- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
kaç çıktı e2 canım inş herşey yolunda gider tedavine devam edersin..evet canım hamiş haberleri var topiğimizde artık inş sırayla hepimiz bir bir hamiş kalıcaz Allahında izniyle..sen aynı merkezdemi başladın canım tedavine...
polyana açıksın galiba nasılsın canım...başladınmı tadaviye...
canım 37 çıktı biraz yavaş ilerliyoruz inş yolunda gider..aynı merkezde devam ediyorum başka biyere gitmek içimden gelmedi ben seviyorum doktorumu ekibini...polyana tedaviye başladı galiba geçende böle yapmıştı aşılama olduğunda kaybolmuştu inş bu sefer güzel haberlerle gelir..
kızcağız özelden ancak bana cevap veriyorSiz göremedi sanırım:26::26::26::26::26:
cansucumm sen coraspin kullaniyormusun suan..?
kelebek ve cansuuuuuuuuu hamile haberinizi okudum şimdi çok sevindim kızlarrr..İnş 9 ayın sonunda sağlıkla kucağınıza da almak nasib olur...Rabbim hiç ayırmasın sizler..
canım nasılsın nasıl geçiyo hamilelik gerçi daha yolun başındasın bulantılar yada ağrıların oluyomu kasıklarda..bende adetimi bekliyorum canım inş bu ay fsh biraz daha düşerse başlıycam tedavime bende..
canım olsun ilerlede yavaş olsun bebiş olsun..kontrolere gitinmi canım bir tanemi yumoş var..hangi ilaçları kullanıyosun canım...
kelebek ve cansuuuuuuuuu hamile haberinizi okudum şimdi çok sevindim kızlarrr..İnş 9 ayın sonunda sağlıkla kucağınıza da almak nasib olur...Rabbim hiç ayırmasın sizler..
hayir onun yerine kan sulandirici igne kullaniyorun.coraspirin de zaten bi cesit kan sulandirici Ama bende pihtilasma yuksekmis test yapildi o yuzden mecbur son aya kadar kullancam
polyana açıksın galiba nasılsın canım...başladınmı tadaviye...
fdepresifpolyanayi en sonbi topikte gordum ama ismini hatirliyamiyorumm
canlarım slm ben forumu açıyorum bi özel msjlara bakıyorum hemen kapatıyorum hiç bi topiğe girmek araştırmak bakmak okumak yazmak gelmiyo içimden tükenmişlik sendromu yaşıyorum galiba hiç iyi değilim hiç elim kolum bağlı çaresiz öle bekliyorum...doktora gittim benim ön görüşme yaptığım doktor ayrılmış hastaneden başka biriyle detaylı görüştük ücret için ilaçlar hariç 5 bin dediler ilaçlarla beraber 8 9 bini bulurmuş he bide muayeneler ve tahliller hariçtaksit yapmadılar ve gram indirim yapmadılar elim kolum bağlı ölece çıktık hastaneden ne kadar vicdansız bu hastaneler zaten burda 2 merkez var bide üni hastanesi var dier merkezde aynısını söledi yumurta rezerv az olduğu için çok ilaç lazımmış bana oda maliyeti 10 bini bulacak burdakiler kafayı yemiş resmen duygularıyla oynuyolar çocuk sahibi olmak isteyen insanların....ticarete dökmüşler işi son çarem üni hastaneleri pazartesi arayıp ön görüşme yapıp randevu alıcam bakalım hangi aya tüp tedavi randevusu verirlerse bekleyeceğim artık peşin 10 milyarı hemen nerden bulayım şu dkk üni hastaneleri daha uygunmuş bakalım hayırlısı neyse o olsun inş..tükenmiş gibiyim eve kapattım kendimi arkadaşlarımla bile görüşesim gelmio..hiçbişi yapasım yok...çok cnm sıkılıyor..allahım yardım etsin...tedavisi başlayan arkadaşlar hayırlı olsun kucakları bebiş dolsun...hamile 0lanlarda sağsağlim kucağına alsın..topiğimiz açıldı inşallah sırayla hepimiz pozitif haberi veririz ve hamileliği yaşarız sonunda kucağımıza alırız bebeklerimizi hepinizi seviyorum öptüm
inş canım..1 tane var birde belli belirsiz varmış gelişirmi çoğalırmı bilmiyorum..1 taneyle çıktık yola allahım bu sefer inş bebeğimi bana nasip eder.cuma ilk kontrolüme gittim sadece kan verdim geldim.pazartesi tekrar gidicem ozamn ultrasondada bakılır..gonal f ve menagon kullanıyorum..
gulnevacimm hala inanamiyorumm ruyadayim diyorum.bide adet gunum yaklasti sinir vr agresif lik var sivilcelerim cikti.midem bulaniyo igneletden ama hemen bulanmaz cunku.halsizlik var yatiyorum hep sagolsun annembakiyoooo senin son durum nedir
Merhabalar bende araniza yeni katilmak icin geldim, 5. Denememi yapicam tabi yumurtam olursa bende tsh yuksekligi vardi onu ilaclarla kontrol altina aldik ancak agustosta tek yumurtayla transfer yasadim ama negatif oldu dr um ilk adetten sonraki 2. De gel hemen dedi benimde 15gun once geldi gitim hemen gonalf 150ile basladi ama yumurta olusmadi simdi 1 hafta hicbirsey kullanma dedi sali gidicem tekrar yumurtam olusurmu diyorum sizler yumurta gelistirmek icin ekstra hangi ilaclari kullanmistiniz benim 3. Denememde dr biesteron vermisti simdiki dr hicbir ilac vermiyor ne coraspin nede transfer sonrasi progestan igne anlamadim ben bu isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?