malesef ankara değilim ama adresi verirsen mutlaka ulaşmaya çalışırım.benim fsh normal ama amh 0.70.1. tüp denemesinde 4 yumurta oldu 4 döllendi.2. dememde 3 yumurta 1 tane döllendi.yumurta kaliteside düşük.bu şekilde tedaviye başlamak istemiyorum.bitkisel takviyelerle elimden geleni yapmak istiyorum.Rab bim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
arkadaşım bu nasıl bir yazıdır böyle yaa.ağla ağla içim şişti.bende 10 senedir uğraşıyorum.umudumuzu yitirmeyeceğiz.Rab bim en kısa zamanda nasip etsin inşallahBazen gerçek olmasını istediğimiz rüyalar,Rüya olmasını istediğimiz gerçekler vardır...BEN SENİN GERÇEK OLMANI İSTERDİM MELEĞİM HAYATIMDA YANIMDA DÜNYAMDA OLMANI SENİNLE YAŞAMAYI BÜYÜMEYİ YAŞLANMAYI İSTERDİM KUZUM O CENNET KOKUNLA BENİ CENNETLERİNE TAŞIMANI İSTERDİM CANIMA CAN HAYATIMA RENK OLMANI İSTERDİM DÜNYAM OLMANI HAYATIMIN ANLAMI OLANI AMA OLMADI KUZUM YİNE OLMADI BU GÜN KÜÇÜK KUZENİNE GİTTİM ELLERİNİ AYAKLARINI OKŞADIM :26:ÖPTÜM KOKLADIM SENDEN BİR İZ BİR KOKU BULURMUYUM BENİM EVLADIM OLSAYDI SEN OLSAYDIN ODA BÖYLE GÜZEL KOKARMIYDI DİYE BİLİYORUM GELSEYDİN SENDE KUZENİN GİBİ CENNET KOKULARI GETİRECEKTİN BANA AMA OLMAI YAVRUM BİLİYORUM SENDE KUZENİN KADAR TATLI BİR MELEK OLACAKTIN GELSEYDİN AMA GELMEDİN KUZUM BENİ SENSİZ BIRAKTIN BEN SENİN KOKUNU KUZENLERİNDE ARIYORUM BU HASRET BU ÖZLEM BİTSİN İSTİYORUM DUALR EDİYORUM RABBİME BANA CENNET KOKULU EVLADIMI GÖNDERSİN DİYE İÇİM YANA YANA DUA EDİYORUM KUZUM BEKLEMEK ÇOK ZOR GELİYOR ARTIK SENİ ÇOK ÖZLEDİM KUZUM HEMDE ÇOKKK HASRETİN DAYANILMAZ OLDU MELEĞİM Bİ GELSEN CENNET KOKULUM Bİ GELSEN DÜNYAMA RENK HAYATIMA NEŞE ÖMRÜME ÖMÜR KATSAN ÖZLEMLERİMİZ BİTSE HASRETİMİZ DİNSE ANNEN ANNELİĞİ TATSA BABAN SENİ SARSA SARMALASA NE GÜZEL OLUR MELEĞİM NE GÜZEL OLUR
yeter canım benim rabbim en kısa zamanda sana da verecek inşallah umutsuzluğunu çok iyi anlıyorum. Ama duadan başka elden bir şey gelmllyor en önemli kurumda orası lnşallah lnşallah rabbim ol der ve olur. Cansu canım ben de rapor almak llstiyorum ama şu 1 haftayı atlatabilirsem alacağım benim en fazla 5 6 gün sonra düşüyor eşimde hep böyle oluyor nolur umutlanma çok üzülülüyorsun dllyor. Cuma dr a gitmekte bile kararsızım. Omega 3, elevit, progestan 3 kez, folikasit, kan sulandırıcı iğne, corasprin içiyorum yemeklerbbe dikkat ediyorum bu kadar. Ve ben şuna inanıyorum eğer düşeceği varsa düşecek ki 4 kez de düştü. Yiyeceği ekmek varsa duracak rabbim inşallah bu sefer hayırlı kılar be de durur. Hafta sonuna kadar dayanırsa o zaman bir umudum olur
inşşşş ama benim hiç umdum kalmadı
yetercimmm riyama girdinn bacim yanii seni gormedim ama canim rabbim le konustum desemm soylekii...hayirdirr insallahhhh diyelim.ben bi kaset almisim elime taybe koydumm orda taybde kadin bi dua varki rabbimiz s.a.v efendimizi sevdigi icin 11kere ismini gecirdi diyo ayetl kursimi elhammi diye dusunurken bi ses banaa bizdenn umudunu kesmeyenler her istedine kavusur yeter bizden umudunu kesti ama dun sen bizi hatirlattin ona diyo.bende yok rabbim diyom o sizi unutmaz namaz kilar seni anar ama su siralar tupler tutmadi bende umutsuz olurdum boyle zamanlarda diyorum.hayallerinden isteklerinden vazgecen bizden umudunu kesmis demektir.soyle ki bilsin umudunu kesmesinn.vermemde bi hayir vermememde diyomm.ayy canimm tuylerimm diken dikendii .uyuyamafim kalktim sana ve burdaki kizlara dua ettimm.canim rabbim seni uyardii sen sevdigi kulusunkii sana uyari gonderiyoo
ahhhhhhh yeterrrrr arkadaşım seni çokkk iyi anlayabiliyorummmmmmmm benimde umudlarım tükendii ben tükendimmmmm allahın gücüne gitmesin bu duyguyla nasıl başedilir bilemiyorummmmmmmmmmmmmm alahımmmmmmmm buradaki tüm arkadaşlara ve bana katından evlat göndersin tez zamanda
yeter canım benim rabbim en kısa zamanda sana da verecek inşallah umutsuzluğunu çok iyi anlıyorum. Ama duadan başka elden bir şey gelmllyor en önemli kurumda orası lnşallah lnşallah rabbim ol der ve olur. Cansu canım ben de rapor almak llstiyorum ama şu 1 haftayı atlatabilirsem alacağım benim en fazla 5 6 gün sonra düşüyor eşimde hep böyle oluyor nolur umutlanma çok üzülülüyorsun dllyor. Cuma dr a gitmekte bile kararsızım. Omega 3, elevit, progestan 3 kez, folikasit, kan sulandırıcı iğne, corasprin içiyorum yemeklere dikkat ediyorum bu kadar. Ve ben şuna inanıyorum eğer düşeceği varsa düşecek ki 4 kez de düştü. Yiyeceği ekmek varsa duracak rabbim inşallah bu sefer hayırlı kılar be de durur. Hafta sonuna kadar dayanırsa o zaman bir umudum olur
arkadaşım bu nasıl bir yazıdır böyle yaa.ağla ağla içim şişti.bende 10 senedir uğraşıyorum.umudumuzu yitirmeyeceğiz.Rab bim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
yeter canım benim rabbim en kısa zamanda sana da verecek inşallah umutsuzluğunu çok iyi anlıyorum. Ama duadan başka elden bir şey gelmllyor en önemli kurumda orası lnşallah lnşallah rabbim ol der ve olur. Cansu canım ben de rapor almak llstiyorum ama şu 1 haftayı atlatabilirsem alacağım benim en fazla 5 6 gün sonra düşüyor eşimde hep böyle oluyor nolur umutlanma çok üzülülüyorsun dllyor. Cuma dr a gitmekte bile kararsızım. Omega 3, elevit, progestan 3 kez, folikasit, kan sulandırıcı iğne, corasprin içiyorum yemeklere dikkat ediyorum bu kadar. Ve ben şuna inanıyorum eğer düşeceği varsa düşecek ki 4 kez de düştü. Yiyeceği ekmek varsa duracak rabbim inşallah bu sefer hayırlı kılar be de durur. Hafta sonuna kadar dayanırsa o zaman bir umudum olur
kizlarrr bu ruyaa cokkk gercekciydiiii ..umudunuzu kesmeyinnnn rabbim yeter ismiylee tum umudunu kesenleree gosterfii sizleredee gelsinnn
canım çok güzel bir rüya Allahım hayır etsin inş...bende memeleketeyim daha canım anne rahatsız hastanede koşturuyoruz bu aralar...çok şükür durumu iyi annemin iyileşiyo...hamilelik nasıl gidiyo canım..bende cumaya dönücem evime inş
yetercimmm riyama girdinn bacim yanii seni gormedim ama canim rabbim le konustum desemm soylekii...hayirdirr insallahhhh diyelim.ben bi kaset almisim elime taybe koydumm orda taybde kadin bi dua varki rabbimiz s.a.v efendimizi sevdigi icin 11kere ismini gecirdi diyo ayetl kursimi elhammi diye dusunurken bi ses banaa bizdenn umudunu kesmeyenler her istedine kavusur yeter bizden umudunu kesti ama dun sen bizi hatirlattin ona diyo.bende yok rabbim diyom o sizi unutmaz namaz kilar seni anar ama su siralar tupler tutmadi bende umutsuz olurdum boyle zamanlarda diyorum.hayallerinden isteklerinden vazgecen bizden umudunu kesmis demektir.soyle ki bilsin umudunu kesmesinn.vermemde bi hayir vermememde diyomm.ayy canimm tuylerimm diken dikendii .uyuyamafim kalktim sana ve burdaki kizlara dua ettimm.canim rabbim seni uyardii sen sevdigi kulusunkii sana uyari gonderiyoo
canım çok güzel bir rüya Allahım hayır etsin inş...bende memeleketeyim daha canım anne rahatsız hastanede koşturuyoruz bu aralar...çok şükür durumu iyi annemin iyileşiyo...hamilelik nasıl gidiyo canım..bende cumaya dönücem evime inş
cnm tşk ederim beni sormuşsun kan testi yaptıramamıştım eşim bıktı artık benim kan testlerimden ama birsürü idrar testi almıştım hepsindede ikinci çizgi gördüm göğüslerim zaten çok ağrıyodu sonrada bayramın 1.günü adet oldum ama hala göğüs ağrım geçmedi ümmüselemenin dediği gibi oluyor sanırım ben hamile kalıyorum testler çift çizgi ve kimyasal olduğu için kanamam gelio bu banada çok mantıklı geldi çünkü başka açıklaması yok hep tek çizgi çıkardı benim testlerim 2 aydır çift çizgi var gebelik testlerimde buda kimyasal olduğunu gösteriorNe yaptın canım, ölçtürdün mü hcg yi? Çok merak ettim seni.
ben polyanayı bilirim ölçtürmez eşini dinler...benim eşim götürmese ben ondan hebrsiz giderim valla... böyle beklemek daha kötü..git polyaanacım yaptır şu testini canım biz çatlıycaz yoksa...
kızlar nasılsınız topiğimiz çok sesiz bu aralar...polyana nerelerdesin gittinmi memlekete yaptınmı testi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?