Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

insallah baharcim insallah...bugunlerde bi gecseydi biraz rahatlayacamm daa. .

canım seni çok iyi anlıyorum daha önce kötü sonuçlanınca yine aynısı olurmu acaba diye korkuyosun...inş bu sefer herşey güzel olucak allahım bir aldı 2 verdi inş sağlıklı sıhatli kucağınada alcaksın...

canım ablamın bi tesellisi var onun için üstüne düşmemişti benim sorunu duyunca oda kendinden şüpelendi acaba benimdemi yumurtalarım bitiyo onun içinmi olmuyo diye ozamn doktora gitmeyi düşünmeye başlamıştı gerek kalmadı ..kızı çok istiyodu bi kardeşi olmasını çok üzülüyodu herkesin kardeşi var benim yok diye sürekli dualar ediyodu allahım belki onun duasını kabul etti...inş sağlıklı bi şekilde kucağınada alır..canım sorunumuzu bilmeseydik herşey yolunda diye bukadar stres yapmazdık heralde..çocuğumuzun olma ihtimalinin düşük oldunamı yanalım erken menopoza giriyoruz onamı yanalım..ikimizde yeni evliğiz evliliğimizin tadını çıkarmadan bu sorunun içinde bulduk kendimizi..canım ben en son çare olarak kıbrısı düşünüyorum bizde eşimle aynı siz gibi düşünüyoruz sonuçta yine bizim kanımızdan canımızdan olucak inş gerek kalmaz kendi yumurtamızdan nasip eder allahım..

saol canım inş sıra bendedir..hepimizde en yakın zamnda hamile kalırız inş...birazda hamilelikten konuşuruz sonra bebişlerden ay ne güzel sanki gerçek gibi inş bi gün olcak hepside allahın izniyle..

aynen canım ben evliliğimin 4 ayımda öğrendim evlenmeden önce bir adet düzensizliğim olmuştu bende düğün stresine bağlamıştım sonra evliliğimin 4 ayımda nisan ayıydı ara kanamam oldu adet şeklinde eşimde gidelim hastaneye kontrole kadın doğumcuya demişti öylelikle gitik..ama evlendim iki hafta korunduk sonra ben hemen bebek isitiyorum dedi eşime oda dünden razı tabiki ama yok hamiş kalamadım.. benimde eşimin ilk evliliğinde bir kızı var çok kardaş istiyo oda hep dua ediyoruz geceleri kardeş için..inş mevlam meleğimin ablasının dualarını kabul eder canım..

canım allahım çocukların duasını kabul edermiş inş seninde meleğin gelecek kızın abla olcak..insan neyi çok isterse onunla sınav olurmuş bizde şimdi sınavdayız inş bu sınav bigün bitecek biz kazanıcaz hayırlısıyla..ben çıkıyorum canım iyi geceler..

inş canım iyi geceler..

canim nerelerdesin durumun nasil? agrilarin bulantilarin varmi? bende arada karnimda batmalar adet sancilari gibi agrilar geliyor..ama hic bulantim yokk ( olmasi iyiymis saglikli bi sekilde gelistigine isaretmis ins benimde olurr((

canim evdeyimm cok sikldim bi yere cikmiyorum gezmek tozmak dgl de boyle yakinimda bi komsum olsa cokk iyi olcaktii muhabbete ihtiyacim var zaten pek ayakta duramiyorum m belim sirtim kasiklarim agriyo yatinca geciyoo.hep ewdeyim hastane gitme gununu iple cekiyorumm.canim benim hic istahim yok arti bu sabah midem bulandi kahvaltida lokma buyudu agzimda ama bilmiyorum belki psikolojikte olabilir hani illa bulanti olmali bu haftalarda diyede olabilirr..adet sancisi bendede var sabah o agrilarla uyaniyom .

mrbbb kizlarrrr gununuzzzz aydinnnn olllsunnnnnnnn ..rabbimm bol boll bebis yagdirsinnn topigimizeeeeee

canım büyüklermizde derler ya cocuk canlanınca başlar mide bulantısı..bence kalp atışlarını duyduğunuz zaman başalayabilir bulantılarınız.bulantı herkezde olcak diyede bir kural yok benim annemdede hiç olmamış iki ablamdada hiç olmadı..ama rakadaşlarım var ikisindede çok rahatsız edici bir şekilde oldu..her bünye farklı ben hamiş olsam bulantılarım olmasını istemezdim şahsen..

Günaydın canım aminın inşallah

canım aklıma ne geldi biliyomusun sen kürtaj oldum bebiş düştü diyodun..görünen karartı var diyodun rahimde bu kürtajdan kalan parçada olabilirmi acaba canım doktoruna söyledinmi önceki durumunu...

canım yok ben 4 kez düşük yaptım ve hepside kese oluşmadığından kürtaj yapılmadı şimdi bebekten ziyade tüm korkum tamamen adetten kegüvenmiyorumgüveniyorum

ahhh canim neguzel seyler yazmissin oylecook haklisin canim bu anin keyfini cikarmam lazim...canim okadar dua ediyorumki sizlerede baba bu mutlulugu yasatsin isteten herkesede bunu yasat diye allahim..rabbim hepimizinde yuzune naksin nasip etsin ins...

canım yok ben 4 kez düşük yaptım ve hepside kese oluşmadığından kürtaj yapılmadı şimdi bebekten ziyade tüm korkum tamamen adetten kegüvenmiyorumgüveniyorum

düşüklerinin sebebini araştır canım..sen hamiş kalabiliyosun eden düşüyolar onu sebebini araştır..kan ouhtılaşmasımı yoksa vicut bunu yabancı made zenedip vicutan atıyomu..lenfosit aşısımı neydi onu yaptırınca düşük oranları bayağ azalıyomuş ..araştır kime yapılır yada doktorundan bilgi al..yada kanında pıhtılaşmamı var..bunlr araştırılmadımı canım..sen bunlar yoğunlaş adeten kesilmesin hemen menopoz olmuyo bence yumurta rezervin yerinde yoksa hamiş kalamazdın...kaç kere düşük yapmışsın bu adet düzensizliklerin normal canım...

evet canım mıde bulantısı herkeste olucak dıye bı bışı yokk..

ayy canımm bende ıstemıyom olmasınnn zaten mıdeden sorunlu bı ınsanımdır normaldede cok cabuk bulanır benım mıdem offf hıc sevmem bulantıyıı ısallah olmazzz

kızlarr bugun pazarr nerelerde vakıt gecırdıız yoksa benım gıbı evdemıydınızzz..

sımdi halım olsa ankaranın altını ustune getırırdımm.

suan esım karsımda uyuyoo bende patlamak uzereyımmm

bugun ust katta mısafır geldı kafa beyın koymadılar yuhh yanı dıyorumm böyle anlayışşız ınsanlardan nefret edıyorumm..

evın ıcınde bı oraya bı buraya kosuyolaraaa

canım yalnız daha önce fsh ... tüm hormonlarım normal çıkıyordu son düşükten sonra hormonlarım anormalleşti. geçen ay üniversiteden bir hocaya lenfosit aşısı yaptırdık fakat istanbul da ki dr boşuna paranızı almış hiçbir geçerliliği yok dedi. kan pıhtılaşmasına da baktırdım canım o da mhftt 677 heterezigot dediklerine göre bu da düşük nedeni olamazmış. son tespitler şöyle 2 sorunumuz var: yumurta kalitesizliği, azlığı bir de eşimin 9. u kromozomu sorunluymuş bunlarda yeni ortaya çıktı. bana seraphone veren hoca bir kere daha doğal yolu dene dedi çarşamba gideceğim yumurta oluşmuş mu göreceğiz bakalım. daha önceleri neden düşük oluyor diye düşünürken şimdi ki tüm derdim menopoz olmaması bu ay fsh e2 lh .. iyi çıktı belki dr ondan şüphelenmedi adet miktarından bilemiyorum belki de gerçekten psikolojiktir çarşamba onun için de dr a gideceğim ama karar veremedim psikolog mu yoksa psikiyarist mi?

canım ben de evdeyim eşim birkaç saatliğine yeni evden çıktı. hava burada kapalı. ankaradasın ne güzel benim memleketim orası.ailem orada ben de düştüm adamın peşine buralardayım:)))pazar günlerini oldum olası sevmem zaten:))

25 yasindayim,sadece 3 yumurta olusmusdu,2si transfer edildi.Cevap bekliyorum.Bana da doktorum,alinmazsa,donor olacak dedi.Insallah her sey yolunda gider.Uzulme,canim.Tamammi?Her sey guzel olucak.Opuyoruum.
Sende yas kacti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…