kızlar dün yazamadım size çok fena üşütmüşüm. Dr a gittik adet olmam lazımdı dün acile bebk yoksa ilaç alayım dedim kan tahlili yaptırdım ve sonuç pozitif beta hcg 45 çıktı kan pıhtılaşması var bende hemen kadın doğumun aciline geçtik ordan progestan iğnesi vurun dedim ama hapı verdi bana zaten dr vermişti kullanıyordum gebelik olmazsa kist olmasın demişti.200 lük içiyordum. Ama ben ezcaneden alıp vurdurdum cuma ancak dr a gideceğim umudum yok gerçi bu da düşer diye düşünüyorum kimse bilmiyor sadece siz ve eşim. Acaba kızlar 1 kere değil de hapı 3 kez mi alsam 600 ediyor zararı olur mu ve benim hesaplamama göre 13 15 günlük daha beta hcg düşük geldi ne dersiniz hiç sevinemedik benim öğrendikten 4 5 gün sonra düşüyor nolur dua edin bana cumaya kadar dr a gitmeyeceğim
arkadaşlar ben bu ay tedaviye başlamıcam beklerkende soğan kürünü yapmak istiyorum adetin kaçıncı günü başlıyoruz araştırdım ama herkes farklı günlerde başlamış..yapan arkadaşlar nasıl yaptığınızı tarif edermisiniz..adetimin 4.gününe girdim bu ayı boş geçirmeyeyim diyorum hayıt suyuda aldım..hayırlısı artık inş işe yarar..
kızlar dün yazamadım size çok fena üşütmüşüm. Dr a gittik adet olmam lazımdı dün acile bebk yoksa ilaç alayım dedim kan tahlili yaptırdım ve sonuç pozitif beta hcg 45 çıktı kan pıhtılaşması var bende hemen kadın doğumun aciline geçtik ordan progestan iğnesi vurun dedim ama hapı verdi bana zaten dr vermişti kullanıyordum gebelik olmazsa kist olmasın demişti.200 lük içiyordum. Ama ben ezcaneden alıp vurdurdum cuma ancak dr a gideceğim umudum yok gerçi bu da düşer diye düşünüyorum kimse bilmiyor sadece siz ve eşim. Acaba kızlar 1 kere değil de hapı 3 kez mi alsam 600 ediyor zararı olur mu ve benim hesaplamama göre 13 15 günlük daha beta hcg düşük geldi ne dersiniz hiç sevinemedik benim öğrendikten 4 5 gün sonra düşüyor nolur dua edin bana cumaya kadar dr a gitmeyeceğim
kızlar amin inşallah bu sefer sağlıklı şekilde devam eder. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum corasprinde. Sizce 45 nasıl gecikme olmadan ve progestanı 3 kez mi kullanayım 600 lük ağır gelir mi zararı olur mu
bebeğin hayırlı olsun canım.bende yumurta rezervi az olduğu için 2 başarısız tü denemem var.3. planlıyorum ama korkuyorum yine az ve kalitesiz yumurtalarla karşılaşmaktan.siz neler yaptınız.paylaşırsanız sevinirim.teyxelerii 8+3 gunlukmusuzz..progesteronu kestikk ...kan verdimm neyin nesi diye soramadim rutin seyler dedii.
canım çok sevindim hayırlı olsun her şey yolundaki kesti progestanı bende günde 3 kez içeceğim inşallah bu sefer tutunur bebek de bende keseyll görüp kalp atışını duyana kadar rahatlayamayacağım eşimde hiç sevinmedi ikimlzde umutsuzuz. Saqdece dua edllyorum rabbllm inşalllah bunu sağlıkla hayırlı olarak bana bağışlar
bebeğin hayırlı olsun canım.bende yumurta rezervi az olduğu için 2 başarısız tü denemem var.3. planlıyorum ama korkuyorum yine az ve kalitesiz yumurtalarla karşılaşmaktan.siz neler yaptınız.paylaşırsanız sevinirim.
aktardan nasıl bir karışım aldın canım.biesteronu doktormu önerdi?yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum.nereden başlayacağımı bilmiyorum.tüpe giderken bitkisel kürlerden yararlanmak istiyorum:44::44::44:canimm benim tek farkli seyimm aktarda karisim i uc ay kullandimm.artiii bide biesteron uc ay kullandimmm.
aktardan nasıl bir karışım aldın canım.biesteronu doktormu önerdi?yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum.nereden başlayacağımı bilmiyorum.tüpe giderken bitkisel kürlerden yararlanmak istiyorum:44::44::44:
zaten kursuz tupte tutunmada zor oluyoo.burdaki arkadaslar kimi sogan kuru kimi saracoglu kuru kimi ari sutu karisimi gibi kurleri uyguluyolarrr..
ben ankaradayim ayni sehirdeysek adresi vereyim tahlil sonuclarina goree
kuru hazirliyolarrr..
Bazen gerçek olmasını istediğimiz rüyalar,Rüya olmasını istediğimiz gerçekler vardır...BEN SENİN GERÇEK OLMANI İSTERDİM MELEĞİM HAYATIMDA YANIMDA DÜNYAMDA OLMANI SENİNLE YAŞAMAYI BÜYÜMEYİ YAŞLANMAYI İSTERDİM KUZUM O CENNET KOKUNLA BENİ CENNETLERİNE TAŞIMANI İSTERDİM CANIMA CAN HAYATIMA RENK OLMANI İSTERDİM DÜNYAM OLMANI HAYATIMIN ANLAMI OLANI AMA OLMADI KUZUM YİNE OLMADI BU GÜN KÜÇÜK KUZENİNE GİTTİM ELLERİNİ AYAKLARINI OKŞADIM :26:ÖPTÜM KOKLADIM SENDEN BİR İZ BİR KOKU BULURMUYUM BENİM EVLADIM OLSAYDI SEN OLSAYDIN ODA BÖYLE GÜZEL KOKARMIYDI DİYE BİLİYORUM GELSEYDİN SENDE KUZENİN GİBİ CENNET KOKULARI GETİRECEKTİN BANA AMA OLMAI YAVRUM BİLİYORUM SENDE KUZENİN KADAR TATLI BİR MELEK OLACAKTIN GELSEYDİN AMA GELMEDİN KUZUM BENİ SENSİZ BIRAKTIN BEN SENİN KOKUNU KUZENLERİNDE ARIYORUM BU HASRET BU ÖZLEM BİTSİN İSTİYORUM DUALR EDİYORUM RABBİME BANA CENNET KOKULU EVLADIMI GÖNDERSİN DİYE İÇİM YANA YANA DUA EDİYORUM KUZUM BEKLEMEK ÇOK ZOR GELİYOR ARTIK SENİ ÇOK ÖZLEDİM KUZUM HEMDE ÇOKKK HASRETİN DAYANILMAZ OLDU MELEĞİM Bİ GELSEN CENNET KOKULUM Bİ GELSEN DÜNYAMA RENK HAYATIMA NEŞE ÖMRÜME ÖMÜR KATSAN ÖZLEMLERİMİZ BİTSE HASRETİMİZ DİNSE ANNEN ANNELİĞİ TATSA BABAN SENİ SARSA SARMALASA NE GÜZEL OLUR MELEĞİM NE GÜZEL OLUR
yinee aglattinn benii yeterrrrrr
inann hergunn dualarimdasinnnnnn.
Emin ol vercek bu kadar dua yakariss bos olmamali rabbimm duyuyoo elbet var bi cevabiii
inşşşş ama benim hiç umdum kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?