kızlar iyi akşamlar benim başımda yine sıkıntı var. Dün gece adet oldum ama arkası gelmedi. Zaten haziran ve temmuzda yok denecek kadar az olunca dr. Gitmiştim bir ay kist olmuş dedi doğum kontrol hapı verdi dlğer ay da adet söktürücü verdi işe yaramadı ve rahimde kese benzerll leke gördü beta hcg baktı bir şey yok. Sonra aynı gün başka dr a gittim ben de mllyom var acaba onlar mı dejenere oldu dedi onun içlln de test yaptı kanser testi onda da bir şey çıkmadı bana bir hap verdi 2 ay kullan gel dedi kullandım tabi ge.en ay o ilaçla çok fazla adet oldum bu ayda aynı geçen aylar ki gibi varla yok arası 1 ped ancak doldu sonrasında ise tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor o kadar çok açık yazdım kusura bakmayın nolur. Aklımı kaybedeceğim bugü pansiyonda nöbetçiyim ve yarın 8 saat dersllm var salı işe gelmeyip dr a gideceğim ama nasıl geçecek zaman bilemiyorum şu anda beni sadece sllz anlayabilirsiniz diye düşünüyorum menopoza mı giriyorum fsh en fazla 15 oldu o zamanda normal adet olmuştum acaba soğan kürü falan içtim ondan mı bir türlü sökülmüyor
CANIM DR FEZA BEY ÇOK ŞEKER BİR ADAM SEVDİMM TURAN HOCA İLE GÖRÜŞMEDİM AMA DOSYALI TOPLANTIDA İNCELİYORMUŞ İLAÇLAR menagon ve gonal f ŞİMDİLİK
canım vallahi bilmiyorum rahim duvarı konusunda hiçbir şey demediler sadece en son geçen ay dr a gittim istanbula o zamanda adetim çok iyiydll dr yanlız lekeyi gördü ben de anlattım durumu bana sadece adet gecikmesi mi oldu dedi. Rahim duvarında incelme olsaydı söylerlerdi diye düşünüyorum. Evet bu ay 10 gün kadar soğan kürü yaptım. Dediğin ilaçları içmedim saraçoğlundandan amh için kür geldi yanlız dün ona başladım. O da bal polen ve civanperçemi çayı bugün 2. Gün. Hiç duydun mu menopoz olabilir mi
merhaba arkadaşlar..bahar hayırlı olsun işallah bu sefer bebişin seni bırakmasın..
polyanna nasıl bu ayki hormon sonuçların herşey normalmi canım..neden o kadar çok para istemiş bu hastaneler anlamadım..izmirde mini tüp düşünüyordun...canım o kadar para verdikten sonra en iyi merkeze gider yaptırırsın..allah hepimizin yardımcısı olsun..
yeteer nasıl geçti muayenen başladınmı tedaviye..
gülneva adet oldunmu nasıl gidiyor..
cansu kelebek işallah dua edin kızlar hamiş hamiş bizlere..:))
canım vallahi bilmiyorum rahim duvarı konusunda hiçbir şey demediler sadece en son geçen ay dr a gittim istanbula o zamanda adetim çok iyiydll dr yanlız lekeyi gördü ben de anlattım durumu bana sadece adet gecikmesi mi oldu dedi. Rahim duvarında incelme olsaydı söylerlerdi diye düşünüyorum. Evet bu ay 10 gün kadar soğan kürü yaptım. Dediğin ilaçları içmedim saraçoğlundandan amh için kür geldi yanlız dün ona başladım. O da bal polen ve civanperçemi çayı bugün 2. Gün. Hiç duydun mu menopoz olabilir mi
canım fsh geçen ay 12,8 e2 de 24 nasıl e2 düşük ne anlama geliyor bu
canım adet olamadım daha kasıklarda ağrılarım oluyo çook..mevsimselmidir nedir acayip iştahım açıldı ne yesem doymuyorum cyclo hapım biteli 4 gün oldu bakalım bu ay neler yaşıycam canım..seninde görüşmen vardı galiba cumartesi günü canım nasıl geçti adetlemi başlıycaksın tedavine canım..
canım fsh geçen ay 12,8 e2 de 24 nasıl e2 düşük ne anlama geliyor bu
canım ben son düşüğümü mayıs sonu haziran başı yaptım yoğun kanam oldu. Ben de adet düzensizliğ yoktu. Temmuz da çok az gelince hemen dr a gittim kist olmuş ondandır dedi d.konrol hapı verdi ağustos da durum değimeyince başka dr. Gittim o da kanama mllktarını arttırmak için ilaç verdi 2 ay kullan dedi geçen ay iyiydi ama bu ay yine çok az geliyor gittiğim dr proffakülteye gitmem fsh ı gösterdim toop bebekte şansım kaç dedim %5 dedi ve o kadar gaddarca ağlaya ağlaya çıktım ordan
işallah hamiş kalırsın canım..benimde bu adetimde doktora gitmiştim ya klomen vermişti..bitince gittim yok gelişen yumi dedi..benimde bahçecide c.tesi gnü randevu vardı doktor baktı..yumi var dedi..isterseniz çatlatma iğnesi vereyim dedi..bende tüp yapsak dedim oda işallah dolu çıkar ..kendini her iki durumada hazırla dedi..tamam dedim..canım olursa dondurcam..transfere hazır hissetmorum..sürekli negatif aldığım için..allah yardımcımız olsun..seninde işallah herşey gönlünce geçsin canım..güzel haberler ver bize..
canım fsh kaçtı senin e2 nasıldı hangi ilacı verdi bana prumont-n di galiba adı onu verdi
canım ne güzel haberler çok sevindim senin adına..kaç tane yumoş varmış canım kürler işe yaradı galiba canım..Allahım inş dolu çıkar yumoşlar annesine süpriz yaparlar..bence yumurta durumu iyise neden dondurcan canım rahim kalınlığıda uygunsa bekleme yaptır transferini canım..topiğimiz canlandı bayağ inş darısı benim başıma..bende çok bahceciye gitmek istiyorum doktorun kimdi canım senin ilk görüşme ücret ödedinmi canım..
kızlar allah razı olsun sizden biraz olsun rahatladım vallahi. Yarın gidemeyeceğim ama salı inşallah kesin dr dayım. Nolur dua edin büyük bir problem olmasın sürekl yeni problemler çıkıyor karşıma çok üzülüyorum
canım bana civanperçemi iyi gelmedi..ben tekrar eskiye dönmüştüm arginmax biosteron..adet oluncada öyle hormonlara baktıram dedim doktor klomen veri günde 3 tane..kullandım burdaki doktor baktı yumilerde gelişme yok dedi..hatta bana progestan verecekti vermedi..yok yumi diye..c.tesi bahçecide güvenç beyi ben tercih ettim..ama hepside imiş ordaki doktorlar..doktor baktı hemen anladı sen ilaç mı kullandın dedi..bende evet dedim klomen..bugün 12. günüm..çatlatma iğnesi vereyim karı koca olun değerlendirin dedi..bende bu yaşta riske atmayalım tüp yapalım dedim..çok iyi olur dedi..bu arada doktor gerçekten çok iyi..benim içime sindi..hastanede doktora..sadece gidi gelme sorunu var...ok canım hemen ben istemiorum...alısalıs arkadaş gibi havuz yapıp sonra transfer..öteki türlü daha psikoloji yıpranıyor..eğerki gitmek istersen en azından bi öngörüşme yap bi gör derim..muayene ücreti 270 tüp bebek 4950 iğneler hariç canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?