Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canimm bu karisim yumurta kalitesi arttirmakk icinn.vucudumuxda belli zatenn yumurta sayimizzz

arkadaşım bu nasıl bir yazıdır böyle yaa.ağla ağla içim şişti.bende 10 senedir uğraşıyorum.umudumuzu yitirmeyeceğiz.Rab bim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

yeter canım benim rabbim en kısa zamanda sana da verecek inşallah umutsuzluğunu çok iyi anlıyorum. Ama duadan başka elden bir şey gelmllyor en önemli kurumda orası lnşallah lnşallah rabbim ol der ve olur. Cansu canım ben de rapor almak llstiyorum ama şu 1 haftayı atlatabilirsem alacağım benim en fazla 5 6 gün sonra düşüyor eşimde hep böyle oluyor nolur umutlanma çok üzülülüyorsun dllyor. Cuma dr a gitmekte bile kararsızım. Omega 3, elevit, progestan 3 kez, folikasit, kan sulandırıcı iğne, corasprin içiyorum yemeklere dikkat ediyorum bu kadar. Ve ben şuna inanıyorum eğer düşeceği varsa düşecek ki 4 kez de düştü. Yiyeceği ekmek varsa duracak rabbim inşallah bu sefer hayırlı kılar be de durur. Hafta sonuna kadar dayanırsa o zaman bir umudum olur

benim ablaminda 5dusugu oldu doktor 6.hamile kalisinda yat ise gitme 9ay yatican sadece vcye ve yemek icin kalcan dedi aynen dedin haplari kullandi ve sonunda bebegi geldi 9ay bizde yaninda durdukk cok sikici bi surecti ama degdi dogrusu..bunu demek iatedim dgerlerindede yattin haldemi dustu bide rahime dikis attilar 3.aydan sonra dusmesin diye

inşşşş ama benim hiç umdum kalmadı

ahhhhhhh yeterrrrr arkadaşım seni çokkk iyi anlayabiliyorummmmmmmm benimde umudlarım tükendii ben tükendimmmmm allahın gücüne gitmesin bu duyguyla nasıl başedilir bilemiyorummmmmmmmmmmmmm alahımmmmmmmm buradaki tüm arkadaşlara ve bana katından evlat göndersin tez zamanda

yetercimmm riyama girdinn bacim yanii seni gormedim ama canim rabbim le konustum desemm soylekii...hayirdirr insallahhhh diyelim.ben bi kaset almisim elime taybe koydumm orda taybde kadin bi dua varki rabbimiz s.a.v efendimizi sevdigi icin 11kere ismini gecirdi diyo ayetl kursimi elhammi diye dusunurken bi ses banaa bizdenn umudunu kesmeyenler her istedine kavusur yeter bizden umudunu kesti ama dun sen bizi hatirlattin ona diyo.bende yok rabbim diyom o sizi unutmaz namaz kilar seni anar ama su siralar tupler tutmadi bende umutsuz olurdum boyle zamanlarda diyorum.hayallerinden isteklerinden vazgecen bizden umudunu kesmis demektir.soyle ki bilsin umudunu kesmesinn.vermemde bi hayir vermememde diyomm.ayy canimm tuylerimm diken dikendii .uyuyamafim kalktim sana ve burdaki kizlara dua ettimm.canim rabbim seni uyardii sen sevdigi kulusunkii sana uyari gonderiyoo

kizlarrr bu ruyaa cokkk gercekciydiiii ..umudunuzu kesmeyinnnn rabbim yeter ismiylee tum umudunu kesenleree gosterfii sizleredee gelsinnn

hayırlara çıksın rüyan okurken ürperdimm BEN RABBİMDEN UMDUMU KESMEDİM NEFES ALDIĞIM SÜRECEDE KESEMEM UMDUMU KESTİĞİM GÜN ÖLDÜĞÜM GÜNDÜR SADECE YAŞADIKLARIMDAN OLUMSUZ ETKİLENDİM DÜN GECE UZUZN UZUN DUA ETTİM RABBİME HEPİMİZ İÇİN

arkadaşım bu nasıl bir yazıdır böyle yaa.ağla ağla içim şişti.bende 10 senedir uğraşıyorum.umudumuzu yitirmeyeceğiz.Rab bim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

DUALRINIZA AMİN DİYORUM KIZLARRR YÜREĞİMİN EN DERİN YERİNDEN AMİNNNNNNNNNNNNNN dün biraz etklendim öle sizlere bir içimden geçeleri yazdım beni anlayacağınız aynı duyguları yaşadığımız düşünerekten

canım bebeişin hayırlım olsun inş Allahım kucağına almayıda nasip etsin...bence hafta sonu bekleme doktora git canım aklına takılanları sor tahlilini kan tekrarla değerler herşey yolunda giderse korkulcak bişey yoktur zaten...bide işe gitmeden yatmayı dene...belki bu şekilde bebiş düşmez..ama mutlaka doktora git hafta sonunu bekleme...

kizlarrr bu ruyaa cokkk gercekciydiiii ..umudunuzu kesmeyinnnn rabbim yeter ismiylee tum umudunu kesenleree gosterfii sizleredee gelsinnn

canım çok güzel bir rüya Allahım hayır etsin inş...bende memeleketeyim daha canım anne rahatsız hastanede koşturuyoruz bu aralar...çok şükür durumu iyi annemin iyileşiyo...hamilelik nasıl gidiyo canım..bende cumaya dönücem evime inş

gulnevaa hayirdirrrr ne oldyu annecineee??cokkk gecmisslerrr olsunn canimm yaa.hamilelik guzel teyzesi dun geldik doktordan.persembede gebelik doktoruna randevu aldim.tup doktorum pek bilgi vermiuo hrrseyy guzel diyo.hic sunu ye bunu ic demeyince ikinci bi doktor buldum arkadasim cok memnum kalmiss ..detayli bakiyomus..bu doktorum sagolsun ne sorsam normal diyip gecistirince mecbur kaldim.doktor buldum

seroxiii burdaki yasli bi teuze dedii
..kizim hamile kalirsAn eve bi bebek donu bide cezve al koy dedii..girgira alma ciddiyim dedimm bugun annem kilotu almis yaronda cezve geliyoo;-);-)bebek tutunurr siki siki dedi...evdeki cezve olmaz o niyetle al koyda tutunsun.sana soyliyimm dedimmm

çok güzel bi rüya canım ağlaya ağlaya okudum inş allahım yeter arkadaşımızı ve bizleri en yakın zamanda sevindirir...

canım annene geçmiş olsun allah şifasını versin..

tüylerim ürperdi benimde okurken.Allah tan hiçbirzaman umudumuzu kesmeyelim.oluyor öyle anlar uğraşıp çabalayıp sonucunu alamayınca insan tükeniyor.ama Rab bim biliyor içimizi istesekte umutlarımızı kesemiyoruz.inşallah bizde anneliği tadarız hepimiz.

ayy canım çok güzel bi rüya gözlerim doldu..allahım tüsm istiyenlere en kısa zamanda göndersin meleklerini..önümzü açık etsin ..

serozi hamileliğin hayorlı olsun canım..aşılamada sorun yaşamıştın değilmi bak her işte bi hayır var doğal aşılama ile geldi meleğin seni hiç bırakmasın canım..darısı bizlere en kısa zamanda..

gülneva çok geçmiş ıolsun annene canım acil şifalar diliyorum sen nasılsın..

Ne yaptın canım, ölçtürdün mü hcg yi? Çok merak ettim seni.
cnm tşk ederim beni sormuşsun kan testi yaptıramamıştım eşim bıktı artık benim kan testlerimden ama birsürü idrar testi almıştım hepsindede ikinci çizgi gördüm göğüslerim zaten çok ağrıyodu sonrada bayramın 1.günü adet oldum ama hala göğüs ağrım geçmedi ümmüselemenin dediği gibi oluyor sanırım ben hamile kalıyorum testler çift çizgi ve kimyasal olduğu için kanamam gelio bu banada çok mantıklı geldi çünkü başka açıklaması yok hep tek çizgi çıkardı benim testlerim 2 aydır çift çizgi var gebelik testlerimde buda kimyasal olduğunu gösterior sen nasılsın neler yapıyorsun
ben polyanayı bilirim ölçtürmez eşini dinler...benim eşim götürmese ben ondan hebrsiz giderim valla... böyle beklemek daha kötü..git polyaanacım yaptır şu testini canım biz çatlıycaz yoksa...

kızlar nasılsınız topiğimiz çok sesiz bu aralar...polyana nerelerdesin gittinmi memlekete yaptınmı testi...

cnm gittim yeni geldim memleketten annene geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum sen neler yapıyosun tedavi nezaman adet oldunmu

SEROZİ cnm hayırlı olsun nasıl sevindim anlatamam ben sana demiştimya aşılaman iptal olduğunda bundada vardır hayır die bak rabbim bölede nasip etti kucağınada alırsın inş. bu defa..sen antidepresan kullanmıştın dimi bu ay bak demekki kafanı rahatlattı geçen günde demiştimya tanıdığım bikaç kişi antidepresan kullandığı ay hamiş kaldı hayırlısı hakkımızda.....

BAHAR ÜMMÜ CANSU KELEBEK sizler nasılsınız kızlar umarım yolundadır herşey...

veeeee canımmmm arkadaşım YETEEEEERRRİMM bitanem ya yazını okudum yine ağladım yine ağladım rabbim nasip edecek inş. cansunun rüyası senin için hayırlara çıksın ve bebek müjdesi olsun sana....benim her anım ağlamaklı mutsuz üzüntülü geçiyor ama senle konuşurken o güzel sesinden pozitif enerjini alıyorum..... bana moral verişlerin hep bana güç veriyor sen bana çok iyi geliyosun cnm heryönden desteklerini yardımlarını moral verişlerini hiç unutmucam ve ismini dualarımdan bikez olsun eksik etmicem herzaman dualarımdasın cnm arkadaşım seni çok seviyorum unutma rabbim sana inş. en yakın zamanda anneliği tattıracak aminnn inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…