aynen canım çok haklısın evet hormonlarımız normal değil o yüzden yanıltıcı olur...bende akşam mail göndermiştim istanbul tüp bebek merkezine aret beye bugün telf geri döndüler bana bakalım canım eşimlede konuşcam bayramdan sonraya randevumu alıcam ve bana dedikleri fsh biz bakmıyoruz bizim için önemli olan ultrasonla görülen folükül sayısıymış...bakalım canım hakımızda hayırlısı olsun..ben artık tek bir doktora bağlı kalmak istemiyorum...sen neler yapıyosun canımcığım bebişler nasıl üzmüyolar dimi annesini bulantıların başladımı ..alıştınmı hamileliğe
gulnevacım bebısler sukur uzmuyodaa bu grıp hala aynıyım hergun yatmaktan sıkıldım dısarı cıkacak derman yok bende kendımı kk ya atıyorumm...
Esım normalde bı doktor ayarlıycaktı ablasının doktorunu ayarlayamamıs bayram sonrasına kaldım .ona sınırlendım bagırdım cagırdımm.yeter yaaaa herseye koşmaktan yoruldumm artıkk bı becer artık bısey dedım telfonu kapattım suratına bu erkek mılletıne bole davranmazsan yaranamıyosunn
Hem sorucaktım bu grıp ıcın napamalıyım dıye hemde 10.haftadan sonra devlet hastanelerı kabul etmıyomus doguma bı hoca bulup onun vasıtasıyla yapıcaktım ama nerde esım annesıne demıs o kızına demıs tabı kendını nası ıfade edebıldıyse kv amannn sınırlı olmakta haksızmıyımm yaa sen annenı ne karıstırıyon ablanı ara doktorun nosu al gorus ayy cıldırcamm yaaa valla cıldırcamm
Artık herkes tatıle gıttı butun bayram yatarım artık kımın umrumda belkı bı serum alırdımm ıyı gelırdı ..bende annemın yanındayım sımdı kv ana olsa cagırım basımda durur nerde eee iş deyınce herkes kacar onun taraftaaa ya nerden nereye geldım gulneva ama haksızmıyımm yaaa
canım sen en iyisi bırak bu ovulasyon testlerini bizim hormonlar normal değilki test normal olsun..bırak herşeyi akışına olcaksa allahım gününü saatini denk getirir sen farkına bile varmassın..kendinide eşinide huzursuz etme rahat sakin olmaya çalış kendin için bişeyler yap çok iyi geliyo insana kafan rahatlıyo inş herşey daha güzel olcak hepimiz için...
canım nasılsın neler yapıyosun....
iyiyim canım ya 2 gündür dolma sarıyoruz bigün kayınvalidemle bana bigün kayınvalidemin annesine yarında ablama sarcaz..gün sayıyorum artık bayramın 4.günü gibi adet olabilirim diye düşünüyorum cylo bitmesine 4 gün var..sonrada tedavi yolu görünecekmi bakalım..hayırlısıyla herşey yolunda gider inş...sen nasılsın napıyosun...
bende bayram temizliği memelekete gidicem hazırlıklar öyle geçiyo günler canım...bende istanbul tüp bebek merkeziyle konuştum aret bey adet 3 günü yada önce bir ön görüşmeye gelin dediler bakalım canım...ve fsh tahlili istemediler biz fsh bakmıyoruz ultrasonla folükül sayısı önemliymiş canım..çok sevindim fsh stresine girmiycem artık inş..
ben sana hep sölüyorum canım fsh baktırıp durma moralini bozma diye inan böle daha rahat oluyosun fsh falan aklına gelmiyo öle oluncada daha rahat düşer...tüp bebek doktoruyla devam ediyo olman en güzeli canım onlar daha tecrübeli bilinçli..inş görüşmen güzel geçer sende tedavine başlayabilirsin olursa aret beylemi devam etmeyi düşünüyosun...memlekete gitmen iyi olur kafan dağılır ailenle vakit geçirmek iyi gelir..
evet canım aref beyle devam edicem ilk denemem orda olur.... aslında bahçeciyide düşünüyodum ama kısmet burasıymış inş..gitiğim doktorumda aref beyi tavsiye ediyo...fsh bu doktorum çok takık fsh çok yükseken başlamayalım dedi durdu tedaviye...bakalım canım benim için hangi merkez hayırlıysa Allahım yol gösterir inş..
aret bey iyi bi doktor inş sanada hayırlı olur ilk tedavinde bebeğine kavuşursun..ben çıkıyorum canım iyi geceler..
kızlar dhea yı günde kaç kez kullanıyorsunuz
canım ben biesteron deha 25 mg günde iki kere kullanıyorum
..
bana günde 3 yazmış doktorum.çok mu
kaç mg canım doktorun ne dediyse onu yap canım doktorun uygun gördüyse çok değildir bence..benim doktorum benim ısrarımla bana kullan dedi o yüzden ben günde iki kere alıyorum canım..
25 mg yazıyor. açıkçası üzerinde yan etkiler yazıyor ya o yüzden fazla mı kullanıyorum acaba dedim
gulnevacimm mrnb bu dhea bende kilanma yapmiss yan yetkisi yok derken gobek cevresi bide yuxumde sakal yerlerinde birakinca cok belli etti..Allahtan sariyimda killar sari yoksa bilemiycem napcami insallahh dokulurrlerrr...canım ben biesteron deha 25 mg günde iki kere kullanıyorum
..
kızlar günaydın bir süredir gelemedim nette kk ye inşş herkes iyidir geçmiş sayfalara bakamadım
gulnevacimm mrnb bu dhea bende kilanma yapmiss yan yetkisi yok derken gobek cevresi bide yuxumde sakal yerlerinde birakinca cok belli etti..Allahtan sariyimda killar sari yoksa bilemiycem napcami insallahh dokulurrlerrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?