canlarım ya çok sevindim iknizin adına KELEBEK VE CANSU ALLAHIM SAĞLIKLI BİR şekilde kucağınızada almayı nasip etsin inş ikinizede...
Allahım bizlerede nasip etsin tez zamanda bizlerede dua edin kızlar hamişlerin duası kabul olurmuş..cansucum senin fsh yükek değildi fazla hatırladığım kadarıyla kelebek seninde türkiyede ilk denemendi galiba bahcecidemi olmuştu transferin..diğer denemeler yurt dışıydı seninde fsh çok yüksek değildi canım çok sevindim gerçekten ya sanki kendim hamiş kalmış gibi heycanlandım...inş bizde o günleri görücez Allahımında izniyle...umuselman ben adet olmadım daha canım cyclo bu akşam bitiyo bitikten 1 hafta sonra adet oluyodum son iki aydan beri bakalım bu ay gelcekmi gelmeyip hayalime hasretime nazlı bebeğime kavuşcamı..normal yollada hiç ümidim yok bu fsh canım ya..ben bu aralar giremiyorum kızlar misafirim var...topik girmeyelide bayağ canlanmış hamiş haberleri var..baharcım sende tedaviye başlamışsın hakında hayırlısı olsun canım..hormon testlerin yapıldımı canım tedaviye başlamadan fsh değerin kaçtı canım..
canim ben ucay biesteron kullandim zaten fayda vermesi icin en az uc ay dedi doktorum ve aktardan macun almistim sutle karistirip iciyordum ..bide saracoglundan bal polen arisutu kullandim arti cokk sewdim sigarayi biraktimmm.bide bol boll dua etttimm ayetel kursi cok okudum adim attim yerde agzimdan dusurmedim .bide kizlar doktorcok onemli yani psikolojik olarakta yaninda rahat oldunuz sizi gercekten anlayan bi doktor cok onemli canim doktorum her asamada yardim ettim hele yari baygin halde transfer sonrasi yanagimi alnimi oksayip sen herseyin enguzelini hakkediyosun insallah hersey guzel olucak diye bakisini unutamam.sonucum olumsuzda olsa fikirlerim degismezdi cunku elinden geleni yapti bende yaptim dedim bi rahatlik vardi tamamen herseyi Allaha havale etmistim.yani transfer sonrasi rahat olmak icin bu gibi seylerde onemli diye dusunuyorumm
canlarım ya çok sevindim iknizin adına KELEBEK VE CANSU ALLAHIM SAĞLIKLI BİR şekilde kucağınızada almayı nasip etsin inş ikinizede...
Allahım bizlerede nasip etsin tez zamanda bizlerede dua edin kızlar hamişlerin duası kabul olurmuş..cansucum senin fsh yükek değildi fazla hatırladığım kadarıyla kelebek seninde türkiyede ilk denemendi galiba bahcecidemi olmuştu transferin..diğer denemeler yurt dışıydı seninde fsh çok yüksek değildi canım çok sevindim gerçekten ya sanki kendim hamiş kalmış gibi heycanlandım...inş bizde o günleri görücez Allahımında izniyle...umuselman ben adet olmadım daha canım cyclo bu akşam bitiyo bitikten 1 hafta sonra adet oluyodum son iki aydan beri bakalım bu ay gelcekmi gelmeyip hayalime hasretime nazlı bebeğime kavuşcamı..normal yollada hiç ümidim yok bu fsh canım ya..ben bu aralar giremiyorum kızlar misafirim var...topik girmeyelide bayağ canlanmış hamiş haberleri var..baharcım sende tedaviye başlamışsın hakında hayırlısı olsun canım..hormon testlerin yapıldımı canım tedaviye başlamadan fsh değerin kaçtı canım..
Biosteronu günde kac kez yutun ve faydasini gördümmü ?? Yan etkileride varir sanirim bende sivilcelenme yapdi cok . senin sanirim ilk tüp bebek da oldu hangi Klinikde yapdirdin ??? Tesekür ederim yardim,arin icin amasu anolumlu düsünmem zor bende hep dua ediOru,sükretdiaorum ama zor
hayirlii cumalarrrrrr kizlarrrrrrr....
hayirlii cumalarrrrrr kizlarrrrrrr....
sana mesaj yazmak bı kısmet olmadı bu ucuncu yazısımm
her neysee canımmm senın değer masalllahhhcok yuksektı belkı ondan tekrar ıstemedıler drekt kese ıcın cagırcaklarr..ne zaman gıtcen kese ıcın..bugun tekrarlattım testi doktor telde ıkı gun sonra yaptır mesaj at dedı.ılkı 271.1 ıdı bugünkü sabah aldım 530.1 ıdı gayet ıyı yazmış salı gelın demıs aama ben carsamba gıdıcemmm ıyce çıksın ortaya dıyeee.
ben ılaclarımın hangısını sayayım daha cok ıgnem var
sabah ogle aksam esroferm
kan sulandırıcı ıgne bı adet
progesteron ıgne kı doktor ıtemedı ben kendım ıstedım drekt kas ıcı olduğu ıcın daha etkılıymıss cok ahmıle kalan okumuştum bu ıgnedennn
folık aşıt yok yerıne elevıt ıcıyorum tum vıtamınler varmış ıcınde kı bu elevıt bana bayaa yaradı halsızlımı aldıı.
bıde günde cok az bı mılım ıgnem var koldan yapıyoruz durumm buuu bızdee
her tarafım ıgne anlıycann
YAŞAMIN TEK BİR CÜMLESİ VARDIR KUL İNŞAALLAH DER...YARADAN İNŞA EDER hayırlı cumalar
benimde oluyor arada öyle:))) masallah necok sey kullaniyosun öyle ben sadece folik asite devam ediyom bide progestan igne var senin neden öyle fazla acaba doktormu dedi devam et diye onlara....masallah seninde degerler iyi gidiyor belkide ikizler geliyorbenide iki hafta sonra cagirdilar kese icin...seni sali nicin cagirdilar tam anlamadin keseler icinmi öyleyse cok erken degilmi kese icin.....hayirlisi olsun bakalim mevla neyler eylerse güzel eyler:)))
ewett canim ya niye cagirdi anlamadim ilk 4 -5-6haftada gorunurmus .bide bazi ilaclari kesebilir.esroferm hic kullanmadinmi
saol canim darsi sizlere ins...kızlar hayırlı olsun yeni gördüm hamileliğinizi allah kucağınızada almak nasip etsin....
kızlar hayırlı olsun yeni gördüm hamileliğinizi allah kucağınızada almak nasip etsin....
hafta sonunuzz guzell gecsinnn kizlarr
saol canım inş..benim doktor fsh bakmıyo sadece e2 ve ultrason bakıldı onagöre başlandı e2 güzel çıktı ama yumoş 1 tane varmış birde belli belirsiz görünüyo dedi doktor inş bu sefer herşey yolunda gider bende güzel haber verebilirim allahım inş bizlerede nasip eder yolumuz açıldı şeytanın bacağını kırdık inş devamıda bizlerden gelicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?