canım ya zamanla menopoza yaklaşıyoruz değerlerde onun için artıyo olabilir...tedavilerdende etkileniyo olabilir okadar hormon alıyruz hiç aklıma gelmemişti fsh baktırmıyorum ben ilk ve son kez mart ayında bakılmıştı..ozamnda 21 di şimdi ne durumda bilmiyorum..
canım ya zamanla menopoza yaklaşıyoruz değerlerde onun için artıyo olabilir...tedavilerdende etkileniyo olabilir okadar hormon alıyruz hiç aklıma gelmemişti fsh baktırmıyorum ben ilk ve son kez mart ayında bakılmıştı..ozamnda 21 di şimdi ne durumda bilmiyorum..
Benim de tedavilere başladığımda bakılıyor sadece fsh a. Zaten amh 0.12 iken fshın ne kadar önemi var bilmiyorum. İlk denemede yumoşlr erken çatladı, 2 de 3 yumoş oldu, hiçbiri döllenmedi. 3 te 2 yumoştan 1 i döllendi, nakledildi ve sonucunda kimyasal gebelik oluştu. Çok üzülüyorum, bazen öyle karamsar oluyorum ki anlatamam. Sanki hiç sahip olamayacakmışım gibi geliyor. Sanırım kendimi buna hazırlamaya çalışıyorum artık.
Gene de elimden geleni yapacağım, yumurta elde edebildiğim sürece denemeye devam edeceğim.
kizlar hastaneden geldim cok sukur teyzeleri pit pit duydummm;-);-) bu duyguu anlatilmazz insallajhhh hepinizz yasiycaksinizzz bu duyguyuu
kizlarrr ikizleriim beni birakmamis.ilk gun demistim ya size birini bile gozden cikaramiyorumm ikiside istiyorum diye hep onlarla konustum demekki duydular .kizlar 41 meryem suresini bitirince uc ay sonra brnde hamile kaldim okuyun derim namazi var mutlaka kilin zaten cok kisa...
evet canım tüp bebekte olmuştu benim 2 yumoş gelişiyodu sonra arkadan 2 tane daha geldi 2si işleme alındı 1i döllendi 1. kalite 8 hücreliydi 3.gün embiriyosuydu..12. gün 17 ile başladık genelde düşük değerle başlayanların gebelikleri devam etmiyo...senin için rahat olsun canım senin herşey güzel gelişiyo değerin çok güzel çıktı kalp atışlarını duydun kötü düşünme lekelnmelerin oluyomuş onun içinde istirahat et progesteron kullanıyosundur ilaçlarını kullan bebeklerinle geçireceğin güzel günleri düşün ben şimdiden düşünmeye başladım olumlu düşünüyorum artık bizde arkanızdqan gelicez inş..
güvenli olmasada ben yinede aldım bu ayda canım..çift çizgiyi görmek iyi geliyo bana...canım benim çift çizgi yumurtlma zamanı görüyorum ...neden herzman görmüyorum çift çizgiyi fsh yüksek olunca çıkıyosa..biraz kafam kaarıştı..
kizlar hastaneden geldim cok sukur teyzeleri pit pit duydummm;-);-) bu duyguu anlatilmazz insallajhhh hepinizz yasiycaksinizzz bu duyguyuu
kizlarrr ikizleriim beni birakmamis.ilk gun demistim ya size birini bile gozden cikaramiyorumm ikiside istiyorum diye hep onlarla konustum demekki duydular .kizlar 41 meryem suresini bitirince uc ay sonra brnde hamile kaldim okuyun derim namazi var mutlaka kilin zaten cok kisa...
canım görüşmeye gitmedim ne diyebilirki yok be canım genç falan değiliz artıkyeteeeer feza bey ne söyledi herhangi bir tavsiyede bulundumu canım..işallah bugünler geçecek..umutsuzluk yok 36 yaşına geldim demişsinde ne varki yaşında gençsin ben 40 geçtim canım..ama bende gencim..:)) yılmak yok yola devam..
canım görüşmeye gitmedim ne diyebilirki yok be canım genç falan değiliz artık
canım görüşmeye gitmedim ne diyebilirki yok be canım genç falan değiliz artık
canım fsh her ay baktırmak gerek aslında...çünkü fsh yükseken tüp bebektede şansımız düşük oluyo..tedaviye başlasanda yumurta ya büyümüyo yada hiç yumurta olmuyo...fsh çok yüksekende tedaviye başlamak mantıksı bence...çünkü fsh yüksek olduğu zaan beyin hipofiz bezini uyaramıyo ve yumurtalar büyümüyo...benim fsh yüksken ya yumurtalar büyümedi yada tek yumurta görüldü büyümesi durdu doktorumun her dediği çıktı...biz şuan fsh düşmesini bekliyoruz bakalım inş Allahımında izniyle zamanı gelince fsh düşücek başlıycam tedavime..çörek otu bal yapıyorum her sabah ruşeym kullanıyorum biesteron ve agnucaston coraspirin kullanıyorum..bakalım canım Allahım büyük bizi boynu bükük bırkmıycak...yasin ve meryem süresine başladım 41 gün okuycam canım..Allahım kabul etsin inş...sen neler kullanıyosun canım agnucastona devamı..agnucaston kullanırken göğüste hasasiyet olurmu yan etkisi olarak bende var cnım adet olucam gibi göğüs ağrsıs ve şişlik var..
Benim de tedavilere başladığımda bakılıyor sadece fsh a. Zaten amh 0.12 iken fshın ne kadar önemi var bilmiyorum. İlk denemede yumoşlr erken çatladı, 2 de 3 yumoş oldu, hiçbiri döllenmedi. 3 te 2 yumoştan 1 i döllendi, nakledildi ve sonucunda kimyasal gebelik oluştu. Çok üzülüyorum, bazen öyle karamsar oluyorum ki anlatamam. Sanki hiç sahip olamayacakmışım gibi geliyor. Sanırım kendimi buna hazırlamaya çalışıyorum artık.
Gene de elimden geleni yapacağım, yumurta elde edebildiğim sürece denemeye devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?