Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım herişte bi hayır vardır..tatsızlık oldu demişsin..belki böylesi hayırlıdır canım..sen yinde önemli günleri değerlendir..doğal aşılama belki tutar..:) hayırlı haberler bekliyoruz sendende..

canım çok sağol inşallah haklısın allahtan umut kesilmez

Kızlar, bu ovulasyon testlerinin markaları ne? En güveniliri hangisi?

canım önümüz bayram malum harcamalar mememlekete gidicez masraf çok bu ay gitsemde değişen bişey olmıycaktı çünkü fsh tavan hiçbir merkez bu değerle tedaviye başlamaz..bakalım canım adet olayım ilk günü arıycam doktorumu randevu ayarlasın bize aret beyden adetin 3 gününe ayarlayabilirse süper olcak olmasada fsh düşsün bu doktorumla da devam tedavime...canım değerlendirmeye çalışıyoruz bugünkü testim diğer çizgi çok hafif diğerinden açık ama yarın iki net çizgiyi görüceğime eminim inş Allahında izniyle...çok dualar ediyorum bu ay içten ağlayarak dua ediyorum..Allahım senden ne para ne zenginlik istemiyorum sadece sağlıklı hayırlı bir evlat diye yalvarıyorum...hiçbişeyde gözüm yok inan canım ya Allahım sağlık sıhat versin sevdiklerimize bizede ...birde annelik duygusunu yaşatsın karnımda büyüdüğünü hisetmek sağlıklı doğduğunu bebişimin gözünün içine bakarak büyüdüğünü çok şey değil inan canım parada malda mülkte hiç gözüm yok..Allahım dualarımızı kabul eder inş...

inş canım bizde görücez o günleri...canım yumurtlama gününde lhda yükseliyodur onun için çıkıyodur sonra lh düşmeye başalıyodur çift çizgi çıkmıyodur...sen çift çizgiyi gördükten 14 gün sonra adet oluyomusun yada geçiyomu..

canım yoğunluk herhyerde var..sen koşucan biraz peşlerinden...sen arasaydın keşke bugün canım..olsun canım stres yapma sen gidince nasıl ilgileniyo oda çok önemli..onlarında işi zor canım ya kaç tane hastası vardır kimbilir..sen ara sor canım telf no yu vermedimi kendisine ulaşamıyomusun...gecede olsa ara canım..doktorunu sevmen çok önemli kötü düşünme pozitif relaks olucanki yumoşlar büyüsün çoğalsın dölensin tutunsun annesine...

aynen canım ya sonra yok çünkü o çift çizgi..geçen adetin 14 günü gördüm çift çizgiyi...28 günü lekelnmeler başladı bende 30 günü adet şeklinde yoğunluk başlamıştı bende 1 günü saydım 30 günü canım geçen ay...sen neler yapıyosun canım...

Kızlar, bu ovulasyon testlerinin markaları ne? En güveniliri hangisi?

canım ben eczaneden alıyorum ovilasyon testini içinde 5 adet var..hepsi güvenilirdir herhalde...25 tl alıyorum...neten alınan testlere hiç güvenmiyorum ben..en güvenilir eczaneden alınan testler bence canım..

canım bende temizlik alışveriş spor öle geçiyo...görümcemin bebeği sevdik bugün çok tatlı insanın içine sokası geliyo severken...bitaraftanda dua ediyorum allahım banada nasip et diye çok güzel bi duygudur heralde....

dünyada böyle bir duygu varmıdır acaba kanından canından bebeğinin yüzünü görmek ellemek öpmek koklamak sarılmak...dünyada bütün servetlere değerdir bence..Allahım bizede nasip edicek tez zamanda inş canım..

çok bambaşka bişeydir o duygu..o duyguyu yaşamak için bütün mücadelemiz çektiğimiz sıkıntılar sonunda miniğimizi kucağımıza almak için..olcağına inanıyorum bazen karamsarlık umutsuzluk olsada..

aynen canım inanmak başarının yarısıdır..umutsuzluklara ramen yolumuza devaM önce Allahında izniyle bizde yaşıycaz bu duyguları canım

bana neden cevap yazmıyorsunuz

adetin olunca basla canocumm ..dehanin sana cokk faydasi olucakkkkkk arti vitaminlerde icmelisin yanindaaa

çok sağol canım. bunun yanında bemiks, antioksidan falan yazdı doktor. sen kullanmış mıydın dhea yı. faydasını gördün mü ?ben doktora sormayı unuttum olası bir hamilelikte zararı oluyor mu? gerçi kalamıyorum ya olur da kalırsam :)

bana neden cevap yazmıyorsunuz

canım biesterona istediğin her zaman başlayabilirisin..doktorun önerdiyse hiç endişe etmeden kullanabilirsin...ben biesteron 25mg günde iki kre içiyorum sabah akşam...iki kutu bitti benim biesteron ikinci kutuya başladım en az 3 ay kullanılması gerekmiş canım etki etmesi için canım göniül rahatlıyla kullan..adetini beklemene gerek yok hemen başlayabilirsin..

adetin olunca basla canocumm ..dehanin sana cokk faydasi olucakkkkkk arti vitaminlerde icmelisin yanindaaa

cansu nasıl oldun canım geçtimi soğuk algınlığın..kendine çok dikkat et havalar çok dengesiz bu aralar...

gulneva cnm slm ovu testin bugün nasıl çıktı yaptınmı koyulaştımı..
cansu sen hastamıydın cnm gözden kaçırmışım genelde hep hamile kalanlar ilk başlarda grip oluo geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

canım dünkü iki koyu çizgi bugün çıkmadı maalesef bugünkü ikinci çizgi çok hafif belirgin..dünkü iki çizgide bayağ bir koyuydu hemen hemen biribirine yakındı koyulukarı..biraz moralim bozuldu aslında geçen ay iki gün koyu çıkıitı iki çizgide...bu ayda ben bugünde bekledim yine çift çizgi çıkar diye...biraz streste yaptım sanki çıkmzamı acaba diye neyse canım dün çizgiyi görmeden çalışmalarımız oldu bugünde kociş gece vardiyası zaten sabah işte çıktı işleri vardı öğlen geldi o yorgunluklada diyemedim zaten testimide yapmamıştım...böylede doğru günü görüp çalışmalar yapmak çok stresli oluyo..yakaladımı yakalayamadımı ..bizim için değil ama erkekler böyle streslere gelemiyo maalesef...ALLAH yardımcımız olsun..sen neler yapıyosun canım

sagol polyanacimm ewet ya oyleymis niye hemen grip oluyo hamilelin basinda anlamis dglimmmda
adet in bayramama denk geliyiooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…