gülneva canım hoşgeldin..iişallah hamiş olursun canım..güzel haberler verirsin değilsede işallah tedavin için uygun olsun sana bebişine giden yola götürsün canım..bende adet olmayı bekliyorum eli kulağında..:)) sonra fulyaya doğru kısmete..
serozi doktorunu dinle canım testi tekrarla ne kanamalarla hamileliği devam eden var..hayırlısı olsun canım..bütün spermlerde dediğin bozuklukta yoktur heralde öyle olsa pgt yapıyorlar ona göre sağlıklı olanlar transfer ediliyor şimdi bununla ilgili çok gelişmeler var canım..
polyanna meraba..adana başkenti neden düşünüyorsun canım..ben başkentte denedim turan çetindede..turan çetinden çok memnıun kaldım herşeyi araştırıp öyle başladılar onlar olmasa bak bende pıhtılaşma varmış troid varmış hep buldular..rahimde yapışıklık vardı açıldı..başkentte bunların hiç birine bakılmadı..rapor çıkaracaksan olabilirde para vereceksen gitme derim tabi kendin en iyisini bilirsin canım ben gittiğim için anlattım sana hatta yeteer arkadaşımızda gitti ..işallah sana vesile olacak yerde tedavini olursun..hatta işallah doğalından gelirversin bebğin canım..
amin cnm rabbim duysun sesimizi inş.
cnm gülnevanında dediği gibi belki bebek düşmemiştir hamilelikte kanamalar oluyor gerçekten düşük tehlikesi oluyor ama bebek düşmüyor dualarım seninle cnm güzel haberlerle gel...
cnm hoşgeldin evine inş. müjdeli haberi verirsin bize tekrar bi test yap bence cnm allah büyük neden olmasın gelsin artık bebişler topiğimiz yine tıkandı hamiş haberleri gelmio artık inş.hepimiz sırayla bu haberi veririz cnm...ben bu ay bu çift çizgi olayını doktorla konuşucam cnm adet olunca bi kadın doğ.uzmanına gidicem yüzyüze konuşucam allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş...tüpe hemen başlayacaktım cnm araya bayram girince hasta kabul etmiyoruz dediler bayramın 1.gün adet oldum bayramda bakmıyolarmış bende adana başkentten randevu almaya çalışıcam kaç gündür uğraşıyorum düşüremedim bi türlü kimse açmıo teli bekletmeye alıyolar bakalım nasip kısmet hayırlısı artık hakkımızda....cnm bu arada sen en son nezman adet olmuştun
BAHAR bende bal tarçın çörek otunu yiyebilene çok imreniyorum ağzıma almamla çıkarmam bir oluyorsoğan suyunu burnumu kapatarak içmiştim kokusunu almadan bikaç yudumda bana çok faydalı oldu gerçekten biliosunuz rahmim inceydi benim doktor soğan suyu önerdi 2 ay yaptım şükür düzeldi kistide yok edio rahmi temizlio çok faydalı bende bu ay hamiş kalmassam (inş. kalırım hala doğal yolla hamiş kalma umudum var ) önümüzdeki adetle başlıcam soğan kürüne ama inş. gerek kalmaz hamile kalırım hepimizin hamile kalması dileğiyle
amin cnm rabbim duysun sesimizi inş.
cnm gülnevanında dediği gibi belki bebek düşmemiştir hamilelikte kanamalar oluyor gerçekten düşük tehlikesi oluyor ama bebek düşmüyor dualarım seninle cnm güzel haberlerle gel...
cnm hoşgeldin evine inş. müjdeli haberi verirsin bize tekrar bi test yap bence cnm allah büyük neden olmasın gelsin artık bebişler topiğimiz yine tıkandı hamiş haberleri gelmio artık inş.hepimiz sırayla bu haberi veririz cnm...ben bu ay bu çift çizgi olayını doktorla konuşucam cnm adet olunca bi kadın doğ.uzmanına gidicem yüzyüze konuşucam allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş...tüpe hemen başlayacaktım cnm araya bayram girince hasta kabul etmiyoruz dediler bayramın 1.gün adet oldum bayramda bakmıyolarmış bende adana başkentten randevu almaya çalışıcam kaç gündür uğraşıyorum düşüremedim bi türlü kimse açmıo teli bekletmeye alıyolar bakalım nasip kısmet hayırlısı artık hakkımızda....cnm bu arada sen en son nezman adet olmuştun
BAHAR bende bal tarçın çörek otunu yiyebilene çok imreniyorum ağzıma almamla çıkarmam bir oluyorsoğan suyunu burnumu kapatarak içmiştim kokusunu almadan bikaç yudumda bana çok faydalı oldu gerçekten biliosunuz rahmim inceydi benim doktor soğan suyu önerdi 2 ay yaptım şükür düzeldi kistide yok edio rahmi temizlio çok faydalı bende bu ay hamiş kalmassam (inş. kalırım hala doğal yolla hamiş kalma umudum var ) önümüzdeki adetle başlıcam soğan kürüne ama inş. gerek kalmaz hamile kalırım hepimizin hamile kalması dileğiyle
bende burnumu tıkayıp içmeye çalıştım burnumu açınca kokusu geldi yine çok uğraşıyorum içebilmek için ama yaptığımı biraz içip döküyorum..keşke yapabilsem çok istiyorum içebilmeyi olmuyo...bal tarçın çörekotuda yapmıyorum tedavim iptal olunca bal polen arısütünüde kestim içimden hiçbişey yapmak gelmiyo sadece biosteron ve hayıt suyu içiyorum..inş canım bu ay hamile kalırsın bebeğin hep senle olur allah yardımcın olsun..
canım nasılsın geldimi kırmızılar...bende beklemedeyim bakalım canım..
canım ya seni çok umutsuz gördüm bu ay...bizde umutsuzluğa yer yok biliyosun yaşadığımız sürece umudumuz hep vardır..kendi topla ve arı sütü bal polen herşeye devam aynen kızarım ama bak...hepsini düzeni kulanıyoruz ki bebeğimize kavuşmaya bir adım daha yakın oluyoruz..
geldi canım gece 12 den sonra..çok aksi oldu pazartesimi yoksa salımı gitmem gerekiyor bilmiyorum bugünde pazar hastane kapalı..doktora mesaj yazıcam pazartesi derse hemen randevu alıp yola çıkmam lazım..
sen nasılsın canım ovü testi yaptınmı bu ay..bazı bayanlar ateş ölçme de yapıyorlar denemek istersen canım..ama zaten bu ay herşey yolunda giderse tedavine başlıyorsun sende..yolculuk aret beyemi..işallah uğurlu gelir canım..gelsin bebişler..:))
canım benim saol desteğin için haklısın tabi umutsuzluğa yer yok başlayayım tekrar..yaşadığımız olumsuzluklar insanın gücünü kuvvetini umutlarını alıyo yaptığım hiçbişey işe yaramıyo diye düşündüm bıraktım belkide uzun süre kullanımda faydası olcak yada bana yaramıyo bitkisel şeyler..
canım kötü olmuş hafta sonuna gelmesine sen pazartesi yola çık canım kalıcak yerin varsa bir gece kalabilirsin aslında...pazartesi gitsende doktorun ordaysa sorun çıkarmazlar sana...canım sen doktorunun cep numarasını al mutlaka böyle durumlarda şart..hadi bakalım hayırlısı olsun canım inş birsürü yumoş vardır birtaneside annesine sağlıklı bebiş olsun..
Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim! Ya Latif! Ey beni en en çok sevenim.. Ey beni en en çok kollayıp gözetenim.. Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım.. Eyy hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim! Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim! Ey en çirkinimden sonra bile “gel” diyenim! Eyy! Dünya terketse, hiç terketmeyenim! Ey en en vefalım..Ey Sevgili, en sevgili! Meded!.. Ahh.. Ey kadrini hiç bilemediğim! Ahh.. Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim.. Ahh.. Ey “Sendeyim” deyip, ülfetlerde kaybettiğim! Ahh.. Ey “Yalnız Sana..” deyip, gayrısına kulluk ettiğim.. Ahh Sevgili! En en Sevgili.. Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur... Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv.. Ahh ya Rabbi! Ahh Allah’ım Af Allah’ım! Tut sana müştak yüreğimi, affet beni... Hani Rabbim, bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını, Onlar istemeden ulaştırır ihtiyaçlarını Bilir neye ihtiyaçları olduğunu Hep hazır ve nazırdır hani Hep verir, hiç düşünmez canını Hani Rabbim, yavrusunun canı acısa canı yanar annenin Hasta olsa yavrusu, kalkmaz eli-kolu, hüznünden kalbi acır hani? Ey Annelerin kalbine, onları “anne yapan” merhameti, Sevgiyi koyan Rabbim! Onlar, okyanusundan bir zerre ile böyle iseler Sen nasılsın kimbilir? Bu duyguyla, gözyaşlarımla kapındayım Rabbim Geri çevirme sana müştak yüreğimi, kabul eyle dileğimi Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim! Ya Latif! Tut yüreğimi, bırakma beni ALLAH'ım Amin.. . .
gülneva canım yarın derken bu sabah canım pazartesi işallah..
canım bugün mesaj attım pazartesi öğlene kadar gelin yazmış ..yarın erkenden yola çıkıyoruz işallah..işallah canım yumoşlarım vardır ve güzel sağlıklı embriyolar olurlar ..sonra bebiş olarak dönerler işallah..allahım hepimize nasip etsin..
canım bitkisel şeyler yarıyomu yaramıyomu biz bilemeyiz Allahım şifa versin hepimize ..ama gizlenen yumoşlar elbet birgün çıkıcaklar ortaya o yüzden her ay doktor kontrolü şart canım...canım tek yumoş görülmesi bile güzel tekte olsa yinede yumoş var..ve bu neden iki yada üç yumoş olmasın o yüzden vitaminler destek bitkisel şeyler devam canım...Allahım bizimde yüzümüzü güldürcek inş canım umutsuzluk yok iyi düşüncez iyi olucak ...
inş canım çıksın o yumoşlar bizim bebeğimiz olsunlar..iyi düşünmeye çalışıyorum..haftaya cumartesi memlekete ailemin yanına gidicem kısmet olursa gitmeden bi kontrole gideyim bari yumoş varmı gelişmişmi bi baktırayım onagöre gideyim..
aynen canım git kontrolüne memleket havasıda iyi gelir canım değişiklik olur moral depolarsın...canım benim kasıklarda çok sancılarım var ara ara bıçak saplar gibi sancılarım var kırmızılarıda göremedim daha..bazen karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi ama gelen giden yok maalesef canım..
canım sen bu ay gebelik testi yapmışmıydın inş hamilesindir onun için oluyodur ağrıların..
zanetmiyorum canım ya..test yapmıştım memeleketeyken annemin zoruyla...adetin 29 günü yaptım gebelik testini bozuk çıkmıştı bitane çizgi vardı ve başka çizgilerde vardı ama olmamması gereken yerde yanı bozuk çıktı şansıma.. bakalım canım çarşamba tekrarlıycam testi..ama hamiş olduğuma ihtimal bile veremiyorum hiç canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?