Gelinim fsh 101 den 12 lere düşümüş ne güzel. Bence moralini bozma nasıl düşürdün canım neler yaptın.amh testiimoje arkadaşımızın 0.4 ten 1 'e yükselmiş.amh de değişiyor.bence onlar önemli değil.sen doktorun dediğiyle moralini bozma bence.mutlaka yumurtan vardır.sanırım yaşında genç.ilaçlamı regl oluyorsun canım.imojenin amh nin 1 e yükselince doktoru bile şaşırmış 1 senede yükselmiş
arkadaslar ben gittim bugun doktora kac gündür ovulasyon testi yapıyodum hep tek cizgi acaba yumurtlamadım mı diye yedim kendimi evin yakın bir gel bakalım dediler cok sükür yumurtlamıssın dedi doktorum yarın bi bant verdiler climera diye onu hastalananna kadar gun asıarı degistirecekmisim sonra 3 igne 3 gun ust uste vurduracagım adet olmayı bekleyecegiz 2 gunu ara dediler .benden haberler böyle kafam karmakarısık kızlar ya icim rahat ama cok sancılı bi dönem ne olucak bilmiyorum hayırlısı diyorum sadece bu arada aklım starsüzi ne yaptı acaba
beyaz ardın mı merkezi ?
insallah edacıcım rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın o kadar rahattım kı ben günler yaklastıkca bir duygusallık cöktü üstüme valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?