canım her dediğini uyguluycam bu gece ilk defa bebeğimin hayalini kurdum ve bebeğim meleğim rüyalarıma girdi..rüyada olsa çok güzel bir duygu Allahım inş bu duyguyu hepimize yaşatır sennide sağlıklı bir şekilde bebişine kucağına almayı nasip etsin..bizleri yalnız bırakmadığın içinde çok teşekkür ederiz canım..senin bilgilerine çok ihtiyacımız var gerçekten canım...
bahar...ummuseleme....gulneva....cansu..kelebek...srozi....yeteerrr nasılsınız kızlarr geçmişi pek okuyamadım umarım herşey yolundadır neler yapıyosunuz....
inş canım herşey yolunda gider hepimizin bende cuma randevum var bakalım inş fsh düştüyse bende başlıycam tedavime..canım sen merkez değiştirmeyi düşünmüyomusun..doktorunun fsh hiç bakmaamsı bana ilginç geliyo..çünkü fsh yükseken tedaviler hep yarım kalıyo ve hayal kırıklıkları...
iyi olmaya çalışıyorum canım benim tedavim iptal oldu onun sıkıntısı var biraz inş bundan sonraki tedavimde bi sorun çıkmaz bebeğim benimle olur. sen nasılsın canım kendini toplayabildinmi..
sen transfer yaptırcakmısın canım bu ay bidaki aya yinemi yumoş geliştircekler ilaçlarla onun parsı ayrıdır herhalde tekrarmı aynı para alıncak..konuştunuzmu bunları canım..
bahar...ummuseleme....gulneva....cansu..kelebek...srozi....yeteerrr nasılsınız kızlarr geçmişi pek okuyamadım umarım herşey yolundadır neler yapıyosunuz....
canım ben taa istanbullara gittim..gitmeden önce klomen kullanmıştım addanada kadın doğumcu vermişti..ve yumoşlar gelişmedi demişti..bahçecide 3 yumoş görüldü..bende hemen tüp bebek değerlendirelim deim..salı günü opu vardı ..2 dolu yumi toplandı bunun biri döllendi ve o donduruldu canım..bir ay sonra yeni bir siklüs ..sen neler yapıyorsun hormonlarına baktırabildinmi..
inş canım düşmüştürde başlayabilirsin..başka doktora gitmek hiç içimden gelmiyo önceden kafam karışmıştı bi ara değiştirsemmi diye düşündüm ama vazgeçtim sonuna kadar bu doktorda devam etmeyi düşünüyorum..eşimin teyzesininde çocuğu olmuyo oda istanbulda ermeni bi doktor varmış aret kamer galiba ona gidiyo benim durumumu sölemiş..doktorumu sölemiş iyi bi doktor seçmiş izmirde çok iyi bi merkez yok demiş öle duyuncada daha çok içim rahatladı bunuda daha 2 gün önce duydum.. kendimi doktorun ellerine bıraktım artık ne derse onu yapıcam....
yok canım tek embriyom donduruldu..bir ay sonra yeni bir siklüse başlıycaz..baştan embriyo biriktirilecek diye konuşuldu..alsalar bile heralde sadece opu parası alınır..canım sen randevu aldınmı..gidiyomusun doktora..
cnm neden ya....... üzüldüm inan ne olacak bizim halimizi böyle allahım yardım etsin yüzümüze baksın güldürsün inş. ben hala berbat bi durumdayım cnm...hiçbişi yapasım yok evde işler birikti canım istemio odaklandım bebeğe mutsuz hissediyorum cnmya..bana tüp bebek merkezi şansımın %15 hadi olsa olsa %20 çok zor dedi hele normal yolla unut dedi tüp bebektede şansın yok dedi bide fiyatları uçurmuşlar cnmya yanına yaklaşamıyorum merkezinbende üniversite hastanelerinde denicem şansımı cnm 3000 hastaneye istediler ilaçlar hariç kasıma en erken gün verdiler öle işte araştırıyorum bende allahım yardımcımız olsun
cnm ne güzel haber tek klomenle hayumimi biriktircen cnm sen aslında en güzeli bizim için biriktirip öle transfer yaptırmak inş bu defa bebeğine kavuşacaksın cnm...hormonlar iyi cnm da maddi yönden başlayamıyorum ben ama üni hastanelerini araştırıyorum adana başkentte sen yaptırmıştın dimi cnm aradım oarayı hastane 3000 dedi ilaçlar hariç hayırlısı artık araştırıyorum daha
gulnevacim ilk hayal ettimde bende melegimi gormustummmmm;-);-)dogru yoldasin canimmm dusunce gucunu hicte hafife almayinn inatla dewam et seanslara bebeginle nerelere gidiceni kendinin yapamadigi ama ona yapmak istediklerini dusunn.tabi onun istekleri dogrultusunda;-);-)
cnm bu e2 ne işe yarıyoki...evet cnm üniye göre fiyat banada çok geldi bakalım araştırıyorum daha hayırlısı hakkımızda inş..canım 1 yumurtam gelişiyodu kontrollerde e2 bakılıyodu düzenli artarken düşmeye başladı onun için iptal oldu..bende aslında sen gibiyim canım hiçbişey yapmak istemiyo..şans durumumuz aynı canım yaşımız genç olmasa okadarda şans yok bizim..senin doktorlar çok istemişler gerçekten..üniverstede yaptırman daha uygun olur tabi o bile çok geldi bana daha uygun olması gerekmiyomuydu birde rapor çıkartabiliyomusun bizim durumumuzda raporda alamıyoruz..kasım çok geç değil okadar bekledik birazdaha bekleriz benimde ekimin sonları gibi tekrar başlıcaz herşey yolunda giderse..inş bu sefer güzel sonuçlanır hepimiz için artık şurdan bizde hamile haberlerimizi veririz inş.
canım işallah denklersiiniz maddiyatta önemli tabii..adana başkentte ben 2 defa denedim eğer gidersen en iyiler bülent haydardedepğlu esara bulgan tayfun çok canım..benim tek sıkıntım orayla ilgili araştırma yapmadılar diye..gereksiz görüyorlar pıhtılaşmayı 2 negatiften sonra kan sulandırıcıya başlıyorlarmış...ama allah var benim ordaki denemelerde 4 5 yumi toplanmıştı..tekrar aynı sayıya ulaşamadım...canım birde 3bin tl verdikten sonra 750 daha verip turan çetinede gidebilirsin..eğer oraya gidersende turan hocanın kendisine git canım..ahhh ahh iyce tecrübe oldu..ben şimdi bahçeciye gidiyorum mustafa bahçeci yoğun diye güvenç beyi tercih ettim..oda opu günü benle doğru düzgün ilglenmedi..pişman oldum keşke mustafa hocaya gitseydim..allah yardımcımız olsun en kısa zamanda canım..
selam kızçeler herkezler burada ne güzel mutlu oldum isimlerinizi görünce..
canım senin dokrotunda sadece aklıma takılan fsh hiç ölçmemesi...fsh yüksek olduğu zamanlarda biliyosun zaten yumoş büyümüyo gelişmiyo..doktorun deneme olarak başlatsada tedavine bizim için daha büyük yıkım oluyo..çünkü tedaviye başlayabilmek bizim için çok büyük bir umut biliyosun..ben bugün tahlilerimi yaptırdım canım fsh düşüş var ama istenilen sınırda değil geçen ay 49 bu ay 43 düşmüş..fsh bir düşüş var ama her ay 7 değer düşüyo fazlası yok maalesef..bakalım yarın randevum var doktorumla..ama şu aşamada tedaviye başlatmaz herhalde yumoş varmı bakıcak ultrasonla ama olsada o altın yumoş değil bence..geçen ayda ovilasyon testiyle yapmıştık çalışmaları ama maalesef fsh yükseken olmuyo gebelik.. ALLAH yardımcımız olsun canım..
slm tatlım nerlerdesin neler yapıyosun umarım herşey yolundadır
cnm bu e2 ne işe yarıyoki...evet cnm üniye göre fiyat banada çok geldi bakalım araştırıyorum daha hayırlısı hakkımızda inş..
cnm evet benimde aklıma geldi hatta turan çetinide aradım ben ama telde fiyat sölemiolarmış ön görüşmeye gelin fiyat konuşulur dediler hakkımızda hayırlısı artık
cnm bu e2 ne işe yarıyoki...evet cnm üniye göre fiyat banada çok geldi bakalım araştırıyorum daha hayırlısı hakkımızda inş..
cnm evet benimde aklıma geldi hatta turan çetinide aradım ben ama telde fiyat sölemiolarmış ön görüşmeye gelin fiyat konuşulur dediler hakkımızda hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?