canım degerlendir bu günleri işallah doğal hamile kalıverirsin..aret beyle görüşmeye gidicekmisin ..aslında senin bu yumi durumunu birde başka doktorun görmesinde fayda var..inanki tüp bebek yapan doktorlar çok daha i anlıyor bu yumilerden...
canım önümüz bayram malum harcamalar mememlekete gidicez masraf çok bu ay gitsemde değişen bişey olmıycaktı çünkü fsh tavan hiçbir merkez bu değerle tedaviye başlamaz..bakalım canım adet olayım ilk günü arıycam doktorumu randevu ayarlasın bize aret beyden adetin 3 gününe ayarlayabilirse süper olcak olmasada fsh düşsün bu doktorumla da devam tedavime...canım değerlendirmeye çalışıyoruz bugünkü testim diğer çizgi çok hafif diğerinden açık ama yarın iki net çizgiyi görüceğime eminim inş Allahında izniyle...çok dualar ediyorum bu ay içten ağlayarak dua ediyorum..Allahım senden ne para ne zenginlik istemiyorum sadece sağlıklı hayırlı bir evlat diye yalvarıyorum...hiçbişeyde gözüm yok inan canım ya Allahım sağlık sıhat versin sevdiklerimize bizede ...birde annelik duygusunu yaşatsın karnımda büyüdüğünü hisetmek sağlıklı doğduğunu bebişimin gözünün içine bakarak büyüdüğünü çok şey değil inan canım parada malda mülkte hiç gözüm yok..Allahım dualarımızı kabul eder inş...
canım adet oldum..doktoru aradım pazartesi mail atacaktı bana..sanırım 21. gün estrofem bantlara başlancak yanında ne olcak bilmiyorum bekliyorum mailini hala gelmedi..canım okullar açıldı yoğunluk başladı..ya bu benim doktorun başı çok kalabalık sanırım bana dönmeye bir türlü fırsat bulamıyor..offf yaa..
inş canım bizde görücez o günleri...canım yumurtlama gününde lhda yükseliyodur onun için çıkıyodur sonra lh düşmeye başalıyodur çift çizgi çıkmıyodur...sen çift çizgiyi gördükten 14 gün sonra adet oluyomusun yada geçiyomu..
Kızlar, bu ovulasyon testlerinin markaları ne? En güveniliri hangisi?
aynen canım ya sonra yok çünkü o çift çizgi..geçen adetin 14 günü gördüm çift çizgiyi...28 günü lekelnmeler başladı bende 30 günü adet şeklinde yoğunluk başlamıştı bende 1 günü saydım 30 günü canım geçen ay...sen neler yapıyosun canım...
canım bende temizlik alışveriş spor öle geçiyo...görümcemin bebeği sevdik bugün çok tatlı insanın içine sokası geliyo severken...bitaraftanda dua ediyorum allahım banada nasip et diye çok güzel bi duygudur heralde....
dünyada böyle bir duygu varmıdır acaba kanından canından bebeğinin yüzünü görmek ellemek öpmek koklamak sarılmak...dünyada bütün servetlere değerdir bence..Allahım bizede nasip edicek tez zamanda inş canım..
çok bambaşka bişeydir o duygu..o duyguyu yaşamak için bütün mücadelemiz çektiğimiz sıkıntılar sonunda miniğimizi kucağımıza almak için..olcağına inanıyorum bazen karamsarlık umutsuzluk olsada..
bişey sormak istiyorum sizlere. dhea önerdi doktorum bana. bu ilacın bir yan etkisi var mı? adetime bir hafta var hemen başlayabilirsin dedi ama ben adet olunca başlamak istiyorum. sanmıyorum 2 yıldır hamile kalamıyorum ama oldu ki bişey olursa bir zararı olmasın diye. tecrübelerinizi aktarabilir misiniz ilaçla ilgili.
bana neden cevap yazmıyorsunuz
adetin olunca basla canocumm ..dehanin sana cokk faydasi olucakkkkkk arti vitaminlerde icmelisin yanindaaa
bana neden cevap yazmıyorsunuz
adetin olunca basla canocumm ..dehanin sana cokk faydasi olucakkkkkk arti vitaminlerde icmelisin yanindaaa
gulneva cnm slm ovu testin bugün nasıl çıktı yaptınmı koyulaştımı..
cansu sen hastamıydın cnm gözden kaçırmışım genelde hep hamile kalanlar ilk başlarda grip oluo geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
gulneva cnm slm ovu testin bugün nasıl çıktı yaptınmı koyulaştımı..polya
cansu sen hastamıydın cnm gözden kaçırmışım genelde hep hamile kalanlar ilk başlarda grip oluo geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?