anladım canım hiç tanıdığım yok malesef tedavininde son aşamalrına geldik olduk bugün 7.günüm yine aynı yüksek doz 300ml gonalf 300ml menagon bugün cetrotideyede başladık.1 tane yumurtam gelişiyo sadece 13mm olmuş başka yok onun için canım sıkıldı bugün bunada şükür ama yinede çok üzüldüm ağladım şansım çok az ya olmazsa bundan sonra ne olur son yumurtam olabilirmi çaresiz kalmak çok zor bi mucize bekliyorum artık inş o bir yumurtam bana evlat olur hayırlısıyla..dondurulmuşların var ne güzel onlarda sana evlat olur inş..bu sefer bebeğine kavuşursun bende bayramdan hemen önce öğrenicem transfere gidebilirsek bayram hediyesi olsun istiyorum annemlerin tedaviye başladığımdan haberi yok hiçkimse bilmiyo süpriz yapmayı çok istiyorum allahım inş hepimizi sevindirir..
günaydın kızlar, inşallah tedaviniz iyi sonuçlaınır hiç beklenmedik zamanlarda mucize gerçekleşir. Ben 2 e ancak randevu alabildim inşallah iyi haberlerle gelirim
nerelere uctunn kelebekk ne durumdasinnnnnn
bakan doktor güvenç beymiydi canım..betahsgni tekrar ettinmi artma devam ediyorsa bir problem yoktur..
canım kan testin nasıl çıktı bhcg 1000 li değerleri geçince görünüyo kese diye biliyorum canım..çok aklına takıldıysa başka doktorada gidebilirsin aslında canım..yada yaptırdığın merkezini ara normalmi diye...onLr daha iyi bilgi verirler sana... Allahım inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda naisp etsin..
kelebekcim bende yarin gidicem dpktora aslinda bugun cagirmisti ama bigun daha beklemek istedim.yarinda gorcemi sanmiyorum cok erken daha geneli 6.hafta goruyomus kac haftalik bizimkiler onuda bilmiyorum.ayin 7si transfer oldum 17gun olmus cok eerken dglmi sencedeyok canim ya keske türkiyede olsaydim ben alamnyadayim transferden sonra geldim burdakilerde tekrarlamiyor iste kani birkere tek yaptim sonuc pozitif olunca tekrardan yapmaya gerek yok dediler aslinda yapabilseydim biraz rahatlayacaktim...haftaya kontrolum var tekrar bakalim nolcak....
canım senin durumun benim durmumun yanında süper ötesi..sorunsuz yumoş büyüyosa ve sayısı iyise hiç takılma bişeye canım.. sen tüp bebekten önce bir aşılama dene derim..sana rahim filmi çekildimi canım... aşılama yada tüp bebek öncesi mutlaka rahim film çektir..benim durumum vahim canım ya fsh şuan son 3 aydan beri çok yüksek ve tüp bebek tedavim hep ertleniyo çünkü fsh yükseken yumoş sayısı ve gelişmesi nerdeyse hiç olmuyo..Allahım hepimizin yardımcısı olsun..çok stres yapma canım fsh tavan yapıyo stres yüzünden..bide yumurta rezervi azlığı sadece fsh belli olmuyo canım ya bide amh testi var tek fsh yüksekliği ile rezerv azlığın var denilemez..
kelebekcim bende yarin gidicem dpktora aslinda bugun cagirmisti ama bigun daha beklemek istedim.yarinda gorcemi sanmiyorum cok erken daha geneli 6.hafta goruyomus kac haftalik bizimkiler onuda bilmiyorum.ayin 7si transfer oldum 17gun olmus cok eerken dglmi sencede
arkadaşım,Allah hepimizin yardımcısı olsun..
ben bir yıl yumurtlama takibi yaptırdım,her ay yumurtladım,klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 3 kez..
rahim filmim çekildi,sorun yok dendi..ama gebelik de olmadı bir türlü..adetlerim de düzenlidir..
şimdi doktor değiştirdim..rahim filmimi detaylı inceledi,açıkladı,tek tüpümde problem varmış meğer...
amh testi de yapıldı,fsh,smear bakıldı..
ve aşılama vakit kaybı olur,tutmaz,direkt tüp bebek dedi..
bu yolda ilerlicem artık..
senin de Allah yardımcın olsun,inşallah düşer fsh de bir an önce tedavine başlanır canım,stres yok! er geç olacak bebeklerimiz
günaydın kızlar, inşallah tedaviniz iyi sonuçlaınır hiç beklenmedik zamanlarda mucize gerçekleşir. Ben 2 e ancak randevu alabildim inşallah iyi haberlerle gelirim
canım inş güzel haberlerle gelmişsindir nasıl geçti kontrolerin bende adet oldum gibi bugün işaret verdi ama daha sökülemedim bugün..son üç aydan beri ilk defa düzenli geldi bu ay tam zamanında..
canım inşallah devamı gelir. vallahi ben ne yapacağımı şaşırdım hapı kullanıp çarşamba kontrole gideceğim aslında yumurta gelişecek mi diye de merak ediyorum ama cesaretim de bir yandan yok artık üzülmek istemiyorum
nasılsınız kızlar
iyiyz canım sen nasılsın heycan son radede bende adet oldum gibi bakalım 3 günü nasıl bir süprizle karşılaşıcam..sen ne zaman başlıyosun canım ttedavine
canım çok sağol inşallah rabbim yüzümüzü güldürür.rahimin içinde bir şey gördü gebelikten şüphelendi, imkansız dedim ama beta hcg ye de baktı tabi ki sonuç negatif:))yeni değerler fsh:9,08, lh: 5,18, prolaktin: 17,01 e2: 68,03. rahimdeki durum içinde miyomlardan falan belki hormonlar iyi çıktığından bebek tedavisine başlıyalım dedi, istanbuldaki dr un yaptığı genetik tahlilini gösterdim. eşinin geninde sıkıntı var doğru tedaviside yok bunun ama senin yerinde olsam 1 kez daha normal dener, o da tutmazsa o zaman tüpe geçerim dedi ve bana seraphone verdi yumurtalıkların durumu çok iyi dedi veeeeeeeeeeeee ve ben de yine akıl karıştı. ben tüp bebek tedavisine ocakta başlamaya karar vermiştim bu sürede yumurtalıkları güçlendirmekti niyetim kızlar. o zamana kadar bu dr dediğini mi yapsam yoksa bu ilaçla iyice mi azalır yumurtalar daha hapı almadım düşünüyorum alsam içsem mi yoksa almasam mı diye
hadi güzel haberler gelsin inşş ben tedavideyim şu anda
hım ne güzel hadi bakalım inş hamiş haberleri sırası sende..topiğimiz hamişle dolsun hamiş olmayan kalmasın inş..hepimize çifttrer üçüzler versin mevlam..senin tedavin nasıl gidiyo kaçıncı günüdesin kaç yumoşun var canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?