Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım fsh çok yüksek değil e2 normal gibi..hapları al kullan çok yüksek doz değil bu ialçalar gönül rahatıyla kullan bende kullanmıştım fsh o ara 11 benim iki yumoş büyümüştü çok güzel yumoşta çatlamıştı ama kısmet değilmiş yine olmamaıştı..öyle hemende yumurta bitmez ilaç kullanmakla böyle şeylerle kafanı bulandırma..

canım gittiğim dr tüp bebek dr değil ama alanında iyi olduğu söylenen prof. aslında bu sene aşılama yaptırmıştım bu dr.a ama tutmamıştı. eşimde bir kez daha deneyelim diyor. benim aklımda da aşılama var aslında eğer bu ay iyi gelişirse yumurtalar deyeceğim ama bana bu dr. menogom diye iğne ve seraphone verip aşılama yapmıştı ki o zaman rezervde de sıkıntı görülmüyordu. geçen aşılama da 2 kutu iğne aldırmıştı 1 kutu yetmişti 1 kutusu elimde olmazsa diğer ay aşılama yaptırıyım değil mi ama benim aklım rahimde ki duruma takıldı histereskopi olsam aslında iyi olacak 2 ay önce gittiğimde hocam yapalım demiştim gerek yok demişti önümüzdeki ay yine az olursam başka dr a gidip olu mu yaptırsam. seninde kafanı ağrıttım nolur hakkını helal et. eşim sen bilirsin sıkma kendini bir şeye karar ver ben ne bileyim dr muyum diyor beni çok sinirlendiriyor onun için onla konuşmuyorum ne yapsam diye

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn CANIM CUMA BAŞLADIK BU GÜN 5. GÜN 7 YUMOŞ VAR DEDİ DR CUMA KONTROL İNŞŞŞ İYİ GİDER HER ŞEY

maşallah canım 7 yumoş harika vallahi..Allahım bizede 3 adet nasip etse öpcem başıma koycam..senin adına çok sevindim..bol bol gez dolaş canım hiç büyücekmi büyümiycekmi takılma..

maşallah canım 7 yumoş harika vallahi..allahım bizede 3 adet nasip etse öpcem başıma koycam..senin adına çok sevindim..bol bol gez dolaş canım hiç büyücekmi büyümiycekmi takılma..

canım sağol allah razı olsun daha güzelleri sende olsun inş ama benim sayıda sorun yok kalitede sorun var dölenmiyorlar malesef

yok canım kafam ağrmadı ne demek burda dertleimizi paylaştıkça rahatlıyoruz..eşlerle çok konuşulmuyo bu konular hemen sıkılıyolar sen çarşamba gidince konuş aşılama istediğini..madem hap kullanıyosun aşılamayla daha yüksek şansımız normal yolda yüzde 20 şansımız var..sen bu tedavinden sonra araştırma hastanelerine git..ordaki karartı ne araştırsınlar bütün testlerini yaptır..

tamam canım deneyeceğim haklısın çok sağol eşim gelsinde nöbetçi eczane bulup başlayacağım inşallah iyi olur. bana e2 yüksek gibi geldi onun için fsh baskılanmış olabilir mi

önümüzdeki ay adetimle gideyim doğru söylüyorsun çok teşekkür ederim

tamam canım deneyeceğim haklısın çok sağol eşim gelsinde nöbetçi eczane bulup başlayacağım inşallah iyi olur. bana e2 yüksek gibi geldi onun için fsh baskılanmış olabilir mi

çokta yüksek değil bence canım..benim iki ay önce fsh 59 e2 26 çok ilginç dimi canım..Allahım akıl salığı versin hepimize..bu hormonar bize kafayı yedircek..biri normal diğeri anormal..bence herşey bahane Allahım ol desin yeterki..gerisi boşş canım..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn CANIM CUMA BAŞLADIK BU GÜN 5. GÜN 7 YUMOŞ VAR DEDİ DR CUMA KONTROL İNŞŞŞ İYİ GİDER HER ŞEY

yetercimmmm masallahh naxar boncugu yine yapamadim yerime yap cepten girdim icinnn..insalllahhhhhh canimmmmm anneciklerine tutuncaklarr dun yasin okudumm isimlerinizle dua ettimmm insallahh hepimizzzz anne olucazxxxxxx
..baska yoluu yokkkk....yuksek tut moreliniiiii...

mrb arkadasim miyomunmu var senin? bidee rahim filmi cekinmedinmi hsg yani?? ona gore yorum yapcam yani bu zamana kadar gittim mantikli olan doktorlarin dedini ozet geccem ona gore karar verirsinn

inş canım..haklısın canım da ben niyeyse hiç beklemek istemiyorum olumsuz düşünmek istemiyorum ama eğer olmazsa bu tedavimde bundan sonra yumurta takibi yada biriktirme düşünebilirim olumsuz sonuçtan sonra kendimi yeni bi tedaviye hazır hissetmiyorum 3,4 ayda anca kendime geliyorum bu arada ya biriktirme yada yumurta takibi yaptırırım..yumurta heray oluyo galiba ama istenilen büyüklüğe gelemiyo.. inş gerek kalmaz öle şeylere bu son tedavim olur..

insallahhh suprizz yaparsinn bitanemm hersey gonlunce olur bebisin annesinee siki siki tutunur birakmazzzx...transfeer sonrasi karnini oksa bebisinle konusun eminim senin onu ne kadar cok istedini anliycaktir .ve seni birakmiycaktirr..

amin canım inş..sen neler yaptın transferden sonra nelere dikkat ettin nelere etmedin yediğin içtiğin değişik bişeyler oldumu ananas kabak çekirdeği yada başka bişey..birde ananasın tutunmaya faydası var diye biliyoruz ya aslında düşüğe sebep olabiliyomuş ben ilk tedavimde yemiştim şimdi yemeyi düşünmüyorum ..inş seninde herşey yolunda gider bebeğin hep seninle olur..

canım evet bende miyom var 3 tane ama zararsız dediler ameliyata falan gerek yokmuş ne düşüğe ne de gebeliğe engel dediler. Rahim filmi çektlirdim sağ tüp kapalı sol açık. Ona da tek de yeter zaten hamile kalabiliyorsun demişlerdi ama benim aklıma takılan rahimde görülen boşluk anlamadım hapıda kullanmaya başladım cuma başka birine mi gitsem miyomsa ve rahimi kaplarsa diye korkuyorum alırlar mı ne olur diye

canim miyom hicte umursanmiycak bi sorun dgl bence iki doktora daha git benim ilk tup denememde bi arkadasim vardii onada aynisini demisler miyomlari vardi sorun olmaz diye kizin yumirtalarini bile goremiyolardi biz bi dkda bakip cikiyolarsa ona 15dk ugrasip yumos boyutu soyluyolardi.dedim bahar bu miyom onemli bisi eminmisin miyomlu miyomlu tup yaptiriyosun bisi demediler zararsiz demisler tabi kizin tutmadi ve baska doktora gitmis beni ariyo cok hakliymisin basta gitseydim keskebaska doktorlar miyom cunku buyuyen bisiymis cocukta olsa onlarin sana zarari olucak.arkadasim ameliyat oldu ve 6 ay beklemede olucak hamilelik yasak oyle tedavi basliycak arti tek tup acikkmis benimde oyleydi bu doktorum asilama yapmadi zaten yumurtan az yek tupun kapali titmasi cok zor bi mucize olur dedi haklida bol bol gelisen yumurtan olcakki spermler saldirsin yumurtana dedi haklida mantikli geldi.bundan sonra iyi dusun tasin zaman onemli bizler icin tefavini emin oldun ellerde gecirirsin insallahhhj

mrb arkadaşlar..... İnşallah Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder...Benim de fsh ile sorunum var..fsh ım 21..2 yıllık evliyim.. artık zamanı geldi bizde cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz dıye kontrollere gıttıgımız bı anda peş peşe ogrendım yasadıgım sorunları.. fsh ile de o gun tanısmıs oldum..doktorumuz hemen bı tup bebek merkezıne gıtmemız gerektıgını ve zaman kaybetmememız gerektıgını soyledı.. bı an da sok ustune sok yasadım...sımdı 3 aydır yumurta takıbı yapıyoruz..her ay bı tane yumurtam oldu...hiç birisini kullanamadık..sonuncusunu alamadan catladı asılama denedık..ve bugun reglı oldumm...ıcımdekı o kucuk umutta yok oldu....sımdı yuksek fsh ım dan dolayı cook korkuyorum..sizlerle paylaşmak ıstedım...

canim cokk sukur bugun keseyi gordukk 10gun sonra kalp atisina gidicezz insallahhhh....ben transfer sonrasi sizin dediniz gibi annanas aldirdim ve kabak cekirdegi citledimm.halada yiyorum.maydonoz soktururmus rahimde ne varsa onu yemeyinnn..sutlu karisimimi hala iciyorumm .insallahhhh arkamdan teker teker gelirsinizz dualarim sizlerle

sabirlii mrbb;-)adindanda anlasildigi gibj sabirli olucaksinn birazz.zaman kaybetmeden tup tedavisine basla altin yumurtanda seni bulursa hemencecik hamile kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…