canım çok sağol inşallah rabbim yüzümüzü güldürür.rahimin içinde bir şey gördü gebelikten şüphelendi, imkansız dedim ama beta hcg ye de baktı tabi ki sonuç negatif:))yeni değerler fsh:9,08, lh: 5,18, prolaktin: 17,01 e2: 68,03. rahimdeki durum içinde miyomlardan falan belki hormonlar iyi çıktığından bebek tedavisine başlıyalım dedi, istanbuldaki dr un yaptığı genetik tahlilini gösterdim. eşinin geninde sıkıntı var doğru tedaviside yok bunun ama senin yerinde olsam 1 kez daha normal dener, o da tutmazsa o zaman tüpe geçerim dedi ve bana seraphone verdi yumurtalıkların durumu çok iyi dedi veeeeeeeeeeeee ve ben de yine akıl karıştı. ben tüp bebek tedavisine ocakta başlamaya karar vermiştim bu sürede yumurtalıkları güçlendirmekti niyetim kızlar. o zamana kadar bu dr dediğini mi yapsam yoksa bu ilaçla iyice mi azalır yumurtalar daha hapı almadım düşünüyorum alsam içsem mi yoksa almasam mı diye
canım dokrtorun bir bildiği var mutlaka ama madem serphone kullanıyosun yumoş durumuda iyi aşılama düşünebilirsin mesela onda daha çok şansın yüksek..çünkü çok hızlı spermleri kullanıyolar ve şansın yüksek..çokta yüksek bir fiyat değil aşılama fiytları..madem doktorun sana bıraktı...çarşamba gidince konuş..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnCANIM CUMA BAŞLADIK BU GÜN 5. GÜN 7 YUMOŞ VAR DEDİ DR CUMA KONTROL İNŞŞŞ İYİ GİDER HER ŞEY
maşallah inşallah sonuna kadar böyleiyi gideraminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnCANIM CUMA BAŞLADIK BU GÜN 5. GÜN 7 YUMOŞ VAR DEDİ DR CUMA KONTROL İNŞŞŞ İYİ GİDER HER ŞEY
maşallah canım 7 yumoş harika vallahi..allahım bizede 3 adet nasip etse öpcem başıma koycam..senin adına çok sevindim..bol bol gez dolaş canım hiç büyücekmi büyümiycekmi takılma..
maşallah inşallah sonuna kadar böyleiyi gider
canım gittiğim dr tüp bebek dr değil ama alanında iyi olduğu söylenen prof. aslında bu sene aşılama yaptırmıştım bu dr.a ama tutmamıştı. eşimde bir kez daha deneyelim diyor. benim aklımda da aşılama var aslında eğer bu ay iyi gelişirse yumurtalar deyeceğim ama bana bu dr. menogom diye iğne ve seraphone verip aşılama yapmıştı ki o zaman rezervde de sıkıntı görülmüyordu. geçen aşılama da 2 kutu iğne aldırmıştı 1 kutu yetmişti 1 kutusu elimde olmazsa diğer ay aşılama yaptırıyım değil mi ama benim aklım rahimde ki duruma takıldı histereskopi olsam aslında iyi olacak 2 ay önce gittiğimde hocam yapalım demiştim gerek yok demişti önümüzdeki ay yine az olursam başka dr a gidip olu mu yaptırsam. seninde kafanı ağrıttım nolur hakkını helal et. eşim sen bilirsin sıkma kendini bir şeye karar ver ben ne bileyim dr muyum diyor beni çok sinirlendiriyor onun için onla konuşmuyorum ne yapsam diye
canım fsh çok yüksek değil e2 normal gibi..hapları al kullan çok yüksek doz değil bu ialçalar gönül rahatıyla kullan bende kullanmıştım fsh o ara 11 benim iki yumoş büyümüştü çok güzel yumoşta çatlamıştı ama kısmet değilmiş yine olmamaıştı..öyle hemende yumurta bitmez ilaç kullanmakla böyle şeylerle kafanı bulandırma..
yok canım kafam ağrmadı ne demek burda dertleimizi paylaştıkça rahatlıyoruz..eşlerle çok konuşulmuyo bu konular hemen sıkılıyolar sen çarşamba gidince konuş aşılama istediğini..madem hap kullanıyosun aşılamayla daha yüksek şansımız normal yolda yüzde 20 şansımız var..sen bu tedavinden sonra araştırma hastanelerine git..ordaki karartı ne araştırsınlar bütün testlerini yaptır..
canım sağol allah razı olsun daha güzelleri sende olsun inş ama benim sayıda sorun yok kalitede sorun var dölenmiyorlar malesef
tamam canım deneyeceğim haklısın çok sağol eşim gelsinde nöbetçi eczane bulup başlayacağım inşallah iyi olur. bana e2 yüksek gibi geldi onun için fsh baskılanmış olabilir mi
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnCANIM CUMA BAŞLADIK BU GÜN 5. GÜN 7 YUMOŞ VAR DEDİ DR CUMA KONTROL İNŞŞŞ İYİ GİDER HER ŞEY
Baharcim insallah o bir tane senin evladin olur.. aslinda biriktirme yontemi mantikli ama az hormonda almiyoruz, normal adet gecikmiyor degil mi? Aslinda az ilacla dogala yakin biriktirme yapiyorlar rezerv azliginda.. keske birkac ay normal takip yaotirsaydin yumurtan dogal gelisiyor mu yani az ilaclada ayni sey olurmuydu acaba.. bu tedaviler cok zor yipratici artik beni korkutuyor hakkimizda hayirlisi
insallahhh suprizz yaparsinn bitanemm hersey gonlunce olur bebisin annesinee siki siki tutunur birakmazzzx...transfeer sonrasi karnini oksa bebisinle konusun eminim senin onu ne kadar cok istedini anliycaktir .ve seni birakmiycaktirr..
canım evet bende miyom var 3 tane ama zararsız dediler ameliyata falan gerek yokmuş ne düşüğe ne de gebeliğe engel dediler. Rahim filmi çektlirdim sağ tüp kapalı sol açık. Ona da tek de yeter zaten hamile kalabiliyorsun demişlerdi ama benim aklıma takılan rahimde görülen boşluk anlamadım hapıda kullanmaya başladım cuma başka birine mi gitsem miyomsa ve rahimi kaplarsa diye korkuyorum alırlar mı ne olur diye
amin canım inş..sen neler yaptın transferden sonra nelere dikkat ettin nelere etmedin yediğin içtiğin değişik bişeyler oldumu ananas kabak çekirdeği yada başka bişey..birde ananasın tutunmaya faydası var diye biliyoruz ya aslında düşüğe sebep olabiliyomuş ben ilk tedavimde yemiştim şimdi yemeyi düşünmüyorum ..inş seninde herşey yolunda gider bebeğin hep seninle olur..
mrb arkadaşlar..... İnşallah Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder...Benim de fsh ile sorunum var..fsh ım 21..2 yıllık evliyim.. artık zamanı geldi bizde cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz dıye kontrollere gıttıgımız bı anda peş peşe ogrendım yasadıgım sorunları.. fsh ile de o gun tanısmıs oldum..doktorumuz hemen bı tup bebek merkezıne gıtmemız gerektıgını ve zaman kaybetmememız gerektıgını soyledı.. bı an da sok ustune sok yasadım...sımdı 3 aydır yumurta takıbı yapıyoruz..her ay bı tane yumurtam oldu...hiç birisini kullanamadık..sonuncusunu alamadan catladı asılama denedık..ve bugun reglı oldumm...ıcımdekı o kucuk umutta yok oldu....sımdı yuksek fsh ım dan dolayı cook korkuyorum..sizlerle paylaşmak ıstedım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?