Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ahh balım işin hayırlı uğurlu olsun kistlerin en yakın zamanda gider inş. cnm bendede vardı doğ.kont hapıyla gitti..inş bebişlerde vakti zamanı gelince olacak cnm sabır dua tevekkül

canım e2 yumurtanın gelişimini kalitesini gösteriyo diye biliyorum... canım senin için neresi hayırlıysa allahım orayı seçmeni nasip etsin inş..

cnm evet bi şekilde bulup buluşturacaz artık zaman kaybı yeteri kadar vakit kaybettik inş allahım yardım etsin hepimize hayırlısını versin cnm...sen yarın bidahamı gitcen doktora fsh da düşüş varmış sevindim cnm inş herşey yoluna girecek

bi gidip görüşücez cnm eşimle konuştum tmm dedi...evet yeteeeerim sağolsun yardımcı oluo telefonda olsun kk da msjla olsun hep destek oluo bilgilendirio allah razı olsun ondanda....inş... bu son tedavisi olup bebeğini kucağına alsın dualarım hepinize cnm çok istiyorum hepimiz şöle muradımıza erelim

bilmiyorum canım ben kime inancağımı şaşırmış durumdayım..benim doktorumda fsh takmış durumda ama her dediğide çıkıyo fsh düşüken başladığım bütün tedavilerim devam etti yarım kamadı..ama fsh 20 yukarı olunca iki kere tedaviye başlamışken iptal oldu yumoşların büyümesi durdu..bana fsh yükseken başka merkezlere gitsende para almak için tedavini yaparlar ama olumlu sonuç zor bu fsh yüksekliği ile dedi..ama bazı merkezler fsh şart koşuyolar..25 üsstü tedaviye almıyolar..kime inanacaz güvencez biz ya..benim doktorum bende fsh yüksekn hiç para talep etmiyo canım muayneparası bile almıyo..e2 kaça düşmüştü canım senin benim 6 ay önce tüp bebek tedavimde iğnelerin 7 günü e2 500e çıkmıştı ve doktorum normal seviyede demişti..

canım her doktor aynı şeyi düşünmüyo birinin iyi dediğini diğeri kötü diyo..benim doktor para için olsa tedaviyi iptal etmezdi ilk 750 verdik onu hatta geri iade edeceklerdi sadece e2 kesceklerdi tedaviye devam edeceğim için bundan sonrakine o 750 vermeden başlıcaz...birde para için kendi başarı oranlarını düşürmek istemezler bizim durumumuzda çok zor çünkü sonuca ulaşmak...doktor bizim kendimize bırakıyo siz istediğiniz sürece ben elimden geleni yapıcam diyo ben seviyorum doktorumu çok sıcak içten benim üzüntümü benimle paylaşıyo destek oluyo..allahım yardımcımız olsun kendimizi bıraktık doktorların ellerine allh emeklerimizin karşılığını birgün verir inş..canım e2 yumoş başına 2 kat artması gerekiyomuş 2 güne 1..benimde tek yumoşum vardı..134ten 93e düştü yaklaşık 300e yakın çıkması gerekiyodu...

canım e2 yumurtanın gelişimini kalitesini gösteriyo diye biliyorum... canım senin için neresi hayırlıysa allahım orayı seçmeni nasip etsin inş..

anladım cnm inş. hepimiz tedavilerimizde başarıyı ve bebişi yakalarız....amin inş.cnm hakkımızda hayırlısı

bu arada kızlar fsh demişken benimde gittiiğim bütün doktorlar fsh ya her ay baktı ve 15 in altındayken tüp yapılır dediler hatta hatırlıyosanız fsh yüksek die bana tüp yapmamışlardı o ay..ama bi kere yüksek çıkması bile kötüye işaretmiş rabbim büyüktür imkansız yoktur rabbime inş bizede ol der ve olur bebeklerimiz

e2 çok artması iyi değil ama canım karında su topluyomuş galiba..tabi dokotrlar daha iyi bilirler..benim doktorumda bize bırakıyo tedaviye devam ederiz yada başlayabiliriz ama boşuna hormon yüklenmiyelim vicuda diyo...verdiğin ilaç parasınada yazık günah diyo doktorum..bakalım canım teslim olduk doktrlarımıza...eğer yalnış yoldaysak Allahım yolmuzu gösterir elbet..herşeydede vardır bir hayır..zaten zamanı geldiyse bebişin gelmesine mutlaka bişey vesile olucak bizde kavuşcaz meleklerimize..öylede böylede tedavimiz başlasada olmayınca olmuyo..mevlam sabır versin hepimize canım..

vakti zamanı gelmiştir yada çok az kalmıştır inş canım bebeğimize kavuşmamıza..bigün inş hepimiz anne olucaz sadece sabır ve mücadele hernekadar bazen kendimizi güçsüz hissetsekte allahım yardımcı oluyo gücünü sabrını veriyo..

kızlar bu bekleme süreçlerinde bizde ummu gibi klomen alıp kullansakmıki...bi arkadaştan daha duydum bugün tüpü beklerken o ara klomen kullamış 3. ayında kendiliğinden hamile kalmış rabbimin mucizesi çok belki bizede tutar

gulnevacim ciddi ciddi duduyo fsh her ay 7 kademe az dgl insallahh altin yumurtan cok yakin bi zamanda yumurtaliklarina duserrr..mucizen gelicek cok guclusun dewam et yoluna

gunaydin kizlar,bugun doktora gittim cok sukurki kesemizi gorduk...iki kese gorundu ama biri biraz zayif dedi gidebilir ama digeri iyi cok sukur..haftaya digetinin durumu belli olacak ins oda annesiyle kalir...

gunaydin kizlar,bugun doktora gittim cok sukurki kesemizi gorduk...iki kese gorundu ama biri biraz zayif dedi gidebilir ama digeri iyi cok sukur..haftaya digetinin durumu belli olacak ins oda annesiyle kalir...

kelebekcımm hayırlı olsunnn:))

cok sukur bak gordunn boşuna telaş ettınn..

ınsallah dıgerıde annesiyle kalırrrr..

kalp atişi ıcın ne dedı doktor ne zaman duyarsın dedıı..
karnındanmı baktıı

saol canim evet biraz rahatladim:) ama bi kalp atisinida duysaydim daha ragat olacam..cunku daha once yasadim allahim bidaha yasatmasin onu...canim vajinadan bakti haftaya carsambada kalp atislari icin cagirdi

saol canim evet biraz rahatladim:) ama bi kalp atisinida duysaydim daha ragat olacam..cunku daha once yasadim allahim bidaha yasatmasin onu...canim vajinadan bakti haftaya carsambada kalp atislari icin cagirdi

hadı bakalımm guzell dusun guzle olsunn ınsallah kap atısıda duyucaksınn..
ıcınde ıkı kısı varlıgını hıssetıyomusun bbenım bı sag bıde solda hareketlenmeler oluyoo:13:

hadı bakalımm guzell dusun guzle olsunn ınsallah kap atısıda duyucaksınn..
ıcınde ıkı kısı varlıgını hıssetıyomusun bbenım bı sag bıde solda hareketlenmeler oluyoo:13:
ins canim...bugun varligini hissettim elim hep gobegimde dualar okuyorum esim simdiden basladin diyip guluyo.:)) canim senin ikizmiydikiii...

mrhb arkadaşlar nette ve pc sorun vardı bir kaç gündür gelemedim keyifler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…