canımmmmmm çıtırımm benimmm iyiyim çok şükürr..İşe başladım 1,5 ay oldu..Zaman su gibi akıp geçiyo..
Bebekle ilgili bir şey yapmıyorum..Daha doğrusu cyclo içiyorum..Adet görmedim 2,5 ay nerede ise..Çatlamayan yumilerim kist yapmış..o yüzdenn..adet görünce gel dedi ama bakalım nasib..
Sizleri okuyorum arada..Zaten sende bir ara kaybolmuşsun galiba..
Sakın o iptal olan tedavilere üzülme tamammı..Sabırrrr gerekli bizlere..Biz mecburuzzz peşinden koşucazz bu bebelerin..
cnm bu e2 ne işe yarıyoki...evet cnm üniye göre fiyat banada çok geldi bakalım araştırıyorum daha hayırlısı hakkımızda inş..
cnm evet benimde aklıma geldi hatta turan çetinide aradım ben ama telde fiyat sölemiolarmış ön görüşmeye gelin fiyat konuşulur dediler hakkımızda hayırlısı artık
cnm evet bi şekilde bulup buluşturacaz artık zaman kaybı yeteri kadar vakit kaybettik inş allahım yardım etsin hepimize hayırlısını versin cnm...sen yarın bidahamı gitcen doktora fsh da düşüş varmış sevindim cnm inş herşey yoluna girecekcanım sana tavsiyem fazla zaman kaybetmeden başla tedavine..madiyata çok önemli ama hormonların dengesiz oluncada çok istesende tedavine başlayamaya biliyosun yani bizim bizim hormonları biliyosun bir ay bir ayına tutmuyo elindeki biriktidiğin parayla öyle kalıveriyosun..bizim bir gün kaybedicek zamanımız yok..bildiğim kadarıyla senin hormonlar iyidi bu fırsatını biran önce değerlendir..
canım en son 3780 tlydi..ama bazı hastaalr pzarlık yapıyorlarmış..ben yapamadığım için ne derlerse verdim...ben gel derim..tran çetinde daha rahat edersin özel ilgi görürsün..bilgilendirmede zaten para almıyorlar canım...bir gününüzü ayırın derim...bak yeterde orda iki yeride biliyor..onada sor istersen canım..
canım benim yumoş güzel gelişiyodu ama yumoşun gücü okadarmış azaldığı için güçsüz kalitesiz olabiliyomuş..ilk başlarda sormuştum doktoruma fsh bi kere yükselmiş artık diyo ultrason muayenesinde yumoş varmı yokmu tedaviye yanıt veriyomu vermiyomu ona bakıo..birde ilk tedavimde biriyle tanışmıştım hastanede sorun sadece eşindeydi.onunda daha önce e2 düşmeye başladığı için tedavisi iptal omuş tedavi iptali normal kişilerdede olabiliyo 2. ayında tekrar başlıyo bu sefer hamile kalıyo...birde bu topiğin ilk sayfalarına bakarsan konu sahibininde doktoru fsh bakmıyomuş heray fsh baktırdığı için doktor kızıyomuş baktırma artık diye sadece benim doktor değil çoğu doktor bakmıyo fsh ye ultrason ve e2 bakılması yeterli oluyo..
bilmiyorum canım ben kime inancağımı şaşırmış durumdayım..benim doktorumda fsh takmış durumda ama her dediğide çıkıyo fsh düşüken başladığım bütün tedavilerim devam etti yarım kamadı..ama fsh 20 yukarı olunca iki kere tedaviye başlamışken iptal oldu yumoşların büyümesi durdu..bana fsh yükseken başka merkezlere gitsende para almak için tedavini yaparlar ama olumlu sonuç zor bu fsh yüksekliği ile dedi..ama bazı merkezler fsh şart koşuyolar..25 üsstü tedaviye almıyolar..kime inanacaz güvencez biz ya..benim doktorum bende fsh yüksekn hiç para talep etmiyo canım muayneparası bile almıyo..e2 kaça düşmüştü canım senin benim 6 ay önce tüp bebek tedavimde iğnelerin 7 günü e2 500e çıkmıştı ve doktorum normal seviyede demişti..
canım e2 yumurtanın gelişimini kalitesini gösteriyo diye biliyorum... canım senin için neresi hayırlıysa allahım orayı seçmeni nasip etsin inş..
canım her doktor aynı şeyi düşünmüyo birinin iyi dediğini diğeri kötü diyo..benim doktor para için olsa tedaviyi iptal etmezdi ilk 750 verdik onu hatta geri iade edeceklerdi sadece e2 kesceklerdi tedaviye devam edeceğim için bundan sonrakine o 750 vermeden başlıcaz...birde para için kendi başarı oranlarını düşürmek istemezler bizim durumumuzda çok zor çünkü sonuca ulaşmak...doktor bizim kendimize bırakıyo siz istediğiniz sürece ben elimden geleni yapıcam diyo ben seviyorum doktorumu çok sıcak içten benim üzüntümü benimle paylaşıyo destek oluyo..allahım yardımcımız olsun kendimizi bıraktık doktorların ellerine allh emeklerimizin karşılığını birgün verir inş..canım e2 yumoş başına 2 kat artması gerekiyomuş 2 güne 1..benimde tek yumoşum vardı..134ten 93e düştü yaklaşık 300e yakın çıkması gerekiyodu...
e2 çok artması iyi değil ama canım karında su topluyomuş galiba..tabi dokotrlar daha iyi bilirler..benim doktorumda bize bırakıyo tedaviye devam ederiz yada başlayabiliriz ama boşuna hormon yüklenmiyelim vicuda diyo...verdiğin ilaç parasınada yazık günah diyo doktorum..bakalım canım teslim olduk doktrlarımıza...eğer yalnış yoldaysak Allahım yolmuzu gösterir elbet..herşeydede vardır bir hayır..zaten zamanı geldiyse bebişin gelmesine mutlaka bişey vesile olucak bizde kavuşcaz meleklerimize..öylede böylede tedavimiz başlasada olmayınca olmuyo..mevlam sabır versin hepimize canım..
tatlimm ben sana gecmiste yani ucgun once falan bisiler yazdim bayaga vardi bi oku istersennnbahar...ummuseleme....gulneva....cansu..kelebek...srozi....yeteerrr nasılsınız kızlarr geçmişi pek okuyamadım umarım herşey yolundadır neler yapıyosunuz....
o bir gelse annesinin göbüşüne onunla neler neler yapıcağım..meleğimi sabırsızlıkla bekleyen çok sevenleri var inş..benim mucize bebeğim olucak Allahımında izniyle inş...fsh yine yüksek çıktı ama hiç umudumu kaybetmedim kaybetmiycemde sadec Allahımda sabır dileniyorum etrafımdakileri ve kendimi üzmemek için..benim meleğim bu göbüşüme gelecek başka yolu yok...sen neler yaptın canım başlar artık bulantıların yavaş yavaş..
tatlimm ben sana gecmiste yani ucgun once falan bisiler yazdim bayaga vardi bi oku istersennn
cnm sana hemen özel msj atıyorum konuyla ilgili bi msj kutuna bakıver cnm msj kutun dolu
gunaydin kizlar,bugun doktora gittim cok sukurki kesemizi gorduk...iki kese gorundu ama biri biraz zayif dedi gidebilir ama digeri iyi cok sukur..haftaya digetinin durumu belli olacak ins oda annesiyle kalir...
saol canim evet biraz rahatladim:) ama bi kalp atisinida duysaydim daha ragat olacam..cunku daha once yasadim allahim bidaha yasatmasin onu...canim vajinadan bakti haftaya carsambada kalp atislari icin cagirdikelebekcımm hayırlı olsunnn:))
cok sukur bak gordunn boşuna telaş ettınn..
ınsallah dıgerıde annesiyle kalırrrr..
kalp atişi ıcın ne dedı doktor ne zaman duyarsın dedıı..
karnındanmı baktıı
saol canim evet biraz rahatladim:) ama bi kalp atisinida duysaydim daha ragat olacam..cunku daha once yasadim allahim bidaha yasatmasin onu...canim vajinadan bakti haftaya carsambada kalp atislari icin cagirdi
ins canim...bugun varligini hissettim elim hep gobegimde dualar okuyorum esim simdiden basladin diyip guluyo.:)) canim senin ikizmiydikiii...hadı bakalımm guzell dusun guzle olsunn ınsallah kap atısıda duyucaksınn..
ıcınde ıkı kısı varlıgını hıssetıyomusun bbenım bı sag bıde solda hareketlenmeler oluyoo:13:
yetercim bizler iyizde sen nasilsin tedavin nasil gidiyooomrhb arkadaşlar nette ve pc sorun vardı bir kaç gündür gelemedim keyifler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?