Arkadaşlar ben de geçen gün yumurtalarımın çook az olduğunu öğrendim.AMH değerim 0.02 imiş menepoza yakın yani.29 yaşındayım ve bu durum beni çok üzdü.Doktorum tüp bebeğin de tutma olasılığı az dedi ve hiç açık kapı bırakmadı ama ben yinede şansımı denemek istiyorum yüzde iki de olsa o bir tane için şavaşacağım.kürlere başlamayı düşünüyorum.birde bilgissi olan var mı türkiye deki donör yumurta transferi yasağı kalktı mı?
Arkadaşlar ben de geçen gün yumurtalarımın çook az olduğunu öğrendim.AMH değerim 0.02 imiş menepoza yakın yani.29 yaşındayım ve bu durum beni çok üzdü.Doktorum tüp bebeğin de tutma olasılığı az dedi ve hiç açık kapı bırakmadı ama ben yinede şansımı denemek istiyorum yüzde iki de olsa o bir tane için şavaşacağım.kürlere başlamayı düşünüyorum.birde bilgissi olan var mı türkiye deki donör yumurta transferi yasağı kalktı mı?
canım donör yumurtada yeni bir sistem yapılıyomuş yumurta kalitesiz olanların yumurtası alınıyomuş ..bide donör yumurtası alınıp ortasında çekirdeği çıkartılıp.. senin yumurtanın çekirdeği çıkartılıp donörün yumurtasının ortasına könuluyomuş ve bu bebek senin genetik özeliklerini taşıyomuş.. yani yumurtanın ortasında çekirdek senin genetik özeliklerini taşırmış..Allahım bakalım daha neler öğrenicez görücez.. bana mantıklı geldi benim genetik özeliklerimi taşıycaksa neden olmasın canım..
kizlarrr mrbbb nasilsinizz yatiyorumm bogazlarim aciyoooi:--(
morelleri yuksek tuttunnnn canlarrr hep duacinizimm..
canım hamilelerin grip olması durumunda mutlaka doktorlarına başvurmaları gerekmiş..sen doktoruna grip olduğunu söyledinmi canım bir doktora görün derim ben daha çok ilerlemeden...karnında bebişlerin var canım kendine çok dikkat et...Allahım acil şifalar versin...
kızlar dr dan geldim aşılama iptal oldu. Kavga ettik hastaneyle geçen hafta bana sorduğumda 500 demişlerdi. Sabah 750 dediler. Eşim labaratuvara gitti 250 lirada orada istemişler. O da sinirlenmi neden parça parça söylüyorsunuz o aradaki görevlide ters cevap verince tartışma çıkmışbaşka hastaneye gidelim paramızla azar işitiyoruz dedi çıktık işlemlerll iptal ettirdik tabi başka hastaneye gitmedim sinirlerim bozuldu kavga zamanı mı ya. Üfff çok sinirim bozuk. Hafta sonu sürekli yumurtalarım ağrıdı, evde ovülasyon testi vardı onu yaptım tek çizgi ya çatlamadı ya da hafta sonu çatladı
cnm herşeyde bir hayır vardır öyle düşün moralini bozma bizde 400 liraya yaptırdık aşılamayı ilaçlar hariç....hastane hangisi işine geliosa onu yapıyo allahım yardımcımız olsun biran evvel bebeklerimizi nasip etsin hepimize..kızlar dr dan geldim aşılama iptal oldu. Kavga ettik hastaneyle geçen hafta bana sorduğumda 500 demişlerdi. Sabah 750 dediler. Eşim labaratuvara gitti 250 lirada orada istemişler. O da sinirlenmi neden parça parça söylüyorsunuz o aradaki görevlide ters cevap verince tartışma çıkmışbaşka hastaneye gidelim paramızla azar işitiyoruz dedi çıktık işlemlerll iptal ettirdik tabi başka hastaneye gitmedim sinirlerim bozuldu kavga zamanı mı ya. Üfff çok sinirim bozuk. Hafta sonu sürekli yumurtalarım ağrıdı, evde ovülasyon testi vardı onu yaptım tek çizgi ya çatlamadı ya da hafta sonu çatladı
banada tüp bebekte şansımın yüzde 10 yüzde 15 olduğunu sölediler ama allahtan umut kesilmez ol dedimi olur inş...yumurta donasyonu hala yasak türkiyede ben öle biliyorum bende düşünüyorum ama eşim şi,deetle karşı çıkıo donöreArkadaşlar ben de geçen gün yumurtalarımın çook az olduğunu öğrendim.AMH değerim 0.02 imiş menepoza yakın yani.29 yaşındayım ve bu durum beni çok üzdü.Doktorum tüp bebeğin de tutma olasılığı az dedi ve hiç açık kapı bırakmadı ama ben yinede şansımı denemek istiyorum yüzde iki de olsa o bir tane için şavaşacağım.kürlere başlamayı düşünüyorum.birde bilgissi olan var mı türkiye deki donör yumurta transferi yasağı kalktı mı?
kızlar dün başladım ovilasyon testime yapmaya ve dün yaptığımda tek çizgiydi ikinci cizgi çok hafifti yani negatif bugün yaptım iki çizgiyi gördüm çok şükür ama ikinci çizgim çok az farkal bir taraf hafif gibi ama çok dikkatli bakınca ama iki çızgi çok net...geçen ayda böyle olmuştu adetin 13 ve 14 günü çift çizgi vardı sonraki günler tek çizgiyi görmüştüm..bugün 13 günüm ve iki çizgi hemen hemen eşit yarın daha net eşitlikte olucak iki çizgide inş...kızlar ya doktorum bu ay yumurta yok demişti geçen ayda demişiti ama ben neden bu çifti çizgiyi yumurtlama günümde görüyorum ben diğer günler bu çift çizgi yok...
cnm herşeyde bir hayır vardır öyle düşün moralini bozma bizde 400 liraya yaptırdık aşılamayı ilaçlar hariç....hastane hangisi işine geliosa onu yapıyo allahım yardımcımız olsun biran evvel bebeklerimizi nasip etsin hepimize..
banada tüp bebekte şansımın yüzde 10 yüzde 15 olduğunu sölediler ama allahtan umut kesilmez ol dedimi olur inş...yumurta donasyonu hala yasak türkiyede ben öle biliyorum bende düşünüyorum ama eşim şi,deetle karşı çıkıo donöre
cnm geçen gün ümmününde dediği gibi fsh yüksekken lh da yükselio ve o yüzden çift çıkıo benimde hatırlarsan net iki çizgiyide görmüştüm hatta adetime yakındı ham,lelerinde öle olurmuş die umutlanmıştım cnm ama fos çıktı....yani bizim durumumuzdakilerin yumurtlama olduğu için deil başka sebebten fsh hormon lh yükseldiği için koyu çıkıo ama sen yinede çalışmalara dvm et bellide olmaz
kızlar dün başladım ovilasyon testime yapmaya ve dün yaptığımda tek çizgiydi ikinci cizgi çok hafifti yani negatif bugün yaptım iki çizgiyi gördüm çok şükür ama ikinci çizgim çok az farkal bir taraf hafif gibi ama çok dikkatli bakınca ama iki çızgi çok net...geçen ayda böyle olmuştu adetin 13 ve 14 günü çift çizgi vardı sonraki günler tek çizgiyi görmüştüm..bugün 13 günüm ve iki çizgi hemen hemen eşit yarın daha net eşitlikte olucak iki çizgide inş...kızlar ya doktorum bu ay yumurta yok demişti geçen ayda demişiti ama ben neden bu çifti çizgiyi yumurtlama günümde görüyorum ben diğer günler bu çift çizgi yok...
canım neler yapıyosun hiç girmiyosun artık çok yoğunsun galiba...geldimi kırmızılar canım son haberle nedir merak içine bırakma bizleri canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?