haydii insallahhh kelebekcinmmnnnnm rabbim ol demistirrde guzel hberlerle dinersinn..depresifpolyana yeter umulseme gulnevaa ve aklima ismi gelmeyen tum arkafaslarimmm hamile kalirr insallahhhhh.cok istiyorum sizinde bi ohhhh cekmeniziii
kizlarrr hamileyimmmmm az önce aradilar test sonucum 779....soklardayim cok yüksek degilmi bu deger ya????
kizlarrr hamileyimmmmm az önce aradilar test sonucum 779....soklardayim cok yüksek degilmi bu deger ya????
gözün aydınnnnnnnnnnnnnn
Merhaba Arkadaslar öncelikle Hamile olan Arkadaslari tebrik ediyorum . Ben Agir Endo hastasiyim ve 5 kez negativ aldimm gücüm yok benimde yumurta Reservim az Hamile kalan Arkadaslar yumurta Reservimiz icin ne yapdiniz simdik DHEA kulaniyorum .
Yardimci olurmusunuz ???
canım benim çok sevindim allahım sonunda yüzüne güldü ikizler geliyo inş değerin çok güzel çıkmış..allahım kucağına almayıda nasip etsin inş bebişlerini sağlıklı sıhatli..
canım benim çok sevindim allahım sonunda yüzüne güldü ikizler geliyo inş değerin çok güzel çıkmış..allahım kucağına almayıda nasip etsin inş bebişlerini sağlıklı sıhatli..
gözün aydınnnnnnnnnnnnnn
kelebekcimmmmmm oyyyyuuuu hayirli olsunnnnnnnnnnnm .....;-);-);-);-);-);-) <3 cokk guzel bi rakam ikiz olAbilir 12.gunundu dglmi???
Merhaba Arkadaslar öncelikle Hamile olan Arkadaslari tebrik ediyorum . Ben Agir Endo hastasiyim ve 5 kez negativ aldimm gücüm yok benimde yumurta Reservim az Hamile kalan Arkadaslar yumurta Reservimiz icin ne yapdiniz simdik DHEA kulaniyorum .
Yardimci olurmusunuz ???
canım işallah en kısa zamanda darısı bizlere..bugün beni turan çetindeen aradılar..dosyanıza baktık ..tekrar denemek isterseniz bekliyoruz diye...
haydii insallahhh kelebekcinmmnnnnm rabbim ol demistirrde guzel hberlerle dinersinn..depresifpolyana yeter umulseme gulnevaa ve aklima ismi gelmeyen tum arkafaslarimmm hamile kalirr insallahhhhh.cok istiyorum sizinde bi ohhhh cekmeniziii
bebeğim yaAllah razı olsun duaların için çok duygulandım gerçekten gözlerim doldu Allahım görüyo uraşlarımızı bizimde dualarımızı kabul edicek inş..acayip bir duygusalım bu aralar..adet zamanım yaklaştıkça stres yapıyorum inş benimde fsh düşücek ve tdavime başlarım..sende bebişini sağlıklı kucağına alırsın..sigarayı tüp bebek tedavisi görürkenmi daha öncemi bıraktın canım..
ben yarın oradayım sende gel
acanım benim cumartesi bahçecide randevum var..önce oraya bi gideyim içime sinerse orda devam edicem..şimdi oraya odaklandım bi gideyim bakalım..sen adet oldunmu..başlıyormusun tedaviye..hadi işallah sırada sen var bahar var..tedavilerinniz hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?