Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım hakısın vallahi bencede bir sıkıntı var ki adetim çok azaldı oldum mu olmadım mı belli deği ve de rahimde gördüğü bebek kesesi gibi boşluk çok aklımı karıştırıyor. Cuma günü başka bir dr dan randevu aldım o nediycek acaba bir sıkıntı var var ama nedir? Eğer bundan da bir şey çıkmazsa ekimde histreskopi olsam mı diyorum.

inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inş canım..darısı inş biizim başımıza görelim bizde o günleri..bizler içinde dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş..

gulnevacimmmm umulsecim cok sagollun canimm dua ediyorum isim isim ediyorumm hemdeee.....hergun aklimdasiniz sizi benim gibi kimler anlarki birbirinizi bizler anlarizzz uc bucuk yilin herayi doktora gittim geldim kiminde umutum tukendii kiminde umutlandim kiminde acilarla guclendimm bunlari yaziyorumki guclu olan bu mucadeleyi kazaniyoo gucunuz tukendi saniyosunuz ama bi bebegin bakisiyla tekrar basliyodu...olucakk sizde yazicaksinizz burayaaaaaaa

bi bu doktorada git bakalim bu nediycek asilam olcaksan hsgg yaptir tupte hsg gerek yok embrio tuplerden gecerejk rahime birakiliyoioooo

insallahhhh dondurulurrr kaliteli olurrr insallahh ..klomenle dusuk maliyete de getirmissin..cok sewindim canim hayirli olsun

baharcimmm bugunlerdee gecicekkkkkk cansu demisti dersinnn nn...2014anneleri arasina gireceksinn.gece yatinca yataga gozunu kapa ve hayal et beynine o mesajlar hergun gidince otomotik olarak yumoslarin buycekkkkk..mesela odasini nasil yapardin burdan baslayabilirsinn..

toplam maliyet 4950 canım ..bir ay sonra başlıycaz..havadan para kazandılar..:)) ben zaten klomen içip gitmiştim..
işallah hormonlar iyi çıkar..ama şu fsh olayı çok ilginç..benim fsh 7 lerdeyken o kadar iğne ilaca ancak tek büyüordu..bu ay fsh 11 e yükselmişti ve 3 yumoş..benim sana tavsiyen en azından bi öngörüşme yap başka doktora git derim..çünkü birinin görmediğini diğeri görüyor..belki farklı bir protokol uygulanır..

insallahhhh dondurulurrr kaliteli olurrr insallahh ..klomenle dusuk maliyete de getirmissin..cok sewindim canim hayirli olsun

aslında klomeni tüp bebebk için içmemiştim..normal adet döngümde sıradan hadın doğumcu vermişti..yumiler gelişince değerlendirmek istedim..işallah canım yaa...seninde bebeğin güzel güzel büyüsün..

canım ya çok fazla değilmi bu fiyat sadece toplama yaptılar transfer olmadıki..bende dondurmayı düşünüyodum az yumoş olursa şu durumda dondursamda ikinci dondurma işlemi bizi aşar madi yönden.. Allah yardımcımız olsun canım..

eşim bana bugün söz verdi canım bahceciye gidicez ön görüşmeye en kısa bir zamanda..senin doktorun kimdi mustafa bahceciyi çok istiyorum aslında ben..

fsh düşmemişmidir canım ya benim pek aklıma gelmiyodu fsh ne durumdadır diye.. benim fsh 21 ken çok güzel yumoşum vardı gelişmişti normal kadın doğumcu normal büyüklükte diyodu belki kalite kötü onun için olmuyodu.. bu sorunu öğrendikten sonra daha kötüye gittik belki fsh dahada yükseldi onun için böle oldu..bende aynı sen gibiyim canım hiçbişey yapmak istemiyo birsürü ütüm birikti getirdim koydum gözümün önüne yapmak için onlar bana bakıyo ben onlara elim ayağım tutmuyo hiç gücüm kuvvetim kalmadı çok ağladım bugün durumumun kötü olduğunu bildiğim halde yine bi yıkım yaşadım ümitlenmişim demekki..inş fsh düşmüştür canım seninde adetin sökülür inş güzel haberlerle gelirsin..

inş canım geçer bende burdan yazarım yaşadıklarımı umut olmak için..keşke ne güzel 2014 anneleri arasına girmek çok uzak gibi geliyo allahım ol der inş bizlerinde olur..bu arada hamile haberini alınca burda bizleri yalnız bırakmadın destek olmaya devam ediyosun çok saol allahım inş bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder..ben hep kuruyorum o hayalleri sadece hayal olarakmı kalcak allahım diyorum bi gün gerçek olsun inş diye dua ediyorum..

eşim bana bugün söz verdi canım bahceciye gidicez ön görüşmeye en kısa bir zamanda..senin doktorun kimdi mustafa bahceciyi çok istiyorum aslında ben..

canım içinden hangi doktor geliyorsa ona git..hem illaki bahçeci şart değil..hani farklı merkez doktor olsun..bi bkarsın durumlara göre karar verirsin..ben mustafa beyi çok yoğun diye düşünmemiştim ama sonuçta farketmedi güvenç betde yoğun..gitsem olurmuş mustafa beye..canım bu 4950 tl içinde hepsi var..transfer dahil..parayı peşin ödemiş oluyorsun..dondurma parasıda vermiyosun..evet pahalı bi fiyat ama istanbulda bi çok merkez aynı..okuduğum kadarıyla..

canım fsh görevi beyine sinyal gönderen bir hormon yumoşları büyütüp kaliteli olmasını sağlıyomuş..benim doktorum beni fsh yükseken hiç ümitlendirmiyo mutlaka her ay fsh isityo..ve ddediğide çıkıyo 20 altına fsh düşünce mesela bak ilk tedavime başladığımda fsh 17 ve yüksek doz ilaçlarla 3 tane yumoş olmuştu..ama dengesiz büyümüşlerdi..ilk doktorumla görüşmeye gitiğimde fsh 4 tü biliyomusun ve o zamanda 2 yumoşum vardı serphoneyle büyümüştü ve çatlama inesiylede çatlamış ama yine olamamıştı o zaman fsh çok değişkendi benim bazen 11 bazen 9 oluyodu ve o zaman hep iki yada 3 yumoş vardı ..yine bazen diyorum fsh o zaman düşüken yapılsaydı tüp bebek yada dondurma işlemi belki şimdi bebşime kavuşcaktım..ama olmadı işte canım bunları yaşamam gerekiyomuş yaşıyorum diyorum şu fsh 20 aşağıya düşse inan biizim tedavilerimizde yarıda iptel olmıycak..sen hayıt iç içebiliyosan canım gerçekten fsh düşüren mucizevi bir bitki..ben maalesef içemiyorum...cansun dediklerini uygulayalım hayal kuralım takmayalım hiç bişeye ama elde değil işşte canım..Allah yardımcımız olsun sabır versin..

sen transfer yaptırcakmısın canım bu ay bidaki aya yinemi yumoş geliştircekler ilaçlarla onun parsı ayrıdır herhalde tekrarmı aynı para alıncak..konuştunuzmu bunları canım..

canım allah nasip etmicekse ozamnda yaptırsan olmayabilirdi ama ister istemez yaptırsaydım dahamı iyi olurdu diye düşünür insan ben hemen yaptırdımda noldu yine değişen bişey yok kaderimizde varsa vaktini zamanını bekliyo sadece..beklerkende biz yıpranıyoruz normal hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz bişey yok gibi..hayıtın ekstresi var hazır suyu ondanmı alsam acaba diyorum çay gibi demlemeyi bende içemiyorum midem kaldırmıyo artık..agnucastona devam etsemmi etmesemmi kararsızım doktorada sormadım kafama göre kullanıyorum...cylo verdi bugün doktor onuda kullanıcam biosteronum bitmişti onuda aldım pek fazlla bişey kullanmak istemiyorum artık hiçbi faydasını görmedim sadece kilo yapıyo faydasınıda görenler var ama ben o şanslılar arasında değilim malesef..

ben 3 aydan beri kullandım cylo ama hiçbir yararını göremedim daha fsh düşürmedi..ama doktorum bu hap seni rahatlatır dedi..ben biğesterona devam ediyorum canım..agnucastonada devam..ben doktoruma sordum kullanabilirmiyim diye cylo ile bitkisel her ilacı kullan yan etkisi olmaz dedi..devam et sen agnucaston kullanmaya bak ben bu ay günümden 3 gün önce oldum adeti..işe yarıyo bence adeti düzene sokuyo agnucaston..

kullanayım ozaman canım bundan sonraki ay adetin daha güzel gelir benimde öle olmuştu eskisine göre çoğalmıştı.adet oluncada tekrar gidicem bakalım ozamn nolcak inş herşey yolunda gider hepimiz için...

kullanayım ozaman canım bundan sonraki ay adetin daha güzel gelir benimde öle olmuştu eskisine göre çoğalmıştı.adet oluncada tekrar gidicem bakalım ozamn nolcak inş herşey yolunda gider hepimiz için...

inş canım herşey yolunda gider hepimizin bende cuma randevum var bakalım inş fsh düştüyse bende başlıycam tedavime..canım sen merkez değiştirmeyi düşünmüyomusun..doktorunun fsh hiç bakmaamsı bana ilginç geliyo..çünkü fsh yükseken tedaviler hep yarım kalıyo ve hayal kırıklıkları...

tabıkı hep yanınızda olucam canım hamıleyım dıye baska topıge sıcramaya nıyetım yok sızlerı hep takıp edıcem elımden geldınce hep yanınızdayımmmm.

o hayaller bıgun gercek oluyoOOO.

tabıkı hep yanınızda olucam canım hamıleyım dıye baska topıge sıcramaya nıyetım yok sızlerı hep takıp edıcem elımden geldınce hep yanınızdayımmmm.

o hayaller bıgun gercek oluyoOOO.

canım her dediğini uyguluycam bu gece ilk defa bebeğimin hayalini kurdum ve bebeğim meleğim rüyalarıma girdi..rüyada olsa çok güzel bir duygu Allahım inş bu duyguyu hepimize yaşatır sennide sağlıklı bir şekilde bebişine kucağına almayı nasip etsin..bizleri yalnız bırakmadığın içinde çok teşekkür ederiz canım..senin bilgilerine çok ihtiyacımız var gerçekten canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…