canım hoş geldin aramıza fsh mı yüksek canım tsh anlayamadım..canım negatif denemenden sonra en az 3 beklemek şart diye biliyorum..biesteronu en az 3 ay kullanman gerekmiş etkisini göztermesi için..bal polan arı sütü karışımı kullanabilirsin canım..
Sagol canim fsh yuksek canim yalnis yazmisim dr hemen cagirdi bizi bizde sasirdik hep ara verirdik ve hic ilac vermiyor zaten olusan tek yumurta ondada ilacla bozmayalim diyor ancaksu an olusan yok bende biesterona baslayip 2 ay sonra gitmeyi planliyorum ama biesterona ne zaman baslamaliyim adetin ilk gunumu hic hatirlamiyorum onceki seferdeki dr um ne zaman baslamisti adetin ilk gununden 15. Gunune kadar baal corek otu tarcin polen karisimi yedim yine basliycam onerileriz olursa sevinirim onceki drum bir suru ilac vermisti bu ise hicbisey vermiyor kafam iyice karisti
Sagol canim fsh yuksek canim yalnis yazmisim dr hemen cagirdi bizi bizde sasirdik hep ara verirdik ve hic ilac vermiyor zaten olusan tek yumurta ondada ilacla bozmayalim diyor ancaksu an olusan yok bende biesterona baslayip 2 ay sonra gitmeyi planliyorum ama biesterona ne zaman baslamaliyim adetin ilk gunumu hic hatirlamiyorum onceki seferdeki dr um ne zaman baslamisti adetin ilk gununden 15. Gunune kadar baal corek otu tarcin polen karisimi yedim yine basliycam onerileriz olursa sevinirim onceki drum bir suru ilac vermisti bu ise hicbisey vermiyor kafam iyice karisti
canlarım slm ben forumu açıyorum bi özel msjlara bakıyorum hemen kapatıyorum hiç bi topiğe girmek araştırmak bakmak okumak yazmak gelmiyo içimden tükenmişlik sendromu yaşıyorum galiba hiç iyi değilim hiç elim kolum bağlı çaresiz öle bekliyorum...doktora gittim benim ön görüşme yaptığım doktor ayrılmış hastaneden başka biriyle detaylı görüştük ücret için ilaçlar hariç 5 bin dediler ilaçlarla beraber 8 9 bini bulurmuş he bide muayeneler ve tahliller hariçtaksit yapmadılar ve gram indirim yapmadılar elim kolum bağlı ölece çıktık hastaneden ne kadar vicdansız bu hastaneler zaten burda 2 merkez var bide üni hastanesi var dier merkezde aynısını söledi yumurta rezerv az olduğu için çok ilaç lazımmış bana oda maliyeti 10 bini bulacak burdakiler kafayı yemiş resmen duygularıyla oynuyolar çocuk sahibi olmak isteyen insanların....ticarete dökmüşler işi son çarem üni hastaneleri pazartesi arayıp ön görüşme yapıp randevu alıcam bakalım hangi aya tüp tedavi randevusu verirlerse bekleyeceğim artık peşin 10 milyarı hemen nerden bulayım şu dkk üni hastaneleri daha uygunmuş bakalım hayırlısı neyse o olsun inş..tükenmiş gibiyim eve kapattım kendimi arkadaşlarımla bile görüşesim gelmio..hiçbişi yapasım yok...çok cnm sıkılıyor..allahım yardım etsin...tedavisi başlayan arkadaşlar hayırlı olsun kucakları bebiş dolsun...hamile 0lanlarda sağsağlim kucağına alsın..topiğimiz açıldı inşallah sırayla hepimiz pozitif haberi veririz ve hamileliği yaşarız sonunda kucağımıza alırız bebeklerimizi hepinizi seviyorum öptüm
polyanacimmmm sgk yoksa 2650 onu soyluyum yani 1000tl fazla oduyosun sgk olmayinca..polyanacimmm senin gittin merkez nere yahuu bu ne ucukk fiyatlarrr..gulnevaa dogru diyoo bizim yumirtalar az ama cok ilacla olmuyo bu is ilk denememde 1.5bin tl lik ilac kullandim cok olustu yumos ama kalite kotuydu bu sefer az ilacla denedikk uc yumurtadan ikisi iyi kalite cikti.sana bitanesi yetecek bu kadar cok ilaca gerek yokk.illa o merkezdemi yaptirman gerekiyoo gel ankaraya canim yardimci oluyum sana sgk varsan bizim doktor 1650tup parasi ve yapilan tahliler de ek odeme olarak 11gunu asarsa girisin 55tl veriyosunku benimkinde bida alinmadi kan iki kere verdim surekli kan istemedi doktorum gerek yok dedi seni maddi manevi yorma dedi yani gerek gormedi ilaclarimda 1000tl tutu oda yunurta buyutmekten cok ek igne verdi onlarin parasi.iyi dusun canim oralarda cok ucuk bu parayla kackere tupyapilir.
polyanacimmm senin gittin merkez nere yahuu bu ne ucukk fiyatlarrr..gulnevaa dogru diyoo bizim yumirtalar az ama cok ilacla olmuyo bu is ilk denememde 1.5bin tl lik ilac kullandim cok olustu yumos ama kalite kotuydu bu sefer az ilacla denedikk uc yumurtadan ikisi iyi kalite cikti.sana bitanesi yetecek bu kadar cok ilaca gerek yokk.illa o merkezdemi yaptirman gerekiyoo gel ankaraya canim yardimci oluyum sana sgk varsan bizim doktor 1650tup parasi ve yapilan tahliler de ek odeme olarak 11gunu asarsa girisin 55tl veriyosunku benimkinde bida alinmadi kan iki kere verdim surekli kan istemedi doktorum gerek yok dedi seni maddi manevi yorma dedi yani gerek gormedi ilaclarimda 1000tl tutu oda yunurta buyutmekten cok ek igne verdi onlarin parasi.iyi dusun canim oralarda cok ucuk bu parayla kackere tupyapilir.
canım biesteronu herhangi bir gün başlayabilirisin hiç farketmez ben 25 mg günde iki kere kulanıyorum..bal polen arı sütü herzaman kullanılıyo..bide hayıt otu çayı içmeyi dene canım..fsh düşürüyo beenimde fsh çok yüksek bu aralar ve benimde hiç yumoş görünmüyo fsh yükseken.. senin fsh kaç çıkmıştı canım bide yaş kaç..
Merhabalar bende araniza yeni katilmak icin geldim, 5. Denememi yapicam tabi yumurtam olursa bende tsh yuksekligi vardi onu ilaclarla kontrol altina aldik ancak agustosta tek yumurtayla transfer yasadim ama negatif oldu dr um ilk adetten sonraki 2. De gel hemen dedi benimde 15gun once geldi gitim hemen gonalf 150ile basladi ama yumurta olusmadi simdi 1 hafta hicbirsey kullanma dedi sali gidicem tekrar yumurtam olusurmu diyorum sizler yumurta gelistirmek icin ekstra hangi ilaclari kullanmistiniz benim 3. Denememde dr biesteron vermisti simdiki dr hicbir ilac vermiyor ne coraspin nede transfer sonrasi progestan igne anlamadim ben bu isi
canım bitanede yumurta olsa devam yoluna canım..ben bitanede olsa razıyım artık..ben yumurta biriktirip dondurma işlemi yaptırmayı düşünüyorum canım..inş Allahında izniyle tabi..senin geçen tüp bebek kaça mal olmuştu size canım canım..
devam edicem canım bizim durumda zaten çok yumurta oluşması beklenmiyo benim bayabi bitmiş durumda allahım hepimizzn yardımcısı olsun ilk tedavi ilaçlarla beraber 7.500 tl civarı tuttu.. ikinci birazdaha az tutar heralde..inş canım seninde herşey yolundadırda tedavine başlayabilirsin..
merhaba arkadaşlar..bahar hayırlı olsun işallah bu sefer bebişin seni bırakmasın..
polyanna nasıl bu ayki hormon sonuçların herşey normalmi canım..neden o kadar çok para istemiş bu hastaneler anlamadım..izmirde mini tüp düşünüyordun...canım o kadar para verdikten sonra en iyi merkeze gider yaptırırsın..allah hepimizin yardımcısı olsun..
yeteer nasıl geçti muayenen başladınmı tedaviye..
gülneva adet oldunmu nasıl gidiyor..
cansu kelebek işallah dua edin kızlar hamiş hamiş bizlere..:))
evet canım başladık hayırlısı hakımızda salı kontrol var
cansucum senin sonucun pozitif olduğunu hatırlıyorum.. tüp bebek yaptırırken yumoşlar için extra bişi yaptın mı??ben biosteronu kullanıyorum bal polen tarçın çörekotu yaptım ondan alıyorum... bi de dün soğan suyu yapayım dedim... gonal f 225 unite menopur 1 toz 1 su yaptırıyorum ama doktor iki tane gelişmeye aday yumurta görüyorum dedi tabi canım sıkıldı(( iki tane toplanıp döllenir mi ki sağlıklı bir şekilde:26: cansum dua et olucr mu
yetercim hayirli ugurlu olsunnnn tedavinnn rabbimm bu seferr verecekkk bebecinii insallahh hislerimm dogruu cikarrrr
Baharcim yeniden basladin mi? Ben bir negatif daha aldim malesef..canim ilaclari yazdirmayi dene istersen, sadece ilac raporu gibi birsey cikiyor yada asilama yapiliyor gibi biraz daha az tutar
evet canım başladık hayırlısı hakımızda salı kontrol var
hadi işallah güzel umilerin olsun göbeğine konsun canım..
hadi işallah güzel umilerin olsun göbeğine konsun canım..
hangi ilaçları kullanıyorsun..kontrollerinde turan hoca olabilcekmi canım..gerçi salı günleri boş günü olur mutlaka..hayırlı haberler bekliyoruz senden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?