Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım bilmiyorum saraoğlu yolladı. 30 tane var+ pal bolen kullanıyorum bitince ara vermeden 21 gün incir kürü yapacağım.

hayirli aksamlar canim adrtli.ikenmi basladin kure cay polen.felan. nasiln kullandin bi faydasini gordunmu

güvenli olmasada ben yinede aldım bu ayda canım..çift çizgiyi görmek iyi geliyo bana...canım benim çift çizgi yumurtlma zamanı görüyorum ...neden herzman görmüyorum çift çizgiyi fsh yüksek olunca çıkıyosa..biraz kafam kaarıştı..

baharcim senin tup bebektemi oyle olmustuuu bak simdi dahada korkmaya basladim...embriyolar iyi degilmiydiki kacinci kaliteydi..??

evet canım tüp bebekte olmuştu benim 2 yumoş gelişiyodu sonra arkadan 2 tane daha geldi 2si işleme alındı 1i döllendi 1. kalite 8 hücreliydi 3.gün embiriyosuydu..12. gün 17 ile başladık genelde düşük değerle başlayanların gebelikleri devam etmiyo...senin için rahat olsun canım senin herşey güzel gelişiyo değerin çok güzel çıktı kalp atışlarını duydun kötü düşünme lekelnmelerin oluyomuş onun içinde istirahat et progesteron kullanıyosundur ilaçlarını kullan bebeklerinle geçireceğin güzel günleri düşün ben şimdiden düşünmeye başladım olumlu düşünüyorum artık bizde arkanızdqan gelicez inş..

sagol güzelim Rabbim tamamini erdirsin sag saglim al kucagina isallah... ben isvicredeyim ama tüp bbek icin hep istanbula gidiyorum 5 kez negativ sonuc aldim ve yumurta setmezligi var bendde .

nasılsın canım neler yapıyosun ...

iyiyim canım ya bişey yaptığım yok kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bugün kuaföre gittim saçlarımı kestirdim boyattım güzel oldu moralim daha iyi oldu bu hafta aerobiğede başladım plates falan yapıyoruz aldım yine hormonları ben şişiyorum yumoşlar şişmiyo devam edebildiğim kadar spora devam edicem..sen nasılsın canım napıyosun..

ne güzel canım spora başlamşsın..benim burda öyle bir imkanım yok olsa keşke canım ilçede oturuyorum ..bende çok kilo aldım 1 sene içinde 10 kilo aldım..elim kolum bağlı bekliyorum canım..biran önce adet olup tedavime başlamayı umuyorum inş..bende bir kuaföremi gitsem acaba değişiklik iyi gelir banada...

bende aynı canım 6 kilo verdim sonra diyetide bıraktım şimdi tekrar yapmaya çalışıyorum inş verebilirim tedaviye başlayana kadar..git canım valla iyi geliyo değişiklik kendini daha iyi hissediyosun bayrama güzel girelim..:)

canım ben çalışmayı düşünüyorum aslında ..bende çalışmak istiyorum artık kafamı başka şeylerle meşgul etmem lazım..madi yöndende özgürlüğümü kazanamam için..ben bekarlığımda hep çalıştım evlendim ev hanımı oldum..şimdi böyle koca eline bakmak bayağ bir koyuyo bana...madi yöndende çok sıkışığız..tedavimde sürümesi için çlaışınca çok zor izin olaylarını hiç sevmem hiçte beceremem izin istemesini..tam bir çıkmazdayım aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık...

çalışmaya alışkınsan canım evde olmak zor gelir sana..çalışmak iyi gelebilir canım hem maddi hem manevi açıdan tedavi içinde izin alırsın çalışıpta tedavisini sürdüren hamileliği devam çok kişi var...bende bikaçsene çalıştım bekarken ama çok stresli yorucuydu onun içinde şimdilik cesaret edemiyorum çalışmaya..maddi açıdan idare ediyoruz bakalım şimdilik...kredi çektik yine gücümüzün yettiği yere kadar gideriz allahım yardımcımız olsun daha fazla bekletmeden bebeklerimizi bize göndersin inş..

canım benimde çalıştığım işler hep stresliydi...ben bu stresler yüzünden erken menopoza girdimi acaba diye düşünüyorum bazen..çalışmaya alışan evde duramıyo canım o yüzden bende cesaret edemiyorum..eşimde çalış kafana dağılsın çok stresli bir işe çıkarsın diyo..eşim kızıyo bütün gün nete araştırma yapıyosun aklını boşaltmıyosun her saniye aklında diye..böyle olucağı varsada olmaz diyo aslında haklı ama elimde değil...

canım bende düşünüyorum bazen hep çalıştığım zamn çok bunaldığım günler oldu onun için olabilirmi diye ama ne sıkıntı çekenler var ama çocukları oluyo bu bizim alnımıza yazılmış kaderimiz ama bebeğimiz için mücadele edicez elbet bigün olucak inş..kendini çalışmak için hazır hissetmiyosan çalışma sevebilceğin bi iş olması gerekiyo kafanın rahatlaması için diğer türlü yine stres yapıcaksın sıkılcan bunalcan oda şimdiden sonra yaşamamamız gereken şeyler...bizde netten bi umut arıyoruz işte herkesle konuşulmuyo çünkü bu konular...

aynen canım derdimi kendi ailem annem ve ablam biliyor..kayınvalidem bile bilmiyo..yakın arkadaşına bile anlatamıyosun derdini..kendime yakıştıramadığım kendimin bile kabulenmediği bu durumumu nasıl söylenir ki arkadaş dost akrabaya..burda paylaşıyorum derdimi rahatlıyomuyuz yoksa devamlı aynı şeyleri konuşmak daha çokmu stres yapıyo anlamış değilim canım..ben bu siteye üye oldum dertlerimi paylaşmaya başladımdan beri fsh düşmüyo nedense..aslında ben aşılama oldum ondan sonra hiç düşmedi fsh.. başarısız sonuç alınca üye olmuştum bu sayfaya..beni daha kötüye götüren aşılamadaki inelerdi bence..

Kızlar söylediğiniz şey benim de dikkatimi çekti. Tedaviye fsh 9 ike başladım. Bir aşılama, fsh 11. Sonratüple devam ettik. , 3. tüp bebekte fsh 16. Tedavilerde kullanılan ilaçlar fsh ı daha mı çabuk yüksetiyor acaba?

evet canım kimseye sölenmiyo allahtan gelen bi dert ama sanki küçük duruma düşücekmişiz gibi geliyo kabullenmek çok zor hiç beklenmedik bi yaşta başımıza geldi....burda sürekli konuşmak aynı şeyden bahsetmek sürekli hatırlatıyo ama bizi burdaki arkadaşlardan başka kimsede anlamıyo beraber üzülüyoruz seviniyoruz destek oluyoruz birbirimize bo zorlu günlerde...iğnelerden olduğunu sanmıyorum canım ya yumoşların gelişmesi için iğneler gerekiyo...bence artık fsh baktırma baktırdıkca daha çok stres yapıyosun düşceği varsada düşmüyo ...

Son düzenleme:

canım ya zamanla menopoza yaklaşıyoruz değerlerde onun için artıyo olabilir...tedavilerdende etkileniyo olabilir okadar hormon alıyruz hiç aklıma gelmemişti fsh baktırmıyorum ben ilk ve son kez mart ayında bakılmıştı..ozamnda 21 di şimdi ne durumda bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…