bilemedim canım..işallah hamişsindir..biz iyiye yoralım..iyi olsun pozitif olsun işallah..
amin cnm ama hiç sanmıyorumkeşke hamilelikten olsa ama nerdeeeeeeeeeeee doğal yolla umudum kalmadı
kızlar merhaba. Bugün nöbetçiydim hiç fırsatım olmadı yazmaya ama yazdıklarınızı okudum inşallah hepimizin yüzü güler bebkler 2 şer 2şer gellr ve onları konuşuruz. Tedaviye başlayacak arkadaşlar gece geldi gerçi siz daha iyi bilirsiniz ama acaba başlamadan bal polen yeyip civanperçemi içseniz dlyorum belki o bana yaradı. Yemekten en az 1 saat sonra balı en az 2 saat sonrada çayı içmek lazım.
amin cnm ama hiç sanmıyorumkeşke hamilelikten olsa ama nerdeeeeeeeeeeee doğal yolla umudum kalmadı
canım bu ovü testleri lh ye duyarlı..fsh arttığı zaman lh de artabiliyor bu durumda çif çizgi çıkabiliyor..o yüzden fsh sorunu yaşayanlarda güvenli değil canım..seni yanıltabilir..sen doğal akışına bırak..işallah muradına kavuşursun canım..
baharcim senin tup bebektemi oyle olmustuuu bak simdi dahada korkmaya basladim...embriyolar iyi degilmiydiki kacinci kaliteydi..??
mrb simmayy bu benim ikinci denemem baskent hastanedinde yaptirdim.ilkinde zekaitahir burakta ama ordan hic memnun kalmadimmm hic ilgi alaka yokti. doktorlarin hepsi birbirinden habersizzzz..herkese ayni tedavi uygulaniyoduuu..biesteron bi sabah bi aksam ictim zarardan cok fayda gordum bi arada carpinti yapiyodu zarari buydu.Fsh 14olmustu biesteron bi ay kulllandim 6ya dusmustu ilk denemede daha sonra ikinci denemede 8efustu ve tedavi basladik.ama cok morel bozan doktorlrla karsilastim yazik bu yasta bu deger diyen bile cikti neler yasadim nelerr .insallahh bizim gebeliklerde hayirlisiyla sona ulasir sikinti bitmiy.o ama bunada sukur.bide iyi bi aktar bul bu karisimlarda cok ise yariyoo hangi sehirdesin
nasılsın canım neler yapıyosun ...
iyiyim canım ya bişey yaptığım yok kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bugün kuaföre gittim saçlarımı kestirdim boyattım güzel oldu moralim daha iyi oldu bu hafta aerobiğede başladım plates falan yapıyoruz aldım yine hormonları ben şişiyorum yumoşlar şişmiyo devam edebildiğim kadar spora devam edicem..sen nasılsın canım napıyosun..
ne güzel canım spora başlamşsın..benim burda öyle bir imkanım yok olsa keşke canım ilçede oturuyorum ..bende çok kilo aldım 1 sene içinde 10 kilo aldım..elim kolum bağlı bekliyorum canım..biran önce adet olup tedavime başlamayı umuyorum inş..bende bir kuaföremi gitsem acaba değişiklik iyi gelir banada...
bende aynı canım 6 kilo verdim sonra diyetide bıraktım şimdi tekrar yapmaya çalışıyorum inş verebilirim tedaviye başlayana kadar..git canım valla iyi geliyo değişiklik kendini daha iyi hissediyosun bayrama güzel girelim..:)
canım ben çalışmayı düşünüyorum aslında ..bende çalışmak istiyorum artık kafamı başka şeylerle meşgul etmem lazım..madi yöndende özgürlüğümü kazanamam için..ben bekarlığımda hep çalıştım evlendim ev hanımı oldum..şimdi böyle koca eline bakmak bayağ bir koyuyo bana...madi yöndende çok sıkışığız..tedavimde sürümesi için çlaışınca çok zor izin olaylarını hiç sevmem hiçte beceremem izin istemesini..tam bir çıkmazdayım aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık...
çalışmaya alışkınsan canım evde olmak zor gelir sana..çalışmak iyi gelebilir canım hem maddi hem manevi açıdan tedavi içinde izin alırsın çalışıpta tedavisini sürdüren hamileliği devam çok kişi var...bende bikaçsene çalıştım bekarken ama çok stresli yorucuydu onun içinde şimdilik cesaret edemiyorum çalışmaya..maddi açıdan idare ediyoruz bakalım şimdilik...kredi çektik yine gücümüzün yettiği yere kadar gideriz allahım yardımcımız olsun daha fazla bekletmeden bebeklerimizi bize göndersin inş..
canım benimde çalıştığım işler hep stresliydi...ben bu stresler yüzünden erken menopoza girdimi acaba diye düşünüyorum bazen..çalışmaya alışan evde duramıyo canım o yüzden bende cesaret edemiyorum..eşimde çalış kafana dağılsın çok stresli bir işe çıkarsın diyo..eşim kızıyo bütün gün nete araştırma yapıyosun aklını boşaltmıyosun her saniye aklında diye..böyle olucağı varsada olmaz diyo aslında haklı ama elimde değil...
canım bende düşünüyorum bazen hep çalıştığım zamn çok bunaldığım günler oldu onun için olabilirmi diye ama ne sıkıntı çekenler var ama çocukları oluyo bu bizim alnımıza yazılmış kaderimiz ama bebeğimiz için mücadele edicez elbet bigün olucak inş..kendini çalışmak için hazır hissetmiyosan çalışma sevebilceğin bi iş olması gerekiyo kafanın rahatlaması için diğer türlü yine stres yapıcaksın sıkılcan bunalcan oda şimdiden sonra yaşamamamız gereken şeyler...bizde netten bi umut arıyoruz işte herkesle konuşulmuyo çünkü bu konular...
aynen canım derdimi kendi ailem annem ve ablam biliyor..kayınvalidem bile bilmiyo..yakın arkadaşına bile anlatamıyosun derdini..kendime yakıştıramadığım kendimin bile kabulenmediği bu durumumu nasıl söylenir ki arkadaş dost akrabaya..burda paylaşıyorum derdimi rahatlıyomuyuz yoksa devamlı aynı şeyleri konuşmak daha çokmu stres yapıyo anlamış değilim canım..ben bu siteye üye oldum dertlerimi paylaşmaya başladımdan beri fsh düşmüyo nedense..aslında ben aşılama oldum ondan sonra hiç düşmedi fsh.. başarısız sonuç alınca üye olmuştum bu sayfaya..beni daha kötüye götüren aşılamadaki inelerdi bence..
Kızlar söylediğiniz şey benim de dikkatimi çekti. Tedaviye fsh 9 ike başladım. Bir aşılama, fsh 11. Sonratüple devam ettik. , 3. tüp bebekte fsh 16. Tedavilerde kullanılan ilaçlar fsh ı daha mı çabuk yüksetiyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?