cnm benim adetlerin nezaman geleceği belli olmuo ama tahminen bayrama denk gelecek galiba göğüsüm tam gaz acımaya dvm edio bende test yaptım tutamadım kendimi adete daha var önce hiçbişi çıkmadı sonra atmak için tekrar baktım saatler geçmemişti ama nezman baktım bilmiyorum çok geçmemişti ama sonra hafif bi ikinci çizgi gördüm :26::26::26::26: beynim yine bana oyun oynuyo görmek istediğim için gördüm sanırımsonra bir saat geçince dahada belirginleşti eşime gösterdim ben sölemeden gördü çizgiyi ailecek hayalet çizgi görmeye başladık allah sonumu hayretsin :18::18::18::18:
polyanacım bu hayalet çizgilerde hep seni buluyor be canım..bak bir haftan varmış varmı yokmu bayramı zehir etme kendine git kan testi yaptır daha net sonuç alırsın...evet canım dün gördüm çift çizgiyi ama biz 24 saat sonra değil 36 sonrada değil hiç çalışma yapamadık bu çizgiyi gördükten sonra..bugüdne arkadaşı hasta erken gitti işe..ben eşim gitikten sonra ağla ağla yüzüm gözüm şişti ağlamaktan çok hasasım bu konularda..Allahım nasip etmeyince etmiyo işte ilaki bişeyler aksilikler çıkıyo...ben kendimi çok yorgun ve bitkin hisediyorum artık...gücüm tükenmek üzere..Allahım sabır versin...
canım bu protokol kelebek te uygulanmıştı galiba oda orda tüp bebek yaptırmıştı...bahçecide inş seninde kelebek gibi işe yarar bu protokol..cnım inş sende hamiş kalırsan bende gitcem şu bahçeciye ...
kelebekkk nerelerdesinnnn canimmm..bak ihlamur sut icmektenicim disima cikicakkkkkkk:--(
evdemisin disari cikiyomusunn.
kizlarrr inanirmisiniz bi haftadir gunduzleri sinir patlamasi yasiyorumm..iyi olsam doktora gitcem pskologa aksam biseyim kalmiyooo.agliyorumm hicbiseyica begenmiyorumm ve gicima gidiyo o an kim konusuyosaaaa....
bunlari suan normale donunce ne aptalca oldunu anliyorummm..progesteron fazlalida yaparmiss gunde uc defa olan fitili ikiye indirdim doktoru aramadim onunla bile konusasim yok yaa nasill anlatayimm kizlarr depresyon ne bilmedim hic uc yil tedavide gecirdim acaba onun bi patlamasimii engel olamiyom kendimee aglamak hungur hungur bide kim varsa yanimdakini kirip dagitmak bole biri dglimm sastim kaldimm
ikiz gebeliklerde olirmuss canimm..ikiz annwleri 2014 diye topikte senin gibi cok bi ugra derim normalmiss..progesteron fitil kullaniyomusunn canimcansucum cokk normal budonemlerde duygu degisimleri...etrafindakilerde azcik katlansinlar canim:)) fazla kafana takma bak ne guzel sorunsyz geciyor hamileligin keyfini cikarmaya bak...benim bu hafta ara ara koyukahve lekelenmelerim oldu hep her sabah uyandigimda var nerdeyse ama gun icinde tekrar etmiyo bende kafayi yemek uzereyim ins bi sorun yoktur yarin kontrole gidecem bakalim artik nedurumdalar...dua et bana nolur yarin hayirli haberlerle geleyim
ins normaldir yaa:-(( evet kullaniyorum progestan jel olarak ama gunde birtane kullaniyom acaba azmi geliyor ikiyemi cikarsam bilmiyorumkii:-((ikiz gebeliklerde olirmuss canimm..ikiz annwleri 2014 diye topikte senin gibi cok bi ugra derim normalmiss..progesteron fitil kullaniyomusunn canim
ewett katlaniyoo annem esimm sagolsunn
ins normaldir yaa:-(( evet kullaniyorum progestan jel olarak ama gunde birtane kullaniyom acaba azmi geliyor ikiyemi cikarsam bilmiyorumkii:-((
Ne yaptın canım, ölçtürdün mü hcg yi? Çok merak ettim seni.
bende ovilasyon testleriyle kafayı yiyicem eşimde sayemde kafayı yiycek adam bıktı artık benden valla..hem gelgitlerime hem ara ara gelen sinir krizlerime katlanıyo bazen diyorum Allah sabır versin bizim kocişlere...kızlar evet ben ovilasyon testinde bu çift çizgiyi bugünde gördüm dün yoktu çizgi bugün var... pazartesi çift çizgi var salı yok çarşamba var perşembe yine çıkmaz cuma yine çıkarr...aaaa nedir bizim bu testlerden çektiğimiz almıycam artık ovilasyon tetsini...
canım sen en iyisi bırak bu ovulasyon testlerini bizim hormonlar normal değilki test normal olsun..bırak herşeyi akışına olcaksa allahım gününü saatini denk getirir sen farkına bile varmassın..kendinide eşinide huzursuz etme rahat sakin olmaya çalış kendin için bişeyler yap çok iyi geliyo insana kafan rahatlıyo inş herşey daha güzel olcak hepimiz için...
canım ben doktoruma gidince sordum geçen ay hiç yumoş yok demişti doktor ve ben ovilesyonda yine çift çizgi görmüştüm bana cyclo kullandığım için çıkıyo demişti çift çizgi...cycylo beyaz kısımlar pregeston hormonu içerirmiş haptan demişti..ben aslında bu ay inat uruna aldım ovilasyonu bu ay cyclo kullanmıyorum..canım bunu doktorlar bile açıklayamıyo nedense...neyse artık almıycam ovilasyon testini canım..sen neler yapıyosun canım bu arada çalışmayı düşünüyorum canım inş öyle kafam dağılır...
gulnevacim ovu testlerini bosa aliyosunnnn..cunku bendee alicaktim doktor acik ve net hormonlarin normal dglki neyin testini alicaksinki dedi.oyle kolay olsa ben sana ovu.. testini al yumurtladin al gel derim dedi .o yuzden bosuna alma derimmbende ovilasyon testleriyle kafayı yiyicem eşimde sayemde kafayı yiycek adam bıktı artık benden valla..hem gelgitlerime hem ara ara gelen sinir krizlerime katlanıyo bazen diyorum Allah sabır versin bizim kocişlere...kızlar evet ben ovilasyon testinde bu çift çizgiyi bugünde gördüm dün yoktu çizgi bugün var... pazartesi çift çizgi var salı yok çarşamba var perşembe yine çıkmaz cuma yine çıkarr...aaaa nedir bizim bu testlerden çektiğimiz almıycam artık ovilasyon tetsini...
gulnevacim ovu testlerini bosa aliyosunnnn..cunku bendee alicaktim doktor acik ve net hormonlarin normal dglki neyin testini alicaksinki dedi.oyle kolay olsa ben sana ovu.. testini al yumurtladin al gel derim dedi .o yuzden bosuna alma derimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?