deryacimmm ozeldenn msjj atmisin ama msj kutun doluu
Canim kusura bakma.. bosalttim kutuyu. .
Grip olmuşum fena halde.. yatıyorum yatak dosek. .:2::2:
saol baharcim amin ins...bende cok korkmustum halende korkum gecmis degill...ins rabbim bunkari bagislar bana...canim sen bi arastirma yaptinmi nedeni nedir neden kalp atislari duyulmadi diye...ben acaba bi genetik bozuklukmu var diye korkuyodum ama yaptiramadimda genetik test.sen yaptinmi
baharcimmm ilk gebelindee degerin kacti
canim sevindim bisey ciknamasina cunku onlarla ugrasmak cok daha zorcanım ilk tedaviye başladığımda genetik testim yapılmıştı bişey çıkmadı..kan pıhtılaşmasıda yok..kürtajdan sonrada herhangi bi özürde bulunmadı..yumurtanın gücü olmadığı için embiriyo gelişimini devam ettirememiş..canım keşke sende yaptırsaydın genetik testlerini inş bisorun yoktur..kalp atışlarını duydunya artık bundan sonra kötü bişey olmıcak inş..sen yinede olumlu dşünmeye çalış kendini yorma üzme canım..
hayırlısı olsun cnm biriktirip transfer yapmak çok mantıklı geliyor banada ama hastane bana çok uzak süreç yorucu süreç zorlu birsürü sorunyeteeer canım üzme kendini bugünler geçicek hep sınavdan geçiyoruz..mücadeleye devam ..demekki daha vakti var..hiç bi zaman umudunu yitirme..amerikada bir hasta tek yumisiyle üçüzlere hamile kalmış düşünebilyousun..yaratan allah vakti geelince olucak işallah...denemeye devam..
gülneva gez güzelce rahatla canım önümüzdeki adetinlede işallah herşey güzel olsun..aret beyede gidicekmisin..tüp bebek doktoruyla görüşmen faydalı olucaktır..
polyanna canım ne kadar olur bilmiyorum ama en az iki opu olur..yani önümüzdeki süreçte tedavide ne kadar yumoş olcak bakalım canım..adet olunca ara dedi doktor önümüzdeki tedavini planlayalım dedi..şu an için herhangi bir ilaç vermedi sadece folik iç dedi..adet olunca araycam canım bakalım neler söyliycek ..
kelebekmaşallah ne güzel pıtpıtları duymuşsun senide cansununda gebeliği güzel geçsin kucaklarınızda alın işallah. .kelebek canım senin 21. gün bir iğne olmuştun o neydi canım..sana uzun protokolmü uygulandı..
serozi işallah aşılaman iyi geçsin ama sen çok stres yapıyosun sanırım..bu kadar kafana takma ..herşey bizim elimizde değil elimizden geleni yapalım allaha emanet herşeyimiz..o bize yardım etsin ..oldursun işallah hayırla sağlıkla...
hadi gözün aydın cnm çok sevindim herşey yolunda gidecek cnm iyi düşün olumlu olsun herşeygunaydin kizlar azonce doktordan geldim cok sukur korktugum olmadi mercimeklerimin kalp atislarini gordum pit pit atiyodu gecen hafta doktorun gider dedigi kesede duruyodu yani ikizlerim geliyor teyzeleri allah kismet ederse..allahima sonsuz sukurler olsun bugunu bana yasattigi icin saglikla kucagima almayida nasip eder ins...rabbim enkisa zamanda sizlerde nasip etsin ins
kızlar yine ben. Dr dan çıktım şimdi. Hamdolsun rabbime sağda 2 solda 3 tane yumurta olmuş büyüklükleri çok iyi dedi. Benim sağ tüp kapalı zaten. Soldaklller işe yarayan çatlatma iğnesine gerek yok, 11. Gün ve çok iyi büyümüş dedi ben de aşılama yapalım mı dedim nasıl istersen dedll pzt.ll saat 9 da randevu aldım. Daha, yok benim adama bile haber vermedim, aşılama yapacaııız pzt.i diye ve başka bir şey rahlmdekll leke gözükmedli yok olmuş galiba
gülneva canım bir iki güne adet olucam kısmetse ..bakalım doktor ne söyliycek..şimdilik herhangi bir ilaç vermedi..sadece vitamin..
canım sende aret beye gidcekmisin..nezaman gideceksin canım..memleketten dönüncemi..işallah allahım herşey gönlünce olsun..
hayırlısı olsun cnm biriktirip transfer yapmak çok mantıklı geliyor banada ama hastane bana çok uzak süreç yorucu süreç zorlu birsürü sorunbidahaki adetin kaçında cnm
hadi gözün aydın cnm çok sevindim herşey yolunda gidecek cnm iyi düşün olumlu olsun herşey
cnm arkadaşlarında dediği gibi imkanın varsa tüple deerlendirseydiniz bu yumileri malum herzaman istenilen boyuta gelmio ama hayırlısı inş senin için böledir ve bebeğine kavuşursun aşılamayala inş.rahmindeki lekeninde gitmesine sevindim cnm engeller ortadan kalksın inş.
yeterrrrrrrrrrrrr ağlattın beni cnm yazılarınla rabbim inş. seni çifter çifter bebişlerle müjdelesin kuzumya
kızlarrr bizde haftaya memlekete gidiyoruz kazasız belasız gidip geliriz inş.. hepinize sevgiler
merkezde karar kılmışsın ne güzel canım hakında hayırlısı olur inş..memelekete git moral ve enerji depola gel canım..ikmizede memeleket havası iyi gelcek eminim ben..
cnm aslında tam olarakta karar vermedik benim ekim adetime bağlı cnm eğer memleketteyken adet olursam ankarada düşünüyoruz tüp yapmayı eğer evimize dönünce adet olursam adanada olur tüp hayırlısı inş.. cnmya benim 1 2 gündür sağ göğsümde acı ağrı var normalde adetime 2 3 gün kala başlar ağrı ama daha adetime 10 gün var nerdeyse belkide 11 gün ama sanki adet olacakmışım gibi göğsüm acıyo nedenki yumi günlerimdede değilimneden olabilirki anlamadım bu işi :44::44::44::44::44:
aynen benimde canım adet bitti 3 gün oldu benimde göğüsler arıyo sanki adet zamanım yaklaşmış gibi ve hala var ağrı.ve öyle bir kabızımki afedersin..baş dönmeside var kasıklarda batmalar pır pır kımıldanmalar..inana adet olmasam hamile belirtileri diyicem...şüpheye düşüyorum...doktorum 1mm kist gördü aklıma gelmiyo değil yoksa o kist değilde başka bişeymi bebek...bugün haberlerde izledinmi bilmiyorum..bebeğin göbeğinden ikizi çıkmış ve karnından çıkan bebek yaşıyomuş.. Allahım ol dedikten sonra bakarmısın içim ürperdi resmen...Allahım sen koru rabbim..
izlemedim cnm rabbime imkansız yok işte mucizelerini bizede yaşatır inş...cnm ben adetimin 17 18. günündeyim yani adetim geçeli 13 gün falan oluyo anlamadım neyin ağrısı adetime 10 gün falan var tahminen normalde adetim geleceği zaman 1 2 gün önce acır ağrır ama adetime 10 gün var kötü bişi olmasından korkuyorum kasıkta batma falan yok benim ama 2 gün önce sol yumurtalığıma bi saplantı hissettim bıçak gibi delindi sandım o derece ağrıdı şimdi yumi ağrım geçti göğüs ağrım başladı korkuyorum bende inş. iyi bişeye delalettir hamilelik aklımın ucundan geçmio malesef belirti bukadar erken başlarmı onuda bilmiyorum
canım belirtilerimiz aynı..havalar çok dengesiz bu aralar..üç gün önce kısa kolu şortlarlayız şimdi dışarsı çok soğuk resmen kış montlara döndük hemen..ben havalardan kaynaklı diye düşünüyorum dengemiz bozuldu..aayaklardan üşütmemek şart çorap patik Allah ne verdiyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?