serozimm progesteronn yaparr canimm.uyku yapar sersemlik yaparr hatta bazilarinda mide bulantisida olurrr..insallahhh bebisinn bu ay gelirrslm kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun. Nasılsınız iyisinizdir inşallah. Ya ne diyeceğim size biliyorsunuz bu ay aşılama yaptıracaktım iptal etmiştik son an ya dr un dediği zamanlarda olmasada tam olarak çalışmıştık. Yarın adet olmam lazım fakat gögüslerllmde bir acı var çok değil ama hissediyorum progestan 200 lük verdi dr 12 kullan demişti yarın da içeceğlm başka da içmeyeceğim. Bundan olabilir ml
benim icin diger gunlerden hicbi farki yok maalesef bayramin( ellerin memleketinde bayrammi var? iyidir canim iyidir sikayet etme hem bebegin saglikli gelistigine isaretmis onlar saglikla gelissinlerde biz herseye katlaniriz....benimde bu iki haftadir sikintili geciyor bulanti kusma yok ama mide kötü oluyor istahsizlik var yemek yiyemiyorum halsizlik yorgunluk geciyor iste gunler ya bide hep lekelenmelerim oluyor bigun olmazsa bigun muhakkak oluyor...bazen pembe sulu sulu kanama oluyor yuregim agzimda yasiyorum inan herhafta doktora gitmekte olmuyor dua etmekten baska carem yok yani allah hayirlisini nasip etsin diyorum artik...
günaydın kızlarrrrr köyden yeni döndüm evimi özlemişim
inş canım bizde görürüz o günleri..ben bugün adet oldum hastaneyi aradım randevu almak için tatilde oldukları için tüp bebek bölümünde hiçkimseye ulaşamadım yarın ulaşabilirmişim ama doktorda yarın yokmuş 3.günümde pazara denkgeliyo bu ay tedaviye başlayamıcam heralde..napalım hayırlısı dicez artık...
inş canım bizde görürüz o günleri..ben bugün adet oldum hastaneyi aradım randevu almak için tatilde oldukları için tüp bebek bölümünde hiçkimseye ulaşamadım yarın ulaşabilirmişim ama doktorda yarın yokmuş 3.günümde pazara denkgeliyo bu ay tedaviye başlayamıcam heralde..napalım hayırlısı dicez artık...
slm kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun. Nasılsınız iyisinizdir inşallah. Ya ne diyeceğim size biliyorsunuz bu ay aşılama yaptıracaktım iptal etmiştik son an ya dr un dediği zamanlarda olmasada tam olarak çalışmıştık. Yarın adet olmam lazım fakat gögüslerllmde bir acı var çok değil ama hissediyorum progestan 200 lük verdi dr 12 kullan demişti yarın da içeceğlm başka da içmeyeceğim. Bundan olabilir ml
evet canım büyük ihtimalle hapın etkisi. Ama ben yine de antidepresyanı kestim ve hamile olsam bile benim için yeterli değil biliyorsunuz 5 6 gün sonra da düşüyor( yeterli değil benim için neyse en iyisi beklemek . Ne bileyim küçükte olsa ihtimal belki durur diyor insan.
ya hiç sorma iş iş iş yarış atı gibi koşturdum bayram boyuncahosgeldinnn yetercimmmmm...koyde nelerr yaptinnn bakalimmm
kelebek ayaklarinda agri oluyomuuu...benim kasikta hafif boyle sizlama agrisi nerdeyse yani sag tarafsa sag ayagima sol taraf kasiksa sol ayagim agriyooo...sen ne diyosunn bu iseee doktpra sorcamda magnezyum eksiklinden olurmuss.
Canım amh değişken Mayıs'ın sonunda düşük yaptım ben ve o ay bakıldı 0.2 çıktı sonra tekrar yaptırdık 2 3 ay sonra 0.6 çıktı ben inanmıyorum amh değişmez laflarına netten de araştır istersen önemli olan ultrasonda görülen folükülmüş ama bende yumurta bittiğinde doneri düşünüyorum inşallah gerek kalmazda
ben uc dort gundur gunde bi madensuyu iciyorum ve bi muz yiyorum bilmiyorum ondanmi ama agrim biraz daha hafiflemis....sende bi dene faydaliymis
oyleymis galiba ama icemiyirum maalesef gerci bu ara hic istahim yok hicbisey yiyp icesim yok zoraki kahvalti falan yapiyorum..canim madensuyunu bazi dr oneriyor yani zararli degil icebilirsin sende hem oda magnezyum ve kalsiyum acisindan zengin bi icecek..madensuyu aklima geldide asit zararlimi diye icmedim herseyden korkar oldukk tovbe tovbee;-);-)
ayran icsene sut icmiyorsan sutu bende ongundur icemiyorum ondan sonra basladi agrim zaten bebek annedeki calsuyumu cekiyomus annedeki ondanmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?