Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

gulnevacım bebısler sukur uzmuyodaa bu grıp hala aynıyım hergun yatmaktan sıkıldım dısarı cıkacak derman yok bende kendımı kk ya atıyorumm...
Esım normalde bı doktor ayarlıycaktı ablasının doktorunu ayarlayamamıs bayram sonrasına kaldım .ona sınırlendım bagırdım cagırdımm.yeter yaaaa herseye koşmaktan yoruldumm artıkk bı becer artık bısey dedım telfonu kapattım suratına bu erkek mılletıne bole davranmazsan yaranamıyosunn

Hem sorucaktım bu grıp ıcın napamalıyım dıye hemde 10.haftadan sonra devlet hastanelerı kabul etmıyomus doguma bı hoca bulup onun vasıtasıyla yapıcaktım ama nerde esım annesıne demıs o kızına demıs tabı kendını nası ıfade edebıldıyse kv amannn sınırlı olmakta haksızmıyımm yaa sen annenı ne karıstırıyon ablanı ara doktorun nosu al gorus ayy cıldırcamm yaaa valla cıldırcamm

Artık herkes tatıle gıttı butun bayram yatarım artık kımın umrumda belkı bı serum alırdımm ıyı gelırdı ..bende annemın yanındayım sımdı kv ana olsa cagırım basımda durur nerde eee iş deyınce herkes kacar onun taraftaaa ya nerden nereye geldım gulneva ama haksızmıyımm yaaa

canım bildiğin bir doktor yokmu herhangi bir kadın doğumcu git bir baksın adece kontrol amaçlı gidiceksin...belki başka bir tavsiyesi olucak hamilelerin kullandığı ilaçlar mutlaka vardır..ben biyrde okumuştum hamileleikte grip tedavi edilmediği sürede bebiş için telikeli olabiliyomuş...sen bak yinede stres yapma korkma Allahım meleğini korur ama kontrol amaçlı bitane kadın doğumcuya git bayramdan önce mutlaka...doktorlar bayram tatiline daha çıkmaz canım..canım senin çoook mutlu olman gerek asında bu bbebişler için ne mücadele veriyoruz biliyosun...erkekler bu konularda fazla girişken değil kadınlar gibi ince düşünemiyolar canım hepsi aynı o yüzden kendinide üzme bebişleride üzme...senin hamileleiğin tehlkeli değil aslında yürüyebilirsin çık biraz hava al bütün gün evde daha çok hasta olursun...dışarı çıkınca kendini daha mulu hisedicen eminim....ıhlamur iç canım ballı limonlu...bol bol mandalina ye c vitamini al...olsun canım hiçbişey seni moralini bozamaz bebişler yolda boşver kaynanayı kocayı amann salla gitsin...

canım nasılsın neler yapıyosun....

canım nasılsın neler yapıyosun....

iyiyim canım ya 2 gündür dolma sarıyoruz bigün kayınvalidemle bana bigün kayınvalidemin annesine yarında ablama sarcaz..gün sayıyorum artık bayramın 4.günü gibi adet olabilirim diye düşünüyorum cylo bitmesine 4 gün var..sonrada tedavi yolu görünecekmi bakalım..hayırlısıyla herşey yolunda gider inş...sen nasılsın napıyosun...

bende bayram temizliği memelekete gidicem hazırlıklar öyle geçiyo günler canım...bende istanbul tüp bebek merkeziyle konuştum aret bey adet 3 günü yada önce bir ön görüşmeye gelin dediler bakalım canım...ve fsh tahlili istemediler biz fsh bakmıyoruz ultrasonla folükül sayısı önemliymiş canım..çok sevindim fsh stresine girmiycem artık inş..

ben sana hep sölüyorum canım fsh baktırıp durma moralini bozma diye inan böle daha rahat oluyosun fsh falan aklına gelmiyo öle oluncada daha rahat düşer...tüp bebek doktoruyla devam ediyo olman en güzeli canım onlar daha tecrübeli bilinçli..inş görüşmen güzel geçer sende tedavine başlayabilirsin olursa aret beylemi devam etmeyi düşünüyosun...memlekete gitmen iyi olur kafan dağılır ailenle vakit geçirmek iyi gelir..

evet canım aref beyle devam edicem ilk denemem orda olur.... aslında bahçeciyide düşünüyodum ama kısmet burasıymış inş..gitiğim doktorumda aref beyi tavsiye ediyo...fsh bu doktorum çok takık fsh çok yükseken başlamayalım dedi durdu tedaviye...bakalım canım benim için hangi merkez hayırlıysa Allahım yol gösterir inş..

aret bey iyi bi doktor inş sanada hayırlı olur ilk tedavinde bebeğine kavuşursun..ben çıkıyorum canım iyi geceler..

bana günde 3 yazmış doktorum.çok mu

kaç mg canım doktorun ne dediyse onu yap canım doktorun uygun gördüyse çok değildir bence..benim doktorum benim ısrarımla bana kullan dedi o yüzden ben günde iki kere alıyorum canım..

kaç mg canım doktorun ne dediyse onu yap canım doktorun uygun gördüyse çok değildir bence..benim doktorum benim ısrarımla bana kullan dedi o yüzden ben günde iki kere alıyorum canım..

25 mg yazıyor. açıkçası üzerinde yan etkiler yazıyor ya o yüzden fazla mı kullanıyorum acaba dedim

25 mg yazıyor. açıkçası üzerinde yan etkiler yazıyor ya o yüzden fazla mı kullanıyorum acaba dedim

canım bana hiç yan etkisi yapmıyo..yoksa ilaçlara karşı bayağ duyarlıyımdır aslında...bazen çarpıntı yapıyo bana o kadar..sen doktorundan bilgi al canım ama doktorun günde 3 kere kullan dediyse kullan..bu hap yumoşları kaliteli olmasına yardımcı oluyo tüp bebek tedavisinden önce kullandırıyo doktorlar canım...

kızlar günaydın bir süredir gelemedim nette kk ye inşş herkes iyidir geçmiş sayfalara bakamadım

canım ben biesteron deha 25 mg günde iki kere kullanıyorum
..
gulnevacimm mrnb bu dhea bende kilanma yapmiss yan yetkisi yok derken gobek cevresi bide yuxumde sakal yerlerinde birakinca cok belli etti..Allahtan sariyimda killar sari yoksa bilemiycem napcami insallahh dokulurrlerrr...

gulnevacimm mrnb bu dhea bende kilanma yapmiss yan yetkisi yok derken gobek cevresi bide yuxumde sakal yerlerinde birakinca cok belli etti..Allahtan sariyimda killar sari yoksa bilemiycem napcami insallahh dokulurrlerrr...

sen kac ay kullanmistin ki. bir de gunde kac kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…