kelebekcimmm gittimm keseyi gordukk cokk sukurr 10gun sonrada kalp atisina cagirdi insallahh suan yolunda hersey ama gozukmemeside normalmis telas yapma o yuzdenn..belki sonradan sayi artabilir dediiiii...kese icin.cansucum naptin gittinmi kontrole ins hayirli haberlerle gelirsin...hayirli haberlerini bekliyoruzzz...
canim allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin ins...darisi benim basima:)kelebekcimmm gittimm keseyi gordukk cokk sukurr 10gun sonrada kalp atisina cagirdi insallahh suan yolunda hersey ama gozukmemeside normalmis telas yapma o yuzdenn..belki sonradan sayi artabilir dediiiii...kese icin.
sabirlii mrbb;-)adindanda anlasildigi gibj sabirli olucaksinn birazz.zaman kaybetmeden tup tedavisine basla altin yumurtanda seni bulursa hemencecik hamile kalirsin
cansucum sana vajinal ultrasonlami bakti yoksa karindanmi?
karindan bakildii.esroferm bitince kesebiliriz dedi..sen daha ne kadar iciceksin esrofermi
canim benim ilaclarda bi muamma sadece folik asit ve crinone jel kullaniyorum..esroferm hic kullanmadim bilmiyorum neise yaradigini bile...coraspini dahi birak dedi turkiyedeki doktorum onuda kullanmiyorum suan
İnsallah düşer de tedavin başlar bir an önce. .adet oldum bende canım 3 günü kontrolerim var bakalım canım fsh düşerse başlıycam tedavilerime..sende amh kaç çıkmıştı canım..ama fsh çokta yüksek değil hiç aşılama denemediysen aşılama mutlaka dene derim ama tedavine başlamışsın galiba canım..ben aşılama denedim tutmadı benim..eşinin tahlileri yapıldımı canım..
canim cokk sukur bugun keseyi gordukk 10gun sonra kalp atisina gidicezz insallahhhh....ben transfer sonrasi sizin dediniz gibi annanas aldirdim ve kabak cekirdegi citledimm.halada yiyorum.maydonoz soktururmus rahimde ne varsa onu yemeyinnn..sutlu karisimimi hala iciyorumm .insallahhhh arkamdan teker teker gelirsinizz dualarim sizlerle
cok teşekkür ederim canım.. evet çatlamamış o altın yumurtamı bi yakalayabilsek hemen başlıcaz.. inşallah Allah nasip ederse tabi.. İnşallah sen de bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın..
gözün aydın canım inş kalp atışlarınıda duyarsın...ben biraz zor gelicem arkanızdan tedavim bugün iptal oldu e2 düşmeye başlamış benim umudum bidahaki aya kaldı bakalım daha neler bekliyo bizi..allahım inş bizlerede nasip eder...
baharcimmm insallahh onumuzdeki aya yetisirsin bize demekki bu ay hayirli dglmis oyle dusun
smear çektirsem iyi olur aslında canım..doktoruma gidince isitycem smear ve ışıkla baksın inş bişey çıkmaz ben yarın adet olucam kesin..adetlerim düzene girmeye başladı galiba agnucastonda kullandım bu ay inş şfa olmuştur..seninde yarın randevun vardı Allah yardımcın olsun inş yumoşlar hepsi dolu ve gelişirler canım..bizleri habersiz bırakma dualarım seninle canım ..
bahar hayırlısı olsun belki bu sefer daha iyi yumurta üretir vucudun..birde düşük doz deneseniz..ben bu ay tüp bebek değilde öyle gittiğim kadın doğumcu bana günde 3 kere klomen içirde..benim bahçecide randevum vardı vumartesi günü doktor baktı..3 yumoş büyümüş dedi..bende o zaman değerlendirelim o kadar iğne ilaç kullanıyorumda biri ancak büyüor dedim..dün toplandı..biri boş 2. dolu çıktı..sadece klomen kullanmıştım..istersen doktorunla bi konuş canım
cansu kelebek allah kucaklarınıza almayı nasip etsin..
inş canım..ne güzel sadece klomenle 3 yumoş büyümüş çok güzel bi gelişme bu inş kaliteli embiriyon olur dondurabilirsin..düşük dozda gelişirmi acaba yumurtam ama senin gelişmiş belki benimde olur..olmazsa önümüzdeki ay bende öle yapayım..
canım mutlaka yaptır için rahat etsin..bu durumunuda anlat doktoruna..benimde dün yümiler toplandı..3 taneden biri boş 2si dolu çıktı..bugün aradılar teki döllenmiş..gelişmeye devam ederse yarın dondurulacak işallah allahım hepimizin yardımcısı olsun..
kelebekcimmm gittimm keseyi gordukk cokk sukurr 10gun sonrada kalp atisina cagirdi insallahh suan yolunda hersey ama gozukmemeside normalmis telas yapma o yuzdenn..belki sonradan sayi artabilir dediiiii...kese icin.
mrb arkadaşlar..... İnşallah Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder...Benim de fsh ile sorunum var..fsh ım 21..2 yıllık evliyim.. artık zamanı geldi bizde cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz dıye kontrollere gıttıgımız bı anda peş peşe ogrendım yasadıgım sorunları.. fsh ile de o gun tanısmıs oldum..doktorumuz hemen bı tup bebek merkezıne gıtmemız gerektıgını ve zaman kaybetmememız gerektıgını soyledı.. bı an da sok ustune sok yasadım...sımdı 3 aydır yumurta takıbı yapıyoruz..her ay bı tane yumurtam oldu...hiç birisini kullanamadık..sonuncusunu alamadan catladı asılama denedık..ve bugun reglı oldumm...ıcımdekı o kucuk umutta yok oldu....sımdı yuksek fsh ım dan dolayı cook korkuyorum..sizlerle paylaşmak ıstedım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?