çok bambaşka bişeydir o duygu..o duyguyu yaşamak için bütün mücadelemiz çektiğimiz sıkıntılar sonunda miniğimizi kucağımıza almak için..olcağına inanıyorum bazen karamsarlık umutsuzluk olsada..
umulsecimm gulneva cok haklii o aramazsaa senn ara birakma pesini insallahh guzell sonuclarini bekliyoruzzxcanım yoğunluk herhyerde var..sen koşucan biraz peşlerinden...sen arasaydın keşke bugün canım..olsun canım stres yapma sen gidince nasıl ilgileniyo oda çok önemli..onlarında işi zor canım ya kaç tane hastası vardır kimbilir..sen ara sor canım telf no yu vermedimi kendisine ulaşamıyomusun...gecede olsa ara canım..doktorunu sevmen çok önemli kötü düşünme pozitif relaks olucanki yumoşlar büyüsün çoğalsın dölensin tutunsun annesine...
cnm hayırlısı olsun napalım rabbim neyi emrediosa onu yaşıyouz bakarsın doğru günde çalışmışsınız ve hamile kalacaksındır müjdeyi verirsin cnm bu arada ovulasyon kutumda test varmı die bakıyodum kağıtları çıktı okudum içini atmadan önce ve kist olduğundada koyu iki çizgi çıkar diodu cnm sendede kist görmüştü dimi doktor ama yinede iyi düşünelim iyi olsun inş. cnm...ben aynı bildiğin gibi cnm memlekete gidecez hazırlık yapmaya çalışıorum biyandanda hayalet çizgilerle başım dertte yine cnmcanım dünkü iki koyu çizgi bugün çıkmadı maalesef bugünkü ikinci çizgi çok hafif belirgin..dünkü iki çizgide bayağ bir koyuydu hemen hemen biribirine yakındı koyulukarı..biraz moralim bozuldu aslında geçen ay iki gün koyu çıkıitı iki çizgide...bu ayda ben bugünde bekledim yine çift çizgi çıkar diye...biraz streste yaptım sanki çıkmzamı acaba diye neyse canım dün çizgiyi görmeden çalışmalarımız oldu bugünde kociş gece vardiyası zaten sabah işte çıktı işleri vardı öğlen geldi o yorgunluklada diyemedim zaten testimide yapmamıştım...böylede doğru günü görüp çalışmalar yapmak çok stresli oluyo..yakaladımı yakalayamadımı ..bizim için değil ama erkekler böyle streslere gelemiyo maalesef...ALLAH yardımcımız olsun..sen neler yapıyosun canım
sagol polyanacimm ewet ya oyleymis niye hemen grip oluyo hamilelin basinda anlamis dglimmmda
adet in bayramama denk geliyiooo
canım yoğunluk herhyerde var..sen koşucan biraz peşlerinden...sen arasaydın keşke bugün canım..olsun canım stres yapma sen gidince nasıl ilgileniyo oda çok önemli..onlarında işi zor canım ya kaç tane hastası vardır kimbilir..sen ara sor canım telf no yu vermedimi kendisine ulaşamıyomusun...gecede olsa ara canım..doktorunu sevmen çok önemli kötü düşünme pozitif relaks olucanki yumoşlar büyüsün çoğalsın dölensin tutunsun annesine...
merhaba canobebek..sendemi bahceci hastanesine gid,yorsun..sanki seni o topiktee gördüm gibi geldi..işallah tez zananda bebeklerine kavuşursun..bende günde 2 tane biosteron içiyorum..birde gnc den yakın zamanda trible omega 3 aldım..elimizden geleni yapalım allah yardımcımız olsun..
cnm hayırlısı olsun napalım rabbim neyi emrediosa onu yaşıyouz bakarsın doğru günde çalışmışsınız ve hamile kalacaksındır müjdeyi verirsin cnm bu arada ovulasyon kutumda test varmı die bakıyodum kağıtları çıktı okudum içini atmadan önce ve kist olduğundada koyu iki çizgi çıkar diodu cnm sendede kist görmüştü dimi doktor ama yinede iyi düşünelim iyi olsun inş. cnm...ben aynı bildiğin gibi cnm memlekete gidecez hazırlık yapmaya çalışıorum biyandanda hayalet çizgilerle başım dertte yine cnm
tekrar geçmiş olsun cnm bebiklere iyi bak annesicnm benim adetlerin nezaman geleceği belli olmuo ama tahminen bayrama denk gelecek galiba göğüsüm tam gaz acımaya dvm edio bende test yaptım tutamadım kendimi adete daha var önce hiçbişi çıkmadı sonra atmak için tekrar baktım saatler geçmemişti ama nezman baktım bilmiyorum çok geçmemişti ama sonra hafif bi ikinci çizgi gördüm :26::26::26::26: beynim yine bana oyun oynuyo görmek istediğim için gördüm sanırım sonra bir saat geçince dahada belirginleşti eşime gösterdim ben sölemeden gördü çizgiyi ailecek hayalet çizgi görmeye başladık allah sonumu hayretsin :18::18::18::18:
cnim bu test dedinnn hamilelik testimuu ikinci cizgi benimde silikti bi saat sonra belirginlesmistiiii
canım evet çok yoğunlar biliyorum..bende inanki çok koşuyorum ..herşeyimi kendim takip ediyorum.hatırlatmalar yapıyorum..doktorum bugün aradı aramasaydı ben arayacaktım..aramasına çok sevindim protokolü yollamış mailime..cetrotit ve climara fort bant yapacakmışım 21. günden itibaren..adet oluncada doğru hastaneye..şimdilik stres yok işallahda olmaz canım..bu stresin ne zaman geleceği belli olmaz..:)) allah hepimizin yardımcısı olsun..tez zamanda versin canım..bugün bi arkadaş 3. bebeği düşünüyoruz dedi şimdide adeti gecikmiş muhtemelen hamile..kimisi için ne kadar kolay hamiş kalmak..:)) hep bende dua ediyorum arkadaşlar..aklıma hep geliyosunuz dua ederken..allahım kabul etsin işallah..aminn
evet cnm gebelik testigöğsüm fena acıo hala durmadı acısı bende meraktan yaptım daha var adetime oysaki ama sanki ben ikinci bi çizgiyi hayalmi gördüm acaba
canım evet çok yoğunlar biliyorum..bende inanki çok koşuyorum ..herşeyimi kendim takip ediyorum.hatırlatmalar yapıyorum..doktorum bugün aradı aramasaydı ben arayacaktım..aramasına çok sevindim protokolü yollamış mailime..cetrotit ve climara fort bant yapacakmışım 21. günden itibaren..adet oluncada doğru hastaneye..şimdilik stres yok işallahda olmaz canım..bu stresin ne zaman geleceği belli olmaz..:)) allah hepimizin yardımcısı olsun..tez zamanda versin canım..bugün bi arkadaş 3. bebeği düşünüyoruz dedi şimdide adeti gecikmiş muhtemelen hamile..kimisi için ne kadar kolay hamiş kalmak..:)) hep bende dua ediyorum arkadaşlar..aklıma hep geliyosunuz dua ederken..allahım kabul etsin işallah..aminn
canimmm buyuk ihtimallloleyyyyyyyyy hamilesinnnnn oleyyyyyyyyu
cnm senin uzun protokolmü uygulanacak bu ay transfer olacakmı benim aklım karıştı :26::26::26::26:
ah cnm ağzından bal damlıo ama benim daha öncede böle hayalet çizgi çıkmıştı hatta yaptığım 3 testtede ama sonra kırmızı kartı yemiştimhamilelerin duası çabuk kabul olurmuş cnm biliyorum bizler için hep dua ediosun saolasın benide unutma dualarında... adetime daha çok var cnm şimdiden idrar testi belli olmaz die ve daha öncede hayalet çizgi gördüm die hiç sanmıyorum keşke keşke hamile olsam inş. hamileyimdir ama malesef içime bile hamilşeymişim gibi gelmio testleri tekrar edicem büyük bi azimle
ah cnm ağzından bal damlıo ama benim daha öncede böle hayalet çizgi çıkmıştı hatta yaptığım 3 testtede ama sonra kırmızı kartı yemiştimhamilelerin duası çabuk kabul olurmuş cnm biliyorum bizler için hep dua ediosun saolasın benide unutma dualarında... adetime daha çok var cnm şimdiden idrar testi belli olmaz die ve daha öncede hayalet çizgi gördüm die hiç sanmıyorum keşke keşke hamile olsam inş. hamileyimdir ama malesef içime bile hamilşeymişim gibi gelmio testleri tekrar edicem büyük bi azimle
anladım cnm hayırlısıyla bebişlerine kavuşursun inş...canım uzun protokol olacakmış..birde hemen transfer yapmıyorlar..dinlenmiş rahme transfer yapıyorlar mış canım..tedavi sırasında kullandığımız ilaçlar bir çok..o yüzden bir ay iki ay sonra transfer oluyormuş..bakalım bu protokola nasıl cevap verecek yumiler..aslında bu prptokol şöyle önden genelde benim 1 tanesi aktif oluyor büyüyor..bu şekilde eğer 2yse 2 yani kaç taneyse hepsi birlikte büyüyormuş..işallah canım..herşey yolunda gider..hepimiz için herşey..tez zamanda allahım kavuştursun..
canimmmm gitt kannnnn verrr niye idrar testi yapiyon belki gogsun acimasida ondannnnn
dgerlerindede acirmiii ydiii .tamammm canimm edicemmmm guzel hber bekliyomm
canım uzun protokol olacakmış..birde hemen transfer yapmıyorlar..dinlenmiş rahme transfer yapıyorlar mış canım..tedavi sırasında kullandığımız ilaçlar bir çok..o yüzden bir ay iki ay sonra transfer oluyormuş..bakalım bu protokola nasıl cevap verecek yumiler..aslında bu prptokol şöyle önden genelde benim 1 tanesi aktif oluyor büyüyor..bu şekilde eğer 2yse 2 yani kaç taneyse hepsi birlikte büyüyormuş..işallah canım..herşey yolunda gider..hepimiz için herşey..tez zamanda allahım kavuştursun..
polyanacım bu hayalet çizgilerde hep seni buluyor be canım..bak bir haftan varmış varmı yokmu bayramı zehir etme kendine git kan testi yaptır daha net sonuç alırsın...evet canım dün gördüm çift çizgiyi ama biz 24 saat sonra değil 36 sonrada değil hiç çalışma yapamadık bu çizgiyi gördükten sonra..bugüdne arkadaşı hasta erken gitti işe..ben eşim gitikten sonra ağla ağla yüzüm gözüm şişti ağlamaktan çok hasasım bu konularda..Allahım nasip etmeyince etmiyo işte ilaki bişeyler aksilikler çıkıyo...ben kendimi çok yorgun ve bitkin hisediyorum artık...gücüm tükenmek üzere..Allahım sabır versin...
canım çok sevindim senin adına ne güzel başlıycaksın tedavine bir umudun var artık..Allahım inş bizede o umutları yaşatır..21 günü başlıycağın ilaçlar ne ilaçları canım..
canım cetroteit ve cilimara bant..biri östrojen içeriyor..diğeride yumurta çatlamsını önleyici..ilk defa böyle bir şey uygulayacağım..işallah işe yarar canım..sende işallah hiç belli olmaz bi bakmışsın hamile kalmışsın..işallah her şey yolna girir..bak sende diyosun kısmet olmayacaksa bir işeyler çıkıyor engeller..allahım sabır güç versin tez zamandada da hayırlı evlatlar canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?