Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar günaydın. Nasılsınız iyisinizdir inşallah. Azraa ben kullandımıştım hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Kelebeek kanama devam edllyor mu, yeterr çok sevindim. Rabbim yardumcımız olusun
yok kanama devam etmiyor cok sukur zaten ida kansma gibi degildi sadece cok acik pembe lekeydi peceteye sildigimde gekmisti...

kizlar cok saolun desteginiz icin dun gece bi klinige gittim doktot bskti kan falan rahimde gorunmuyor dedi keseleride gorduk...ama kalp atislarini sordum hic baknadi bile salak kadin cok erken duyulmaz dedi..yarin zaten randevum vatdi kalp atislari icin ins yarin duyarimda rahtlarim...

benim ilk gebeligimde de aynen boyle olmustu...birgece yine busekilde pembe bi kanama olmustu ertrsi gun doktora gittigimde bisry yok normal gozukuyor demisti ama birhafta sonra kalp atisi icin gittigimde gelisimi dyrmus dediler birhafts daha bekledik hicbir iletleme olmayinca kurtaj olmustum...yani yine ayni seyleri yasiyorum oyuzden umudum kalmadi artik((

canım çok sevindim vallahi hep böyle olur inşallah allahın izniyle kalp atışlarınıda görürsün.

canım öyle düşünme biri öyle oldu diye bu da olacak diye bir şey. İlk gebeliklerde düşüklerin olması, kalp atışının olmaması normalmiş

canım öyle düşünme biri öyle oldu diye bu da olacak diye bir şey. İlk gebeliklerde düşüklerin olması, kalp atışının olmaması normalmiş

ins canimmm ya ins oyle olmaz buda...yakalamisken yine ayni seyleri yasamak istemiyorum... kimileri olmasin diye ugrasirken biz birtane icin omrumuzu veriyoruz...bu bi sinav biliyirum ama cok zorr bi sinavv;-((( allahim yardim et hepimizeee....

nekadar güzel bi gün
kızlar gidebileceğimiz bütün üni hastanelerini tavaf ettim bugün telde fiyat öğrendim osmangazi üni 2250 dedi raporlu olursa 400 liraya yapıyolarmış düşünsenize sadece 400tl rapor hakkımız yok ama birde tadilattaymış ocakta başlıomuş...sonra cansu senin hastaneyi aradım çok yardımcı oldular göğşen beyemi hulusi beyemi dediler göğşen dedim tmm dediler nezaman isterseni gelin dediler fiyatta 2750 oda uygun geldi bize hatta bu ay ekim adetimle başlayabiliriz inş. herşey yolunda giderse...adana başkentte 3000 dedi ...burdaki özeller sadece hastane için 5500 biride 6500 dedi ilaçlar hariç bu illerdeki üni hastanelerini seçmemiizin nedeni orda akrabalarımız var bayramda gidebiliriz dedi eşim sıcak bakıyor çok şükür tmm dedi başlayalım dedi.. benden haberler böle kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...inşallah hepimiz için güzel günler bebekli günler başlar allahım yar ve yardımcımız olsun herşey yolunda gitsin bebişlerimize kavuşalım inş.

canimm insallahh hakkinda en iyisi ne iyse o olsunn..univ. hastanelerinde ilgide alakada cok i oluyo cok zorlu bi surec her sikintinda ariycan soru isareti olmuycak kafanda bi ri olmali yani muhattap bulmalisinn.icin rahat olmaliki hersey yolunda gitsin.ilkinde ankara zekai tahir burakta yapturdim dewlette guya bin tl az odedik ama muhattap bulamadikk .kimse ilgilenmedii hatta sitesinede yazdim memnuniyetsizlimi ama yayinlamadilar tabi:--(

canim benim doktora gelirsende onada derim uzak yerden geliyolar arkadasim diye zaten o gerekeni yaparrda bizyinede soyluyelim .elinde ne tahlil varsa getirrrrr kime gidersen git yardimci olurr

saol amin inş. cnm rabbim hayırlıyı nasip etsin...sen kalp atışı duymaya nezaman gitcektin cnm yada gittinmi kaçırmış olabilirim... senin hastane ankara başkent hastaneside devlet hast.değilmi yoksa özelmi....tmm cnm rahim filmi tahlil hepsini getiririm eşimin izni belli olsunda tarihi adet tarihimlede uyarsa ankara olur uymassa adana başkent olur hayırlısı inş...

Son düzenleme:

harika haber inşşş hayırlı uğurlu olur başlarsın ve hemen bebişi kucağına alırsın canımm

çok sevindim canım...maşallah diyelim nazar deymesin..hadi bakalım hamiş sırası sende inş canım...

canimmmmm hayirli olsunnnn insallahhh altin yumurtannn seninle olurrrr bu seferr bebisinnn siki siki sarilir sanaaa birakmazzz annesinii

canim hayirli olsun saglikla bolunmeye devam eder ins...

kızlar sağolun inş yarında bölüneye devam eder daha sonrasıda güzel olur

ankara baskent hast ozel hastaneydi..ilki tup bebek denemem dewlette yaptirdim.baskent hastanesi hem yari ozel hem universite hastanesi .insalahh baskent olur

harika haber inşşş hayırlı uğurlu olur başlarsın ve hemen bebişi kucağına alırsın canımm
amin inş. canım arkadaşım rabbim hepimize nasip etsin evlatlar inş.. seninde yumin sağlıkla dvm etsin ve sana bebiş olsun hayırlı güzel haberlerini bekliyorm inş..
ankara baskent hast ozel hastaneydi..ilki tup bebek denemem dewlette yaptirdim.baskent hastanesi hem yari ozel hem universite hastanesi .insalahh baskent olur

anladım cnm hayırlısı inş. bende başkente ısındım cnm zaten seninde pozitifini duyduktan sonra daha bi istedim orayı inş. hayırlısı olur cnm ya adet tarihime denk gelirse izindeyken orası olabilir...... sana 2 tanemi transfer etmişlerdi cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…