masallahhhhhhhhhhhh canimmmm cokk sukurrrrrr cokkk sewindimmmmmmmmmm yaaaaaaa;-);-);-);-);-) cok moralim bozulmustuuuu lekelenmemvar diyince gerci oluyomuss bu haftalardaa amaa sen ilkide boyle diyincee cokk canim sikilmistii korktumuzz olmadii canimm yaaa dualarimiz kbul olduu cok sukurrgunaydin kizlar azonce doktordan geldim cok sukur korktugum olmadi mercimeklerimin kalp atislarini gordum pit pit atiyodu gecen hafta doktorun gider dedigi kesede duruyodu yani ikizlerim geliyor teyzeleri allah kismet ederse..allahima sonsuz sukurler olsun bugunu bana yasattigi icin saglikla kucagima almayida nasip eder ins...rabbim enkisa zamanda sizlerde nasip etsin ins
cansu, gulneva çok sağolun, çok tşk. Ederim. Ben tüp bebeğe karar verdim aslında şimdi 2 sebepten bekliyoruz 1.si ve en önemlllsll pgt tüp olacak ve burda pgt nin yapıldığı embriyo anali labaratuvarı fakülte dahil yok. Ankaraya ya da istanbula yolluyorlarmış embriyoyu incelemek için bundan dolayı samsunda yaptırmak istemiyorum eğer eşimi razı edebilirsem istanbul istiyorum olmazsa ankara da olacak inşallah. 2. Side bunun için eşim çok yoğun ve benim rapor almam o kadar zaman sıkıntı yaratır yeniylm şlmdiki okulda idarede sorunlu keşke eski okulda kalsaydım. Böyle işte ocak tatilde yapalım dedim o zamana kadar da eşim 1 kez daha denesek belkll bu düşmez diyor
masallahhhhhhhhhhhh canimmmm cokk sukurrrrrr cokkk sewindimmmmmmmmmm yaaaaaaa;-);-);-);-);-) cok moralim bozulmustuuuu lekelenmemvar diyince gerci oluyomuss bu haftalardaa amaa sen ilkide boyle diyincee cokk canim sikilmistii korktumuzz olmadii canimm yaaa dualarimiz kbul olduu cok sukurr
darisi benim basimaa canimmmm..bende cok heyecanlanma basladimm bi belirti varmi bu kalp atisi ile ilgilii sende oldumu
kızlar yine ben. Dr dan çıktım şimdi. Hamdolsun rabbime sağda 2 solda 3 tane yumurta olmuş büyüklükleri çok iyi dedi. Benim sağ tüp kapalı zaten. Soldaklller işe yarayan çatlatma iğnesine gerek yok, 11. Gün ve çok iyi büyümüş dedi ben de aşılama yapalım mı dedim nasıl istersen dedll pzt.ll saat 9 da randevu aldım. Daha, yok benim adama bile haber vermedim, aşılama yapacaııız pzt.i diye ve başka bir şey rahlmdekll leke gözükmedli yok olmuş galiba
gunaydin kizlar azonce doktordan geldim cok sukur korktugum olmadi mercimeklerimin kalp atislarini gordum pit pit atiyodu gecen hafta doktorun gider dedigi kesede duruyodu yani ikizlerim geliyor teyzeleri allah kismet ederse..allahima sonsuz sukurler olsun bugunu bana yasattigi icin saglikla kucagima almayida nasip eder ins...rabbim enkisa zamanda sizlerde nasip etsin ins
bahar cığım tşk. Ler canım vallahi ben de anlamadım zaten sordum ama gerek yok çok iyi gelişmişler dedi hadi daha önce çatlarsa benimde aklımda ya da çatlamayıp kist olursa diye ben dr dayken beynim duruyor sonrada düşün düşün ne bileyim canım inşakkah çatlamaz çatlarsa iptal olur sanırım
canım gözün aydın olsun bebişlerin ikiz olmasına çok sevindin maşalla 41 kere maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah
saol baharcim amin ins...bende cok korkmustum halende korkum gecmis degill...ins rabbim bunkari bagislar bana...canim sen bi arastirma yaptinmi nedeni nedir neden kalp atislari duyulmadi diye...ben acaba bi genetik bozuklukmu var diye korkuyodum ama yaptiramadimda genetik test.sen yaptinmicanım ya çok sevindim bebeklerinin iyi olduğuna hep güzel haber alıcamı hissediyodum senden...bana daha çok umut oluyosun güzel şeyler duydukca çünkü benimde ilk bebekte kalp atışları duyullmadı biliyosun yine aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum...allahım bebeklerini korusun sana bağışlasın inş..
cookk saol canim yaa darisi basina insallah...hem cok mutluyum hemde halen korkularim gecmis degil ama iyu dusunmek istiyorum artik...canim benim sadece kasik agrilarim var bide ayakta kalinca belim agriyor okadar onun disinda bulantilarim falan halen yok...ins mutlulugumuz sonuna kadar devam eder
canım allah razı olsun. Çatlatma iğnesi pzt.i ye kadar tam olgunlaşır diye mi düşündü acaba biri 17, diğerlerli 18 miş. Antidepresanı da söyledim hamlile kalırsan kesersin dedi.
canım ya çok sevindim bebeklerinin iyi olduğuna hep güzel haber alıcamı hissediyodum senden...bana daha çok umut oluyosun güzel şeyler duydukca çünkü benimde ilk bebekte kalp atışları duyullmadı biliyosun yine aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum...allahım bebeklerini korusun sana bağışlasın inş..
yine olmadıYine yarım kaldı ümitlerim ..yılmadan defalarca denedim :44::44:ama kısmet işte olmassa olmuyormuş Benim bebeklerim olmayacak Ben onlara bayramlıklar alamayacağım okullara gönderemeyeceğim Onlarla ilgili hayallerim olmayacak yılar önce koymayı hayal ettiğim isimler hep içimde kalacak Hiç bir zaman o isimlerle evlatlarımı çağıramayacağim Veee hani evlet kokusu cennet kokusudur diyorlar ya :26::26::26: Ben asla cennet kokusunu içime çekemeyeceğim Bir bayram günü elimi öpmeye evladım gelmeyecek ben bir evlada sarılmak nedir asla bilemeyeceğim Hep dışardan insanlara hayran hayran bakacağım artık her şey bitti Ben bu yola çıkarken kendimi hazırlamıştım olumsuzluğa :44::44:ama içim çok yandı bu sefer Bu yangın hiç sönmeyecek biliyorum Her gün her gün beni yakacak çok yoruldum çok yıprandım nedenleri niçinleri attım bir kenara Ama gücüm kalmadı artık olumsuzluk yaşamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?