sanki ben seni taıyor gibiyim:)))))))))rabbim üçüz versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
yarrabi sana açılan elleri sana yönelen gönülleri sana bükülen boyunları sana yalvaran bu dilleri ne olur boş çevirme allahım hayırlı cumalar
kızlar birraz önce dr a gittim bir türlü kanama sökülmüyor diye tekrar beta hcg istedi ben gerek yok dedim ama. Salı kanama başlamıştı hatırlarsanız dün sabah yine başladı ben de ne olur olmaz bir baksın klst falan mı oldu diye gittim. Gerçi progestan kullanıyorum bırakmamıştım ondan büyük ihtimal bakalım ne çıkacak düştüğüne eminim gerçi ama yine içim rahat etsin istedim dr sormayı unutmuşum progestanı bıraksam mı
çok sağolun kızlar annem iyileşti çok şükür bende evime döndüm bugün..
POLYANA şükür kavuşturana çok merak etik seni..çift çizgiyi gördükten sonra hemen kan testie git bence artık canım kimyasalmı hamile kalıyosun acaba başka öğrenme yolu yok maalesef..sen ne zaman tüp tedavine başlıycaktın canım..bende bekliyorum kırmızıları canım bugün yarın eli kulağında inş..bebiş yoksa tabi canım..
ÜMÜSELMEN canım nasılsın inş tüp bebek tedavine gerek kalmadan hamiş kalırsın...
CANSU canım bebişlerin iyi olmasına sevindim..memlekete gidnce arkadaşım vardı iki sene tedaviden sonra aşılamayla ikizleri olmuştu onu ziyerete gittim bebişleri görmeye çok güzeler maşallah aklıma sen geldin canım seninde ikizlerin olcak ne güzel...Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bizlere dua et bol bol canım hamişlerin duası kabul olurmuş..
KELEBEK sen nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik başladımı bulantıların...
YETER canım inş mevlam bizim yüzümüzüde güldürcek.. herşeye ramen mücadelemize devam edicez canım..çıkmadık candan ümit kesilmezmiş...
BAHAR canım sen nasılsın neden başlamadın tedavine canım..belki bu ay yumoş daha çoktu.. herşeyde vardır bir hayır yinede canım...inş bu ay doğal yolla hamiş kalırsın..bende adet bekliyorum canım...bakalım adet olayım hemen tüp bebek merkezinden randevumu alıcam...
canım hoşgeldin nasıl geçti tatilin..ben bu ay bayramın 4. günü adet oldum randevu almak için aradım ama kimseye ulaşamadım doktoruda aramadım yarın arayın dediler bu seferde bizde bi cesaretsizlik oldu aynı stresi yaşamaya hazır değildik bu ay eşimde istemedi bende..bu ay kendimiz deniycez artık..soğan kürü yapayım dedim içemedim içenler nasıl içiyo acaba bi formulü bişeyi varmıki içmenin..içim dışıma çıkıyo..bu ay agnucaston almadım onun yerine hayıt suyu aldım onu içiyorum inş bizim bebeklerimizde gelir artık biter bu sıkıntılar acılar...inş sende hemen adet olursun bebek yoksa tabi...tedavine başlayabilirsin inş sorunsuz bi şekilde...
neyse canım herşeyde vardır bir hayır...sen agnucastonu kaç ay kullanmıştın canım benimde ikinci kutum bitti acaba 3 kutuya başlasamı...ben ne soğan ne hayıt hiçbirini içemiyorum maalesef canım agnucaston içeriği zaten hayıt değilmiki..dün evde test aldım yaptım canım testim bozuk çıktı maalesef bir çizgiyi gördüm ama bide dikey bir çizgi çıktı kesin test hatalıydı canım...bu ay hiç umudum yok ama Allahtan hiç umut kesmiyorum ol derse olur canım..
hayırlısı tabi canım..umudumuzu hiçbizaman kesmicez nasibimizde varsa olcak zamanı gelince.. yarın tekrarla istersen testi adetin geciktimi bu ay..ben agnucastonu 3 ay kullandım bu ayda suyunu kullanayım dedim ikiside aynı canım ben hayıtı sürekli kullanmayı düşünüyorum en zor kısırlığı bile 1 senede fayda ediyo diye okumuştum..inş bizede faydası olur..
yarın iki gün gecicek adetim canım testi tam günümde yapmıştım hiç gecikme yaşamadan varsa zaten çıkmazdı erken daha aslında anneminde zoruyla yapmamı çok istedi testi yaptım canım..iki gün daha geçsin testi tekrarlıcam 1 hafta geçsin doktorum söktürücü tarlusal kullan demişti inş gerek kalmadan olurum adet canım..
inş canım gerek kalmaz bebek yoksa kendiliğinden adet olursun..insan takmıcam desede nasıl olsa olmuyo desede adeti yaklaşınca acaba varmıdır olabilirmi diye düşünüp duruyoruz kafayı yicez artık.. ben çok stresli oluyorum adet zamanımda herşeye ağlıyorum sinir oluyorum batıyo herşey ozaman gözüme...
canım bende bu ay çok rahatım nedense bebiş olmadığına eminim sanki..benim tek dileğim küçücük bir umudum olsun adet olayım tekrar yumurta görünsün ultrasonda...en küçük bir umuta bile razıyım canım...
rahat olman çok güzel canım insan hissediyo olup olmadığını ama bi ümit bekliyo yinede ya varsa diye..allahım sana o ümidini verir inş yumoşların tekrar görünür sana bebek olurlar inş..çıkıyorum canım iyi geceler..
amin cnm rabbim duysun sesimizi inş.yarrabi sana açılan elleri sana yönelen gönülleri sana bükülen boyunları sana yalvaran bu dilleri ne olur boş çevirme allahım hayırlı cumalar
cnm gülnevanında dediği gibi belki bebek düşmemiştir hamilelikte kanamalar oluyor gerçekten düşük tehlikesi oluyor ama bebek düşmüyor dualarım seninle cnm güzel haberlerle gel...kızlar birraz önce dr a gittim bir türlü kanama sökülmüyor diye tekrar beta hcg istedi ben gerek yok dedim ama. Salı kanama başlamıştı hatırlarsanız dün sabah yine başladı ben de ne olur olmaz bir baksın klst falan mı oldu diye gittim. Gerçi progestan kullanıyorum bırakmamıştım ondan büyük ihtimal bakalım ne çıkacak düştüğüne eminim gerçi ama yine içim rahat etsin istedim dr sormayı unutmuşum progestanı bıraksam mı
çok sağolun kızlar annem iyileşti çok şükür bende evime döndüm bugün..
POLYANA şükür kavuşturana çok merak etik seni..çift çizgiyi gördükten sonra hemen kan testie git bence artık canım kimyasalmı hamile kalıyosun acaba başka öğrenme yolu yok maalesef..sen ne zaman tüp tedavine başlıycaktın canım..bende bekliyorum kırmızıları canım bugün yarın eli kulağında inş..bebiş yoksa tabi canım..
kızlar allah hepinizden razı olsun. Beta hcg düşmeye başlamış, birkaç gün sonra kanama başlar dedi sökülmeye başlamazsa kürtaj yaparız dedll ama ona gerek kalmaz inşallah. Gülneva ben o dediğin aşılamayı da yaptırdım canım ama bilimsel bir gerçeği yokmuş ben yine de aklomda kalmasın dlye yaptırdım. Bu aşamadan sonra pgt li tüp yaptırmak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?