Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hava durumunu gösterdiler bu akşam ...hava sıcaklığı yurta en yüksek sıcaklığı olan yer 17 derece hep düşük türkiye geneli antalya bile 17 dereceye düşmüş..sizin oraya çok yakındır hata eli kulağında canım...

biz ilçedeyiz cnm buranın ilçesi kavruluo bu aralar en düşük 30 derece o bile yakıcı inş. biraz soğur bereketli yağmurlar yağsın hatta neyse cnm ben yatıyorum iyi geceler

Son düzenleme:

canim hem kendime hemm hepinize hergun dualar ediyorum isteyen herkese yasat diye allahim bu mutlulugu......ahh canim ya bi gelsinlerde herseye raziyim yeterki saglikla kucagima alayim....benim sikintilarim hic bitmeyecek galiba sevinemiyorum bile hayal kurmaktan bile korkuyorum..dun gece yine pecetede kahverengi putürcukler falan gördüm sabahta var gibiydi yüregim agzimda dolaniyorum resmen bisey olacak buyu bozulacak gibi geliyor offfff allahim sen yardim ettt.....

canim ben 21,gun climara forte diye bi bana basladim daha sonrada orgalutran vuruldum yumurtalujlari baskilamak amacli heralde uzun protokol oluyordu

polyannacım bende biliyosun adanadan istanbula gidiyorum..çalışıyorum birde..bi kkaç güne adet olucam kısmetse canım..bir sonraki adetle başlancak tedaviye..elimizden geleni yapalım taktir allahın canım..maddi durumda çok iyi değil..kazandığımızı tüpe harcıyoz..:)) ben aslında 3.tedavimde turan çetinde bu teklifi yapmıştım embriyo biriktirsek en azından 2 3 opu olsam demiştim ama sıcak bakmadı doktor..kısmet herşey..alllahım isteyen herkese çifter çifter versin..

canım bu ovü testleri lh ye duyarlı..fsh arttığı zaman lh de artabiliyor bu durumda çif çizgi çıkabiliyor..o yüzden fsh sorunu yaşayanlarda güvenli değil canım..seni yanıltabilir..sen doğal akışına bırak..işallah muradına kavuşursun canım..

baharcim senin tup bebektemi oyle olmustuuu bak simdi dahada korkmaya basladim...embriyolar iyi degilmiydiki kacinci kaliteydi..??

canim ben 21,gun climara forte diye bi bana basladim daha sonrada orgalutran vuruldum yumurtalujlari baskilamak amacli heralde uzun protokol oluyordu

doktorumuz aynı ya canım bende merak ediyorum ne vercek diye..adet olunca ara bi sonraki adetinle başlıycaz dedi..sana bu şekilde başlamak iyi geldi ama değilmi..yumoş sayın artmıştı..canım lekelenmelerin oluyormuş korkma canım bi çok kişi de oluyor..allaha emanetsiniz..

kızlar alıntı yapmadım sağolun destekleriniz için bu kadar çaba bu kadar deneme olmadı çok yoruldum yıprandım bazan düşünüyorum hiç yumurta olmayan biri ile (yada sperm olmaması)benim aramda ne fark var diye düşünüyorum evet yumurta görünüyor büyüyor gel görki opuda boş çıkıyor belki 1 tane olgun çıkıyor onuda sper dölemiyor (spermlern durmu çok kötü)evet benzer şeyler yaşıyoruz (belkide azolu ve yaz rezerv azlığı durumu benden daha ağırdır bilmiyorum)SONUÇTA HEPİMİZ TEDAVİNİN SONUNDA ORATASINDA OLUMSUZLUK YAŞIYORUZ YA İŞTE BİZİ BİR ARAYA GETİREN ORTAK NOKTA kızlar artık hormon almaktan opuya girip devamını görememekten yoruldum YAŞIM OLMUŞ 36 umudum kalmadı hep aynı şeyler hep aynı üzüntüler yoruldum hemde çok alışacağım alışmaktan başka br çarede yok kısmet değilmiş deyip devam edeceğiz hayatımıza ne yapalım BİZİM PAYIMIZA DÜŞÜNDE BUYMUŞ

biliyorum cnm hepimiz ne zorluklar çekiyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün inş. emeklerimizin karşılığını bebişlerle versin...sen istanbula giderken eşindemi gelio cnm..geçen ay ordamı kaldınız git gelmi yaptınız yolda bayağı uzun sanırım dimi...

evet canim bende ise yaramisti doktrda cok iyi ins sanada ugurlu gelir...ben sokk olmustum opudan sonra doktir gelip 12 yumurta topladik deyince tabi sayi cokta onemli degil iyi kalitede olsunlar yeter...allah yarve yardimcin olsun cnm

kızlar merhaba. Bugün nöbetçiydim hiç fırsatım olmadı yazmaya ama yazdıklarınızı okudum inşallah hepimizin yüzü güler bebkler 2 şer 2şer gellr ve onları konuşuruz. Tedaviye başlayacak arkadaşlar gece geldi gerçi siz daha iyi bilirsiniz ama acaba başlamadan bal polen yeyip civanperçemi içseniz dlyorum belki o bana yaradı. Yemekten en az 1 saat sonra balı en az 2 saat sonrada çayı içmek lazım.

canım sabah gittik akşama döndük.. eşimde yanımda canım..istanbulu hiç bilmiyorum ..bir sonraki aşamada yumurta takibinde tek gidip gelebilirim..kısmet canım...aslında otobüslede gidilibilir..akşam binip sabah orda olunur...

civanperçemi ne için kullanılıyor cnm neye iyi geliyor...bal polen sanırım kalite için dimi..

anladım cnm peki kaç defa gidip geldiniz toplamda o ay...

kızlar benim sağ göğsüm fena acıyo ağrıo hassasiyet var normalde adetime 1 2 gün kala başlardı şimdi adetime 10 gün var nerdeyse böle bi durum yaşayan varmı kötü bişi olmasından korkuyorum allah korusun...yani kimi yerde yumurtlama zamanı hassasiyetleşir yazıo sizin böle bişi başınıza gelmişmiydi bilginiz varmı :18::18::18::18::18::18:

civanperçemi ne için kullanılıyor cnm neye iyi geliyor...bal polen sanırım kalite için dimi..

anladım cnm peki kaç defa gidip geldiniz toplamda o ay...

canım bana tedavi uygulanmadı..randevuma gittiğimde 3 yumi gördü doktor..ilaç kullandıbnmı dedi..bende adanada kadın doğumcu vermişti günde 3 kere 5 gün boyunca içtim ..sonrasında doktor yumiler gelişmemiş demişti dedim..bahçecideki doktorda gelişmişler dedi..adetin 12. günüydü..bana çatlatma iğnesi verecekti karı koca olursunuz dedi..bende o kadar iğneyle tek yumoş büyüyordu..şimdi 3 var hemen değerlendirelim tüp yapalım dedim..o şekilde 3 gün sonrada opu işlemi için gittim doktor 2 olgun yumurtan çıktı dedi..ertesi günüde döllenmiş donduruldu canım...yani 2 defa gitmiş oldum...ama önümüzdeki ay 2 den fazla gidip gelme olucak tabii..

herhangi bir kür uyguladınmı..ben civanperçemi içerken öyle olmuştum..hormonal dir..çünkü gebelik olsa bu kadar erken ağrımaz..adet olsan 1 hafta önceden ağrıyor..

aa evet cnmya bende unutkanlıkta başladı allah sonumu hayretsin şimdi hatırladım senin durumunu cnm
herhangi bir kür uyguladınmı..ben civanperçemi içerken öyle olmuştum..hormonal dir..çünkü gebelik olsa bu kadar erken ağrımaz..adet olsan 1 hafta önceden ağrıyor..

cnm 2 aydır hiç kür mür uygulamıyorum işin ilginç yanı hap falanda içmiyorum yani biosteron arginmax onlarada başlamamıştım daha yani hiçbişi içmedim cnm allah hayretsin inş.:18::18::18:

bilemedim canım..işallah hamişsindir..biz iyiye yoralım..iyi olsun pozitif olsun işallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…