canım ben bilmiyorum önce var mıydı kaç tane diye. Mayıs sonu düşükle birlikte tanıştım fsh amh ile.ne olduysa ondan sonra oldu.ben yine dr a gittim bana istanbulu önerene. Dedim ki artık bunladım ben kim doğruyu söylüyor şaka gibi şimdide pcolu oldum. Neyse o da muayene etti boşluk kavite dışında miyomdan kaynaklı büyük ihtimalle dedi ve istanbulu aradı durumumu anlattı ortak görüşleri tüp bebek yaptırmak o zamana kadar da bir şey yapmaya gerek yok adet miktarının azlığı için hiçbir key yapılmasına gerek yok dedlller. Şimdll arkadaşlar hafta içi gittiğim dr bana seraphone vermişti biliyorsunuz ben onu da bırakmadım içmeye devam ediyorum muayeneden sonra dedllm büyümüş yumurta var mı diye bakmadım ona dediadet miktarı azalan var mı aranızda kızlar. Hapa devam ediyorum sabah akşam 1 tane. Çarşamba gel demişti, gideyim mi psikolojik olabilir mi mantıklı olan psikologa gitmek ama ben konuşarak çözüleceğine inanmıyorumo aşamayı geçtim psllyatra glltmem gerekiyor o da hap verecek bebek yapmaya çalışırken yanlış olmaz mı bir de fsh kaç olunca menopoza giriliyor ve yumurta olmadan adet olır mı çok sordum yine nolur kusura bakmayın cuma alabilisem hem fakülteye tüpe hem de psllyatr gitsem mi çarşamba yumurta geliştirici hap verene gideyim mi
canım aklıma bir şey geldi dene istersen soğan kürü yapsan fsh düşer bence tadı da kötü değil ben bu ay yaptım düzenli değil ama küçük rotarla 10 gün yaptım. Ve ben saraçoğlundan amh kürü aldım sen de onu bir yap olmaz mı? 15 gün soğan kürü yapın, ardından civanperçemll çayı yollamış 30 tane var içinde akşam yemeğinden 2 saat sonra en erken için diyor klorsuz 1 bardak suy kaynatıp 6 dak. Beklenecek ve sabah kahvaltıdan en az 1 saat sonra bal+ polen yollamış onları karıştıyorsun. Bitene kadar sonra da canım 21 gün incir kürü. Ben soğanı 10 gün falan yaptıığım için direk çay ve bal polenle başladım. Aktardan al bunları istersen detaylı tekrar anlatırım bana 6 ay içllnde evvel allah halledeceğiz dedi umut işte ben yapıyorum sende lütfen yap belki sebep olur olmaz mı
yok canım bana hiç bir şey demediler. Bu ay gittiğimde yumurtalıklar gayet iyi durumda demişti ve seraphone verdi. Dün gittiğim bir dizi gelişememiş yumurta var stresten kafanı boşalt dedi ve bugün ki de bakmadım ona dedi. Senin adet miktarın nasıl fsh kaç acaba.
ALLAHIM sabır ve güç verir inş hepimize çok zor bir imtihandan geçiyoruz hepimiz inş alnmızın akıyla sabırla ve tevekülle gecicek bu günlerde her fırtınanın ardındından mutlaka güneş açar..Allahım dermensız dert vermesin..senin fsh kaçtı canım ben şuan fsh takmış durumdayım..
yok canım bana hiç bir şey demediler. Bu ay gittiğimde yumurtalıklar gayet iyi durumda demişti ve seraphone verdi. Dün gittiğim bir dizi gelişememiş yumurta var stresten kafanı boşalt dedi ve bugün ki de bakmadım ona dedi. Senin adet miktarın nasıl fsh kaç acaba.
canim nerelerdesin durumun nasil? agrilarin bulantilarin varmi? bende arada karnimda batmalar adet sancilari gibi agrilar geliyor..ama hic bulantim yokk( olmasi iyiymis saglikli bi sekilde gelistigine isaretmis ins benimde olurr ((
Canim bi lmiyorum cunku hep merkezde yaptirdim sonucu dr telle bildirdi bugün dr bakti yumurtayi alalim ama rahim duvarin cok ince dedi bikac ay sonra deneyelim dedi anlamadim zaten ne olutor artik biraktim dr lar ne diyorsa onu yapica. ..sen dusurmek icin bi seyler yaptın mi
ahh canim bi rahatlayabilsemm yok keseydi yok kalp atisiydi dusunmekten sevinemiyorum bilekelebek llaki bulantı olacak diye bir şey yok.öyle bir kesinlikte yok canım...sen içini ferah tut..bebeğin yolda geliyor işte ne güzel..:)
canım doktorum git konuş aret beyle kafan rahatlasın diyo..bende beni başından saıyo sanki gibi geldi..kime inancaz güvencez biz Allahım çıkış yolu göstersin..doktorumda umutsuzluğa kapıldı galiba..bende çok ısrar etim aslında değişik bir protokol uygulayalım diye..bu fsh yüksekliği ile nasıl başlayalım diyo ben uzun protokol deniyelim dedim doktoruma... bazı doktorlar fsh takılmıyo yumurta takibi yaptırıyo sadece dedim..çok bilmişlik yaptım biraz doktoruma..uzun protokol şimdi hiç kullanılmıyo dedi bana kendi doktorumuz kendimiz olduk canım ya kafamı rahatlaması için git konuş aret beyle dedi bakalım şu fsh yüksekliği ilede gitmek isetemiyorum deyişen bişey olmıycak biliyorum bu ay canım...canım ablan adına çok sevindim Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin..ablamın sorunu neydi canım neden bebiş olmuyodu..rüyan çok güzel canım sıra sende o zaman sende hamile kalıcan..sen bu ay çalışmalarına devam et canım..büyümüyo diye ihmal etmeyin çalışmalarınızı..Allahım ol derse olur canım..
canim nerelerdesin durumun nasil? agrilarin bulantilarin varmi? bende arada karnimda batmalar adet sancilari gibi agrilar geliyor..ama hic bulantim yokk( olmasi iyiymis saglikli bi sekilde gelistigine isaretmis ins benimde olurr ((
insallah baharcim insallah...bugunlerde bi gecseydi biraz rahatlayacamm daa. .canım herkeste bulantı olcak diye bişey yok öle düşünüpte üzme kendinide bebişlerinide..benim görümcemin 9 ay boyunca hiç bulantısı olmadı çok rahat bi hamileliği oldu şimdi bebeği kucağında...hem bulantılar için daha erken belki daha sonrada olabilir...belki seninde rahat bi hamileliğin geçicektir içini rahat tut inş bu sefer hiçbişey olmıcak bebişlerine kucağına alcaksın sende..
insallah baharcim insallah...bugunlerde bi gecseydi biraz rahatlayacamm daa. .
canım git konuş daha doru detaylı bilgi alırsın kafan rahatlar...ablam ilk evlendiğinde hemen hamile kaldı bi kızı var..kızı biraz büyüyünce 2.yi istediler olmamıştı ama neden olmuyo diye hiç doktora gitmediler..bi sorun varsada bilmiyoruz kendiliğinden oldu 5 sene sonra..inş canım bende sende isteyen herkeste hamile kalır bebeklerimize kavuşuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?