Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

imoje canım amh testin önceden 0.4 tü sanırım sonra 1 olmuş.canım neler kullandın.neler yaptın ve kaç yaşındasın biraz bilgi verirmisin imojecim

slm arkadaslar araniza yeni katiliyorum aksam bütün formu okutum cok ilginc,ve cok gelisme gördüm.benimkide zisden farki yok.ben yaklasik 10 sene cocuk istiyorum.2 asilama oldu hersey normaldi,son tüpe kararverdik.ama iynelere basladim tam yumurta toblancak zamanda iptal edildi yumuta 2 tane ve biri 12 cm olmus diye iptal etiler moralim sivirdi üzüldüm.bana iki aylik hormon hapi verdiler.fsh 37 mis olmaz dediler.ocakta gel bakalim dediler iyise gene baslariz dedi.bana sicak basiyordu anlamistim normal olmadigini.ama su an sogan kürü yapiyorumbügün son zaten.yarin incir küre baslicam soganin fadasini gördüm sicaklik azaldi.sadece ümit tim ocakta hersey iyi olmasini diliyorum.düsmüzdür fsh.cok zor hamile kalmak arkadaslar.bir sorum daha var.benim herseyim normaldi taki tüp de bana bir iyne yaptilar dawunlation iynesi bence o beni maf etti.yani o iyne tüpe baslamadan ilk iyne mis bütün hormonlari indiriyor,sonra sana verdikleri inyne yumurta olusuyor.beni maf etti eger.birdahanki tüpe istemicem o iyneyi asla.benden bukadar.

fsh'i 101den 12'ye düşürmek için hiçbir şey yapmadım canım.sadece stresten uzak kalmaya çalıştım o dönem.bu ay 1 tane yumurtam var.geçen ay 4 taneydi ama toplama işlemine geçemeden kendiliğinden çatladı.29 yaşındayım.regl olmak için ilaç kullanmıyorum maşallah.ama bunda tüp bebek iğnelerinin de etkisi olabilir sanırım.

starsuzi canım ne dedi doktorun merak ediyorum hayırlı haberle gel insallah

Merhaba arkadaşlar, ne kadar çokmuşuz aynı dertle uğraşan İnşallah bir bir geride bırakacağız bu günleri...

Suzişkom, Duscuğum, güzel haberlerinizi bekliyoruz canlarım

Beyazcığım, netleştirdin mi merkezi ...

İmocaaaan, haydi uyan artıııııııııık, bak sana kalk borusu çalıyoruuuuuuum, tattarataaaaaaaaaaa tattarataaaaaaaaa, yumurtacılar ayağaaaaaaa

Son düzenleme:
arkadaslar ben gittim bugun doktora kac gündür ovulasyon testi yapıyodum hep tek cizgi acaba yumurtlamadım mı diye yedim kendimi evin yakın bir gel bakalım dediler cok sükür yumurtlamıssın dedi doktorum yarın bi bant verdiler climera diye onu hastalananna kadar gun asıarı degistirecekmisim sonra 3 igne 3 gun ust uste vurduracagım adet olmayı bekleyecegiz 2 gunu ara dediler .benden haberler böyle kafam karmakarısık kızlar ya icim rahat ama cok sancılı bi dönem ne olucak bilmiyorum hayırlısı diyorum sadece bu arada aklım starsüzi ne yaptı acaba
beyaz ardın mı merkezi ?

insallah edacıcım rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın o kadar rahattım kı ben günler yaklastıkca bir duygusallık cöktü üstüme valla

Canım hayırlısı sitrese g,irme inşallah yavaş yavaş sırayla olsacak.Her aşama ayrı ayrı.Takma.

insallah edacıcım rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın o kadar rahattım kı ben günler yaklastıkca bir duygusallık cöktü üstüme valla

Çökmez mi canım yaaa ! Çok zor aşamalar bunlar, biz ki kaçıncı kez yaşıyoruz aynı zorlukları ... Senin tedavin daha farklı görünüyor, bantı neden veriyor doktor, yumurta azlığından dolayı mı seçiyorlar bu tedaviyi, bant ve regl öncesi iğneyi ?

menim doktorum yurt dısına gitmisseminere orada bununla sonuc alan hasta cok olmus o da uygulamaya baslamıs evet bana da garip geldı ama doktorlar her usg sonrası konusamıyoruz ki bana da hemsiresi anlattı. bantı rahimi kalınlastırmak icin verdi rezrv le ilgisi yok sanırım cünki ben sordukca yumurta sayısını ne yapıcaksın var iste dedi olanlarla ben isimi halledecegim yeter bana diyo.insallah diyorum doktoruma güveniyorum ne yapım

Güven tabii duscuğum, doktoruna da, kıs*****e de güven...Olacaksa oluyor biliyorsun, detayları kontrol etmenin hiç anlamı yok... Rahat olmaya çalış canım, elinden geleni yapıyorsun sen, inşallah güzel haberler de gelecek peşinden

Son düzenleme:
insallah edacım fazla birseyleri de sormanın alemi yok diye düsünüyorum zaten elinden ne geliyosa yapıyo bana o güveni verdi insallah rabbim hepimize nasip eder annelik heyecanını
zaten kısmetimde varsa o gelip beni bulacak ( sakin olmaya calısacagım)

Efendime soyleyeyimmmm 100. sayfada yazmanin mutlulugunda siz canlarima merhabalar diyorum :) hehehhehe

edajanim beni de uyandirmissss yerim ben seni....

dus cum tekrar tekrar tedavin hayirli olsun tatlim...

SUZISKODAN haberi olan????

Beyazim aklima bisi takildi sen su sigarayi biraktin dimi? bak tedaviye basliyorsun.. bak tek ayak uzerinde dur durur oymak basimiz ona gore :)

semoscum senin sordugunu daha once bu gectigimiz sayfalarda yazmistim tatlim. ama ayrica ozel mesajda yolladim...

gelinim... dr sana drekt olarak ne dedi ben merak ettim?

Gulcum hosgeldin hayatim...

bu arada kizlar bizim durumumuzda olan hastalara uygulanan bir tedavi yontemi varmis.. FAMERA PROTOKOLU... sizlere bunun disinda baska tedaviler mi uygulaniyor? yani burada famera diye bir protokol yok. ama tr. deki dr. lere anlattigimiz zaman uygulayacaklari protokol buymus...
yaklasik bir iki saat once emre beyi aradim... son ultrasondaki 6 folikulu soyledim. ve onumuzdeki ay ultrasona gir beni ara dedi. deha yi birakma dedi... 6 folikul iyi dedi onlari kacirmayalim dedi. ve melatonin icmemi de onerdi yine... vucudumuz 23.00 - 05.00 arasi melotonin salgiliyormus sanirim relax olmamaizi saglayan biri bu... bu gece yine iceyim bakayim.. iyice uyutuyor :) iki gun icmistim...
en son gittigimiz klinikte ilginc bisi demisti dr. bizim durumumuzdaki hastalarina testesteron veriyorlarmis bu ilgimizi cekti.. duyaniniz var mi?

arkadaslar kim sordugunu hatirlamiyorum ama hormonlarimizi duzenleyen bir bitkisel var mi diye soran olmustu..
benim onerebilecegim... en az 3 ay kullanma sartiyla dong quai... ve vitex yani hayit.. bunlar hormon duzenleyici bitkiseller.. tes edip onayladim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…