Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cansucum naptin gittinmi kontrole ins hayirli haberlerle gelirsin...hayirli haberlerini bekliyoruzzz...
kelebekcimmm gittimm keseyi gordukk cokk sukurr 10gun sonrada kalp atisina cagirdi insallahh suan yolunda hersey ama gozukmemeside normalmis telas yapma o yuzdenn..belki sonradan sayi artabilir dediiiii...kese icin.

kelebekcimmm gittimm keseyi gordukk cokk sukurr 10gun sonrada kalp atisina cagirdi insallahh suan yolunda hersey ama gozukmemeside normalmis telas yapma o yuzdenn..belki sonradan sayi artabilir dediiiii...kese icin.
canim allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin ins...darisi benim basima:)

sabirlii mrbb;-)adindanda anlasildigi gibj sabirli olucaksinn birazz.zaman kaybetmeden tup tedavisine basla altin yumurtanda seni bulursa hemencecik hamile kalirsin

cok teşekkür ederim canım.. evet çatlamamış o altın yumurtamı bi yakalayabilsek hemen başlıcaz.. inşallah Allah nasip ederse tabi.. İnşallah sen de bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın..

Son düzenleme:
karindan bakildii.esroferm bitince kesebiliriz dedi..sen daha ne kadar iciceksin esrofermi

canim benim ilaclarda bi muamma sadece folik asit ve crinone jel kullaniyorum..esroferm hic kullanmadim bilmiyorum neise yaradigini bile...coraspini dahi birak dedi turkiyedeki doktorum onuda kullanmiyorum suan

canim benim ilaclarda bi muamma sadece folik asit ve crinone jel kullaniyorum..esroferm hic kullanmadim bilmiyorum neise yaradigini bile...coraspini dahi birak dedi turkiyedeki doktorum onuda kullanmiyorum suan

esroferm rahimi kalinlastiripppp bebisin yataguni hazirliyoo.ne kadar az ilac o kadar iyi diye dusunuyorummm o kullandin jelde ayni islevi goruyooo

İnsallah düşer de tedavin başlar bir an önce. .
Ben amh degerimi bilmiyorum . sonuç da doktorda kaldı hatirlamiyorum suan..
Esime test yapıldı sonuçları iyi..
Asılama icin uygun değilim sanirim.
Çünkü hem eşinde sorun yok hem de yumurtluyosun asılama bu gibi durumlarda cok da etki etmez dedi..
Ben tüpe başlıyorum Allahın izniyle..
Herkes tedavisinde bi an önce güzel sonuçlar alsın inşallah

gözün aydın canım inş kalp atışlarınıda duyarsın...ben biraz zor gelicem arkanızdan tedavim bugün iptal oldu e2 düşmeye başlamış benim umudum bidahaki aya kaldı bakalım daha neler bekliyo bizi..allahım inş bizlerede nasip eder...

baharcimmm insallahh onumuzdeki aya yetisirsin bize demekki bu ay hayirli dglmis oyle dusun

baharcimmm insallahh onumuzdeki aya yetisirsin bize demekki bu ay hayirli dglmis oyle dusun

inş canım yetişirim sizin tecrübelerinizden faydalanırız bizde artık..hayırlısı böleymiş diyorum ama üzülmeme engel olamıyorum malesef ..yarın daha iyi olurum kendimi toparlamalıyım güçlü olmalıyım başarmak için..

canım mutlaka yaptır için rahat etsin..bu durumunuda anlat doktoruna..benimde dün yümiler toplandı..3 taneden biri boş 2si dolu çıktı..bugün aradılar teki döllenmiş..gelişmeye devam ederse yarın dondurulacak işallah allahım hepimizin yardımcısı olsun..

bahar hayırlısı olsun belki bu sefer daha iyi yumurta üretir vucudun..birde düşük doz deneseniz..ben bu ay tüp bebek değilde öyle gittiğim kadın doğumcu bana günde 3 kere klomen içirde..benim bahçecide randevum vardı vumartesi günü doktor baktı..3 yumoş büyümüş dedi..bende o zaman değerlendirelim o kadar iğne ilaç kullanıyorumda biri ancak büyüor dedim..dün toplandı..biri boş 2. dolu çıktı..sadece klomen kullanmıştım..istersen doktorunla bi konuş canım

cansu kelebek allah kucaklarınıza almayı nasip etsin..

canım çok güzel maşallah 7 yumoş..işallah güzel güzel döllensinler..sana bebiş olsunlar..

dölenme sorunu oluyor demişsin..bendede kalite sorunu oluyor..acaba diyorum sperm dna hasar testi mi yaptırsak..yoksa tamamen yumurta kaynaklımı acaba..kafam karışıyor..

inş canım..ne güzel sadece klomenle 3 yumoş büyümüş çok güzel bi gelişme bu inş kaliteli embiriyon olur dondurabilirsin..düşük dozda gelişirmi acaba yumurtam ama senin gelişmiş belki benimde olur..olmazsa önümüzdeki ay bende öle yapayım..

ah baharcım kaderdaşım benim nedir bizim şu fsh çektiğimiz..benim ne zaman fsh yüksek olsun yumiler büyümüyo yada yumoş olmuyo..bizim biran önce şu fsh düşürmemiz lazım yumurtlarımız çoğaltıp büyümeleri için..benimde moralim çok bozuldu bugün öğlen 2 kadar yataktan çıkmadım kimseyle konuşmak bişeyler yapmak içimden gelmedi..dün adet belirtileri yaşadım ama birtürlü sökülemedi ve hala bugün nerdeyse ped kullancak kadar gelmiyo..benim tahminimce fsh yine düşmedi yüksek..cuma gününe randevu aldım bakalım canım neler yaşıycam ama fsh düşmediyse benim için şok olmıycak çünkü kabulenerek gidicem doktora..iki ay önce bende tek yumiyle serphoneyle tedavime başlamıştım ama maalesef şu kahrolası fsh düşmeden büyümüyo yumoşlar..

çok sevindim senin adına ne güzel gelişimi devam eder altın yumoşun olsun sana..inş bebiş olsun annesine..cuma randevum var bakalım hormonlar ne durumda benim canım..bu ay toplam kaça mal olucak toplama ve dondurma işlemi canım..

inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inş canım..darısı inş biizim başımıza görelim bizde o günleri..bizler içinde dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş..

canım hoşgeldin topiğimize..canım fsh düşürmek için bişeyler kullanıyomusun..fsh yükseken yumoşlar çoğalmıyo yada büyümüyo..bence fsh çok yükselmeden bitanede yumurta olsa mutlaka tüp bebek dene..çünkü bu fsh bazen düşebildiği gibi tavanda yapabiliyo..bende aşılama denemiştim ama maalesef tumadı ve aşılamada kullanılan yüksek doz ilaç yüzünden daha önce düşen fsh şuan düşmüyo..Allah yardımcımız olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…