Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım hoş geldin sayfamıza ...fsh kaç canım hiç ölçtürdünmü...kaç senelik evlisin ne zamandan beri bebiş olmuyo..yüzde birde şansımız varsa Allahımında izniyle denemeye mücadeleye devam canım..türkiyee donör yuurta yasası yok ama kıbrısta güzel merkezer varmış net araştırıabilirsin canım...ama en son çare donör az da olasa yumurta var bizlerde daha canım..doktor kaç yumurta göördü ultrasonla baktımı hiç canım..

kizlarrr mrbbb nasilsinizz yatiyorumm bogazlarim aciyoooi:--(
morelleri yuksek tuttunnnn canlarrr hep duacinizimm..

Canım amh değişken Mayıs'ın sonunda düşük yaptım ben ve o ay bakıldı 0.2 çıktı sonra tekrar yaptırdık 2 3 ay sonra 0.6 çıktı ben inanmıyorum amh değişmez laflarına netten de araştır istersen önemli olan ultrasonda görülen folükülmüş ama bende yumurta bittiğinde doneri düşünüyorum inşallah gerek kalmazda

canım güzel bişeymiş bu yöntem çekirdek nakli diye duymuştum ama nasıl oldunu bilmiyodum...birazdaha bu şekilde mücadele edelim olmazsa ozaman düşünürüz bu yöntemi..inş gerek kalmadan fazla yorulmadan bebişlerimiz gelir...

Kızlar merhaba,
antioksidan kullanıyorum demiş arkadaşlardan birisi. Adı ne ki bu antioksidanın? Bir de dr mu tavsiye etti? Benim drum biosteron ve arginmax tavsiye etmişti. Ben kendim de coenzyme q 10 , b12 , dong quai , selenyum ve ultra women aldım. Bir de l carnitine almayı düşünüyorum. Eşime ve bana. Bir de diyet yapmayı düşünüyorum. 61 den 65 e çıktım tedaviler sonucu. Bir dahakine kadar en azından 59 falan görür müyüm bilmem. Karatay diyet yapmayı düşünüyorum. Bol et balık tavuk yumurta süt fındık fıstık ceviz badem kuru meyveler var o diyette. Tuz şeker un ve taze meyve yasak. Tek kafama takılan taze meyvenin yasak olması. Bunun dışında gebelik diyet gibi bir şey. Çünkü transferden sonra bana fazla hamur işi yeme, tuz yeme, protein ağırlıklı beslen demişlerdi. Et yemeye çalış demişlerdi. Gebelik için uygun bir diyet gibi geldi.
Bu arada bir de soğan kürü yapıyorum 2 gündür. 7. yada 15. gün başlayın diyorlar ama benim 18. günüm, ne yapalım başladım artık. Bırakmayayım. Zaten gelecek ay da yapılacak ya. O zaman 7. gün başlar 15 gün devam ederim. Kocama da keçi boynuzu yapmak istiyorum. Ama bir türlü başlayamadım daha. Daha önceki tedavilerden kalma civan perçemi aslan pençesi hayıt tohumu da var. Bir de bal tarçın çörekotu da yapak istiyorum. Onları ne zaman yapsam ki. Aslan pnç, hayıt ve civan perçemi ile bal tarçını aynı zamanda yapsam olurmu ki?
Bunları okuyunca kafayı yemiş bu demezsiniz inşallah.

kizlarrr mrbbb nasilsinizz yatiyorumm bogazlarim aciyoooi:--(
morelleri yuksek tuttunnnn canlarrr hep duacinizimm..

canım hamilelerin grip olması durumunda mutlaka doktorlarına başvurmaları gerekmiş..sen doktoruna grip olduğunu söyledinmi canım bir doktora görün derim ben daha çok ilerlemeden...karnında bebişlerin var canım kendine çok dikkat et...Allahım acil şifalar versin...

bişey sormak istiyorum sizlere. dhea önerdi doktorum bana. bu ilacın bir yan etkisi var mı? adetime bir hafta var hemen başlayabilirsin dedi ama ben adet olunca başlamak istiyorum. sanmıyorum 2 yıldır hamile kalamıyorum ama oldu ki bişey olursa bir zararı olmasın diye. tecrübelerinizi aktarabilir misiniz ilaçla ilgili.

canim doktora danissamda bisi demiycekki gunde iki bardak ihlamur icme hakkim var minoset yada parol icebiliyoruzama icmedim ates yukselirse kotuymus anneme geldim artik o beni iyi eder insallahh keske bayram olmasaydii bide bayram ciktii

kızlar dr dan geldim aşılama iptal oldu. Kavga ettik hastaneyle geçen hafta bana sorduğumda 500 demişlerdi. Sabah 750 dediler. Eşim labaratuvara gitti 250 lirada orada istemişler. O da sinirlenmi neden parça parça söylüyorsunuz o aradaki görevlide ters cevap verince tartışma çıkmış başka hastaneye gidelim paramızla azar işitiyoruz dedi çıktık işlemlerll iptal ettirdik tabi başka hastaneye gitmedim sinirlerim bozuldu kavga zamanı mı ya. Üfff çok sinirim bozuk. Hafta sonu sürekli yumurtalarım ağrıdı, evde ovülasyon testi vardı onu yaptım tek çizgi ya çatlamadı ya da hafta sonu çatladı

canım çok büyük şansızlık olmuş senin için ama istedikleri rakam çok normal bizde 900 tl yakın istenmişti ama ilaç parası tahlil herşey içinde bende 5 gün ine kullanmıştı doktorum ...bana eşim yapsa bilmem herhalde 1 ay küs dururum..çok hasasım bu konularda belkide bizim hayatımızı etkliycek tedavi uygulanıyo sonuçta.. hasaslığımızda gayet normal...ama herşeyde vardır bir hayır canım olan olmuş üzülme..çift çizgiyede takılma canım çalışmalara devam..

kızlar dün başladım ovilasyon testime yapmaya ve dün yaptığımda tek çizgiydi ikinci cizgi çok hafifti yani negatif bugün yaptım iki çizgiyi gördüm çok şükür ama ikinci çizgim çok az farkal bir taraf hafif gibi ama çok dikkatli bakınca ama iki çızgi çok net...geçen ayda böyle olmuştu adetin 13 ve 14 günü çift çizgi vardı sonraki günler tek çizgiyi görmüştüm..bugün 13 günüm ve iki çizgi hemen hemen eşit yarın daha net eşitlikte olucak iki çizgide inş...kızlar ya doktorum bu ay yumurta yok demişti geçen ayda demişiti ama ben neden bu çifti çizgiyi yumurtlama günümde görüyorum ben diğer günler bu çift çizgi yok...

canım ben de bugün yaptım ovalüyon testi benimki de senin anlattığın gibi diğeri kadar net olmasada bakınca görülüyor benim kinin içinde diyor kll eğer net değilse diğer çizgi gibi negatif olarak yorumlanmalı. Ben de çok sinir oldum eşime ya. Bu dr başka hastanedeydi ve 400 liraya yaptırmıştım onun için kızdı dr aynı hastane farklı neden arada uçurum var diye ne yapayım üzgünüm hala(

cnm herşeyde bir hayır vardır öyle düşün moralini bozma bizde 400 liraya yaptırdık aşılamayı ilaçlar hariç....hastane hangisi işine geliosa onu yapıyo allahım yardımcımız olsun biran evvel bebeklerimizi nasip etsin hepimize..
banada tüp bebekte şansımın yüzde 10 yüzde 15 olduğunu sölediler ama allahtan umut kesilmez ol dedimi olur inş...yumurta donasyonu hala yasak türkiyede ben öle biliyorum bende düşünüyorum ama eşim şi,deetle karşı çıkıo donöre

cnm geçen gün ümmününde dediği gibi fsh yüksekken lh da yükselio ve o yüzden çift çıkıo benimde hatırlarsan net iki çizgiyide görmüştüm hatta adetime yakındı ham,lelerinde öle olurmuş die umutlanmıştım cnm ama fos çıktı....yani bizim durumumuzdakilerin yumurtlama olduğu için deil başka sebebten fsh hormon lh yükseldiği için koyu çıkıo ama sen yinede çalışmalara dvm et bellide olmaz

canım haklısın her şerde vardır bir hayır diyorum. Medicana canım hastane ocak da da yaptırdım ocak ayında ben aynı dr yaptırmıştım eşim aynı dr farklı hastane aradaki fark nedllr diyor yapacak bir şey hayırlısı

canım herzaman çıksa o çift çizgi tamam diycem..ama özelikle benim adetimin 13 ve 14 günü görüyorum bu çift çizgileri yani yumurtlama gününr denk geliyo sonraki günlerde yok bu çift çizgi..Allahım ol derse olur canım...hakımızda hayırlısı neyse o olsun...çalışmalara devam canım nedense hep umut var içimde...sen nneler yapıyosun oldunmu adet...

canım neler yapıyosun hiç girmiyosun artık çok yoğunsun galiba...geldimi kırmızılar canım son haberle nedir merak içine bırakma bizleri canım...

canım degerlendir bu günleri işallah doğal hamile kalıverirsin..aret beyle görüşmeye gidicekmisin ..aslında senin bu yumi durumunu birde başka doktorun görmesinde fayda var..inanki tüp bebek yapan doktorlar çok daha i anlıyor bu yumilerden...

canım neler yapıyosun hiç girmiyosun artık çok yoğunsun galiba...geldimi kırmızılar canım son haberle nedir merak içine bırakma bizleri canım...

canım adet oldum..doktoru aradım pazartesi mail atacaktı bana..sanırım 21. gün estrofem bantlara başlancak yanında ne olcak bilmiyorum bekliyorum mailini hala gelmedi..canım okullar açıldı yoğunluk başladı..ya bu benim doktorun başı çok kalabalık sanırım bana dönmeye bir türlü fırsat bulamıyor..offf yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…