amin inş. canım arkadaşım rabbim hepimize nasip etsin evlatlar inş.. seninde yumin sağlıkla dvm etsin ve sana bebiş olsun hayırlı güzel haberlerini bekliyorm inş..
anladım cnm hayırlısı inş. bende başkente ısındım cnm zaten seninde pozitifini duyduktan sonra daha bi istedim orayı inş. hayırlısı olur cnm ya adet tarihime denk gelirse izindeyken orası olabilir...... sana 2 tanemi transfer etmişlerdi cnm....
amin inş. canım arkadaşım rabbim hepimize nasip etsin evlatlar inş.. seninde yumin sağlıkla dvm etsin ve sana bebiş olsun hayırlı güzel haberlerini bekliyorm inş..
anladım cnm hayırlısı inş. bende başkente ısındım cnm zaten seninde pozitifini duyduktan sonra daha bi istedim orayı inş. hayırlısı olur cnm ya adet tarihime denk gelirse izindeyken orası olabilir...... sana 2 tanemi transfer etmişlerdi cnm....
ayy ikiz kuzular nede tatlı olurlar maşallah ya bende hep ikiz bebeklere özenmişimdir ama benim tek yumurtam var zaten oda bakalım dölenebilecekmiewett canimm iki tane transfer oldu
canım sağol inşşşşşş hayırlısylaaaa bende senden güzel ahberler bekliyorum inşş önce tedavi sonra bebiş
nekadar güzel bi gün
kızlar gidebileceğimiz bütün üni hastanelerini tavaf ettim bugüntelde fiyat öğrendim osmangazi üni 2250 dedi raporlu olursa 400 liraya yapıyolarmış düşünsenize sadece 400tl rapor hakkımız yok ama birde tadilattaymış ocakta başlıomuş...sonra cansu senin hastaneyi aradım çok yardımcı oldular göğşen beyemi hulusi beyemi dediler göğşen dedim tmm dediler nezaman isterseni gelin dediler fiyatta 2750 oda uygun geldi bize hatta bu ay ekim adetimle başlayabiliriz inş. herşey yolunda giderse...adana başkentte 3000 dedi ...burdaki özeller sadece hastane için 5500 biride 6500 dedi ilaçlar hariç bu illerdeki üni hastanelerini seçmemiizin nedeni orda akrabalarımız var bayramda gidebiliriz dedi eşim sıcak bakıyor çok şükür tmm dedi başlayalım dedi.. benden haberler böle kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...inşallah hepimiz için güzel günler bebekli günler başlar allahım yar ve yardımcımız olsun herşey yolunda gitsin bebişlerimize kavuşalım inş.
polyanna çok iyi olmuş..işallah tedavin çok güzel geçsin hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..
kelebek cansu nasıl gidiyor hamişlik..kalp sesini duydunuzmu..allahım tamamına erdirsin..
gülneva neler yapıyorsun..
bahar işallah ekimdeki tedavin çok iyi geçsin sana bebiş olsun..bu sefer nasıl bir yol izilycek doktorun..
iyiyim canım iyi olmaya çalışıyorum etrafımdakilere polyanacılık oynamaya çalışıyorum..kendimi boşlukta hisediyorum şuan canım...içimdeki o umut hiç gitmedi nedense..içimde nedensiz bir rahatlık var menopoza nasıl hemen girerim kendimi sorguluyorum...ah ah duygularım çok karışık...ALLAHIM ÇIKIŞ YOLU GÖSTERSİN İNŞ...bayramda memlekete gidicem biraz kalmak isityorum kafa dinlemek istiyorum orda bebek fikrinden uzak...sen neler yapıyosun canım kür bişeyler yapıyomusun...
canım allah olmayacak hayal kurdurmazmış..işallah canım vakti saati gelince olucak..memlekete gitmen çok güzel işallah orda bi kafa dinlersin rahatlarsın..dr aret kamer ile göüşcekmisin...aslında bi kafamızdan atabilsek...hop diye olacakda ah ah..:)) ben şu an arginmax biosteron..kestane balı polen .folik birde nar suyu içiyorum günde 2 bardak..başka bir şey yapmıyorum..aslında bir ay sonra tekrar tedavi olcam yaa..incir kürü yapsammiki diyorum..bi taraftanda hormonlarımı bozmak istemiyorum..incirde prolaktini yükseltiyor..arı sütü alıcam ama organikçime hala gelmedi..gelir gelmez bana göndercek..
amin cnm inş hepiiz için hayırlısı olur tedavilerimizden pozitif sonucu alırız sağlıkla inş.canım in herşey yolunda gider tedavine başlayabilirsin bende ekimde tekrar gidicem inş bende başlarım güzel sonuçlanan bi tedavi olur senin benim hepimiz için..
polyanna çok iyi olmuş..işallah tedavin çok güzel geçsin hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..
kelebek cansu nasıl gidiyor hamişlik..kalp sesini duydunuzmu..allahım tamamına erdirsin..
bahar işallah ekimdeki tedavin çok iyi geçsin sana bebiş olsun..bu sefer nasıl bir yol izilycek doktorun..
gözün aydın canım embriyon oluşmuş..allahım sonuna kadar devam etsin işallah allah tamamına erdirsin..hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..
kızlar yine ben. Dr dan çıktım şimdi. Hamdolsun rabbime sağda 2 solda 3 tane yumurta olmuş büyüklükleri çok iyi dedi. Benim sağ tüp kapalı zaten. Soldaklller işe yarayan çatlatma iğnesine gerek yok, 11. Gün ve çok iyi büyümüş dedi ben de aşılama yapalım mı dedim nasıl istersen dedll pzt.ll saat 9 da randevu aldım. Daha, yok benim adama bile haber vermedim, aşılama yapacaııız pzt.i diye ve başka bir şey rahlmdekll leke gözükmedli yok olmuş galiba
kızlar yine ben. Dr dan çıktım şimdi. Hamdolsun rabbime sağda 2 solda 3 tane yumurta olmuş büyüklükleri çok iyi dedi. Benim sağ tüp kapalı zaten. Soldaklller işe yarayan çatlatma iğnesine gerek yok, 11. Gün ve çok iyi büyümüş dedi ben de aşılama yapalım mı dedim nasıl istersen dedll pzt.ll saat 9 da randevu aldım. Daha, yok benim adama bile haber vermedim, aşılama yapacaııız pzt.i diye ve başka bir şey rahlmdekll leke gözükmedli yok olmuş galiba
canım hoşgeldin topiğimize..canım fsh düşürmek için bişeyler kullanıyomusun..fsh yükseken yumoşlar çoğalmıyo yada büyümüyo..bence fsh çok yükselmeden bitanede yumurta olsa mutlaka tüp bebek dene..çünkü bu fsh bazen düşebildiği gibi tavanda yapabiliyo..bende aşılama denemiştim ama maalesef tumadı ve aşılamada kullanılan yüksek doz ilaç yüzünden daha önce düşen fsh şuan düşmüyo..Allah yardımcımız olsun canım...
cok guzel bi haber bu canim hadi gozun aydin...ins asilamanda tutar bebegini kucagina alirsin olmazsada sikinti yapma enazindan tub bebektekızlar yine ben. Dr dan çıktım şimdi. Hamdolsun rabbime sağda 2 solda 3 tane yumurta olmuş büyüklükleri çok iyi dedi. Benim sağ tüp kapalı zaten. Soldaklller işe yarayan çatlatma iğnesine gerek yok, 11. Gün ve çok iyi büyümüş dedi ben de aşılama yapalım mı dedim nasıl istersen dedll pzt.ll saat 9 da randevu aldım. Daha, yok benim adama bile haber vermedim, aşılama yapacaııız pzt.i diye ve başka bir şey rahlmdekll leke gözükmedli yok olmuş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?