Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

duydumm canimm atisllarinida gozlerim doldu ama bugun aglamak dgl gulmek vakti diye kendimi toparladim..namazida yazicam ayri ordan okursun canmn..bogazim yaniyo faransit var dun ankara cok soguktuu.burnum akiyo kotuyummm.ihlamur ictim

süperrrrr bi haber bu canım çok sevindim allahım inş kucağınada almayı nasip etsin yavrularını..

gulneva baharr cokk tesekkurr ederimmm rabbimm sizlerdee ucuzz nasip etsin biranda ciksinn buyuyuversinlerr..

kizlar bu namazi googlede kopyala yapistir yapcaktim ama tlfndan girdim icin olmuyooo.yatiyorum grip olmusum
orda okuncak bi dua var benim yazmamla yalnis aktarabilirim dogru ogrenmek adina google amcaya bakin cok kisa tek rekat desek yeridir.meryem suresinde secde ayeti var yani namaxi zorunludur..

merhaba dr.Esra hanımdan memnun kaldınız mı acaba?ben Erhan Bey deyim değiştirmek istiyorum da.

duydumm canimm atisllarinida gozlerim doldu ama bugun aglamak dgl gulmek vakti diye kendimi toparladim..namazida yazicam ayri ordan okursun canmn..bogazim yaniyo faransit var dun ankara cok soguktuu.burnum akiyo kotuyummm.ihlamur ictim

gecmis olsun canim iyi bak kuzucuklarina) ya cansucum sendeki belirtiler neler agrilarin falan devam ediyormu bulantiarin falan basladimi...benim agrilarda kesildi nerdeyse sadece arada oluyor ama oda jelden galiba ya telaslanitorum hicbir belirti yok bel agrisindan baska:-(

kelebekcimm bulantum yokk hafif bulanip geciyoo olmasindaaa suan bebek yerlesirken kusarakk rahmi kasar diye istemiyorumm ..zaten saglikli gebeliklerde olmuyomuss.onun disinda belim agriyo batmalar varr ara ara.hqlsizlik yasiyorumm yatiyorumm ve cok usuyorumm;-)

bidaha ne zaman gidiyosunn kontrolee..bi doktor daha bulcam buldum gibii riskli gebeliklere bakiyomus yedekte dursun diye dusundumm dogum icin bide..bol bol su icmelisin

bidaha ne zaman gidiyosunn kontrolee..bi doktor daha bulcam buldum gibii riskli gebeliklere bakiyomus yedekte dursun diye dusundumm dogum icin bide..bol bol su icmelisin

canim bana kalsa ben iki gunde bir doktordayim ama esim birakmiyir:)) ama bu hafta ici bi yine gidecem kalp atiislarini duymadan rahatlamayacam cunku...benimde batmalar okuyir bazen dogrulamiyorum iki buklum yuruyom nerdeyse bide bu iki gundur ayagi kalktugimda basim donuyor

canım nasılsın neler yapıyosun geçtimi göğüs ağrıların..

iyiyim cnm sen nasılsın yok cnmya geçmedi tek göğsüm sağ göğsümde acı ağrı var gebelik testi aldım hala bi umut acaba hamilemiyim die düşünüyorum ne acınılası bi haldeyim dimi

öyle düşünme canım niye acınılası bir durumda olucaksınki..her bayanın hisetiklerini hisediyosun sadece...Allahım bizi çok seviyo bence canım..Allahım sevdiği kuluna dert veririmiş..çok şükürkü gayet sağlıklıyız elimiz ayağımız tutuyo...bebişte zamanı gelince olucak ben inanıyorum..bizim sadece rezerv azlığımız var o son kalan kalan sağlıklı altın yumurtamız bizimde yüzümüzü güldürcek..

haklısın cnm çok şükürki sağlıklıyız sevdiklerimiz yanımızda dua araştırırken karşıma şöle bi yazı çıktı cnm '' Hadislere baktığımızda şöyle bir gerçekle karşılaşıyoruz: Allah sevdiği kulunun duasını sever, kulunun duasına anında karşılık vermiyorsa da bu onun sesini duymak istediğindendir. Dolayısıyla duasının karşılık bulmadığını gören insan, önce kendisine dönüp duanın karşılık bulmasını engelleyecek bir engel olup olmadığına bakmalıdır, kendisinde duasının kabulünü engelleyecek hiçbir faktör görmüyorsa Allahın iyi kullarından olduğunu ummalıdır'' rabbim inş. dualarımıza karşılık verecek birgün hayırlısıyla inş.. sen neler yapıyosun cnm

aynen canım çok git geler yaşıyoruz yaşamamızda gayet doğal.. ALLAHIM sabır versin isyan etirmesin bizleri..herşeyin bir zamanı var canım ben zamanı gelince bbeişler gelicek bir bir yada ikizer üçüz...iyiym bende canım bayramı dört gözle bekliyorum..memelektime gidicem sevdiklerimi annemi babamı görücem inş...çok özledim hasretlik zor..bazen düşünüyorum bizim gibi hasretlik çekenlerin çoğu yumurta rezervi azlığı çekiyolar nedense..bunu stresede çok bağladım şimdi nedense..çünkü ortak noktalarımız çok öyle değilmi canım..

amin cnm allahım çok fazla bekletmeden nasip etsin yavrularımızı....olabilir cnm streste etkili olabilir gerçi gittiğim doktorların hepsi bunun yediklerimizle içtiklerimizle stresle sinirle alakalı olmadığını sölüyolar doğuştan bi yumurta kapasitesi var diolar ama bilmiyorumki bunlar hep bahane rabbim ol deyince olur ne imkansızlar var çocuu olmaz diolar rabbim verio bizim komşunun 8 yıl çocuğu olmadı sonra tedavilerle tüple ik,izleri oldu doktorlar artık çocuğunuz olmaz rahat olun korunmayın yumurtalar bitmiş spermlerde kalitesiz demiş ve ikizler 1buçuk yaşındayken doğal yola tekrar hamile kaldı hatta okadar sene çocuk aradılar doğal yolla kaldığını aldırtacaktı nasıl bakarım die ama oda doğdu şimdi ikizler 4 yaşında dieride onlara yetişti bile... dualardan bahsetmişsiniz cnm benimde annem bana 41 meryem okudu inş. vakti zamanı gelince kabul olur bende 41 yasin okudum 70000 lemyelid 4444tefriciye okudum şimdide 1000 tefriciye okuyorum az kaldı bide 10000ihlas duydum 72000de fatiha rabbim dualarımızı kabul etsin...bizim işimiz doktorlarla değil cnm rabbim ol deyicekki olsun inş.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de geçen gün yumurtalarımın çook az olduğunu öğrendim.AMH değerim 0.02 imiş menepoza yakın yani.29 yaşındayım ve bu durum beni çok üzdü.Doktorum tüp bebeğin de tutma olasılığı az dedi ve hiç açık kapı bırakmadı ama ben yinede şansımı denemek istiyorum yüzde iki de olsa o bir tane için şavaşacağım.kürlere başlamayı düşünüyorum.birde bilgissi olan var mı türkiye deki donör yumurta transferi yasağı kalktı mı?

canım tüp bebekteki şansımız sadece yumurtalarımız az olduğu için az.. yumoş olduğu sürece embiryo oluştuğu sürece şansımız herkes gibi...benim tek emriyom olmuştu hamile kalmıştım ama kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum..benim amh 0.01 bu iş sabır ve mücadele işi...donör yasağı kalkmadı sanırım bende en son çare olarak donasyonu düşünüyorum ama hala tek tük yumurtam oluşuyo onlardan biri benim bebeğim olabilir..bitkisel olarak bal polen arısütü hayıt suyu biosteron kullanabilirsin...

teşekkür ederim. İnşallah hayırlı uğurlu bebişlerimiz olur.

canım donör yumurtada yeni bir sistem yapılıyomuş yumurta kalitesiz olanların yumurtası alınıyomuş ..bide donör yumurtası alınıp ortasında çekirdeği çıkartılıp.. senin yumurtanın çekirdeği çıkartılıp donörün yumurtasının ortasına könuluyomuş ve bu bebek senin genetik özeliklerini taşıyomuş.. yani yumurtanın ortasında çekirdek senin genetik özeliklerini taşırmış..Allahım bakalım daha neler öğrenicez görücez.. bana mantıklı geldi benim genetik özeliklerimi taşıycaksa neden olmasın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…