ay cnm keşke buralarada az kış gelse sıcaklardan yanıyoruz hala valla cam kapı pencere açmadan uyunulmuyo o derece boğucu sıcak var hala burda....herşeyin hayırlısı cnm hakkımzda....bende kistten falan korkuyorum :26::26::26::26: sen memleketten nezman döncen cnm baya kalcanmı çok
hava durumunu gösterdiler bu akşam ...hava sıcaklığı yurta en yüksek sıcaklığı olan yer 17 derece hep düşük türkiye geneli antalya bile 17 dereceye düşmüş..sizin oraya çok yakındır hata eli kulağında canım...
canım bak ben demiştim sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin rabim inş...bu arada Allahım kolaylık versin ikiz annesi olucan...artık doğsunlar uyku yok kafa dinlemek yok...herşeye ramen annelik çok güzeldir ...herşeye değer bebiş için..Allahım bebiş isteyen herkeze ve banada tabiki çifter çifter versin inş amin..bu duayıda ağzından eksik etme canım..biliyosun hamişlerin duası kabul olurmuş..
canim ben 21,gun climara forte diye bi bana basladim daha sonrada orgalutran vuruldum yumurtalujlari baskilamak amacli heralde uzun protokol oluyorduyeteeer canım üzme kendini bugünler geçicek hep sınavdan geçiyoruz..mücadeleye devam ..demekki daha vakti var..hiç bi zaman umudunu yitirme..amerikada bir hasta tek yumisiyle üçüzlere hamile kalmış düşünebilyousun..yaratan allah vakti geelince olucak işallah...denemeye devam..
gülneva gez güzelce rahatla canım önümüzdeki adetinlede işallah herşey güzel olsun..aret beyede gidicekmisin..tüp bebek doktoruyla görüşmen faydalı olucaktır..
polyanna canım ne kadar olur bilmiyorum ama en az iki opu olur..yani önümüzdeki süreçte tedavide ne kadar yumoş olcak bakalım canım..adet olunca ara dedi doktor önümüzdeki tedavini planlayalım dedi..şu an için herhangi bir ilaç vermedi sadece folik iç dedi..adet olunca araycam canım bakalım neler söyliycek ..
kelebekmaşallah ne güzel pıtpıtları duymuşsun senide cansununda gebeliği güzel geçsin kucaklarınızda alın işallah. .kelebek canım senin 21. gün bir iğne olmuştun o neydi canım..sana uzun protokolmü uygulandı..
serozi işallah aşılaman iyi geçsin ama sen çok stres yapıyosun sanırım..bu kadar kafana takma ..herşey bizim elimizde değil elimizden geleni yapalım allaha emanet herşeyimiz..o bize yardım etsin ..oldursun işallah hayırla sağlıkla...
hayırlısı olsun cnm biriktirip transfer yapmak çok mantıklı geliyor banada ama hastane bana çok uzak süreç yorucu süreç zorlu birsürü sorunbidahaki adetin kaçında cnm
hadi gözün aydın cnm çok sevindim herşey yolunda gidecek cnm iyi düşün olumlu olsun herşey
cnm arkadaşlarında dediği gibi imkanın varsa tüple deerlendirseydiniz bu yumileri malum herzaman istenilen boyuta gelmio ama hayırlısı inş senin için böledir ve bebeğine kavuşursun aşılamayala inş.rahmindeki lekeninde gitmesine sevindim cnm engeller ortadan kalksın inş.
yeterrrrrrrrrrrrr ağlattın beni cnm yazılarınla rabbim inş. seni çifter çifter bebişlerle müjdelesin kuzumya
kızlarrr bizde haftaya memlekete gidiyoruz kazasız belasız gidip geliriz inş.. hepinize sevgiler
canım benim dikatimi çeken ne oldu biliyomusun benim yazın fsh hiç düşmedi geçen yazda öyle olmuştu..kışın fsh biraz düşüyo bakalım havalar soğudu önümüz kış belki düşer öbür adetle canım..aret doktorla görüşücektim kendi doktorum ayarlıycaktı randevuyu sırf kafam rahatlasın diye..ama ben bir doktordan daha olumsuz bişey duymak istemiyorum bu ay...doktorumun konuşmaları aklıma geldikçe tüylerin ürperiyo..bana durumun iyiye gitmiyo üç aydan beri yumoş yokmuşta bu durum menopoza girdiğimin bir işaretiymiş güye..hala kulaklarımda çınlıyo bu ayki hayal kırıklığı yeter canım..ben memeleketen döneyim fsh düştüğü gibi soluğu orda alıcam inşamin canım seninde gönlünce olsun..cuma ovilasyon testi alıcam bakalım bu ayda deniycem.. geçen ay ikinci cizgiyi sordum doktoruma neden çıktığını yumoş yoksa ...cyclo beyaz haplar progestan varmış sebebi haptan dolayı dedi ikinci çizgiyi..bende 12 günü yoktu ikinci çizgi o zamanda ben beyaz olan hapları içiyorum deyince susutu bişey diyemedi...biraz kızdırdım doktorumu galiba beni hemen postalamak istedi tüp bebek merkezine birde git sen konuş aret beyle dedi..gerçi tedaviye başlayan hastalar olunca tel bilgi alış verişinde bulunyolarmış çok kararsıızım doktoruma güvenmek istiyorum her dediğide çıkıyo nedense.. senin fsh dengesiz fsh düşünce yine yumoş olaabilirde diyo şimdi hakınıda yemiyeyim doktorumun..
canım benim ilk kan değerim 17 çıkmıştı düzenli artmaya dvam etti en son baktırdığımda 1600 lerdeydi doktor artık gerek yok baktırma demişti ..kese falan çok güzel oluşmuştu doktor embiryoda var kesenin içinde diyodu tabi sonra kalp atışları duyulmadı malesef şimdi 6 aylık hamile olcaktım bebeğim benimle olsaydı..düşük değerle başladığımız içinde benim kötü sonuçlandı ama böle olupta doğuranda çok allahım benden 1 aldı banada 2 nasip eder inş hayırlısıyla..
canim ben 21,gun climara forte diye bi bana basladim daha sonrada orgalutran vuruldum yumurtalujlari baskilamak amacli heralde uzun protokol oluyordu
baharcim senin tup bebektemi oyle olmustuuu bak simdi dahada korkmaya basladim...embriyolar iyi degilmiydiki kacinci kaliteydi..??[/QUOTE
kelebek amma stres yapıyosun.miniklerini üzme .ne güzel hamilesin..maşallah maşallah..allah başa kadar..
biliyorum cnm hepimiz ne zorluklar çekiyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün inş. emeklerimizin karşılığını bebişlerle versin...sen istanbula giderken eşindemi gelio cnm..geçen ay ordamı kaldınız git gelmi yaptınız yolda bayağı uzun sanırım dimi...polyannacım bende biliyosun adanadan istanbula gidiyorum..çalışıyorum birde..bi kkaç güne adet olucam kısmetse canım..bir sonraki adetle başlancak tedaviye..elimizden geleni yapalım taktir allahın canım..maddi durumda çok iyi değil..kazandığımızı tüpe harcıyoz..:)) ben aslında 3.tedavimde turan çetinde bu teklifi yapmıştım embriyo biriktirsek en azından 2 3 opu olsam demiştim ama sıcak bakmadı doktor..kısmet herşey..alllahım isteyen herkese çifter çifter versin..
evet canim bende ise yaramisti doktrda cok iyi ins sanada ugurlu gelir...ben sokk olmustum opudan sonra doktir gelip 12 yumurta topladik deyince tabi sayi cokta onemli degil iyi kalitede olsunlar yeter...allah yarve yardimcin olsun cnmdoktorumuz aynı ya canım bende merak ediyorum ne vercek diye..adet olunca ara bi sonraki adetinle başlıycaz dedi..sana bu şekilde başlamak iyi geldi ama değilmi..yumoş sayın artmıştı..canım lekelenmelerin oluyormuş korkma canım bi çok kişi de oluyor..allaha emanetsiniz..
biliyorum cnm hepimiz ne zorluklar çekiyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün inş. emeklerimizin karşılığını bebişlerle versin...sen istanbula giderken eşindemi gelio cnm..geçen ay ordamı kaldınız git gelmi yaptınız yolda bayağı uzun sanırım dimi...
civanperçemi ne için kullanılıyor cnm neye iyi geliyor...bal polen sanırım kalite için dimi..kızlar merhaba. Bugün nöbetçiydim hiç fırsatım olmadı yazmaya ama yazdıklarınızı okudum inşallah hepimizin yüzü güler bebkler 2 şer 2şer gellr ve onları konuşuruz. Tedaviye başlayacak arkadaşlar gece geldi gerçi siz daha iyi bilirsiniz ama acaba başlamadan bal polen yeyip civanperçemi içseniz dlyorum belki o bana yaradı. Yemekten en az 1 saat sonra balı en az 2 saat sonrada çayı içmek lazım.
canım sabah gittik akşama döndük..eşimde yanımda canım..istanbulu hiç bilmiyorum ..bir sonraki aşamada yumurta takibinde tek gidip gelebilirim..kısmet canım...aslında otobüslede gidilibilir..akşam binip sabah orda olunur...
civanperçemi ne için kullanılıyor cnm neye iyi geliyor...bal polen sanırım kalite için dimi..
anladım cnm peki kaç defa gidip geldiniz toplamda o ay...
kızlar benim sağ göğsüm fena acıyo ağrıo hassasiyet var normalde adetime 1 2 gün kala başlardı şimdi adetime 10 gün var nerdeyse böle bi durum yaşayan varmı kötü bişi olmasından korkuyorum allah korusun...yani kimi yerde yumurtlama zamanı hassasiyetleşir yazıo sizin böle bişi başınıza gelmişmiydi bilginiz varmı :18::18::18::18::18::18:
aa evet cnmya bende unutkanlıkta başladı allah sonumu hayretsincanım bana tedavi uygulanmadı..randevuma gittiğimde 3 yumi gördü doktor..ilaç kullandıbnmı dedi..bende adanada kadın doğumcu vermişti günde 3 kere 5 gün boyunca içtim ..sonrasında doktor yumiler gelişmemiş demişti dedim..bahçecideki doktorda gelişmişler dedi..adetin 12. günüydü..bana çatlatma iğnesi verecekti karı koca olursunuz dedi..bende o kadar iğneyle tek yumoş büyüyordu..şimdi 3 var hemen değerlendirelim tüp yapalım dedim..o şekilde 3 gün sonrada opu işlemi için gittim doktor 2 olgun yumurtan çıktı dedi..ertesi günüde döllenmiş donduruldu canım...yani 2 defa gitmiş oldum...ama önümüzdeki ay 2 den fazla gidip gelme olucak tabii..
herhangi bir kür uyguladınmı..ben civanperçemi içerken öyle olmuştum..hormonal dir..çünkü gebelik olsa bu kadar erken ağrımaz..adet olsan 1 hafta önceden ağrıyor..
aa evet cnmya bende unutkanlıkta başladı allah sonumu hayretsinşimdi hatırladım senin durumunu cnm
cnm 2 aydır hiç kür mür uygulamıyorum işin ilginç yanı hap falanda içmiyorum yani biosteron arginmax onlarada başlamamıştım daha yani hiçbişi içmedim cnm allah hayretsin inş.:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?