ne olur yardım edin daha öncede yazmıştım yaşım 40 yumurtam az 2 tüp bebk başarızlığı fsh 22 çıktı ne yapmalıyım dua edelim
canim iki şekilde çif çizgi çıkıyor ..fsh yüksekse doğal olarakta lh yüksek oluyor..zaten lh yükseldiği zaman yumurta çatlıyor ya..sanki yumurta çatlıyormuş gibi çif çizgi çıkabiliyor..birde yumurtlama olduğu zaman..işallah canım hamilesindir..belli olmuyor benimde düşük yaptığım hamileliğimde yumi görülmedi ama ben hamile kaldım..yani ne zaman yumurta olacağı belli olmaz..şimdi adet ne zaman olman gerekiyor ne kadar var daha..o çalışma gününden 10 gün geçtiyse bi kan testide yaptırabilirsin..
canım çift çizgi yumurtlama günümden 15 gün geçti kan testini yapmak istemiyorum çok geçmeden..koca bir sıfırı almak hiç içimden gelmiyo..canım ya benim afedersin biraz açık yazıcam ama ilişki esnasında bir hafta önce biraz açık renk kanamam oldu fazla önemsemedim şimdi yine aynı şey oldu bugün açık renk cok cok az yine oldu...biraz moralim bozuldu başka bişeymi var bende diye rahimimde yaramı var normal değil aslında hiç olmazdı bende öyle...
günaydin kizlar,bugun kan testini tekrarlamak icin doktora gittim gelmisken bi bakalim ultrasonla dedi bakti ama kese tam net görünmedi haftaya gel dedi ama canim sikildi ins bi sorun yoktur( görünmezmiydiya olsaydi kacinci haftada kese görünüyorki....
evet canım yara olabilir..bi arkadaşın öyle olmuştu..normalde öyle bir durum yaşamıyorsan..şu anki yaşadığın önemli bir durum olabilir..mutlaka doktora görülmelisin canım..ama sen sık sık doktora gidiyorsun..rahim ağzına bakmıyormu..sadece usg ilemi bakıyor..birde smear yaptırmışmıydın..
Mayıs ayında 3ad yumiş dediler opuya kadar gittim ama folikulden yumurta çıkmadı sonra ağustos reglimde komen 5gun kullandım yumurta yok denildi yatıklarma gelince biesteron ilaç aktardan civan perçemi hayıt meyvesi çörek otu ekstresi şurup gibi düzenli kullanıyorum hayıt suyu reisihi mantrı üzüm ekstresi katıp içiyorum propolis gün aşırı bunlar değiştirerek birde özel bir macun hazırladı aktar sabah akşam yiyorum gün içerisinde beyaz çay Yaseminli yeşil çay içiyorum rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmadın ağustos 22regli oldum yumurta yoktu ve hala regli olamadım 😞
canım hoşgeldin fsh değerin biraz yüksek ama çok değil..senin değerinde hamile kalan çok önemli olan yumurtaların olması ve gelişmeleri canım..Allahım seninde gönlüne göre versin canım...
evet canım usg ile bakıyor herzaman..devamlı gidiyorum doktora usg göremezmi rahimde yara varsa..daha önce hiç öyle şikayetim olmamamıştı..smear testi daha önce yaptırmadım geçen sene yaptırcaktım smear testi öncesi 3 gün perhiz şartmış bilmiyodum o yüzden yapmamışlardı..inş önemli bişey çıkmaz..önüme yine engel çıkmaz...gerçi adetmi olucam bakalım devam ederse bugün adet olucam galiba karnımda ağrıyo adet ağrısı gibi..
cevap verdiğin için teşekkürler gülneva..
ben bir yıldır yumurtlama takibi yaptırıyorum,her ay yumurtlama oluyo düzenli,onda bi sorun yok.inşallah gelişirler herşey yolunda gider..
rezerv azlığını da yeni öğrendim,yeni doktorum test istemese ya da ben doktor değiştirmesem öğrenemeyecektim,zaten bir senem boşa geçti bunu bilmeden..
sen ne durumdasın?
canım usg ile anlaşılmıyor..doktor spekulum denen aleti takıcak ışıkla bakıcak canım..smaer mutlaka yaptırmanı tavsiye ederim..ben 6 ay önce yaptırmıştım geçen günlerde tekrar verdim..çünkü bizler bi sürü iğne ilaç kullanıyruz..allah yardımcımız olsun...canım vakti geldiyse engel dayanmaz olur..smaerda canım ben adet bittikten 2 gün sonra yaptırdım o şekilde olunca karı koca olmadan rahatlıkla yaptırmış oluyorsun..daha yumurtlamada olmamış oluyor..
Canim bunun icin tanidik bir kadim dogumcu olmasi gerek universite hastanesi olur, kadin dogum falan olabilir yapan cok kisi var detaylari cok bilmiyorum ama bir tanidik asilama raporu cikarip bir kisim ilaclari yazdirmisti, bur arkadasta sadece tup bebek ilac raporu cikarmisti bu nasil oluyor bilmiyorum ama bircok kisi birkismini yazdiriyor..doktoruna danis istersen ilaclarin fazla geldigini birkisminin yazdirma imkaninin olup olmadigini sor belki onjn vardir devletle baglantisi yada tanidik biri gerecek..
Benim 3 tane dondurulmusum var tek tesellim onlar oldu ilk kez donmus oldu cok emek verdim bukez cok destek aldim sanirim onlarin faydasi oldu embriyolar kaliteli oldu ama tutmadi nasip demekki, ekim kasim gibi dusunuyorum yeni bir yenilgiye cok gucum yok olumlu olmasini umut ediyorum
Sen basladin mi suan tedavidemisi?? Ilacin kac doz bukez??
slm bahar nasılsın nasıl gidiyo tedavin kontrolere gitinmi varmı değişiklik..
iyi olmaya çalışıyorum canım bugün biraz kötüydüm kontrole gittim sadece 1 yumurtam gelişiyo bi mucize olurmu acaba bebeğim gelirmi yumurtanın gelişimi güzel gibi e2 bakıldı oda güzel katlanıyo onun güzel katlanması yumurtanın dolu olabileceğini gösteriyo diye biliyorum inş herşey yolunda gider bebğim benimle olur..
canım bu ay kendini hazır hisetmiyosan dondurabilirsin gelişimi güzel giderse...yumoş biriktirmeyi düşünmüyomusun havuz sistemi..başarısız tüp bebekten sonra bekleme süresi uzun oluyo..dölenmiş emriyo biriktirsen bekleme süresi fazla olmuyo negatif sonuç alsanda..moralini her zaman yüksek tut yumurtanın sorunsuz gelişimi için..fazla takmamaya çalış rahat ol..canım Allahım alnımıza ne yazdıysa o olucak..biz üzülsekte deli gibi taksakta...ALLAHIM SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN RABİM.. en önemlisi bu değilmi bizim için olmamasındada vardır bir hayır..relaks canım olucağına inan ben umutluyum senden...Allah yardımcın olsun..
anladım canım hiç tanıdığım yok malesef tedavininde son aşamalrına geldik olduk bugün 7.günüm yine aynı yüksek doz 300ml gonalf 300ml menagon bugün cetrotideyede başladık.1 tane yumurtam gelişiyo sadece 13mm olmuş başka yok onun için canım sıkıldı bugün bunada şükür ama yinede çok üzüldüm ağladım şansım çok az ya olmazsa bundan sonra ne olur son yumurtam olabilirmi çaresiz kalmak çok zor bi mucize bekliyorum artık inş o bir yumurtam bana evlat olur hayırlısıyla..dondurulmuşların var ne güzel onlarda sana evlat olur inş..bu sefer bebeğine kavuşursun bende bayramdan hemen önce öğrenicem transfere gidebilirsek bayram hediyesi olsun istiyorum annemlerin tedaviye başladığımdan haberi yok hiçkimse bilmiyo süpriz yapmayı çok istiyorum allahım inş hepimizi sevindirir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?