Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Benim de tedavilere başladığımda bakılıyor sadece fsh a. Zaten amh 0.12 iken fshın ne kadar önemi var bilmiyorum. İlk denemede yumoşlr erken çatladı, 2 de 3 yumoş oldu, hiçbiri döllenmedi. 3 te 2 yumoştan 1 i döllendi, nakledildi ve sonucunda kimyasal gebelik oluştu. Çok üzülüyorum, bazen öyle karamsar oluyorum ki anlatamam. Sanki hiç sahip olamayacakmışım gibi geliyor. Sanırım kendimi buna hazırlamaya çalışıyorum artık.
Gene de elimden geleni yapacağım, yumurta elde edebildiğim sürece denemeye devam edeceğim.

Son düzenleme:

canım fsh her ay baktırmak gerek aslında...çünkü fsh yükseken tüp bebektede şansımız düşük oluyo..tedaviye başlasanda yumurta ya büyümüyo yada hiç yumurta olmuyo...fsh çok yüksekende tedaviye başlamak mantıksı bence...çünkü fsh yüksek olduğu zaan beyin hipofiz bezini uyaramıyo ve yumurtalar büyümüyo...benim fsh yüksken ya yumurtalar büyümedi yada tek yumurta görüldü büyümesi durdu doktorumun her dediği çıktı...biz şuan fsh düşmesini bekliyoruz bakalım inş Allahımında izniyle zamanı gelince fsh düşücek başlıycam tedavime..çörek otu bal yapıyorum her sabah ruşeym kullanıyorum biesteron ve agnucaston coraspirin kullanıyorum..bakalım canım Allahım büyük bizi boynu bükük bırkmıycak...yasin ve meryem süresine başladım 41 gün okuycam canım..Allahım kabul etsin inş...sen neler kullanıyosun canım agnucastona devamı..agnucaston kullanırken göğüste hasasiyet olurmu yan etkisi olarak bende var cnım adet olucam gibi göğüs ağrsıs ve şişlik var..

fsh çok önemi var canım ya fsh 20 üstünde olunca yumoşlar genelde kalitesiz oluyo ya gelişmiyo ya dengesiz büyüyo yada erken çatlıyo mutlaka yolunda bişeyler gitmiyo...ama fsh yüksek olup doğal yolada hamile kalanda var...ben şuna inanıyorum canım şu gebelik olayı tıpta çok bilinmeyen şeyler var... Allahım mucizesini gösteriyo ol deyince oluyo..senin hiç bebeğin olmıycak denilen kadında hiç yumurtası olmayan biribile hamile kalabiliyo..kafamızın rahat olması çok önemli...biz bunu yapabilsek herşey daha güzel olucak..

kızlar günaydın. Dün bahsettiğim amh kürü için adetin 7. Günü başlanıp 15 gün soğan kürü yapılıp ardından bal+polen ve aslanperçemi çayı yapılıyor bu da bitince hemen 21 gün incir yapılıyor. Dün yanlış yazmışım civanperçemi değilmiş aslanperçemiymiş. Ben kür gelmeden o ay soğan yapmıştım o yüzden direkt bal+polene ve çaya başladım. Bende işe yaradı mı bilmiyorum kesin olarak fakat oldu düşünüyorum. Çünkü çok düşük dozda hapla 5 6 tane yumurta oldu fakat kaliteli mi değil mi bilemiyorum. Devam edeceğim ben küre incir başladığımda tekrar hocayı arayacağım bakalım ne gönderecek

kizlar hastaneden geldim cok sukur teyzeleri pit pit duydummm;-);-) bu duyguu anlatilmazz insallajhhh hepinizz yasiycaksinizzz bu duyguyuu
kizlarrr ikizleriim beni birakmamis.ilk gun demistim ya size birini bile gozden cikaramiyorumm ikiside istiyorum diye hep onlarla konustum demekki duydular .kizlar 41 meryem suresini bitirince uc ay sonra brnde hamile kaldim okuyun derim namazi var mutlaka kilin zaten cok kisa...

masallahhhhhhh canim yaaaa allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin ins cokk sevindim sipalarimiz geliyor ins sonunda kalp atis seslerini sende duydunmu yoksa sadece doktormu dinledi....canim bu namaz kac rekaat ve nasil anlatirmisin meryem suresini bende surekli okuyorum ama namazini bilmiyodum?

canim insallahhh allahim hepinize tez zamanda nasip etsin ins cifter cifter bebisler:)) canim bizim kötü bi tecrubemiz olunca bu korkularimiz hep olacak maalesef haklisin canim olumlu dusunmek lazim iyi dusunelim iyi seyler olsun artik allahim isteyen herkese nasip etsin bu mutlulugu bidaha ogunleri yasatmasin bizede...

cansucuğum maşallah maşallah canım inşallah ikizleri kucağına almayıda nasip etsin rabbim.çok mutlu oldum adına inan canım ya.

canım yaratan allah sen çif çizgiyi görsende görmesende düzenli çalışmalara devam et..işallah olucak..allah büyük..isteyen herkese çifter çifter versin..aminn sana daha öncede yazmıştım düşük yaptığım hamileliğimde 19.güne kadar yumurta takibi yaptı doktor ve hiç yumi gözükmüyordu..ve ben hamile kaldım..ben vakti saati gelince kısmetimizdede varsa olucağına inanıyorum..ne kaliteli yumoşları olanların olmuyor bunlarıda duyuyoruz..benim yumi yok kaliteiz diye düşünmemek lazım..bol bol dua..bizim imtahanımız da bu..sabır dua mücadele..yıldığımız oluyo yorulduğumuz oluyo..buda çok normal..allah gönlümüze göre versin işallah..

ay maşallah maşallah allahım kucağınada al işallah canım..41 meryem suresini duydum hatta okudum ama namazını bilmiyorum canım nasıl kılınıyor..

yeteeeer feza bey ne söyledi herhangi bir tavsiyede bulundumu canım..işallah bugünler geçecek..umutsuzluk yok 36 yaşına geldim demişsinde ne varki yaşında gençsin ben 40 geçtim canım..ama bende gencim..:)) yılmak yok yola devam..

canım görüşmeye gitmedim ne diyebilirki yok be canım genç falan değiliz artık

benim vazgeçmeye hiiçç niyetim yok canım..mücadeleye devam edicem..kismetimde varsa olacak..bu tarz şeyler düşünüp bunalıma girmeyede hiç düşünmüyorum..allah isteyen dileyen herkesin yolunu açık etsin..

japonyada doktorun biri erken menopoza giren 30 yaşlarda kadınların yumurtalarını alıp bir işlemden geçirip..sonrada tekrar rahmin üstüne yerleştirmiş ve çok kaliteli yumoşlar olmuş kadınların...kadınların 3 doğurmuş biri düşük yapmış diğer ikiside daha gebelik düşnmüyomuş... Allah razı olsun o doktordan inş türkityedede uygulanır en kısa zamanda...bizlere çok büyük umut oldu..bide sabah gazetenin birinde yazıyodu tüp bebek uygulamasında yeni bir protokol uygulancakmış yakında sadece tek bir ineyle... uzun protokol etkili dozaja eşit tek bir ineyle yumurtalar uyarılcakmış ve bu hastanın madi ve manevi açıdan rahatlıycakmış..yani tüp bebek tedavisine başlandığında günde iki ine değilde sadece tüp bebek aşamasında tek bir iğne süpermiş...bakalım kızlar daha neler çıkıcak tıp ilerledikçe daha neler duycaz..inş bunlar merkezlerde hemen uygulanmaya başlanır..

canım genciz daha dur kızz..bizi yaşlandırıdın hemen..bende 34 aşımdayım 20 kızlara taş çıkartırım vallahi..pes etmek yok yolla devam sende saraçoğlunu arasana canım kürler kullan...yumoşların olduğu sürece şansın var neden bu şansını kullanmıycaksınki...biraz ara ver tabiki ama kafanı toplayınca tekrar mücadelene devam canım..biz yenilgiyi kabulenemeyiz daha 40 yaşa kadar yolumuz var gerekirse gerçek menopoza girene kadar..

ah canım ya çok sevindi işte bu ya bizim sayfadan hep ikizler çıksın inş..Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin..bebeişlerin biri kız biri erkek olsun inş..canım sen tedavi süresince yada öncesinde hangi kürler yaptın biğesteronu kaç ay kullandın yada kullanmadın...başka bişey aklıma gelmiyo yada neler yaptın neler yapmadın biraz kısaca anlatırmısın canım..

canım hiç değerlendirmezmiyiym fırsatları...hiç şaşmaz günümüz kurulu saat gibiyiz..önceden eşim doktor ne derse odur derdi şimdi oda sorun çıkartmıyo çalışmalarımıza devam ediyoruz...41 yasin ve 41 meryem süresine başladım canım ... Allahım kabul etsin bu akşam sizler içinde dua ettim canım..

haklısın canımda heray onun stresini yaşıyosun geriliyosun belki kendini rahat bıraksan fsh düşünmesen daha rahat düşebilir..meryem suresini ilk tedavimde okumuştum belki zamanı vardır kabul olmasının...inş senin hemen kabul olur...canım agnucaston göğüslerimi çok şişirdi araştırdımda küçük göğsü olanlar büyüsün diye agnucaston kullanıyomuş şişlik ağrı yapıyo...bende agnucaston bal polen arısütü biosteron folbiol coraspin kullanıyorum artık fazla bişey kullanmıcam bal polenim bitsin kullanmıcam bida bende pek bi işe yaramadı yaptıklarım kaç aydır uğraşıyorum sayısını bırak kalite bile artmadı..allah şifa versin inş derdimize...bizde çifter çifter sahip olalım bebişlerimize inş..

canım bu karamsarlıkları hep yaşıyoruz ama yumurtamız olduğu sürece şansımız var azda olsa bak cansunun 3 yumoşu olmuştu öle hatırlıyorum şimdi ikizleri olcak allah bigün bizede nasip edecek inş sadece sabır mücadele gerekiyo allahım yardımcımız olsun inş..

süperrrrr bi haber bu canım çok sevindim allahım inş kucağınada almayı nasip etsin yavrularını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…