cnm merkez araştırıyorum yani uygun fiyatlı iyi bi üni hastanesiözel merkezler elini yakıo burda bende üni hastanelerini araştırıyorum bi sonraki adetim bayrama denk gelio cnm oyüzden ekim ayıda boş geçecek.. üni hastaneleri hangi aya tüp yaparlarsa ozaman olur artık cnm bakalım uygun bi hastane bulup gün alıcam inş..hayırlısı olsun artık hiçbi kür falan kullanmıyorum cnmya içimden gelmio artık gün alırsam tüp için bekleme sürecinde doktora sorarım ne diosa onu kulllanırım.....
biesteron kullan canım genelde bütün tüp bebek doktorları öncesinde kullanmak için veriyolar..ben biesteron kullanıyorum günde 2 adet ikinci kutum bitmek üzere bitisn yine alıca en az 3 ay kullanmak istiyorum bu hapı birde agnucaston kullanıyorum onun ekstreside hayıt canım..ben geçen ay 1 ay kullandım çok yararını gördüm adetim zamanında geldi ve adetimin yoğunluğ eskiye döndü nerdeyse önceki adetlerimi yaşıyorum yoğunluk açısından..agnucastonu kullanmanı tvsiye ederim bak bitkisel yan etkisi hiç yok.aksıne yaraı var adet düznliyo...bieseteronuda tüp bebeye ön hazırlık canım..
canım ya çok üzüldüm bunlar aslında hep beklediğimiz şeyler ama üzülmemize engel olamıyoruz çok zor bi durum ama ümidimizi kesmek yok allahım ol desin yetrki..aret kamer çok iyi bi doktor paracı biri değil eşimin teyzesinden son tedavisinde para almadan yapmış çok memnun..sanada yardımcı olcaktır her konuda...fsh düştüğünde tekrar yumoş oluşcak inş sadece rahat olmaya çalış biliyorum çok zor ama olmamız gerekiyo..bende dün ablamın hamile oldunu öğrendim çok mutlu oldum bana umut oldu çünkü ablamın bir kızı var 9 yaşında 5 senedir 2.yi istiyolardı olmuyodu ama bu sirede hiç doktora gitmedi herhangi bi kür kullanmadı nasibimde varsa bigün olcak diyodu 5 seneden sonra doğal yoldan hamile kalıyo bu bi mucize allahımın mucizesi ol dedikten sonra oluyo vakti zamanı geldiğinde..inş bigün bizde anne olucaz...ben birde bikaçay önce rüya görmüştüm kendimi denizin içinde bi duvara tutunmuş çıkmaya çalışıyorum ama çıkamıyorum sadece kafam suyun dışında elimi bıraksam batıp gidicem ben artık orda çıkamıcam diye düşünürken bu hamile olan ablam denizin üstünden yürüyerek çıkıyo bende ablamın çıktığını görünce bende çıkabilirim diye suyun üstünden yürüyerek çıkıyorum çok seviniyorum allahım çıkamıcam sanıyodum çıktım kurtuldum diye seviniyorum..anlamına baktım ümidini kestiğiniz bişeyin gerçekleşeceğini yazıyodu...ablamda çok istiyodu bazen ümitsizleşiyodu hamile gördükce canı yanıyodu...bende o rüyayı önce ablam hamile olcak sonra ben hamile olcam diye yorumlamıştım ablam muradına erdi inş sağlıklı bi şekilde kucağına alır şimdi sıra bende inş..Allah razı olsun kızlar gerçekten yazdıklarınız benim yeniden gücümü toplamam için çok yardımcı olacak inş Allahında izniyle hepimiz birgün kavuşcaz meleklerimize...fsh düşüken kullanmıştım bal çörekotu canım bazen işe yaradı bazen yaramamıştı umucüğüm..şuan zaten şu fsh bişey yapmak hiç içimden gelmiyo..bugün hayıt suyu aldım aktardan ama eve geldi çok dua ettim Allahım yardım et içebileyim diye çok zorladım ama maalesef başarılı olamadım nerdeyse istifra ediyodum kesinlikle içemiyorum.doktoruma sordum peki b enim yumurtalarım bitmek üzereyse nasıl adet oluyorum diye bana cyclo sayesinde oluyosun dedi bende bu ay denemek amaçlı cyclo kullanmak istemediğimi söyledim tamam sen bilirsin kullanma bu ay dedi zaten en az 3 ay kullanmak şartmış bende 3 ay kullandım cyclo ...ama adet zamanın bir hafta geçip olmasam aramamı olmasa söktürcü kullanırsın dedi..kızlar doktorumdan çok memnunum aslında ama oda artık beni tüp bebek merkezine yönlendirdi istediğin zaman yardımcı olurum git bir ön görüşme yap aret beyle dedi..aklına takılan herşeyi sor dedi hata ön görüşmeden fiyat talep etirmiycem dedi yardımcı olucakmış...Allah razı olsun doktorum kanatsız bir melek aslında..zaten fsh düşütüğü zaman istanbul tüp bebekle fikir alış verişi alıyolarmış hastanın durumuna göre..benim gitiğim doktor kadın doğumcu ama tekirdağnın en iyi kadın doğumcusu..ve anlaşmalı çalıştığı istanbul tüp bebek merkezi aret kamer bey..sadece ilaç ve yumurta takibini kendi yapıyo..çatlatma inesinden sonra hastanın adına randevu alıp toplama ve opu işlemi istanbul tüp bebekte yapılıyo..aslında doktorumada kızamıyorum elinden geleni yaptı beklemedi fsh düşüken hep teavilere başladık ama umoşlar büyümediyada dengesiz büyüdü..Allahım kısmet etmeyince olmuyo maalesef ne desek boş...herkeze çok teşekür ediyorum kızlar umuselmen polyana cansu kelebek serozi yeter. bahar..yazdıklarınız çok iyi geldi kızlar Allah razı olsun tüm dualarınız kabul olsun inş..
kimse yokmu kızlar.... benim fsh değerim yüksek ve yumurtalık rezervimde azalma var doktora ilk gittiğimde tek yumurtam oluşmuştu ve çatlamıştı ikinci gidişimizdede tek yumurtam oluştu ve alındı kaliteli çıktı ve dölleme yapıldı sonunda transfer yapıldı fakat bugün sonucumu aldım negatif ve doktor bu beklediğimiz bir durumda şansın zaten çok azdı donöre başvurmanız gerekebilir dedi. 2 ay sonra tekrar bakalım olursa yumurtan tekrar deneyelim dedi bakalım nasıl olacak. çok ümitlenmiştim ama olmadı buda bir başarıdır aslında buraya kadar geleceğimizi bile düşünememiştik. sizde lütfen deneyimlerinizi anlatın
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1 yıllık evliyim 40 yaşındayım bebek sahibi olmak istiyoruz ama bir türlü olmadı şimdide erken menepoza girdiğimi söyledi dr benim sorum şu yumurtlamanın adetin 14 15 16 . günleri olduğu söylenir ama burada okuduğum bazı hanımlar 10unda bile yumurtladıklarını yazmışlar kesin olarak ne zaman yumurtladığımızı nasıl bilebiliyoruz bu konu hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi gerçi yumurtam kalmamış dendi ama yinede bilmek istiyorum birde anlamadığım yumurta bittiyse nasıl hala adet görüyorum oda bir muamma zaten!!!
gülneva canım hayıt suyunu neden aldınki zaten agnucaston içiyosun ikiside aynı..bal çörek otu tarçını fsh için söylememiştim canım yumurta geliştirici bi karışım adetin 2.günü başlanıyor 12 gün yeniyor sabah akşam..hiç denedinmi..boş geçirdiğin ayda deneyebilirsin..
canım ya çok üzüldüm bunlar aslında hep beklediğimiz şeyler ama üzülmemize engel olamıyoruz çok zor bi durum ama ümidimizi kesmek yok allahım ol desin yetrki..aret kamer çok iyi bi doktor paracı biri değil eşimin teyzesinden son tedavisinde para almadan yapmış çok memnun..sanada yardımcı olcaktır her konuda...fsh düştüğünde tekrar yumoş oluşcak inş sadece rahat olmaya çalış biliyorum çok zor ama olmamız gerekiyo..bende dün ablamın hamile oldunu öğrendim çok mutlu oldum bana umut oldu çünkü ablamın bir kızı var 9 yaşında 5 senedir 2.yi istiyolardı olmuyodu ama bu sirede hiç doktora gitmedi herhangi bi kür kullanmadı nasibimde varsa bigün olcak diyodu 5 seneden sonra doğal yoldan hamile kalıyo bu bi mucize allahımın mucizesi ol dedikten sonra oluyo vakti zamanı geldiğinde..inş bigün bizde anne olucaz...ben birde bikaçay önce rüya görmüştüm kendimi denizin içinde bi duvara tutunmuş çıkmaya çalışıyorum ama çıkamıyorum sadece kafam suyun dışında elimi bıraksam batıp gidicem ben artık orda çıkamıcam diye düşünürken bu hamile olan ablam denizin üstünden yürüyerek çıkıyo bende ablamın çıktığını görünce bende çıkabilirim diye suyun üstünden yürüyerek çıkıyorum çok seviniyorum allahım çıkamıcam sanıyodum çıktım kurtuldum diye seviniyorum..anlamına baktım ümidini kestiğiniz bişeyin gerçekleşeceğini yazıyodu...ablamda çok istiyodu bazen ümitsizleşiyodu hamile gördükce canı yanıyodu...bende o rüyayı önce ablam hamile olcak sonra ben hamile olcam diye yorumlamıştım ablam muradına erdi inş sağlıklı bi şekilde kucağına alır şimdi sıra bende inş..
kızlar nasılsınız
burdaki sayfalarda okumuştum hayıt suyu kullanarak hamile kalan olmuş..bende denemek istedi bu ay fsh çok düşmediğini görünce bir umutsuzlua kapıldım aldım içerim diye ama hayır kesinlikle içemiyorum canım...fsh düşük olduğu zamanlarda kullanmıştım canım büyütücü ilaç ve bal çörek otu kullandığım halde büyümemişti yumoş..bende o günden sonra bida hiç kullanmadım..bu ay kür yapmak içimden gelmiyo üstelik hiç yumoşta yok görmedi ultrasonda doktor..ben şu kullandığım cyclo yüzden yumoş olmuyo diye tahmin ediyorum burdaki sayfalardan okumuştum yumurtaları baskıladığını gerçekten doğrumu acaba ben şu cyclo kullandığım 3 aydan beri hiç yumoş yok ve fsh da ani düşüş yok..önceden ani düşüler olurdu fsh bu hapı kullandığımdan beri yok anam gıdım gıdım düşmüyo..bakalım canım bu ay kullanmıycam cyclo doktorum cyclo sayesinde adet görüyosun dedi ama ben deniycem bu ay inş doktorumun dediği çıkmaz...
slm iyiyiz canım sen nasılsın...kontrolerin ne zamandı canım...eşim işe gitti bende sıkıntıdan takılıyorum burda...
bu gündü canım kontrol pzrts opu var
cnm hatırlıyosan ben sana geçmişte cycloyla ilgili bunları sölemiştim ama nekadar doğru bilemem demiştim benimde kullandığım zamanlarda yumi görülmüodu ve fsh tavan durumdaydı bende doktorum kullan bırakma demesine rağmen bırakmıştım kullanmamıştım ve bikaç ay sonra şükür fsh 4 e indi ve yumiler çıktı ortaya....bende duymuştum cyclo yumileri baskılıo die ve sanada sölemiştim cnm inş düzelcek seninde bak gör yumiler çıkacak ortaya..ben bazen doktorlarada çok kızıyorum bazen söledikleri ters gelio bana zaten kendi aralarındada çelişio çoğu birinin dediğini dieri kabul etmio allahtan başka dayanağımız güveneğimiz yok cnm tek rabbim yardım edecek bize gerisi hikaye inş ol der ve olur bizim bebeklerimizde...
BAHAR cnm ablana çok sevindim hayırlı olsun rüyanda çok anlamlı ve gayet açık sıra sende cnm inş.
canım ben bilmiyorum önce var mıydı kaç tane diye. Mayıs sonu düşükle birlikte tanıştım fsh amh ile.ne olduysa ondan sonra oldu.ben yine dr a gittim bana istanbulu önerene. Dedim ki artık bunladım ben kim doğruyu söylüyor şaka gibi şimdide pcolu oldum. Neyse o da muayene etti boşluk kavite dışında miyomdan kaynaklı büyük ihtimalle dedi ve istanbulu aradı durumumu anlattı ortak görüşleri tüp bebek yaptırmak o zamana kadar da bir şey yapmaya gerek yok adet miktarının azlığı için hiçbir key yapılmasına gerek yok dedlller. Şimdll arkadaşlar hafta içi gittiğim dr bana seraphone vermişti biliyorsunuz ben onu da bırakmadım içmeye devam ediyorum muayeneden sonra dedllm büyümüş yumurta var mı diye bakmadım ona dediadet miktarı azalan var mı aranızda kızlar. Hapa devam ediyorum sabah akşam 1 tane. Çarşamba gel demişti, gideyim mi psikolojik olabilir mi mantıklı olan psikologa gitmek ama ben konuşarak çözüleceğine inanmıyorumo aşamayı geçtim psllyatra glltmem gerekiyor o da hap verecek bebek yapmaya çalışırken yanlış olmaz mı bir de fsh kaç olunca menopoza giriliyor ve yumurta olmadan adet olır mı çok sordum yine nolur kusura bakmayın cuma alabilisem hem fakülteye tüpe hem de psllyatr gitsem mi çarşamba yumurta geliştirici hap verene gideyim mi
canım doktorumun dediğine göre cyclo ile adet oluyomşum..bu kanıya nasıl vardı anlayamıyorum ben..benim adetlerim bayağ düzenliydi taki ocakta bu doktora tedaviye başlayan kadar ..arada önce olurdu düzensizlik ama senede bir kere olurdu mevsim değişikliğinde olurdu...buraya tedavi başladım arada 2 yada 3 düzensizlik olurdu nisanda tüp bebek teadvime başladık bu doktorla iğneler ilaçlar kullandım o ay aşılama yaptı yumurta düzensiz büyünce..ben ondan sonra başladı düzensiz adetlerim ben hep aldığım ilaçlara bağlıyorum..ama benim doktorum bunu kabulenmiyo yumurta büyütücü ilaçlar ineler adet düzensizliği yapmazmış..ben bu ay adetim kendi düzenli gelecek ben inanaıyorum cyclo kullanmasamda...bakalım canım belkide hiç gelmiycek 9 ay kırmızılar..ben herşeye ramen inançlıyım Allahım ol derse ollucak bunu doktorlar her nekadar kabulenmeselerde..bizde bu azim varken aşamıycağımız engel Allahında izniyle yok...sadece moral ile düşünce gücüyle bu yomoşlar büyücek dölencek..inanmak başarının yarısıdır..inş dediğin çıkar şu yumoşlar çıkar ortaya annesini fazla üzmeden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?