Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

serozi rahim duvarında incelme sorunun varmı öyle olduğu zaman az gelebiliyor..fsh aslında o kadarda yüksek değil..soğan kürü yaptığın haldemi böyle..öncelikle sakin ve sabırlı olmalısın..çözüme odaklan canım..allah hepimizin yardımcısı olsun..biosteron dehea içiyormusun fsh ye çok iyi geliyor...

CANIM DR FEZA BEY ÇOK ŞEKER BİR ADAM SEVDİMM TURAN HOCA İLE GÖRÜŞMEDİM AMA DOSYALI TOPLANTIDA İNCELİYORMUŞ İLAÇLAR menagon ve gonal f ŞİMDİLİK

canım ben bahçeci ye gidiyorum..salı günü tekrar gidicem alhın izniyle..
feza bey iyidir benim doktorumdu..troid ve pıhtılaşma problemimi o doktor ortaya çıkardı..öyle acele etmiyor..herşey yolundaysa başlıyor tedaviye..işallah sana uğurlu gelsin canım.. hayırlı haberlerini bekliyoruz..

canım vallahi bilmiyorum rahim duvarı konusunda hiçbir şey demediler sadece en son geçen ay dr a gittim istanbula o zamanda adetim çok iyiydll dr yanlız lekeyi gördü ben de anlattım durumu bana sadece adet gecikmesi mi oldu dedi. Rahim duvarında incelme olsaydı söylerlerdi diye düşünüyorum. Evet bu ay 10 gün kadar soğan kürü yaptım. Dediğin ilaçları içmedim saraçoğlundandan amh için kür geldi yanlız dün ona başladım. O da bal polen ve civanperçemi çayı bugün 2. Gün. Hiç duydun mu menopoz olabilir mi

yok canım değildirsanmıyorum.. öyle hemen menapoz olmaz..bana soğan kürü iyi geldi civan perçemi iyi gelmedi..belki sende etkili olabilir..denemeden bilemiyoruz canım işallah iyi gelir..e2 senin kaç fsh kadar oda çok önemli..sakın stres yapma..fsh ye hiç iyi gelmiyor..polenli karışım iyi geliyor..biosteron dhea..günde 2 tane iç canım hem yumileri ortaya çıkarıyor hemde fsh ye iyi geliyor..

canım adet olamadım daha kasıklarda ağrılarım oluyo çook..mevsimselmidir nedir acayip iştahım açıldı ne yesem doymuyorum cyclo hapım biteli 4 gün oldu bakalım bu ay neler yaşıycam canım..seninde görüşmen vardı galiba cumartesi günü canım nasıl geçti adetlemi başlıycaksın tedavine canım..

canım fsh geçen ay 12,8 e2 de 24 nasıl e2 düşük ne anlama geliyor bu

canım adetlerin mi düzensizdi seninde..benimde adetlerim düzensizdi ve yoğun olmazdım adet ve fsh yüksekti bende ..doktorum adetleri düzene sokmak için ilaç kullanıyorum ben..senin doktorun adet düzensizliğine ilaç vermedimi..menopoz hemen olmuyo canım...

fsh çokta yüksek değil canım menopoza giren biri fsh tavan yapıyo genelde 80 ve 100 gecik oluyo ve adet görmüyosun senin adet düzensiz olmasının başka sebepleri var bence..profösöre hiç gittinmi canım üniversite hastaneleri bu konularda daha araştırmacı oluyolar..

işallah hamiş kalırsın canım.. benimde bu adetimde doktora gitmiştim ya klomen vermişti..bitince gittim yok gelişen yumi dedi..benimde bahçecide c.tesi gnü randevu vardı doktor baktı..yumi var dedi..isterseniz çatlatma iğnesi vereyim dedi..bende tüp yapsak dedim oda işallah dolu çıkar ..kendini her iki durumada hazırla dedi..tamam dedim..canım olursa dondurcam..transfere hazır hissetmorum..sürekli negatif aldığım için..allah yardımcımız olsun..seninde işallah herşey gönlünce geçsin canım..güzel haberler ver bize..

canım ben son düşüğümü mayıs sonu haziran başı yaptım yoğun kanam oldu. Ben de adet düzensizliğ yoktu. Temmuz da çok az gelince hemen dr a gittim kist olmuş ondandır dedi d.konrol hapı verdi ağustos da durum değimeyince başka dr. Gittim o da kanama mllktarını arttırmak için ilaç verdi 2 ay kullan dedi geçen ay iyiydi ama bu ay yine çok az geliyor gittiğim dr prof fakülteye gitmem fsh ı gösterdim toop bebekte şansım kaç dedim %5 dedi ve o kadar gaddarca ağlaya ağlaya çıktım ordan

değerlerin iyi normal canım yaa..e2 biraz düşük ama okadar da kötü değil iyi herşey..gülneva arkadaş haklı canım..en iyi bi doktora git..kst veya herhangi bir şey olabilir..

canım fsh kaçtı senin e2 nasıldı hangi ilacı verdi bana prumont-n di galiba adı onu verdi

fsh n çokda yüksek değil..hem o şekilde konuşmasıda ne saçma..hiç adet görmmeyen velim vardı..kendisi anlatmıştı bana..hamile kalmış..inanamamış..hatta 2 çocuğu var..hiç adet görmüyor..yataran allah ol derse olur canım..biz elimizden geleni yapalım..bence sen başka bi doktora git..biosteronu sormuştum canım sana içiyormusun..içmeni tavsiye ederim..

canım ne güzel haberler çok sevindim senin adına..kaç tane yumoş varmış canım kürler işe yaradı galiba canım..Allahım inş dolu çıkar yumoşlar annesine süpriz yaparlar..bence yumurta durumu iyise neden dondurcan canım rahim kalınlığıda uygunsa bekleme yaptır transferini canım..topiğimiz canlandı bayağ inş darısı benim başıma..bende çok bahceciye gitmek istiyorum doktorun kimdi canım senin ilk görüşme ücret ödedinmi canım..

kızlar allah razı olsun sizden biraz olsun rahatladım vallahi. Yarın gidemeyeceğim ama salı inşallah kesin dr dayım. Nolur dua edin büyük bir problem olmasın sürekl yeni problemler çıkıyor karşıma çok üzülüyorum

canım fsh kaçtı senin e2 nasıldı hangi ilacı verdi bana prumont-n di galiba adı onu verdi

canımbenim fsh çok yüksek geçen ay 49 du ve adet düzensizliğimi fsh yüksek olduğu için oluyomuş..bana cyclo verdi doktorum..

canım bana civanperçemi iyi gelmedi..ben tekrar eskiye dönmüştüm arginmax biosteron..adet oluncada öyle hormonlara baktıram dedim doktor klomen veri günde 3 tane..kullandım burdaki doktor baktı yumilerde gelişme yok dedi..hatta bana progestan verecekti vermedi..yok yumi diye..c.tesi bahçecide güvenç beyi ben tercih ettim..ama hepside imiş ordaki doktorlar..doktor baktı hemen anladı sen ilaç mı kullandın dedi..bende evet dedim klomen..bugün 12. günüm..çatlatma iğnesi vereyim karı koca olun değerlendirin dedi..bende bu yaşta riske atmayalım tüp yapalım dedim..çok iyi olur dedi..bu arada doktor gerçekten çok iyi..benim içime sindi..hastanede doktora..sadece gidi gelme sorunu var...ok canım hemen ben istemiorum...alısalıs arkadaş gibi havuz yapıp sonra transfer..öteki türlü daha psikoloji yıpranıyor..eğerki gitmek istersen en azından bi öngörüşme yap bi gör derim..muayene ücreti 270 tüp bebek 4950 iğneler hariç canım..

canım bizim stres yapam gibi bile lüksümüz yok..:)) malum fsh ye iyi gelmiyor..mutlaka git canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

ne güzel fazla stres olmadan büyümüş yumoşlar.. bu ay hormon değerlerin nasıldı canım kaç tane yumoşun varmış..benimde 2 aydan beri hiç yumoş görünmüyo burdaki doktorlarmı görmüyolar kafam karıştı şimdi canım..

biestone reçeyle mi satılıyor kızlar dr a yazdırayım reçetesizse alırım hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…