Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

slm kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun. Nasılsınız iyisinizdir inşallah. Ya ne diyeceğim size biliyorsunuz bu ay aşılama yaptıracaktım iptal etmiştik son an ya dr un dediği zamanlarda olmasada tam olarak çalışmıştık. Yarın adet olmam lazım fakat gögüslerllmde bir acı var çok değil ama hissediyorum progestan 200 lük verdi dr 12 kullan demişti yarın da içeceğlm başka da içmeyeceğim. Bundan olabilir ml

günaydın kızlarrrrr köyden yeni döndüm evimi özlemişim

serozimm progesteronn yaparr canimm.uyku yapar sersemlik yaparr hatta bazilarinda mide bulantisida olurrr..insallahhh bebisinn bu ay gelirr

bilmiyom canimda bulantida cokk kotuu yaaa normaldede benim hep bulantim olurrdu hamilelik oncesindedeee ordan bikkinlik var.yemek yiyemiyorumm halsizimm pazartesi doktoraa gidicemm bide tetenos asisiii icin saglik ocana gidilcekmis onuda sorcam doktoruma

onemli olan hayirli zaman ve hayirli mekanda olmasii canimmmmm..

evet canım büyük ihtimalle hapın etkisi. Ama ben yine de antidepresyanı kestim ve hamile olsam bile benim için yeterli değil biliyorsunuz 5 6 gün sonra da düşüyor( yeterli değil benim için neyse en iyisi beklemek . Ne bileyim küçükte olsa ihtimal belki durur diyor insan.

canim hakkinda hayirli zaman nezamansa ozamn olsun ins...belki böylesi daha hayirli olur bilemessin stres yapma oyuzden sadece dua et hayirla sonuclanacagi gunu bana nasip et allahim diye...

hapin o yan etkileri var diye biliyorum ama ins sen hamilesindir diyelim belirtilerde ondandir insallahhhhhh.....

öyle dusunme hepsi ayni olacak degil elbet bitanesi annesine sikica sarilacak....ama seni cok iyi anliyorum bende sacede birdefa ayni seyi yasadim oyuzden simdiki hamileligime sevinemiyorum bile ya buda öyle olursa diye allahim hayirli olacaksa nasip etsin bize nediyelim....

canım inşallah alırsın bebişini kucağına. Yarın adet olmazsam pzt.i iş dönüşü yaptırırım herhalde kan testi ya da 1 hafta beklerllm o zamana kadar varsa düşüyor gerçi ne bileyim şu anda hem istiyorum hamile olmayı hemde düşecek diye korktuğumdan istemiyorum. Ya gerçi ben artık razıyım kaderime çok da ümidim de yok ama ümitsizde değilim. Rabbimden gelen her şeye razıyım.

kelebek ayaklarinda agri oluyomuuu...benim kasikta hafif boyle sizlama agrisi nerdeyse yani sag tarafsa sag ayagima sol taraf kasiksa sol ayagim agriyooo...sen ne diyosunn bu iseee doktpra sorcamda magnezyum eksiklinden olurmuss.

kelebek ayaklarinda agri oluyomuuu...benim kasikta hafif boyle sizlama agrisi nerdeyse yani sag tarafsa sag ayagima sol taraf kasiksa sol ayagim agriyooo...sen ne diyosunn bu iseee doktpra sorcamda magnezyum eksiklinden olurmuss.

cansucumm bak icimi rahatlattin bende bu nerden cikti diye kendi kendimi yiyodum..benimde aynen oyle iki haftadir nerdeyse sag kalcamdan bacagima komple vuruyor otyrdummu kalkamiyorum yuruyemiyorum...bende sut icmiyorum hic acaba ondanmi oluyor diyodum...

ben uc dort gundur gunde bi madensuyu iciyorum ve bi muz yiyorum bilmiyorum ondanmi ama agrim biraz daha hafiflemis....sende bi dene faydaliymis

serozi Amh ın değişken olduğunu bilmiyordum. Senin bu değişen amh için 2-3 ayda uyguladığın bi kür mü vardı. ultrasonda da benim 3-4 tane görüldü

ben uc dort gundur gunde bi madensuyu iciyorum ve bi muz yiyorum bilmiyorum ondanmi ama agrim biraz daha hafiflemis....sende bi dene faydaliymis

madensuyu aklima geldide asit zararlimi diye icmedim herseyden korkar oldukk tovbe tovbee;-);-)
ayran icsene sut icmiyorsan sutu bende ongundur icemiyorum ondan sonra basladi agrim zaten bebek annedeki calsuyumu cekiyomus annedeki ondanmis..

madensuyu aklima geldide asit zararlimi diye icmedim herseyden korkar oldukk tovbe tovbee;-);-)
ayran icsene sut icmiyorsan sutu bende ongundur icemiyorum ondan sonra basladi agrim zaten bebek annedeki calsuyumu cekiyomus annedeki ondanmis..
oyleymis galiba ama icemiyirum maalesef gerci bu ara hic istahim yok hicbisey yiyp icesim yok zoraki kahvalti falan yapiyorum..canim madensuyunu bazi dr oneriyor yani zararli degil icebilirsin sende hem oda magnezyum ve kalsiyum acisindan zengin bi icecek..

arkadaşlar ben bu ay tedaviye başlamıcam beklerkende soğan kürünü yapmak istiyorum adetin kaçıncı günü başlıyoruz araştırdım ama herkes farklı günlerde başlamış..yapan arkadaşlar nasıl yaptığınızı tarif edermisiniz..adetimin 4.gününe girdim bu ayı boş geçirmeyeyim diyorum hayıt suyuda aldım..hayırlısı artık inş işe yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…