Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

biesteron kullan canım genelde bütün tüp bebek doktorları öncesinde kullanmak için veriyolar..ben biesteron kullanıyorum günde 2 adet ikinci kutum bitmek üzere bitisn yine alıca en az 3 ay kullanmak istiyorum bu hapı birde agnucaston kullanıyorum onun ekstreside hayıt canım..ben geçen ay 1 ay kullandım çok yararını gördüm adetim zamanında geldi ve adetimin yoğunluğ eskiye döndü nerdeyse önceki adetlerimi yaşıyorum yoğunluk açısından..agnucastonu kullanmanı tvsiye ederim bak bitkisel yan etkisi hiç yok.aksıne yaraı var adet düznliyo...bieseteronuda tüp bebeye ön hazırlık canım..

hayıtın çayını içebiliyorum ben şükür cnm gerçekten dediğin gibi en çok faydasını gördüğüm şey o oldu maşallah benimde adetimi düzeltti başlarım yine fshyı düşürüyo....biosteron 1 kutu duruyo daha arginmax ta var evde başlayamadım içimden gelmedi içmek ama tüp için bi gün alayım işte doktor ne derse onu yaparım artık zaten hemen gün vermio üni hastaneleri bikaç ay sonrasına verio hayırlısı artık napalım sonu güzel olsun beklerim neyse cnm ben yatıyorum iyi geceler

canım ya çok üzüldüm bunlar aslında hep beklediğimiz şeyler ama üzülmemize engel olamıyoruz çok zor bi durum ama ümidimizi kesmek yok allahım ol desin yetrki..aret kamer çok iyi bi doktor paracı biri değil eşimin teyzesinden son tedavisinde para almadan yapmış çok memnun..sanada yardımcı olcaktır her konuda...fsh düştüğünde tekrar yumoş oluşcak inş sadece rahat olmaya çalış biliyorum çok zor ama olmamız gerekiyo..bende dün ablamın hamile oldunu öğrendim çok mutlu oldum bana umut oldu çünkü ablamın bir kızı var 9 yaşında 5 senedir 2.yi istiyolardı olmuyodu ama bu sirede hiç doktora gitmedi herhangi bi kür kullanmadı nasibimde varsa bigün olcak diyodu 5 seneden sonra doğal yoldan hamile kalıyo bu bi mucize allahımın mucizesi ol dedikten sonra oluyo vakti zamanı geldiğinde..inş bigün bizde anne olucaz...ben birde bikaçay önce rüya görmüştüm kendimi denizin içinde bi duvara tutunmuş çıkmaya çalışıyorum ama çıkamıyorum sadece kafam suyun dışında elimi bıraksam batıp gidicem ben artık orda çıkamıcam diye düşünürken bu hamile olan ablam denizin üstünden yürüyerek çıkıyo bende ablamın çıktığını görünce bende çıkabilirim diye suyun üstünden yürüyerek çıkıyorum çok seviniyorum allahım çıkamıcam sanıyodum çıktım kurtuldum diye seviniyorum..anlamına baktım ümidini kestiğiniz bişeyin gerçekleşeceğini yazıyodu...ablamda çok istiyodu bazen ümitsizleşiyodu hamile gördükce canı yanıyodu...bende o rüyayı önce ablam hamile olcak sonra ben hamile olcam diye yorumlamıştım ablam muradına erdi inş sağlıklı bi şekilde kucağına alır şimdi sıra bende inş..

günaydın kızlar güzel bir hafta sonu olsun

gülneva canım hayıt suyunu neden aldınki zaten agnucaston içiyosun ikiside aynı..bal çörek otu tarçını fsh için söylememiştim canım yumurta geliştirici bi karışım adetin 2.günü başlanıyor 12 gün yeniyor sabah akşam..hiç denedinmi..boş geçirdiğin ayda deneyebilirsin..

benim FSH değerim 56 çıktı doktor tüp bebekle bile olmayacağını söyledi menepoza girmişsin dedi ama ben hala adet görüyorum bu nasıl iş anlamadım ama ateş basmalarım çoğaldı bu ara.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1 yıllık evliyim 40 yaşındayım bebek sahibi olmak istiyoruz ama bir türlü olmadı şimdide erken menepoza girdiğimi söyledi dr benim sorum şu yumurtlamanın adetin 14 15 16 . günleri olduğu söylenir ama burada okuduğum bazı hanımlar 10unda bile yumurtladıklarını yazmışlar kesin olarak ne zaman yumurtladığımızı nasıl bilebiliyoruz bu konu hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi gerçi yumurtam kalmamış dendi ama yinede bilmek istiyorum birde anlamadığım yumurta bittiyse nasıl hala adet görüyorum oda bir muamma zaten!!!

canım aramıza hoşgeldin dertlerimiz aynı canım bende 34 yaşındyım ama fsh yüksekliği ile iki seneden beri uraşıyorum...maalesef canım fsh yükseken yumoş görülmüyo ama bu fsh düşebiliyoda düştüğü zaman yumurta görülebiliyo...kürler var canım hayıt tohumu kaynatıp içebilirsin fsh düşürebiliyo...fsh düştüğü zaman tüp bebekte şansın olabiliyo tüp bebek merkezine git tedavine başla canım...normal yolla fsh yüksek olunca hamile kalınmıyo yumurta kalitesiz olduğu için..Allahtan ümit kesilmez yinede ol deyince olur..ama şimdi tıp ilerledi derdine çare ara canım tüp bebek merkezle konuş onlar sana daha iyi yardımcı olurlar..

burdaki sayfalarda okumuştum hayıt suyu kullanarak hamile kalan olmuş..bende denemek istedi bu ay fsh çok düşmediğini görünce bir umutsuzlua kapıldım aldım içerim diye ama hayır kesinlikle içemiyorum canım...fsh düşük olduğu zamanlarda kullanmıştım canım büyütücü ilaç ve bal çörek otu kullandığım halde büyümemişti yumoş..bende o günden sonra bida hiç kullanmadım..bu ay kür yapmak içimden gelmiyo üstelik hiç yumoşta yok görmedi ultrasonda doktor..ben şu kullandığım cyclo yüzden yumoş olmuyo diye tahmin ediyorum burdaki sayfalardan okumuştum yumurtaları baskıladığını gerçekten doğrumu acaba ben şu cyclo kullandığım 3 aydan beri hiç yumoş yok ve fsh da ani düşüş yok..önceden ani düşüler olurdu fsh bu hapı kullandığımdan beri yok anam gıdım gıdım düşmüyo..bakalım canım bu ay kullanmıycam cyclo doktorum cyclo sayesinde adet görüyosun dedi ama ben deniycem bu ay inş doktorumun dediği çıkmaz...

canım doktorum git konuş aret beyle kafan rahatlasın diyo..bende beni başından saıyo sanki gibi geldi..kime inancaz güvencez biz Allahım çıkış yolu göstersin..doktorumda umutsuzluğa kapıldı galiba..bende çok ısrar etim aslında değişik bir protokol uygulayalım diye..bu fsh yüksekliği ile nasıl başlayalım diyo ben uzun protokol deniyelim dedim doktoruma... bazı doktorlar fsh takılmıyo yumurta takibi yaptırıyo sadece dedim..çok bilmişlik yaptım biraz doktoruma..uzun protokol şimdi hiç kullanılmıyo dedi bana kendi doktorumuz kendimiz olduk canım ya kafamı rahatlaması için git konuş aret beyle dedi bakalım şu fsh yüksekliği ilede gitmek isetemiyorum deyişen bişey olmıycak biliyorum bu ay canım...canım ablan adına çok sevindim Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin..ablamın sorunu neydi canım neden bebiş olmuyodu..rüyan çok güzel canım sıra sende o zaman sende hamile kalıcan..sen bu ay çalışmalarına devam et canım..büyümüyo diye ihmal etmeyin çalışmalarınızı..Allahım ol derse olur canım..

cnm hatırlıyosan ben sana geçmişte cycloyla ilgili bunları sölemiştim ama nekadar doğru bilemem demiştim benimde kullandığım zamanlarda yumi görülmüodu ve fsh tavan durumdaydı bende doktorum kullan bırakma demesine rağmen bırakmıştım kullanmamıştım ve bikaç ay sonra şükür fsh 4 e indi ve yumiler çıktı ortaya....bende duymuştum cyclo yumileri baskılıo die ve sanada sölemiştim cnm inş düzelcek seninde bak gör yumiler çıkacak ortaya..ben bazen doktorlarada çok kızıyorum bazen söledikleri ters gelio bana zaten kendi aralarındada çelişio çoğu birinin dediğini dieri kabul etmio allahtan başka dayanağımız güveneğimiz yok cnm tek rabbim yardım edecek bize gerisi hikaye inş ol der ve olur bizim bebeklerimizde...

BAHAR cnm ablana çok sevindim hayırlı olsun rüyanda çok anlamlı ve gayet açık sıra sende cnm inş.

canım ben bilmiyorum önce var mıydı kaç tane diye. Mayıs sonu düşükle birlikte tanıştım fsh amh ile.ne olduysa ondan sonra oldu.ben yine dr a gittim bana istanbulu önerene. Dedim ki artık bunladım ben kim doğruyu söylüyor şaka gibi şimdide pcolu oldum. Neyse o da muayene etti boşluk kavite dışında miyomdan kaynaklı büyük ihtimalle dedi ve istanbulu aradı durumumu anlattı ortak görüşleri tüp bebek yaptırmak o zamana kadar da bir şey yapmaya gerek yok adet miktarının azlığı için hiçbir key yapılmasına gerek yok dedlller. Şimdll arkadaşlar hafta içi gittiğim dr bana seraphone vermişti biliyorsunuz ben onu da bırakmadım içmeye devam ediyorum muayeneden sonra dedllm büyümüş yumurta var mı diye bakmadım ona dedi adet miktarı azalan var mı aranızda kızlar. Hapa devam ediyorum sabah akşam 1 tane. Çarşamba gel demişti, gideyim mi psikolojik olabilir mi mantıklı olan psikologa gitmek ama ben konuşarak çözüleceğine inanmıyorumo aşamayı geçtim psllyatra glltmem gerekiyor o da hap verecek bebek yapmaya çalışırken yanlış olmaz mı bir de fsh kaç olunca menopoza giriliyor ve yumurta olmadan adet olır mı çok sordum yine nolur kusura bakmayın cuma alabilisem hem fakülteye tüpe hem de psllyatr gitsem mi çarşamba yumurta geliştirici hap verene gideyim mi

canım doktorumun dediğine göre cyclo ile adet oluyomşum..bu kanıya nasıl vardı anlayamıyorum ben..benim adetlerim bayağ düzenliydi taki ocakta bu doktora tedaviye başlayan kadar ..arada önce olurdu düzensizlik ama senede bir kere olurdu mevsim değişikliğinde olurdu...buraya tedavi başladım arada 2 yada 3 düzensizlik olurdu nisanda tüp bebek teadvime başladık bu doktorla iğneler ilaçlar kullandım o ay aşılama yaptı yumurta düzensiz büyünce..ben ondan sonra başladı düzensiz adetlerim ben hep aldığım ilaçlara bağlıyorum..ama benim doktorum bunu kabulenmiyo yumurta büyütücü ilaçlar ineler adet düzensizliği yapmazmış..ben bu ay adetim kendi düzenli gelecek ben inanaıyorum cyclo kullanmasamda...bakalım canım belkide hiç gelmiycek 9 ay kırmızılar..ben herşeye ramen inançlıyım Allahım ol derse ollucak bunu doktorlar her nekadar kabulenmeselerde..bizde bu azim varken aşamıycağımız engel Allahında izniyle yok...sadece moral ile düşünce gücüyle bu yomoşlar büyücek dölencek..inanmak başarının yarısıdır..inş dediğin çıkar şu yumoşlar çıkar ortaya annesini fazla üzmeden..

cnm kontrollerde daha önce kaç yumi olduğunu sölemiyolarmıydı benim mesela tek yumurtam var benim bi arkadaşım da bebeği olmuyodu çok kafaya takıodu doktor antidepresan vermiş önce kafanın rahat olması lazım demiş kullandı hamiş kaldı valla bende gitmeyi düşünüyorum çıkmazlardayım uyku iştah gitti bende dibe vurdum resmen kk da ruh sağlığı topiğindede antidepresan kullanan hamişler var cnm okumuştum geçen tabi seni yanlış yönlenndirmek istemem ama bende bi psikiyatriğe gidecem bu gidişle en azından tüp bebeğe kadar kullabırım ilacı tedaviye başlayınca bırakırım

cnm cyclo doğru adet düzenleyici olarak kullanılıomuş ama benim düzenimide o bozmuştu valla...olacak tatlım biz dualarımızı bırakmayalım 10.000 ihlas okuyolar dua topiğinde görmüştüm bebek için bende düşünüyorum başlamayı....

canım aklıma bir şey geldi dene istersen soğan kürü yapsan fsh düşer bence tadı da kötü değil ben bu ay yaptım düzenli değil ama küçük rotarla 10 gün yaptım. Ve ben saraçoğlundan amh kürü aldım sen de onu bir yap olmaz mı? 15 gün soğan kürü yapın, ardından civanperçemll çayı yollamış 30 tane var içinde akşam yemeğinden 2 saat sonra en erken için diyor klorsuz 1 bardak suy kaynatıp 6 dak. Beklenecek ve sabah kahvaltıdan en az 1 saat sonra bal+ polen yollamış onları karıştıyorsun. Bitene kadar sonra da canım 21 gün incir kürü. Ben soğanı 10 gün falan yaptıığım için direk çay ve bal polenle başladım. Aktardan al bunları istersen detaylı tekrar anlatırım bana 6 ay içllnde evvel allah halledeceğiz dedi umut işte ben yapıyorum sende lütfen yap belki sebep olur olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…