Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

yetercim bizler iyizde sen nasilsin tedavin nasil gidiyooo

İYİ OLALIM HEPİMİZ CANIMM valla 7 yumoş vardı 2 si tam büyüme göstermemiş dr bu gün yeniden ilaç kulan yarın bakıp opu için karar verelimdedi yarın yeniden gideceğim kontrole

kızlar bende şimdi geldim eve randevum berbart geçti ultrasonla baktı hiç yumoş yok ve 3 aydan beri bu böyle nedense..bu fsh yumoş beklemeyiz zaten dedi 1 tane olur oda büyümez gelişmez zaten dedi ama bende hiç görmedi..bende doktoruma açık açık benim artık yumurtalarımı tükendi bittimi diye sorduğumda durum onu gösteriyo dedi..ama senin fsh dengesiz tekra 20 altına düşerse bakalım inş diyo doktorum..ilk defa içimin bu kadar yandığını hisetim hala içimde bir kor var sanki..ALLAHIM SEN AFET ÇOK ZOR BİR SINAVDAN GEÇİYORUM..SABREDİYORUM AMA NEREYE KADAR...İSYAN ETMEK İSTEMİYORUM AMA BANA ÇOK AĞIR GELMEYE BAŞLADI ARTIK DAYANCAK GÜCÜM KALMADI.HER AY ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİDİYO SANKİ...aslında düşünüyorum dünyanın sonu değil Allahım dermansız dert vermesin ne hastalıklarla boğuşanlar ölümü bekleyenler var..Allahımdan sadece sabır dileniyorum sözün bitiği yerdeyim kızlar..cansu ve kelebek kendinize ve bebişlerinize iyi bakın inş mevlam sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin..çok şanslınız Allahım bizede yaşatır inş o duyguyu..yeter inş iki yumoşunda dolu çıkar gelişir ve bebeiş olur sana...

canim cikmadik candan umit kesilmezmis..cok sukur bunun farkindasin rabbim alnina yazdiysa o bi sekilde seni bulucak bi iki ay doktora gitme mola ver istersenn nefes all biraz bende boyle morel bozucu seyler duyduktan sonra iki ay gitmezdim.canim sen bahceciyemi gittin

canim sakin moralini bozupta isyan etme allahtan ümit kesilmez ummadigin anda belkide gelir melegin sana....rabbim kendi katindan versin ins sifasini...bu ara biraz mola ver moralini yüksek tutmaya bak bak ben de almanyada iki defa yaptirdim 6 dan fazla toplanmadi ikisindede ama istanbulda gayet iyi toplandi bunun nedenini sordum doktora arada bukadar fark nasil oldu hani degismezdi yumurta sayisi diye doktor bana aynen bunu dedi: demek buraya daha inanarak ve umutlu gelmissin dedi...gercektende öyleydi umutluydum orda...yani sende umudunu kaybetme ins hersey gönlünce olur canim...bikac ay bol bol incir ye kürünü yap bazen saf zeytinyaginin icine birak öyle ye hayit suyunu ic...kendini toparladginda tekrar basla pes etmek yokkk....

canım ya seni çok iyi anlıyorum vallahi. Rabbim sabır versin. Ben de bugün devlet hastanesine gittim en azından onların ticari kaygıları yok ne varsa söylerler diye. Neyse dr. Ultrasyona yolladı idrara sıkışk göbekten baktı sonuç eğer dr.sa imkansız. 3 tane miyomum vardı biliyorum onlar büyümüş, boşluk ondanmış ve bende yani yumurtaları bitmek üzere olan ben de bir sürü yumurta var ama gelişmemiş bu da stestenmiş sadece kafanı boşalt hormonlarda adette düzelir dedi. Bebek içinde çok dr a gitmişsin maddi manevi yıpranmışsın tek dr a git dedll. Hayatta bu da olmaz denilen bir şey yokmuş. Ultrasyon sonucu doğru mu bilemiyorum ama nasıl oldu da bir an da pco oldum şaştım ne yapacağımı

serozi nerde oturuyosunn sen

canım çok geçmiş olsun..sakın moralini bozma...stres yok soruna odaklan ne gerekiyorsa yap canım hem bence fsh ye hiç takılma..allah büyük ol derse fsh önünde duramaz..bak benim tedavilerimde fsh 7 lere düştüde ne oldu yine tek yumi büyüdü..fsh arttı klomenle allah taktiri 3 yumi büyüdü..adet bitiminde smaer testini yapmayı unutma canım..herşeye aynen devam ..acaba şöyle bir şeymi denesen bal tarçın çörek otu..hiç denedinmi..

canım ne olur yıpratma kendini ALLAH BÜYÜK BİZ ONA SIĞINACAĞIZ ONDAN DİLEYECEĞİZ VE İNŞ ODA NASİP EDECEK HER ŞEY ONUNELİNDE OL DEMESİNDE TEŞEKÜR EDERİM İYİ DİLEĞİN İÇİN

tatlım öle hemen yumurta tükenmez bence ya bi anda hop die kendini çok yıpratma...cnm çok zorlu dönemlerden geçiyoruz ama rabbim elbet mükafatını verecektir biz tevekkülü elden bırakmayalım dualarımızı bırakmayalımki rabbim bizi asla bırakmaz cnm inş hayırlısıyla olsun hepimizin bi vakti zamanı var bence yürekten inanalım umut hep varki rabbim verecek buda bizim imtihanımız bu imtihanı en iyi şekilde başarıyla geçeriz inş. ve rabbim emeklerimizin karşılığını bebeişlerle çifter çifter verir inş.. cnm acaba başka bi doktora dahamı görünsen ben gittiğim doktorların sayılarını hatırlamıyorum artık ve her biri farklı konuşuyodu rahmin ince dioduki değilmiş yani birinin göremediğini yada yanlış gördüğünü diğeri daha net görebilir mesela kistim varmış doktorlar göremedi tüp bebek merkezindeki doktor görmüştü ki 2 3 aydır varmış bende hiçmi doktorlar sölemedi die şaşırmıştı tüp doktoru...hepimiz böle olumsuz durumlarda dibe vuruyoruz cnm anlıyorum seni geçecek inş.bizde muradımıza ereceğiz inş..sakın pes etmeeeeeeeee

cnm senin normalde kaç yumurta görülüodu...

kelebek ve cansu kızlar inş pıtpıtlarıda duyacaksınız dualarımdasınız hepiniz...

Merhaba gecen hafta yazmistim yumurtam olusmadigi icin dr tedaviti kesmisti 1 hafta sonra gel dedi hic bisey kullanmadan bitkisel ve agri kesiciler dahil bende yaptim sali gittim ve bir yumurta gordu yine igne verdi yarin gidicem insallah buyumustur ilginc olan yumurtam adetin 17. Gunu falan cikmis su an adetimin 25. Gubundeyim catlatma onleyici kullaniyorum insallah buyur diyorum

Son düzenleme:
gulneva cim sakin vazgecme gecen gun yazmistim hic bisey yok diye uzulmustum ve artik bu benim 5.denemem okadar yoruldumki ama insallah Alllah nasip edecek belki bu ay degil ama onumuzdeki ay insallah olur yeterki istemeye devam et

Allah razı olsun kızlar gerçekten yazdıklarınız benim yeniden gücümü toplamam için çok yardımcı olacak inş Allahında izniyle hepimiz birgün kavuşcaz meleklerimize...fsh düşüken kullanmıştım bal çörekotu canım bazen işe yaradı bazen yaramamıştı umucüğüm..şuan zaten şu fsh bişey yapmak hiç içimden gelmiyo..bugün hayıt suyu aldım aktardan ama eve geldi çok dua ettim Allahım yardım et içebileyim diye çok zorladım ama maalesef başarılı olamadım nerdeyse istifra ediyodum kesinlikle içemiyorum.doktoruma sordum peki b enim yumurtalarım bitmek üzereyse nasıl adet oluyorum diye bana cyclo sayesinde oluyosun dedi bende bu ay denemek amaçlı cyclo kullanmak istemediğimi söyledim tamam sen bilirsin kullanma bu ay dedi zaten en az 3 ay kullanmak şartmış bende 3 ay kullandım cyclo ...ama adet zamanın bir hafta geçip olmasam aramamı olmasa söktürcü kullanırsın dedi..kızlar doktorumdan çok memnunum aslında ama oda artık beni tüp bebek merkezine yönlendirdi istediğin zaman yardımcı olurum git bir ön görüşme yap aret beyle dedi..aklına takılan herşeyi sor dedi hata ön görüşmeden fiyat talep etirmiycem dedi yardımcı olucakmış...Allah razı olsun doktorum kanatsız bir melek aslında..zaten fsh düşütüğü zaman istanbul tüp bebekle fikir alış verişi alıyolarmış hastanın durumuna göre..benim gitiğim doktor kadın doğumcu ama tekirdağnın en iyi kadın doğumcusu..ve anlaşmalı çalıştığı istanbul tüp bebek merkezi aret kamer bey..sadece ilaç ve yumurta takibini kendi yapıyo..çatlatma inesinden sonra hastanın adına randevu alıp toplama ve opu işlemi istanbul tüp bebekte yapılıyo..aslında doktorumada kızamıyorum elinden geleni yaptı beklemedi fsh düşüken hep teavilere başladık ama umoşlar büyümediyada dengesiz büyüdü..Allahım kısmet etmeyince olmuyo maalesef ne desek boş...herkeze çok teşekür ediyorum kızlar umuselmen polyana cansu kelebek serozi yeter. bahar..yazdıklarınız çok iyi geldi kızlar Allah razı olsun tüm dualarınız kabul olsun inş..

gulneva cim sakin vazgecme gecen gun yazmistim hic bisey yok diye uzulmustum ve artik bu benim 5.denemem okadar yoruldumki ama insallah Alllah nasip edecek belki bu ay degil ama onumuzdeki ay insallah olur yeterki istemeye devam et

ALLAHIM sabır ve güç verir inş hepimize çok zor bir imtihandan geçiyoruz hepimiz inş alnmızın akıyla sabırla ve tevekülle gecicek bu günlerde her fırtınanın ardındından mutlaka güneş açar..Allahım dermensız dert vermesin..senin fsh kaçtı canım ben şuan fsh takmış durumdayım..

hah şöle cnm ya pes etme zamanı değil gücümüzü toplayıp bebeklerimize kavuşucaz inş...umut hep var sabır dua tevekkülle inş olacak birgün vakti zamanı beklio işte nazlı bu bebişler bizim onlar bi gelsinler acısını çıkarırız popolarını ısırıp cnm allah büyüktür bi kapı açar elbet üzülüyoruz insanoğluyuz ama zahmet olmadan rahmet olmuyo işte çabalarımızın meyvesini alıcaz inş.

canım bendede kist gördü bugün ama zararsız kist bu dedi..bazen gidiyomuş kistim bazen ortaya çıkıyomuş..ama tüp bebk tedavisi yada gebe kalmana engel bişey değil dedi..sen neler yapıyosun canım kür yada hap kullanıyomusun...neye karar veridn başlıycanmı bidaki adetinle tüp bebek tedavine..

cnm merkez araştırıyorum yani uygun fiyatlı iyi bi üni hastanesi özel merkezler elini yakıo burda bende üni hastanelerini araştırıyorum bi sonraki adetim bayrama denk gelio cnm oyüzden ekim ayıda boş geçecek.. üni hastaneleri hangi aya tüp yaparlarsa ozaman olur artık cnm bakalım uygun bi hastane bulup gün alıcam inş..hayırlısı olsun artık hiçbi kür falan kullanmıyorum cnmya içimden gelmio artık gün alırsam tüp için bekleme sürecinde doktora sorarım ne diosa onu kulllanırım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…