bu aralar..adet zamanım yaklaştıkça stres yapıyorum inş benimde fsh düşücek ve tdavime başlarım..sende bebişini sağlıklı kucağına alırsın..sigarayı tüp bebek tedavisi görürkenmi daha öncemi bıraktın canım..

gulnevacimmm canimm benimmm olucakk gercekten olucakk ama istemekten ve tedavinden vazgecme icindeki o umuta saril insana guc veren o umut oluyo zatenn.sigarayi 17 yasimda basladim universitede yani 27yasimda biraktimm iki asilama dada basarisizz kalinca birakma karari aldim zaten sigaranin vucudu terk etmesi 9 ayi buluyomus.sen iciyomusunnn ??

ben yarın oradayım sende gel

canım benim cumartesi bahçecide randevum var..önce oraya bi gideyim içime sinerse orda devam edicem..şimdi oraya odaklandım bi gideyim bakalım.. sen adet oldunmu..başlıyormusun tedaviye..hadi işallah sırada sen var bahar var..tedavilerinniz hayırlı olsun..

a
tedavinnn hayirlii olsunn umulsecimmm bahceci gercektenn cokk iyi bi secimmm insallah orda olur tup bebegin ...hic olumsuz bisi duymadim ora hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…