cnm içini ferah tut bol bol dua et ediyosundur zaten inş. herşey yolunda gidecek yarın güzel haberler ver bize..canim benim daha oncede boyle olmustu hemde ayni haftalarda( carsamba cagirmistiama yarin gidecem hrmen...
arkadaslar gecen hafta devlet as. gittim doktor klomen.birde seker haslarinin kullandigin seker ilaci vermis bunu kullanan lar varmi aranizda seker ilaci ne ise yariyo acaba
slm kizlar benim buseferde olmadi galiba bu aksam pembe lekelenmem oldu napacagimi sadirmis durumdayim sadece agliyorum((( benim ilkide boyle olmustu ve kaybetmistim ((
kızlar opum iyi geçti her hangi bir sıkıntı olmadı 5 yumoş toplandı eve gelince aradım merkezi sadece 1 tanesi olgunmuş diğer 4 tanesi boş çıkmış
cnm tekrar hayırlı uğurlu olsun sana bebiş olsun inş.. kuzum benim senin için birazdan 1 yasin okuyacağım
DİĞER KIZLAR taze hamişler cansu kelebek bulantılardan bahsetmişsiniz ama bulantı için bence henüz erken canlarım inş herşey yolunda ...
bahar....gulneva.....ummu..serozi kızlar sizler nasılsınız
hepinize sevgilerrrr
slm kizlar benim buseferde olmadi galiba bu aksam pembe lekelenmem oldu napacagimi sadirmis durumdayim sadece agliyorum((( benim ilkide boyle olmustu ve kaybetmistim ((
cnm tekrar hayırlı uğurlu olsun sana bebiş olsun inş.. kuzum benim senin için birazdan 1 yasin okuyacağım
DİĞER KIZLAR taze hamişler cansu kelebek bulantılardan bahsetmişsiniz ama bulantı için bence henüz erken canlarım inş herşey yolunda ...
bahar....gulneva.....ummu..serozi kızlar sizler nasılsınız
hepinize sevgilerrrr
iyi olmaya çalışıyorum canım bildiğin gibi herşey inş daha iyi olcamız günlerde gelir..
çok şükür iyiyz canım..kasıklarda yumurtalıklarımda bıçak saplar gibi ağrılarım oluyo yumoş yoksa bu neyin ağrsı anlamış değilim...aslında bebek fikrini kafamdan atmaya karar verdim bu ay canım..keşke uygulayabilsem ...ben kafama taktıkça şu kahrolası fsh hiç düşmiycek sanırım ..sen neler yapıyosun canım karar verdinmi hangi merkez...
amin inş. cnm daha iyi olacağız evlatlarımız ve eşimizle inş...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın
cnm bence artık vücudunu dinleme gülüm akışına bırak ağrıları duyma dinleme çünkü kendimden biiyorum daha çok stres yapıyo insan daha çok kafa yoruyor biz düşündükçe daha da çok üzülüyoruz ben artık umursamıyorum önceden bende sol tarafım ağrısa yunoşmu büyüyo acaba gelişebiliomu falan die direk odaklanıodum midem bulansa kasığım ağrısa hamilemiyim die düşünmekten kafayı yiyodum ama sonu noluodu kırmızı kartı yiyodum boşuna stres artık hayatımızı bebeğe göre odaklıyoruz üzülen biz oluyoruz bitanemya ben akışına bıraktım hayırlısı ne ise o olsun...cnm adana başkent hastanesi bana kasıma gün verdi daha erken ekime başka yerden alabilirsem öle hareket edicez bakalım hayırlısı tüp fiyatları artmışya işte uygun fiyatlı araştırıyoorum üni hastaneleri daha uygun yapar die bakalım artık nasip sen napacaksın başka bi doktora kontrol amaçlı gitmeyi düşünüomusun
şu fsh ile hiç biyere gidip aynı şeyleri duymak istemiyorum canım..bayramda giriyo memlekete gidip gelmemiz bayağ bir masraf bide doktorun masrafını sokmak istemiyorum... bu ay gitsemde değişen bişey olmıycak zaten..ben duymak istemedikçe canım bayağ bir ağrım oluyo yani öyle duruyorum ağrısından hisedilmiycek gibi değil..hayırlısı canım hakımızda...
cnm arkadaşım o minik melek senin göbüşüne gelsin bi ..... Teyzesi ona ne ciciler alıp gönderecek inş...yeterki bi gelsin sana sağlıkla inş..
Cnm dur sakin ol inş kötü bişey değildir çok fazla aşırı kanama olmadığı sürece korkma lekelenmeleri herkes sölüo bu aralar cnm doktorunu arayıp bi sorsaydın yada yarın hemen bi hastaneye git... Kalp atışı için nezman çağırmışlardı sizi...
canım geçmiş olsun allahım inş o bi yumurtana can versin bebeğin olsun inş..
canım inş allahım tek taş pırlantan yumoşuna can kan verir..sağlıklı bir bebiş olsun inş sana canım..
cnm fsh baktırmak için değil zaten hani ağrı oluo diyosunya yumoşlar yeni yeni oluşuyodur yada senin doktor görememişte olabilir veya kist olabilir cnm smear falan yaptırdınmı sen hiç bide geçenlerde ilişkiden sonra lekelenme geldi demiştin dimi yanlış hatırlamıosam doktorun baktımı rahimde yara falan varmı die cnm kime inanacağımızı şaşırdık bu doktorların hepsi başka başka konuşuo çünkü..hayırlsı cnm tabi insanoğluyuz kafaya takıyoruz üzülüyoruz elbet ama iş olacağına varıyor nasipte ne varsa o oluyor cnm rabbim yüzümüzü güldürsün inş..
kızlar merkezden aradılar yumurtam dölenmiş yarın duruma göre arayacaklar
kızlar günaydın. Nasılsınız iyisinizdir inşallah. Azraa ben kullandımıştım hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Kelebeek kanama devam edllyor mu, yeterr çok sevindim. Rabbim yardumcımız olusun
kızlar merkezden aradılar yumurtam dölenmiş yarın duruma göre arayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?