Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

gulnavacim cok saol hayatim ins rabbim donuna kadar goturur.darisi size ve isteyen herkese ins rabbim sizlerinde yuzunu guldursun ins dualarim hepinuzle...evet canim benim fsh cok yuksek degildi bu 3.denememdi ilk 2 si almanyafaydi 3.bahcecide guvenc beyde ysptim gercekten cok iyiler islerinde..tabi allahim kismet edecek ol diyecek yoksa hersey bos..buzim korkular bitmiyor pozitifi gormekle daha yeni badliyor stresimiz maalesef...allahim sm

Biosteronu günde kac kez yutun ve faydasini gördümmü ?? Yan etkileride varir sanirim bende sivilcelenme yapdi cok . senin sanirim ilk tüp bebek da oldu hangi Klinikde yapdirdin ??? Tesekür ederim yardim,arin icin amasu anolumlu düsünmem zor bende hep dua ediOru,sükretdiaorum ama zor

saol canım inş..benim doktor fsh bakmıyo sadece e2 ve ultrason bakıldı onagöre başlandı e2 güzel çıktı ama yumoş 1 tane varmış birde belli belirsiz görünüyo dedi doktor inş bu sefer herşey yolunda gider bende güzel haber verebilirim allahım inş bizlerede nasip eder yolumuz açıldı şeytanın bacağını kırdık inş devamıda bizlerden gelicek..

YAŞAMIN TEK BİR CÜMLESİ VARDIR KUL İNŞAALLAH DER...YARADAN İNŞA EDER hayırlı cumalar

mrb simmayy bu benim ikinci denemem baskent hastanedinde yaptirdim.ilkinde zekaitahir burakta ama ordan hic memnun kalmadimmm hic ilgi alaka yokti. doktorlarin hepsi birbirinden habersizzzz..herkese ayni tedavi uygulaniyoduuu..biesteron bi sabah bi aksam ictim zarardan cok fayda gordum bi arada carpinti yapiyodu zarari buydu.Fsh 14olmustu biesteron bi ay kulllandim 6ya dusmustu ilk denemede daha sonra ikinci denemede 8efustu ve tedavi basladik.ama cok morel bozan doktorlrla karsilastim yazik bu yasta bu deger diyen bile cikti neler yasadim nelerr .insallahh bizim gebeliklerde hayirlisiyla sona ulasir sikinti bitmiy.o ama bunada sukur.bide iyi bi aktar bul bu karisimlarda cok ise yariyoo hangi sehirdesin

sana mesaj yazmak bı kısmet olmadı bu ucuncu yazısımm

her neysee canımmm senın değer masalllahhh cok yuksektı belkı ondan tekrar ıstemedıler drekt kese ıcın cagırcaklarr..ne zaman gıtcen kese ıcın..bugun tekrarlattım testi doktor telde ıkı gun sonra yaptır mesaj at dedı.ılkı 271.1 ıdı bugünkü sabah aldım 530.1 ıdı gayet ıyı yazmış salı gelın demıs aama ben carsamba gıdıcemmm ıyce çıksın ortaya dıyeee.

ben ılaclarımın hangısını sayayım daha cok ıgnem var
sabah ogle aksam esroferm
kan sulandırıcı ıgne bı adet
progesteron ıgne kı doktor ıtemedı ben kendım ıstedım drekt kas ıcı olduğu ıcın daha etkılıymıss cok ahmıle kalan okumuştum bu ıgnedennn

folık aşıt yok yerıne elevıt ıcıyorum tum vıtamınler varmış ıcınde kı bu elevıt bana bayaa yaradı halsızlımı aldıı.

bıde günde cok az bı mılım ıgnem var koldan yapıyoruz durumm buuu bızdee

her tarafım ıgne anlıycann

benimde oluyor arada öyle:))) masallah necok sey kullaniyosun öyle ben sadece folik asite devam ediyom bide progestan igne var senin neden öyle fazla acaba doktormu dedi devam et diye onlara....masallah seninde degerler iyi gidiyor belkide ikizler geliyor benide iki hafta sonra cagirdilar kese icin...seni sali nicin cagirdilar tam anlamadin keseler icinmi öyleyse cok erken degilmi kese icin.....hayirlisi olsun bakalim mevla neyler eylerse güzel eyler:)))

YAŞAMIN TEK BİR CÜMLESİ VARDIR KUL İNŞAALLAH DER...YARADAN İNŞA EDER hayırlı cumalar

ewett canim ya niye cagirdi anlamadim ilk 4 -5-6haftada gorunurmus .bide bazi ilaclari kesebilir.esroferm hic kullanmadinmi

hafta sonunuzz guzell gecsinnn kizlarr

canım nasılsın nasıl geçiyo hamilelik gerçi daha yolun başındasın bulantılar yada ağrıların oluyomu kasıklarda..bende adetimi bekliyorum canım inş bu ay fsh biraz daha düşerse başlıycam tedavime bende..

kaç çıktı e2 canım inş herşey yolunda gider tedavine devam edersin..evet canım hamiş haberleri var topiğimizde artık inş sırayla hepimiz bir bir hamiş kalıcaz Allahında izniyle..sen aynı merkezdemi başladın canım tedavine...

polyana neler yapıyosun adet olmuştun galiba sende başladınmı tedavine canım..arada gir habersiz bırakma bizleri..

canım yeni öğretim yılıyla birlikte inş mevlam sanada bebişini göndersin..bugünmüydü senin bahceci tüp merkeziyle kontrolün canım..inş güzel haberlerle gelirsin..sen bu ay hormon testi yaptırmıştın canım değerler inş güzel çıkmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…