canım yalnız daha önce fsh ... tüm hormonlarım normal çıkıyordu son düşükten sonra hormonlarım anormalleşti. geçen ay üniversiteden bir hocaya lenfosit aşısı yaptırdık fakat istanbul da ki dr boşuna paranızı almış hiçbir geçerliliği yok dedi. kan pıhtılaşmasına da baktırdım canım o da mhftt 677 heterezigot dediklerine göre bu da düşük nedeni olamazmış. son tespitler şöyle 2 sorunumuz var: yumurta kalitesizliği, azlığı bir de eşimin 9. u kromozomu sorunluymuş bunlarda yeni ortaya çıktı. bana seraphone veren hoca bir kere daha doğal yolu dene dedi çarşamba gideceğim yumurta oluşmuş mu göreceğiz bakalım. daha önceleri neden düşük oluyor diye düşünürken şimdi ki tüm derdim menopoz olmaması bu ay fsh e2 lh .. iyi çıktı belki dr ondan şüphelenmedi adet miktarından bilemiyorum belki de gerçekten psikolojiktir çarşamba onun için de dr a gideceğim ama karar veremedim psikolog mu yoksa psikiyarist mi?
canım ya aslında bir korkumda benim fsh en fazla 15 çıktığında e2 24 falandı. Acaba diyorum soğan suyu, adaçayı içiyorum da onlardan dolayı mı sonuçlar. Bir de psikiyatriste gideyimde rahat edeyim. Geçmiş günlerimi o kadar çokbugu özlüyorum ki anlatamam.
serozimm bugununede sukret Allah bugunlerinide aratmasin .insallahh bebecin gelince bugunlerinide unutcaksinn..senin fsh e2iyi senin sorun bence yumurta rezervi azli dgl miyomlarina yogunlas dusuk nedenine yogunlas kac kere hamile kalmissinn ben 3.5yil ne deniysembikere hamile kalamadim heleki o siralar fsh 7idi yavas yavas 15edogru artti bendede mtrfpihtilasma var di ignekullkullanabilirsinn kullaniyorkum sende coraspirinn kullanabilirsinnn..asilamada hep coraspirin kullandim .
cansu pıhtılaşma sorunu bendede var..benimde mthfr homozigot canım..senindemi aynı..kaç mm lik iğne kullanıyorsun coraspirinde içiyomusun..
canım bugünmüydü opun..nasıl geçti..işallah güzel sonuçlancak..hayırlı haberlerini bekliyoruz...
yeter opun nasilll gectii hadii yazzz bekliyoruzz
canım geçmiş olsun Yüce Rabbim o bir adet yumurtana can verecek müjdeni dileyecek inşallah hep ama hep dualarımdasınkızlar opum iyi geçti her hangi bir sıkıntı olmadı 5 yumoş toplandı eve gelince aradım merkezi sadece 1 tanesi olgunmuş diğer 4 tanesi boş çıkmış
canım geçmiş olsun Yüce Rabbim o bir adet yumurtana can verecek müjdeni dileyecek inşallah hep ama hep dualarımdasın
kızlar opum iyi geçti her hangi bir sıkıntı olmadı 5 yumoş toplandı eve gelince aradım merkezi sadece 1 tanesi olgunmuş diğer 4 tanesi boş çıkmış
cnm tekrar hayırlı uğurlu olsun sana bebiş olsun inş.. kuzum benim senin için birazdan 1 yasin okuyacağım
DİĞER KIZLAR taze hamişler cansu kelebek bulantılardan bahsetmişsiniz ama bulantı için bence henüz erken canlarım inş herşey yolunda ...
bahar....gulneva.....ummu..serozi kızlar sizler nasılsınız
hepinize sevgilerrrr
sağol canımmmmmm allah razı olsunn
allahım asıl senden kat kat razı olsun cnm güzel yüreğine iyi kalbine göre rabbim o yumurtana can versin inş... senin hamile kalıp sağlıkla kucağına almanı kendime ister gibi istiyorum allah şahit.... cnm herzaman ismin dualarımda olacak.. güzel haberlerini bekliyorum rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş. o yumurtan sağlıkla döllenir bölünür embriyolaşır hayırlısıyla transferin yapılır pozitif sonucu görürsün ve bizlerle paylaşırsın inşşşşşşş....rabbimmm sana anneliği nasip etsinnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
canım o senin güzeliğin gözüyün yüreğinin güzeliği beni görmek istediğin gibi görmüşsün teşekür ederimm DUALRINA AMİN DİYORUM İNŞŞ DİYORUMM
slm kizlar benim buseferde olmadi galiba bu aksam pembe lekelenmem oldu napacagimi sadirmis durumdayim sadece agliyorum((( benim ilkide boyle olmustu ve kaybetmistim ((
canim benim daha oncede boyle olmustu hemde ayni haftalardacnm arkadaşım o minik melek senin göbüşüne gelsin bi ..... teyzesi ona ne ciciler alıp gönderecek inş...yeterki bi gelsin sana sağlıkla inş..
cnm dur sakin ol inş kötü bişey değildir çok fazla aşırı kanama olmadığı sürece korkma lekelenmeleri herkes sölüo bu aralar cnm doktorunu arayıp bi sorsaydın yada yarın hemen bi hastaneye git... kalp atışı için nezman çağırmışlardı sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?