Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Baharcim insallah o bir tane senin evladin olur.. aslinda biriktirme yontemi mantikli ama az hormonda almiyoruz, normal adet gecikmiyor degil mi? Aslinda az ilacla dogala yakin biriktirme yapiyorlar rezerv azliginda.. keske birkac ay normal takip yaotirsaydin yumurtan dogal gelisiyor mu yani az ilaclada ayni sey olurmuydu acaba.. bu tedaviler cok zor yipratici artik beni korkutuyor hakkimizda hayirlisi

bakan doktor güvenç beymiydi canım..betahsgni tekrar ettinmi artma devam ediyorsa bir problem yoktur..

yok canim ya keske türkiyede olsaydim ben alamnyadayim transferden sonra geldim burdakilerde tekrarlamiyor iste kani birkere tek yaptim sonuc pozitif olunca tekrardan yapmaya gerek yok dediler aslinda yapabilseydim biraz rahatlayacaktim...haftaya kontrolum var tekrar bakalim nolcak....

gulnevacim kan testini sadece 12. gün yapmistim bide dün verdim 16. gün oluyor oda yarin alacam sonucunu yani bilmiyom ne durumda...sonucum gelsin bahceciyi arayacam artik..canim 1000 degerleri gecince görünüyor demissinde benim zaten 12. gün degerim 779 du yani 1ooo coktan gecmis olmasi lazim....off off ins bi sorun yoktur tam busefer oldu demisken off allahim kötü biseyde düsünmek istemiyorum(

kelebekcim bende yarin gidicem dpktora aslinda bugun cagirmisti ama bigun daha beklemek istedim.yarinda gorcemi sanmiyorum cok erken daha geneli 6.hafta goruyomus kac haftalik bizimkiler onuda bilmiyorum.ayin 7si transfer oldum 17gun olmus cok eerken dglmi sencede

arkadaşım,Allah hepimizin yardımcısı olsun..
ben bir yıl yumurtlama takibi yaptırdım,her ay yumurtladım,klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 3 kez..
rahim filmim çekildi,sorun yok dendi..ama gebelik de olmadı bir türlü..adetlerim de düzenlidir..
şimdi doktor değiştirdim..rahim filmimi detaylı inceledi,açıkladı,tek tüpümde problem varmış meğer...
amh testi de yapıldı,fsh,smear bakıldı..
ve aşılama vakit kaybı olur,tutmaz,direkt tüp bebek dedi..
bu yolda ilerlicem artık..
senin de Allah yardımcın olsun,inşallah düşer fsh de bir an önce tedavine başlanır canım,stres yok! er geç olacak bebeklerimiz

cansucum seninle ayniyiz benimde 7 deydi transfer hesaplamamdogruysa bugun tam 5 haftalik olduk...son adet gunune gore yani...belli olmaz belki gorurdun yarin haberlerini bekliyorum canim

adet oldum bende canım 3 günü kontrolerim var bakalım canım fsh düşerse başlıycam tedavilerime..sende amh kaç çıkmıştı canım..ama fsh çokta yüksek değil hiç aşılama denemediysen aşılama mutlaka dene derim ama tedavine başlamışsın galiba canım..ben aşılama denedim tutmadı benim..eşinin tahlileri yapıldımı canım..

kızlar yeni dr dan geldim rahimin içinde bir şey gördü gebelikten şüphelendi, imkansız dedim ama beta hcg ye de baktı tabi ki sonuç negatif:))yeni değerler fsh:9,08, lh: 5,18, prolaktin: 17,01 e2: 68,03. rahimdeki durum içinde miyomlardan falan belki hormonlar iyi çıktığından bebek tedavisine başlıyalım dedi, istanbuldaki dr un yaptığı genetik tahlilini gösterdim. eşinin geninde sıkıntı var doğru tedaviside yok bunun ama senin yerinde olsam 1 kez daha normal dener, o da tutmazsa o zaman tüpe geçerim dedi ve bana seraphone verdi yumurtalıkların durumu çok iyi dedi veeeeeeeeeeeee ve ben de yine akıl karıştı. ben tüp bebek tedavisine ocakta başlamaya karar vermiştim bu sürede yumurtalıkları güçlendirmekti niyetim kızlar. o zamana kadar bu dr dediğini mi yapsam yoksa bu ilaçla iyice mi azalır yumurtalar ne dersiniz ne yapayımmm

günaydın kızlar, inşallah tedaviniz iyi sonuçlaınır hiç beklenmedik zamanlarda mucize gerçekleşir. Ben 2 e ancak randevu alabildim inşallah iyi haberlerle gelirim

canım inş güzel haberlerle gelmişsindir nasıl geçti kontrolerin bende adet oldum gibi bugün işaret verdi ama daha sökülemedim bugün..son üç aydan beri ilk defa düzenli geldi bu ay tam zamanında..

canım inş güzel haberlerle gelmişsindir nasıl geçti kontrolerin bende adet oldum gibi bugün işaret verdi ama daha sökülemedim bugün..son üç aydan beri ilk defa düzenli geldi bu ay tam zamanında..

canım inşallah devamı gelir. vallahi ben ne yapacağımı şaşırdım hapı kullanıp çarşamba kontrole gideceğim aslında yumurta gelişecek mi diye de merak ediyorum ama cesaretim de bir yandan yok artık üzülmek istemiyorum

biz güçlü kadınlarız canım..Allahım kullarına çekemiyceği derdi vermezmiş...derdini veren mevlam sabrını ve dermanınıda verir..hakımızda hayırlıs neyse onu versin..mevlam ol derse olucak...bak ne güzel tedavine başlamışsın hiç stres sıkıntı yapma cansu demişti doktoru büyücekmi büyümiycekmi diye sters yapma yumurtaların gelişimini etkilerisn rahat olmasını istemiş doktoru ve bak hamiş..aslında biz bu stresle daha çok etkileyeiliyoruz büyücek olan yumurtaları..tedavin inş sorunsuz devam edicak inanmak başarmanın yarısıdır unutma canım..

canım çok sağol inşallah rabbim yüzümüzü güldürür.rahimin içinde bir şey gördü gebelikten şüphelendi, imkansız dedim ama beta hcg ye de baktı tabi ki sonuç negatif:))yeni değerler fsh:9,08, lh: 5,18, prolaktin: 17,01 e2: 68,03. rahimdeki durum içinde miyomlardan falan belki hormonlar iyi çıktığından bebek tedavisine başlıyalım dedi, istanbuldaki dr un yaptığı genetik tahlilini gösterdim. eşinin geninde sıkıntı var doğru tedaviside yok bunun ama senin yerinde olsam 1 kez daha normal dener, o da tutmazsa o zaman tüpe geçerim dedi ve bana seraphone verdi yumurtalıkların durumu çok iyi dedi veeeeeeeeeeeee ve ben de yine akıl karıştı. ben tüp bebek tedavisine ocakta başlamaya karar vermiştim bu sürede yumurtalıkları güçlendirmekti niyetim kızlar. o zamana kadar bu dr dediğini mi yapsam yoksa bu ilaçla iyice mi azalır yumurtalar daha hapı almadım düşünüyorum alsam içsem mi yoksa almasam mı diye

iyiyz canım sen nasılsın heycan son radede bende adet oldum gibi bakalım 3 günü nasıl bir süprizle karşılaşıcam..sen ne zaman başlıyosun canım ttedavine

hadi güzel haberler gelsin inşş ben tedavideyim şu anda

canım dokrtorun bir bildiği var mutlaka ama madem serphone kullanıyosun yumoş durumuda iyi aşılama düşünebilirsin mesela onda daha çok şansın yüksek..çünkü çok hızlı spermleri kullanıyolar ve şansın yüksek..çokta yüksek bir fiyat değil aşılama fiytları..madem doktorun sana bıraktı...çarşamba gidince konuş..

hadi güzel haberler gelsin inşş ben tedavideyim şu anda

hım ne güzel hadi bakalım inş hamiş haberleri sırası sende..topiğimiz hamişle dolsun hamiş olmayan kalmasın inş..hepimize çifttrer üçüzler versin mevlam..senin tedavin nasıl gidiyo kaçıncı günüdesin kaç yumoşun var canım..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn CANIM CUMA BAŞLADIK BU GÜN 5. GÜN 7 YUMOŞ VAR DEDİ DR CUMA KONTROL İNŞŞŞ İYİ GİDER HER ŞEY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…