- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
insallah baharcim insallah...bugunlerde bi gecseydi biraz rahatlayacamm daa. .
canım ablan en güzelini yapmış biz doktorlara gidiyoruzda noluyo herşey dahada kötüye gidiyo..benim adetler azalma olsada düzenliydi tedaviye başladım adetle düzensilşeti fsh tavan yaptı..piskolojimiz sıfırın altında ... ALLAH yardımcımız olsun çıkış kapısı göstersin..kıbrıs olyını düşünen varmı içinizde canım geçen eşimle konuşuyoruz bu konuyu sonuçta senin canın kanınla büyücek yine senin bizim olucak diyo ben günah olduğunu biliyorum Allahım bizi o aşamay getirtmeden bebişlerimiz göndersin inş.. şuan gitiğim doktorumun oraya giden hastaları varmış ama senin için bu konuları konuşmak için erken daha dedi..Allahım sen aklıma mukayet ol beni yalnış yollara sürükleme hep dua ediyorum canım..
cnm hatırlıyosan ben sana geçmişte cycloyla ilgili bunları sölemiştim ama nekadar doğru bilemem demiştim benimde kullandığım zamanlarda yumi görülmüodu ve fsh tavan durumdaydı bende doktorum kullan bırakma demesine rağmen bırakmıştım kullanmamıştım ve bikaç ay sonra şükür fsh 4 e indi ve yumiler çıktı ortaya....bende duymuştum cyclo yumileri baskılıo die ve sanada sölemiştim cnm inş düzelcek seninde bak gör yumiler çıkacak ortaya..ben bazen doktorlarada çok kızıyorum bazen söledikleri ters gelio bana zaten kendi aralarındada çelişio çoğu birinin dediğini dieri kabul etmio allahtan başka dayanağımız güveneğimiz yok cnm tek rabbim yardım edecek bize gerisi hikaye inş ol der ve olur bizim bebeklerimizde...
BAHAR cnm ablana çok sevindim hayırlı olsun rüyanda çok anlamlı ve gayet açık sıra sende cnm inş.
canım ablamın bi tesellisi var onun için üstüne düşmemişti benim sorunu duyunca oda kendinden şüpelendi acaba benimdemi yumurtalarım bitiyo onun içinmi olmuyo diye ozamn doktora gitmeyi düşünmeye başlamıştı gerek kalmadı ..kızı çok istiyodu bi kardeşi olmasını çok üzülüyodu herkesin kardeşi var benim yok diye sürekli dualar ediyodu allahım belki onun duasını kabul etti...inş sağlıklı bi şekilde kucağınada alır..canım sorunumuzu bilmeseydik herşey yolunda diye bukadar stres yapmazdık heralde..çocuğumuzun olma ihtimalinin düşük oldunamı yanalım erken menopoza giriyoruz onamı yanalım..ikimizde yeni evliğiz evliliğimizin tadını çıkarmadan bu sorunun içinde bulduk kendimizi..canım ben en son çare olarak kıbrısı düşünüyorum bizde eşimle aynı siz gibi düşünüyoruz sonuçta yine bizim kanımızdan canımızdan olucak inş gerek kalmaz kendi yumurtamızdan nasip eder allahım..
aynen canım ben evliliğimin 4 ayımda öğrendim evlenmeden önce bir adet düzensizliğim olmuştu bende düğün stresine bağlamıştım sonra evliliğimin 4 ayımda nisan ayıydı ara kanamam oldu adet şeklinde eşimde gidelim hastaneye kontrole kadın doğumcuya demişti öylelikle gitik..ama evlendim iki hafta korunduk sonra ben hemen bebek isitiyorum dedi eşime oda dünden razı tabiki ama yok hamiş kalamadım.. benimde eşimin ilk evliliğinde bir kızı var çok kardaş istiyo oda hep dua ediyoruz geceleri kardeş için..inş mevlam meleğimin ablasının dualarını kabul eder canım..
canım allahım çocukların duasını kabul edermiş inş seninde meleğin gelecek kızın abla olcak..insan neyi çok isterse onunla sınav olurmuş bizde şimdi sınavdayız inş bu sınav bigün bitecek biz kazanıcaz hayırlısıyla..ben çıkıyorum canım iyi geceler..
canim nerelerdesin durumun nasil? agrilarin bulantilarin varmi? bende arada karnimda batmalar adet sancilari gibi agrilar geliyor..ama hic bulantim yokk( olmasi iyiymis saglikli bi sekilde gelistigine isaretmis ins benimde olurr ((
mrbbb kizlarrrr gununuzzzz aydinnnn olllsunnnnnnnn ..rabbimm bol boll bebis yagdirsinnn topigimizeeeeee
mrbbb kizlarrrr gununuzzzz aydinnnn olllsunnnnnnnn ..rabbimm bol boll bebis yagdirsinnn topigimizeeeeee
Günaydın canım aminın inşallah
canım kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz..öncelikli çok istedin hamile kaldın çok şükür kesenide gördün canım sağlıklı bir bebişse zaten kalp atışlarını duyucan..bebişlerse pardon canım ikiz bebişler..ilerde bu günlerini mumla yakıp arıycan ama yok geriye dönüş ..bulantıların başlasın bulantı geçsin diye dua edicen...doğsunlar uykusuzluktan ölücen ne mutlu sana herşey ramen anne olucan sana aneciğim diyen iki meleğin olucak.. keşke bizde bu aşamalara gelebilsek bir kere hamiş kalayım inan bunları hiç düşünmiycem hamile kalamam bile benim için mucizedir..lütfen kötü düşünme artık barz pozitif ol bebişleride üzme..kendine iyi bak güzel beslen canım onlarda sağlıklı bebişler olsun..kelebek anne olucak...şaka değil karnında bebişlerin var...biraz iyi düşün artık olurmu canım...karnını sev okşa konuş onlarla canım...ne mutlu sana senin adına çok seviniyorum bizlere dua etmeyi unutma canım...
canım seni çok iyi anlıyorum daha önce kötü sonuçlanınca yine aynısı olurmu acaba diye korkuyosun...inş bu sefer herşey güzel olucak allahım bir aldı 2 verdi inş sağlıklı sıhatli kucağınada alcaksın...[/Q UOTE]
evet baharcim gercekten ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum:-(( ins busefer iyu olur...rabbim enkisa zamanda sizlerede nasip etsin ins
canım yok ben 4 kez düşük yaptım ve hepside kese oluşmadığından kürtaj yapılmadışimdi bebekten ziyade tüm korkum tamamen adetten kegüvenmiyorumgüveniyorum
canım büyüklermizde derler ya cocuk canlanınca başlar mide bulantısı..bence kalp atışlarını duyduğunuz zaman başalayabilir bulantılarınız.bulantı herkezde olcak diyede bir kural yok benim annemdede hiç olmamış iki ablamdada hiç olmadı..ama rakadaşlarım var ikisindede çok rahatsız edici bir şekilde oldu..her bünye farklı ben hamiş olsam bulantılarım olmasını istemezdim şahsen..
düşüklerinin sebebini araştır canım..sen hamiş kalabiliyosun eden düşüyolar onu sebebini araştır..kan ouhtılaşmasımı yoksa vicut bunu yabancı made zenedip vicutan atıyomu..lenfosit aşısımı neydi onu yaptırınca düşük oranları bayağ azalıyomuş ..araştır kime yapılır yada doktorundan bilgi al..yada kanında pıhtılaşmamı var..bunlr araştırılmadımı canım..sen bunlar yoğunlaş adeten kesilmesin hemen menopoz olmuyo bence yumurta rezervin yerinde yoksa hamiş kalamazdın...kaç kere düşük yapmışsın bu adet düzensizliklerin normal canım...
kızlarr bugun pazarr nerelerde vakıt gecırdıız yoksa benım gıbı evdemıydınızzz..
sımdi halım olsa ankaranın altını ustune getırırdımm.
suan esım karsımda uyuyoo bende patlamak uzereyımmm
bugun ust katta mısafır geldı kafa beyın koymadılar yuhh yanı dıyorumm böyle anlayışşız ınsanlardan nefret edıyorumm..
evın ıcınde bı oraya bı buraya kosuyolaraaa
kimse yokmu kızlar.... benim fsh değerim yüksek ve yumurtalık rezervimde azalma var doktora ilk gittiğimde tek yumurtam oluşmuştu ve çatlamıştı ikinci gidişimizdede tek yumurtam oluştu ve alındı kaliteli çıktı ve dölleme yapıldı sonunda transfer yapıldı fakat bugün sonucumu aldım negatif ve doktor bu beklediğimiz bir durumda şansın zaten çok azdı donöre başvurmanız gerekebilir dedi. 2 ay sonra tekrar bakalım olursa yumurtan tekrar deneyelim dedi bakalım nasıl olacak. çok ümitlenmiştim ama olmadı buda bir başarıdır aslında buraya kadar geleceğimizi bile düşünememiştik. sizde lütfen deneyimlerinizi anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?