Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım madem haplara devam git doktoruna çarşamba yani yumoşlar büyüdüyse aşılama yaptır aşılama biraz daha fiyat düşük ama madi durumun iyise tüp bebek yaptır canım..bak umucüğüm clomenle kullanarak gitti 3 yumurtası biri dolu çıktı dondurdu..clomende serphone gibi yumurta büyütücü ilaç canım...az ilaçla yumurta daha kaliteli oluyo..yumurtan varsa dondurusun bu ay yapmasın canım..myomlarınn tedavisni görürsün..senin gitiğin yerde tüp bebek yapılyıomu canım..sen yinede git çarşamba doktorun daha mantılkı açıklama yapar sana..canım kötünün kötüsü var bak benim 3 aydan beri hiç yumoşum yok fsh çok yüksek olduğu için..sen bir kere hamile kalmışsın olabiliyo demeki..rahimde çıkan boşlukmu her neyse tedavisi mutlaka var..yumurtan varsa her zaman şansın var..haline şükret moralini yüksek tut..bol bol dua en güzel ilaç canım..çok fazla doktor her zaman kafa bulanndırır bitane doktora git canım..çünkü onların bir dediğ öbürünü dediğini tutmuyo..onlara kalsa fsh yüksek olanların tüpte bile şansı yok ama maşşallah fsh yükseken bile hamile kanada çok var..Allahım ol desin yeterki..doktorlarında her dediğine çok takılma canım

yok canım bana hiç bir şey demediler. Bu ay gittiğimde yumurtalıklar gayet iyi durumda demişti ve seraphone verdi. Dün gittiğim bir dizi gelişememiş yumurta var stresten kafanı boşalt dedi ve bugün ki de bakmadım ona dedi. Senin adet miktarın nasıl fsh kaç acaba.

canım be bitkisel çayı türü şeyleri içemiyorum çok hahasım bu konularda ..şurup bile içemiyorum..haplarla idare ediyoruz işte..soğan kürü ve incir kürünü deniycem..incir kürü kaçıncı gün yapıyosun canım ve soğan kürü kaçıncı gün yapıyosun...

canım benim rabbim hepimize yardım etsin bence hepimiz aynı durumdayız yazdığımı okudun mu bak bir dene ben bu adama güveniyorum belki işe yarar. Benim psikolojim çok bozuldu çok o yüzden çarşamba gideceğim yumurta var mı yok mu diye aşılamada olabilir gidince konuşacağım. Olmazsa da 3 4 ay ara vermek istiyorum psiyatriste tedavi olmak istiyorum inşallah adet miktarım eski haline dönerde dediğin gibll en azından mücadele edebiliriz

benim fsh 42 bu ay canım her ay biraz düşüş var işte..ilk defa bu kadar tavan yaptı fsh ..ve fsh çok dengesiz oluyo yüksek olanlarda..erken yumurta rezervi az olanlarda dengesizdir hep fsh..yüksek oluncada fsh olmuyo yada büyümüyo canım..benim adet miktarımda bayağ azalma vardı.. ama şuan 2 aydan beri fsh biraz daha yoğun..ben biesteron ve agnucaston kullanıyorum canım..bunlar biraz adeti düzenliyo ve 3 ay cyclo prognova kullandım oda adet düzenleyici canım..senin fsh kaçtı canım fazla kafana takma bak gelişmeselerde yumoşlar var yinede..saraçoğlunu kürü sana iyi gelcek umuselmen kullanmıştı şimmdi onun yumoşlarda çoğaldı canımm..

canım adetin 7. Günü başlanıp 15 gün. Ardından bitermez hem çiçek balı ve polen al 30 gün bunun yanında civanperçemi çayı sen de hapı varsa onu iç ben arada adaçayıda içiyorum. Bal+çay bitermez 21 gün incir kürü. Ara vermek yok peş peşe yapılacakmış

Canim bi lmiyorum cunku hep merkezde yaptirdim sonucu dr telle bildirdi bugün dr bakti yumurtayi alalim ama rahim duvarin cok ince dedi bikac ay sonra deneyelim dedi anlamadim zaten ne olutor artik biraktim dr lar ne diyorsa onu yapica. ..sen dusurmek icin bi seyler yaptın mi

canım benim fsh haziranda bela oldu 15. Temmuzda 8 , agustosda 12 bu ay 9 ya da 8 di. Bence sende dene bak bir arkadaşda işe yaramış bizde de işe yarayabilir sorun aynı ben incir kürü bitmesine yakın tekrar arayacağım illaki ürünleri ondan almak lazım değil ben devamını da ürünler geldikçe. Benim şu anki tek amacım adetimin eski haline girmesi. Adet olmazsa mücadele de edemem. İnşallah hemen bitmez yumurta. Bu nasıl bir şeymiş anlamadım ki dr lardan. Bu menopoz annemlere soruyorum nasıl olur diye kanama miktarı çoğalır zamanı düzensllzlekkllr sonra miktar azalır ve kesilir diyorlar ne bileyim belkide bizim fsh mı neyse ya da adet miktarı psikolojiktir bir de ona gideceğim

cnm benim fsh geçmiş aylarda çok yüksekti 39 29 hep yüksek çıkıodu ozamanlar adetimde az ve düzensizdi soğan suyu hayıt çayı içtim çok şükür indi fsh hayıt çayı çok faydalı hem fsh ya hemde adet miktarını çoğaltıo cnm ben geçen ay mesela hiç kür kullanmadan hap kullanmadan adet oldum tam 30.günde hemde çoktu şükür maşallah.........senin fsh okadar yüksek deil cnm

kizlar bizim sorunumuz hep psikolojik ben bu fsh amh yi bilmeden once adetlerim gayet duzenli ve uzundu tup bebek olayina girdigimdendir hep gecikmeler oldu ve gunude cok kisaldi cocukran gectim daha bu yasta menapozami girdim diye agliyodum..ustelik benim fsh de cok yuksek degldi...yani kizlar yspabilirsek biraz kafamizi rahatlatalim...rabbim yeterki ol desin gerisi bahane...

canim nerelerdesin durumun nasil? agrilarin bulantilarin varmi? bende arada karnimda batmalar adet sancilari gibi agrilar geliyor..ama hic bulantim yokk ( olmasi iyiymis saglikli bi sekilde gelistigine isaretmis ins benimde olurr((

canim nerelerdesin durumun nasil? agrilarin bulantilarin varmi? bende arada karnimda batmalar adet sancilari gibi agrilar geliyor..ama hic bulantim yokk ( olmasi iyiymis saglikli bi sekilde gelistigine isaretmis ins benimde olurr((

kelebek llaki bulantı olacak diye bir şey yok.öyle bir kesinlikte yok canım...sen içini ferah tut..bebeğin yolda geliyor işte ne güzel..:)

verilen doz düşük gelmiş olabilir..ben 3 klomen kullanmıştım..2 içtiğim zamanlarda hiç gelişme olmuyordu yada az oluyordu..

rahim duvarı inceliği için günde 2 bardak nar suyu canım..şimdi narlarda çıktı bol bol..sık sık iç işallah..

kelebek llaki bulantı olacak diye bir şey yok.öyle bir kesinlikte yok canım...sen içini ferah tut..bebeğin yolda geliyor işte ne güzel..:)
ahh canim bi rahatlayabilsemm yok keseydi yok kalp atisiydi dusunmekten sevinemiyorum bile( biliyirum oyle bi kesinlik yok ama hep oyle duyuyorum okuyorum saglikli gelustigini gosteriyormus diye bendede olmayinca korkuyorum iste cunku benim ilk gebeligimdede yoktu hicbisey ve kalp atislari duyulmadigi icin alindi:-(( simdide kalp atislarini duymadan rahatlayamacam heralde...

canım git konuş daha doru detaylı bilgi alırsın kafan rahatlar...ablam ilk evlendiğinde hemen hamile kaldı bi kızı var..kızı biraz büyüyünce 2.yi istediler olmamıştı ama neden olmuyo diye hiç doktora gitmediler..bi sorun varsada bilmiyoruz kendiliğinden oldu 5 sene sonra..inş canım bende sende isteyen herkeste hamile kalır bebeklerimize kavuşuruz..

canım herkeste bulantı olcak diye bişey yok öle düşünüpte üzme kendinide bebişlerinide..benim görümcemin 9 ay boyunca hiç bulantısı olmadı çok rahat bi hamileliği oldu şimdi bebeği kucağında...hem bulantılar için daha erken belki daha sonrada olabilir...belki seninde rahat bi hamileliğin geçicektir içini rahat tut inş bu sefer hiçbişey olmıcak bebişlerine kucağına alcaksın sende..

insallah baharcim insallah...bugunlerde bi gecseydi biraz rahatlayacamm daa. .

insallah baharcim insallah...bugunlerde bi gecseydi biraz rahatlayacamm daa. .

canım kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz..öncelikli çok istedin hamile kaldın çok şükür kesenide gördün canım sağlıklı bir bebişse zaten kalp atışlarını duyucan..bebişlerse pardon canım ikiz bebişler..ilerde bu günlerini mumla yakıp arıycan ama yok geriye dönüş ..bulantıların başlasın bulantı geçsin diye dua edicen...doğsunlar uykusuzluktan ölücen ne mutlu sana herşey ramen anne olucan sana aneciğim diyen iki meleğin olucak.. keşke bizde bu aşamalara gelebilsek bir kere hamiş kalayım inan bunları hiç düşünmiycem hamile kalamam bile benim için mucizedir..lütfen kötü düşünme artık barz pozitif ol bebişleride üzme..kendine iyi bak güzel beslen canım onlarda sağlıklı bebişler olsun..kelebek anne olucak...şaka değil karnında bebişlerin var...biraz iyi düşün artık olurmu canım...karnını sev okşa konuş onlarla canım...ne mutlu sana senin adına çok seviniyorum bizlere dua etmeyi unutma canım...

canım ablan en güzelini yapmış biz doktorlara gidiyoruzda noluyo herşey dahada kötüye gidiyo..benim adetler azalma olsada düzenliydi tedaviye başladım adetle düzensilşeti fsh tavan yaptı..piskolojimiz sıfırın altında ... ALLAH yardımcımız olsun çıkış kapısı göstersin..kıbrıs olyını düşünen varmı içinizde canım geçen eşimle konuşuyoruz bu konuyu sonuçta senin canın kanınla büyücek yine senin bizim olucak diyo ben günah olduğunu biliyorum Allahım bizi o aşamay getirtmeden bebişlerimiz göndersin inş.. şuan gitiğim doktorumun oraya giden hastaları varmış ama senin için bu konuları konuşmak için erken daha dedi..Allahım sen aklıma mukayet ol beni yalnış yollara sürükleme hep dua ediyorum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…