Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ewett canimm iki tane transfer oldu

canım sağol inşşşşşş hayırlısylaaaa bende senden güzel ahberler bekliyorum inşş önce tedavi sonra bebiş

ewett canimm iki tane transfer oldu
ayy ikiz kuzular nede tatlı olurlar maşallah ya bende hep ikiz bebeklere özenmişimdir ama benim tek yumurtam var zaten oda bakalım dölenebilecekmi
canım sağol inşşşşşş hayırlısylaaaa bende senden güzel ahberler bekliyorum inşş önce tedavi sonra bebiş

aminn inşallahhhhh canım....

canım in herşey yolunda gider tedavine başlayabilirsin bende ekimde tekrar gidicem inş bende başlarım güzel sonuçlanan bi tedavi olur senin benim hepimiz için..

gözün aydın canım embriyon oluşmuş..allahım sonuna kadar devam etsin işallah allah tamamına erdirsin..hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..

polyanna çok iyi olmuş..işallah tedavin çok güzel geçsin hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..
kelebek cansu nasıl gidiyor hamişlik..kalp sesini duydunuzmu..allahım tamamına erdirsin..
gülneva neler yapıyorsun..
bahar işallah ekimdeki tedavin çok iyi geçsin sana bebiş olsun..bu sefer nasıl bir yol izilycek doktorun..

iyiyim canım iyi olmaya çalışıyorum etrafımdakilere polyanacılık oynamaya çalışıyorum..kendimi boşlukta hisediyorum şuan canım...içimdeki o umut hiç gitmedi nedense..içimde nedensiz bir rahatlık var menopoza nasıl hemen girerim kendimi sorguluyorum...ah ah duygularım çok karışık...ALLAHIM ÇIKIŞ YOLU GÖSTERSİN İNŞ...bayramda memlekete gidicem biraz kalmak isityorum kafa dinlemek istiyorum orda bebek fikrinden uzak...sen neler yapıyosun canım kür bişeyler yapıyomusun...

canım allah olmayacak hayal kurdurmazmış..işallah canım vakti saati gelince olucak..memlekete gitmen çok güzel işallah orda bi kafa dinlersin rahatlarsın..dr aret kamer ile göüşcekmisin...aslında bi kafamızdan atabilsek...hop diye olacakda ah ah..:)) ben şu an arginmax biosteron..kestane balı polen .folik birde nar suyu içiyorum günde 2 bardak..başka bir şey yapmıyorum..aslında bir ay sonra tekrar tedavi olcam yaa..incir kürü yapsammiki diyorum..bi taraftanda hormonlarımı bozmak istemiyorum..incirde prolaktini yükseltiyor..arı sütü alıcam ama organikçime hala gelmedi..gelir gelmez bana göndercek..

aynen canım kafamızdan atabilsek herşey daha güzel oluak..eşimlede fazla konuşamıyorum bu konuları çok kafana takıyosun kendi haline bıraksan olucak diyo..memelekte gidince bol bol gezicem inş düşünmeye fırsat vermiycem kendime...canım incir yapma bence zaten ilaç verilcek yumoş olşsun diye..ne zaman adet olucaksın canım..sana kullan dediği ilaçlar yokmu bahcecideki doktorun..

canım in herşey yolunda gider tedavine başlayabilirsin bende ekimde tekrar gidicem inş bende başlarım güzel sonuçlanan bi tedavi olur senin benim hepimiz için..
amin cnm inş hepiiz için hayırlısı olur tedavilerimizden pozitif sonucu alırız sağlıkla inş.

saol cnm amin inş...sen neler yapıyosun yumiyi kaç ay biriktircen cnm nezaman transfer düşünüosun inş. hepmize bol bebiişli günler diliyorum....

gulneva cnm iyi olur memleket havası inş herşey yoluna girecek cnm

ummucumm iyimm cok sukurr..daha duymadik pit pitlari
cumartesi randevumm.insallahh duyariz teyzesi pit pitllarida.kizlar dualarinizi eksik etmeyinn..hergun dualarimdasinizz.

amin canım inş....yine aynı yol izlenicek sanırım sormadım aynısımı olcak diye tedavi iptal diyince aklıma bişey gelmedi soramadım..

günaydın kızlar. Saat 9 da psikayatristte gittim hap verdi kaygı bozukluğu var dedi:)) ben de biliyorum dedim ilaç bitlnce tekrar gideceğim. Şimdi de yoldayım kontrole gidiyorum bakalım seraphone işe yaramış mı yumurta oldu mu çok merek ediyorum inşallah olmuştur nolur dua edlln randevvum 11 de. İnşallah büyümüş yumurta görür. Yine yazarım size

kızlar yine ben. Dr dan çıktım şimdi. Hamdolsun rabbime sağda 2 solda 3 tane yumurta olmuş büyüklükleri çok iyi dedi. Benim sağ tüp kapalı zaten. Soldaklller işe yarayan çatlatma iğnesine gerek yok, 11. Gün ve çok iyi büyümüş dedi ben de aşılama yapalım mı dedim nasıl istersen dedll pzt.ll saat 9 da randevu aldım. Daha, yok benim adama bile haber vermedim, aşılama yapacaııız pzt.i diye ve başka bir şey rahlmdekll leke gözükmedli yok olmuş galiba

goxun aydin serozicimm insallahh asilaman tutar ama tutmazsada morelini bozma timammi ve gec kalmadan tupe basla cunku seninle degerlerimiz ayni hep benimde boyle yumoslar cikardi ama cok oyalaninca asilama uc kere klomen 6kere kullaninca fshda yukseldi yumoslarda ignelerle ita kalka buyidu cunku tedavi uzayip sonuc alamayinca streste dogru oranti ile artiyoo..durumunda iyi sanirim pgretmensin asilaman tutmazsa tupe gec benim gibi sikinti cekme diye dedim.rabbim bu sefer yuzunu guldursunnn serozicimmm

hadi bakalım canım hakında hayırlısı olsun...kaygılancak bişey yokmuş bak..biz kendimiz kafamızda fazla büyütüyoruz biraz rahat olabilsek herşey daha güzel olucak...kullandığın hapla 3 yumoş olmasıda güzel..her ihtimale karşı çatlatma ine yapsa iyi olurdu aslında neden gerek duymadı acaba..aşılamaya igdersen doktorun verdiği laçları kulanabilcekmisin canım..

canım nasılsın senin randevun bugün değilmiydi...yalnışmı hatırlıyorum canım...

canım doktor fsh ile degıl su an olusan yumurtalarımla ılgılendı. bu 3. ayımız olacak bır yumurta takıbımımızde yumurta 18- 20 mm ıken catladı yakalayamadık. diğeri de doktora gıttıgımız sabah catladı ve hemen asılama yapıldı. tup bebek yapabılmek ıcın ugrasıyoruz ama daha bı turlu yumurtayı yakalayıp deneme yapamadık((

cok guzel bi haber bu canim hadi gozun aydin...ins asilamanda tutar bebegini kucagina alirsin olmazsada sikinti yapma enazindan tub bebekte
buyuk bi umudun olur yumoslarin varligi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…