Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım bu durumunu doktoruna söyle bi araştırsınlar canım..çünkü öyle ikinci çizgi çıkmaz gebelik olmasa..mutlaka btahcg yükseliyor vucuttaki o çif çizgi çıkıyor..birde canım coraspirin içiyormusun bir dene istersen içmiyorsan günde bir kere..progestronunu ölçtürebilirsin adetin 21. günü belkide progestanada ihtiyacın olabilir..doktorunla konuş canım..
bende aynı adetimi bekliyorum yarın bant yapıştırcam 21.günde cetrotet iğne vurcam 3 gün ..adet oluncada gidicem..keşke olmasamda hamiş olsan ne kadar güzel olur..:))) hayırlısı allahtan ..hepimize en kısa zamanda nasip etsin allahım..
kimse umudunu allahtan kesmesin..kısmetimizde varsa olacak işallah..bize düşen sabır mücadele..

kızlar hepinize çok teşekkür ederim rabbim hepimize bebekleri kucağımıza almayı nasip eder inşallah. cansu ablan adına çok sevindim ne gü&el sonunda kavuşmuş bebeğine, onda rahim ağzında yetmezlik vardı galiba. Benimki o kadar büyümüyor. Adetten 5 gün sonra kanama başlıyor nedeni tam bilememekle son görüşler eşimin 9. Kromozomunda mutasyon çıktı ondandır diyorlar ya da benim yumurta kalitesiz olabilirmiş onun için gelişimi devam etmiyormuş dinlenmekle alakalı değilmiş. Kan pıhtılaşması daa var ama çok önemli bir pıhtılaşma değilmiş ama onun içinde pazar acilde kan sulandırıcı iğne yazdırdım her akşam kendim yapıyorum. Geçen seferdeklllerden farklı olarak kan sulandırıcıya erken başladım ve progestan 200 lüğü sabah öğle akşam içiyorum. Eğer sağlıklıysa pazartesiye kadar kanamam olmaz diye düşünüyorum. Kızlar dr a neden gitmek istemiyorum yapabilecek bir şey yok bence ve umutlanıyorum. Üzülmek istemiyorum aslında. Anti depresanı da size sormuştum ya progestan göğüs ağrısı yapar mı diye o zamandan beri içmedim ama kafanın rahatlaması gerekllyormukk haklısın. Cansu haftasonuna kadar kanamam olmazsa don ve cezve alacağım tşk.ler kızlar nolur dua edin bu kez sağlıklı olsun bebekte tutunsun.

dualarımız seninle arkadaşım Allah tamamına erdirsin inşallaahhhh

canım ne yaptım ki eşke elimden fazlası gelseydi

Son düzenleme:

depresyonn ılacınııı ıcmenn cokk ıyı olmuşş canımmm..

ınsallahh kanamann olmaz.

umutlanmıyorum desende rahmine dustugu andan ıtıbarenn umut hep oluyoo dua edelımde bu seferkı dusmesınn

ablamın ısler cok karısıkk yaaa ıstanbul fetrıjına tup bebk merkezınde tutunma asısı yapıldıı esınden kan alınıp temızlenıp kendı kanı ıle karıştırılıp bı ıgne yapıldı.hem burdakı her ordakı doktorlarr sureklı ıletısımde olduda dogduu..hep doğal yolla oldu dustuuu.. okk zorduu rabbım vermesınn ınsallahh kimseye..

dger bebek te bole olurlarr dedılerr o yüzden hamıle kalmadı tek oglu varrr

depresyonn ılacınını ıcmemenn ıyı olmuşşş dıycektımm

Canım inşallah sağlıklıdır bebeğin ve sımsıkı tutunur. Progestanı neden bıraktın canım? O bebeğin tutunmasını kolaylaşlaştırıyor. Kafana göre bırakmadn inşallah. Dr una sordun mu?

canım dualrım seninleee her daim

iyi olmaya çalışıyorum canım bazen ağlıyorum bazen gülüyorum bayramın 4.günü adet oldum tedaviye başlamayı düşünüyodum cesaret edemedim doktora gitmeye bidahaki aylara kaldı.. bu ay kendimiz deneyelim diyoruz artık...bende bebek çalışmaları bittikten sonra memlekete gidip gelicem bayramda gidemedim sıkıldım ailemi görmek iyi gelicek..canım keşke kanda baktırsaydın hamile kalabiliyosun demekki tutunamama sebebini araştırmak lazım inş bundan sonra bebeğin senle olur yüzün güler inş..

slm kızlar berbat bir gece geçirdim gece kanamam başladı ve yine aynı şekilde sonuçlandı. O kadar da çok dikkat etmiştim ki her şeye bu 5 oldu hepsllnde mi hastalıklı gen denk geldi ya da hepsinde mi yumurta kalitesizdll bilemiyorum sabah işe geldim evde dursaydım daha kötü olurdum vardır her şeyde bir hayır

aaaaaaaaaaaaaaaa (((((((((((((((((

canımm yaaaa cok uzuldummm canım sanırım sıze pgt yapılan tupten yapılması gerekıyooo .

pgt de hastalıklı genı ayırıyorlar yaa tabı neden buysaaa..

aynı gunn lerdemı kaybettın yanı budamı aynı gune denk geldıı..

off yaaaa artık güzel haerler alsak ne iyi olur

cnm hiç doktora sormadım ben hep testler bozuk sandım ama bu ay anladım gerçeği çünkü önceden çift çizginin siliğini bile görmüyodum 2 aydır net ikinci çizgiler oluştu hayırlısı olsun doktora gidicem mutlaka bu durumu konuşucam....coraspirin içmiyorum cnm doktor vermedi..inş cnm sende tüp beklerken doğal hamiş kalanlar gibi sürpriz şekilde hamile kalıverirsin cnm bellimi olur belkide bu ay adetini beklerken bebişin geliverir inşallahhhhhhhhh
amin cnm.... hayırlısı olsun baharım inş. kendiliğinden bu ay hamile kalıverirsin...inş. cnm hepimiz mutluluk gözyaşları dökeriz artık sevinçten ağlarız...
üzüldüm cnmya adetmi oldun düşükmü oldu yani bebek kese falan görmüşmüydünüz seninde yoksa ben gibi kimyasalmı oluyor...hayırlısı olsun diyelim cnm elbet birgün rabbim nasip edecektir inş..en yakın zamanda sağlıklı bebeklere kavuşuruz hepimiz inş.

kızlarr bugün bi haber aldım bi akrabamızın gelini 1. çocuğu doğduktan bikaç zaman sonra sonra menapoza girmişti tamamen adetten kesilmişti senelerdir adet olmuodu doktorlar menapoza girmişsin tamamen artık çocuğun olmaz diolardı son bikaç aydır adeti gelmeye başlamış sonra bu ayda adet olmuş yani adet sanmış hatta çok şükür adet oldum düzelmeye başladı demiş adetten 1 hafta sonra şiddetli karın ağrısıyla doktora gitmiş veeeeeeeeeeeeeee meğer hamileymiş ve hamileyken üstüne görmüş kaç ay o adet sanmış sağlıklı bi kız bebek bekliolarmış şimdi..hamile olduğunu öğrendiği gün cinsiyetinide öğrenmişler işte rabbim büyüktür imkansız die bişi yok allahım ol dedimi olacak hepimizin inş. hayırlısıyla....bu arada ilk çocuğu 12 yaşında yani kadın 10 yıldır falan adet görmemiş kesilmiş ilk çocuğu doğduktan bikaç zaman sonra rabbim bizide hayırlı sağlıklı bebişlerle müjdeler inş.

canım çok üzüldüm hayırlısı böleymiş demekten başka bişey gelmiyo elimizden çok zor bi durum nasip değil demekki nasip olsaydı neyaparsan yap düşmezdi..inş bundan sonra böle kötü bi sonuçla karşılaşmazsın..allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..

günaydın arkadaşlar heplnize çoooook teşekkür ederlm. Okudum yazdıklarınızı ama yazamasım kusura bakmayın. İlk kez değişik bir ruh hali içindeyim. İnanaın hiç ağlayamadım kendimi çok şartlandırdım galiba sadece okula geliyor sanki düşük yapan ben değilmiş gibi davranıyorum kendime çok şaşıyorum doğrusu. Sonra da eve gidip direk uyuyorum eşim gelene kadat. Sonra bir şeyler söyleyip yiyoruz ben hemen tekrar yatağa. Bu da anormal bir durum farkındayım ama en azında ağlayıp yakınmıyorum. Diğerleri daha geç düşmüştü ama hepsll kimyasaldı. Kese görülmedi. Aklımı kurcalayan 5 inde mi hastalıklı kromozom denk geldll. Ya başka bir sorun var ya da eşimde sağlam kromozom oranı çok az. Diğerlerinde çok üzüldüm ama öırenilmişlik çaresizlik benimskisi. Mutlak bir teslimiyet varey yapıyorum ama é

geçmiş olsun inşallah yaşadıklamız bu kadarla kalır ve bebeklerimiz bizlerede gelir canım

Arkadaslar umut olsun diye yqziyorum sizlere.benimde rezervlerimde azalma var,32 yasindayim.amh 0.5.esimin spermleride cok ic acici degildi.bi asilama yaptirdim,ve cok sukur 2. Tup bebek denememde hamile kaldim sukurlar olsun.4 yumurtam toplanmisti opuda ,bi tanesi oldu diger 3 ude bana transfer edildi.darisi insallah isteyen herkese olsun

canim cok uzuldum inan coook gecmis olsun biliyirum cok zor bi durum gercekten ama yapilacak bisey yok hayirlisi boyleymis diyelum ins en kisa zamanda kavusursun melegine..

canım çok geçmiş olsun..ne desek boş biliyorum..en kısa zamanda meleğine kavuşursun işallah..hamile kalabilmen çok güzel işallah düşme sorununuda yenersiniz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…