Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım fsh 11 di..tüp doktorları daha iyi anlıyor bu yumilerden..sende eğerki tüp bebek doktoruna gidiyorsan ..onlar anlıyor canım..benimde biliyosun onca iğnelerle hemde fsh 7lerdeyken sadece tek folikül büyüyorsu..şimdi klomenle 2 belki 3 de olabilir ama önemli olan allahın ol demesi..herşeyin yolunda gitmesi canım..vardır illaki tede olsa gülneva..baharın da fsh yüksek ama tekde olsa oluyor hatta tedaviyle artıyor..sen hiç klomen kullandınmı...

yok ben hiç klomen kullanmadım canım..serphone kullanmıştım canım günde üç kere ama yinede istenen boyuta büyümüyolardı..benim doktorum tüp bebek doktoru değil kadın doğumcu muaynanaesi var anlaşmalı gönderiği tüp ebek merkezi var istanbulda gönderdiği çok hastası var ama..çok paracı biri desem paracı biride değil kontrolere gititğim zaman hiç ücret almıyo bizden tedaviye başlamadanda almıycam ücret demişti..senin fsh bana göre çok iyi canım ya benim çook yüksek büyümemeleride normaldir..uygun koşullar şart diyo doktorum vericeğen para az değil diyo tüp bebek için..başka tüp merkeze git hemen tedavine başlarlar ama olumlu bir sonuç elde edemesin diyo parana yazık dedi son gitiğimiz zaman..

bi çok merkez fsh çok yüksekse başlamıyor zaten ama düşürmek için bi takım ilaçlar veriyorlar..ama sana bi şy söyleyimmi benim fsh 7 lerdeyken daha zor büyümüştü bu işler hiç belli olmuyor ..bakıyosun herşey yolunda gidebiliyor..bazende herşey uygunda olsa ters gidiyor canım..yinde bi farklı doktora gitmekte fayda var..birinin görmediğini diğeri görebiliyor..sen istanbya yakınsın zannedersem bi git görüş canım..farklılıkta fayda var..ben 3.tüpte farklı merkeze gittim orda bi takım problemlerim olduğunu öğrendim..ama normal kadın doğumcuar tüp doktorları kadar bu konuda deneyimli değiller canım..

aynen canım fsh yükseken merkezler bile almıyolar en az 25 altında olması gerekiyor..işte canı fsh 7 bile büyümüyoken fsh 49 büyümesini beklemek hata..ama herşeye ramen hiç umudumu kaybetmiycem..ben elimden geleni yapıcam takdir Allahın...ben ilk denememi doktorumun yapmasını çok istiyorum hiç değişitmeyi düşünmüyorum..fsh düşüken elinden geleni yaptı..şu durmdan sonrada fsh düşünce bitanede olsa göndercek beni..anlaşmalı olduğu tüp bebek merkezide istanbul tüp bebek merkezi aret bey oda çok başarılı bir doktor..

işallah canım fsh düşer..bende sana şunu demeye çalışıyorum fsh düşse bile yumi büyümeyecekse büyümüyor..belli olmuyor canım..hiç ummadığın an bakıyosun büyümüş..istanbulda bi çok merkez var başarılı canım..bende o yüzden kendimi istanbullara attım..:)) olacağına inanıyorum canım zor günler geçecek işallah..bu ay senin fsh dahada düşecek gör bak..belkide hamişsindir..işallah..

inş canım ya fsh düşer..kendimde hep belirti arıyorum nedense canım ya..bu ay tek farklı olarak göğüslerde ağrım var adet zamanım gelince olmazdı genelde bende ve kasıklarda batmalarım var..ovilasyon testi yapmıştım adetin 13 ve 14 günü çift çizgiyi görmüştüm ve çalışmalarımız oldu..canım ya bişey sorucam bende ovilasyon testimde nasıl çift çizgi gördüm şaşırdım aslında hiç yumoş yoksa kullandığım cyclo ve biesteron yüzündenmi yanıltıcı cift cizgi gördüm bilgin varmı yada senin başına geldimi..

canımmm iyi yer seçmişsin inşşşş hayırlısı olsun hakında(BAHÇEÇİYİ BEND EİSTİYORDUM AMA KISMET OLMADI) SAĞOL BEBEM RABİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

günaydınlarrr canlarrrr güzel bir haftamız olsun inşş

Canim bunun icin tanidik bir kadim dogumcu olmasi gerek universite hastanesi olur, kadin dogum falan olabilir yapan cok kisi var detaylari cok bilmiyorum ama bir tanidik asilama raporu cikarip bir kisim ilaclari yazdirmisti, bur arkadasta sadece tup bebek ilac raporu cikarmisti bu nasil oluyor bilmiyorum ama bircok kisi birkismini yazdiriyor..doktoruna danis istersen ilaclarin fazla geldigini birkisminin yazdirma imkaninin olup olmadigini sor belki onjn vardir devletle baglantisi yada tanidik biri gerecek..
Benim 3 tane dondurulmusum var tek tesellim onlar oldu ilk kez donmus oldu cok emek verdim bukez cok destek aldim sanirim onlarin faydasi oldu embriyolar kaliteli oldu ama tutmadi nasip demekki, ekim kasim gibi dusunuyorum yeni bir yenilgiye cok gucum yok olumlu olmasini umut ediyorum
Sen basladin mi suan tedavidemisi?? Ilacin kac doz bukez??

günaydin kizlar,bugun kan testini tekrarlamak icin doktora gittim gelmisken bi bakalim ultrasonla dedi bakti ama kese tam net görünmedi haftaya gel dedi ama canim sikildi ins bi sorun yoktur( görünmezmiydiya olsaydi kacinci haftada kese görünüyorki....

kelebekcim kese 6.haftada gozukuyomus hatta 7.haftada gozuken bile varmissss .telas etmee gozukurrrr bende carsamba gidicemmm insallahh herseyy yolunda giderrr

merhabalar
benim de rezerv azlığım var,26 yaşındayım..
fsh değerim 10,8 çıktı..
tüp bebek tedavisine başlıyorum..
değerim çok mu yüksek? değeri benden yüksek olanlar hamile kaldı mı acaba çok merak ediyorum..
herkesin Allah gönlüne göre versin inşallah

canım kan testin nasıl çıktı bhcg 1000 li değerleri geçince görünüyo kese diye biliyorum canım..çok aklına takıldıysa başka doktorada gidebilirsin aslında canım..yada yaptırdığın merkezini ara normalmi diye...onLr daha iyi bilgi verirler sana... Allahım inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda naisp etsin..

canım hoşgeldin fsh değerin biraz yüksek ama çok değil..senin değerinde hamile kalan çok önemli olan yumurtaların olması ve gelişmeleri canım..Allahım seninde gönlüne göre versin canım...

ne olur yardım edin daha öncede yazmıştım yaşım 40 yumurtam az 2 tüp bebk başarızlığı fsh 22 çıktı ne yapmalıyım dua edelim

canım Allah yardımcımız olsun inş..benimde fsh çok yüksek bazen düşebiliyoda fsh düşürmek için çok şeyler yapılabilir canım burdanda araştırmışısındır mutlaka...hayıt otu çayı fsh düşürüyo ben biesteron kullanıyorum 2 aydan beri oda varolan yumurtaları kalteli olmasını sağlıyo ve fsh düşürüyo yine kaliteli yumurta için bal polen arısütü karışımı kullanabilirsin..sen geçmişinden bira söz edermisin canım tedavilerinde kaç yumoş oldu tedavilerinde fsh değerlerin kaçtı..kaç senelik evlisin...

canim iki şekilde çif çizgi çıkıyor ..fsh yüksekse doğal olarakta lh yüksek oluyor..zaten lh yükseldiği zaman yumurta çatlıyor ya..sanki yumurta çatlıyormuş gibi çif çizgi çıkabiliyor..birde yumurtlama olduğu zaman..işallah canım hamilesindir..belli olmuyor benimde düşük yaptığım hamileliğimde yumi görülmedi ama ben hamile kaldım..yani ne zaman yumurta olacağı belli olmaz..şimdi adet ne zaman olman gerekiyor ne kadar var daha..o çalışma gününden 10 gün geçtiyse bi kan testide yaptırabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…