Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım ilk tedaviye başladığımda genetik testim yapılmıştı bişey çıkmadı..kan pıhtılaşmasıda yok..kürtajdan sonrada herhangi bi özürde bulunmadı..yumurtanın gücü olmadığı için embiriyo gelişimini devam ettirememiş..canım keşke sende yaptırsaydın genetik testlerini inş bisorun yoktur..kalp atışlarını duydunya artık bundan sonra kötü bişey olmıcak inş..sen yinede olumlu dşünmeye çalış kendini yorma üzme canım..

baharcimmm ilk gebelindee degerin kacti

canım benim ilk kan değerim 17 çıkmıştı düzenli artmaya dvam etti en son baktırdığımda 1600 lerdeydi doktor artık gerek yok baktırma demişti ..kese falan çok güzel oluşmuştu doktor embiryoda var kesenin içinde diyodu tabi sonra kalp atışları duyulmadı malesef şimdi 6 aylık hamile olcaktım bebeğim benimle olsaydı..düşük değerle başladığımız içinde benim kötü sonuçlandı ama böle olupta doğuranda çok allahım benden 1 aldı banada 2 nasip eder inş hayırlısıyla..

canim sevindim bisey ciknamasina cunku onlarla ugrasmak cok daha zor ins benimde sadece ondandir rezerv azligi denince direkt ona yogunlastik doktorlarda bisey demedi yapturin duye ins oyle bisey yoktur ya iyi dusunmeye calisiyorum ins benimkide sadece kalitesiz bi embriyodan kaynaklanmis olsun...

yeteeer canım üzme kendini bugünler geçicek hep sınavdan geçiyoruz..mücadeleye devam ..demekki daha vakti var..hiç bi zaman umudunu yitirme..amerikada bir hasta tek yumisiyle üçüzlere hamile kalmış düşünebilyousun..yaratan allah vakti geelince olucak işallah...denemeye devam..
gülneva gez güzelce rahatla canım önümüzdeki adetinlede işallah herşey güzel olsun..aret beyede gidicekmisin..tüp bebek doktoruyla görüşmen faydalı olucaktır..
polyanna canım ne kadar olur bilmiyorum ama en az iki opu olur..yani önümüzdeki süreçte tedavide ne kadar yumoş olcak bakalım canım..adet olunca ara dedi doktor önümüzdeki tedavini planlayalım dedi..şu an için herhangi bir ilaç vermedi sadece folik iç dedi..adet olunca araycam canım bakalım neler söyliycek ..
kelebek maşallah ne güzel pıtpıtları duymuşsun senide cansununda gebeliği güzel geçsin kucaklarınızda alın işallah..kelebek canım senin 21. gün bir iğne olmuştun o neydi canım..sana uzun protokolmü uygulandı..
serozi işallah aşılaman iyi geçsin ama sen çok stres yapıyosun sanırım..bu kadar kafana takma ..herşey bizim elimizde değil elimizden geleni yapalım allaha emanet herşeyimiz..o bize yardım etsin ..oldursun işallah hayırla sağlıkla...

gülneva canım bir iki güne adet olucam kısmetse ..bakalım doktor ne söyliycek..şimdilik herhangi bir ilaç vermedi..sadece vitamin..
canım sende aret beye gidcekmisin..nezaman gideceksin canım..memleketten dönüncemi..işallah allahım herşey gönlünce olsun..

yeterrcimm suan icin icinii yiyorr eminimm hersey sonu gelmis gibi hissetiyosun ama dunya dondukce acin azalcak hatta mucizen gelcekkkk.bu kadarr ugrasmaya mevlam bos birakirmi senii elbett vercekkkk bebisinii onun haznesindee cokkkkk emin oll olsa demekki iyi olmuycakti sana en hayirli si en guzelini vercekki bu kadae bekletti rabbimm ayrica tup transferin olmadi basarisiz demiyelim transfer sonucu kotu olcana basta hersey bittiki bu herkeste olabiliyoo sagliklisindada sagliksizindaa...gheppp duaa ediyorumm senin icin emin ol bigun bende anneyim diye yazicaksinnn

hayırlısı olsun cnm biriktirip transfer yapmak çok mantıklı geliyor banada ama hastane bana çok uzak süreç yorucu süreç zorlu birsürü sorun bidahaki adetin kaçında cnm
hadi gözün aydın cnm çok sevindim herşey yolunda gidecek cnm iyi düşün olumlu olsun herşey

cnm arkadaşlarında dediği gibi imkanın varsa tüple deerlendirseydiniz bu yumileri malum herzaman istenilen boyuta gelmio ama hayırlısı inş senin için böledir ve bebeğine kavuşursun aşılamayala inş.rahmindeki lekeninde gitmesine sevindim cnm engeller ortadan kalksın inş.

yeterrrrrrrrrrrrr ağlattın beni cnm yazılarınla rabbim inş. seni çifter çifter bebişlerle müjdelesin kuzumya

kızlarrr bizde haftaya memlekete gidiyoruz kazasız belasız gidip geliriz inş.. hepinize sevgiler

Son düzenleme:

canım benim dikatimi çeken ne oldu biliyomusun benim yazın fsh hiç düşmedi geçen yazda öyle olmuştu..kışın fsh biraz düşüyo bakalım havalar soğudu önümüz kış belki düşer öbür adetle canım..aret doktorla görüşücektim kendi doktorum ayarlıycaktı randevuyu sırf kafam rahatlasın diye..ama ben bir doktordan daha olumsuz bişey duymak istemiyorum bu ay...doktorumun konuşmaları aklıma geldikçe tüylerin ürperiyo..bana durumun iyiye gitmiyo üç aydan beri yumoş yokmuşta bu durum menopoza girdiğimin bir işaretiymiş güye..hala kulaklarımda çınlıyo bu ayki hayal kırıklığı yeter canım..ben memeleketen döneyim fsh düştüğü gibi soluğu orda alıcam inşamin canım seninde gönlünce olsun..cuma ovilasyon testi alıcam bakalım bu ayda deniycem.. geçen ay ikinci cizgiyi sordum doktoruma neden çıktığını yumoş yoksa ...cyclo beyaz haplar progestan varmış sebebi haptan dolayı dedi ikinci çizgiyi..bende 12 günü yoktu ikinci çizgi o zamanda ben beyaz olan hapları içiyorum deyince susutu bişey diyemedi...biraz kızdırdım doktorumu galiba beni hemen postalamak istedi tüp bebek merkezine birde git sen konuş aret beyle dedi..gerçi tedaviye başlayan hastalar olunca tel bilgi alış verişinde bulunyolarmış çok kararsıızım doktoruma güvenmek istiyorum her dediğide çıkıyo nedense.. senin fsh dengesiz fsh düşünce yine yumoş olaabilirde diyo şimdi hakınıda yemiyeyim doktorumun..

merkezde karar kılmışsın ne güzel canım hakında hayırlısı olur inş..memelekete git moral ve enerji depola gel canım..ikmizede memeleket havası iyi gelcek eminim ben..

merkezde karar kılmışsın ne güzel canım hakında hayırlısı olur inş..memelekete git moral ve enerji depola gel canım..ikmizede memeleket havası iyi gelcek eminim ben..

cnm aslında tam olarakta karar vermedik benim ekim adetime bağlı cnm eğer memleketteyken adet olursam ankarada düşünüyoruz tüp yapmayı eğer evimize dönünce adet olursam adanada olur tüp hayırlısı inş.. cnmya benim 1 2 gündür sağ göğsümde acı ağrı var normalde adetime 2 3 gün kala başlar ağrı ama daha adetime 10 gün var nerdeyse belkide 11 gün ama sanki adet olacakmışım gibi göğsüm acıyo nedenki yumi günlerimdede değilimneden olabilirki anlamadım bu işi :44::44::44::44::44:

canım üzülme lütfen..en azından umudun var yumoşlar var canım yumoş varsa herzaman şansın vardır..hiç umudun kırılmasın bu yola çıktık yorulsakta biraz mola verip yine mücadelemize devam canım..şimdi için çok acıyo ama zaman herşeyin ilacıdır biraz zaman geçsin yine yoluna devam etmek istiyceğine eminim ben canım...bak kötünün kötüsü var biliyorum senin yaşadıklarında koly değil ama ben inanaıyorum zamanı gelince bitanede olsa yumurta dölenicek..bak ben ne yapayım hiç yumoş yok fsh tavan ama herşeye ramen hiç umudumu kaybetmedim..Allahım o bebişi bize nasip edicekse biz peşinden koşturmaya devam edicez..Allahım olmıycağın bişeyin hayalini kurdurmazmış kullarına...ben en son inş Allahım o aşamaya getirmez beni ama..ben herşeye ramen anne olmayı çok isityorum en son çare kıbrıs düşüncem canım..

aynen benimde canım adet bitti 3 gün oldu benimde göğüsler arıyo sanki adet zamanım yaklaşmış gibi ve hala var ağrı.ve öyle bir kabızımki afedersin..baş dönmeside var kasıklarda batmalar pır pır kımıldanmalar..inana adet olmasam hamile belirtileri diyicem...şüpheye düşüyorum...doktorum 1mm kist gördü aklıma gelmiyo değil yoksa o kist değilde başka bişeymi bebek...bugün haberlerde izledinmi bilmiyorum..bebeğin göbeğinden ikizi çıkmış ve karnından çıkan bebek yaşıyomuş.. Allahım ol dedikten sonra bakarmısın içim ürperdi resmen...Allahım sen koru rabbim..

canım bak ben demiştim sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin rabim inş...bu arada Allahım kolaylık versin ikiz annesi olucan...artık doğsunlar uyku yok kafa dinlemek yok...herşeye ramen annelik çok güzeldir ...herşeye değer bebiş için..Allahım bebiş isteyen herkeze ve banada tabiki çifter çifter versin inş amin..bu duayıda ağzından eksik etme canım..biliyosun hamişlerin duası kabul olurmuş..

izlemedim cnm rabbime imkansız yok işte mucizelerini bizede yaşatır inş...cnm ben adetimin 17 18. günündeyim yani adetim geçeli 13 gün falan oluyo anlamadım neyin ağrısı adetime 10 gün falan var tahminen normalde adetim geleceği zaman 1 2 gün önce acır ağrır ama adetime 10 gün var kötü bişi olmasından korkuyorum kasıkta batma falan yok benim ama 2 gün önce sol yumurtalığıma bi saplantı hissettim bıçak gibi delindi sandım o derece ağrıdı şimdi yumi ağrım geçti göğüs ağrım başladı korkuyorum bende inş. iyi bişeye delalettir hamilelik aklımın ucundan geçmio malesef belirti bukadar erken başlarmı onuda bilmiyorum

canım aşılamaya gitmeden 3 gün perhiz var uslu olmanız lazım biliyosundur inş..doktorun söylemediyse aklında bulunsun..

canım belirtilerimiz aynı..havalar çok dengesiz bu aralar..üç gün önce kısa kolu şortlarlayız şimdi dışarsı çok soğuk resmen kış montlara döndük hemen..ben havalardan kaynaklı diye düşünüyorum dengemiz bozuldu..aayaklardan üşütmemek şart çorap patik Allah ne verdiyse..

ay cnm keşke buralarada az kış gelse sıcaklardan yanıyoruz hala valla cam kapı pencere açmadan uyunulmuyo o derece boğucu sıcak var hala burda....herşeyin hayırlısı cnm hakkımzda....bende kistten falan korkuyorum :26::26::26::26: sen memleketten nezman döncen cnm baya kalcanmı çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…