sen kac ay kullanmistin ki. bir de gunde kac kez
kızlar yarın köye gideceğim hepinize hayırlı bayramlar musmutlu geçsin bayramınız [/QUOTE
yetercımmmm hayırlı bayramlarr donusun ınsallahh muhtesem olurr canımmm..
sen kac ay kullanmistin ki. Bir de gunde kac kez
ben soyle boyle 6 ayı bulmustur ..mesela ılk bı ay kullandım 5 ay hıc kullanmadım sonra tup doktoru hadı basla tedavıye gırcen dedıı o ay kullandım bıraktımm 6 ay yıne kullanmadım sonrakı gıttım doktor sımdıden basla en az 3 ay kullancan dedı ordada 4 ay kullandım dusun yanıkı deha dedıgın ılk ay cok cabuk vucudumda bellı ettı ordakı doktor kes dedı sonrakıler dhea dglde bıesteron kullan o daha uygun dedıler bak onun etkısıde bırakınca cıktı ortaya anlıycanız hepsının bı yan etkısı varr
ama bı bayan kıllanmada cok kotu bısıkı ben kılı tuyu hıc sevmemmmm
içiyorum artık canım doktor onu kesmiceksin kullancaksın diyince hemen başladım tekrar inş faydası olur..inş canım o günleri görürüm devam eder bebeğim hep benimle olur..allahım hepimize nasip etsin inş bebişlerimizi..
canım kıllanmada olsa bebeiş için katlancaz herşeye...dediğin gibi benimde tüyler sarı siyah olsa bende rahatsız olurdum...canım kıllanma senin gebelik olduğu içinde olabilir..bende çok belirgin değişiklik farketmedim nedense..cansucum deha ile biesteron aynı değilmi canım ya biesteronda deha yazıyo üstünde...bende 3. kutumu aldım ramazanda başlamıştım kullanmaya ramazanda günde bir tane almıştım ramazan bitimi günde iki kereye başladım almaya...inş canım ya etkisi gösterir baanda...bebiş gelir çok bekletmeden...senin grip noldu canım gitinmi doktora...
canım sende bir yan etkisi oldu mu dhe a nın. kıllanma yapıyor denilince ben biraz korktum açıkçası. sen uzun süredir kullanıyorsun sanırm.
hiçbi yanetkisi yok bana... olsada bebek için katlanıcaz benim hiç aklıma gelmedi yan etkisi varmıdır yokmudur doktor kullancan dedi kullanıyorum...
kizlarrrr nasilsinizzzzzz....nasill geciyoo bayramm..memleketten gelemedik dahaaa sanirimmm....
kizlarr benim bayramda mide bulantisi ile gectii mide bulaniyo ama istifraa yoikkk offff rabbimm yardimcimm olsunnnn
bi yazayimm naptinizz dedimm
iyiyiz canım ya güzel geçiyo bayram kimse olmayınca bende yazmıyorum...tuzlu bişeyler iyi gelebilir midene mide bulantısı yaşamak bile güzeldir canım bak bizde yaşayalım diye uğraşıyoruz..inş geçer uzun sürmez bulantıların..
kizlarrrr nasilsinizzzzzz....nasill geciyoo bayramm..memleketten gelemedik dahaaa sanirimmm....
kizlarr benim bayramda mide bulantisi ile gectii mide bulaniyo ama istifraa yoikkk offff rabbimm yardimcimm olsunnnn
bi yazayimm naptinizz dedimm
iyiyiz canım ya güzel geçiyo bayram kimse olmayınca bende yazmıyorum...tuzlu bişeyler iyi gelebilir midene mide bulantısı yaşamak bile güzeldir canım bak bizde yaşayalım diye uğraşıyoruz..inş geçer uzun sürmez bulantıların..
canimm sizinde bu mide bulantilariniz olucakkkkk...burdan yazicaksinnizzz....suanki durumun ne tedavi icinn
baharcim ins en kisa zamanda sizlerede rabbim nasip etsin cifter cifter hemdeeee......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?