Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

orası hiç belli olmaz canım allahım ol dediyse var olabilir inş sıra sendedir hamiş haberini alırız..

hayırlısı neyse o olsun canım...yoksada kırmızılar hemen gelsin inş...sen neler yapıyosun bu arada moraler yerine gelmiştir inş canım..

hayırlısı neyse o olsun canım...yoksada kırmızılar hemen gelsin inş...sen neler yapıyosun bu arada moraler yerine gelmiştir inş canım..

canım hamile değilsen inş gelir kırmızılar...benim bişey yaptığım yok 2 gündür mevlide gidiyorum dün görümcem bebek mevlidi okuttu bugün eşimin başka bi akrabası ev mevlidi okuttu hergün bişey çıkıyo günler yoğun geçiyo bi açıdan iyi oluyo kafam dağılıyo düşünmeye fırsat olmuyo...moralim bi iyi bi kötü kendi içimde kimseye belli etmeden geçiriyorum günleri..güçlü görünmeye çalışmak zor oluyo ama yapcak bişey yok hayırlısı artık..

aynen canım güçlü görünüyoruz elden başka bişey gelmiyor maalesef...hakımızda hayırlısı neyse o olsun..

aynen canım güçlü görünüyoruz elden başka bişey gelmiyor maalesef...hakımızda hayırlısı neyse o olsun..

canım iyi geceler rüyamızda bebeklerimizi görürüz inş zamanı geldiğindede kucağımızda olduğunuda görmek nasip etsin inş allahım..

cnm özellikle istemiyorum fiyatı en uygun ve yaşadığım şehre en yakın yer die cnm tek seçeneğim orası...yaşadığım yerdeki tüp fiyatları talil öngörüşme muayne hastaneye ek ilaçlar falan derken 10bini buluyor cnm biliosunuz maddi yönden çok sıkışığım allahım yardım eder inş. hepimize cnm nasip neresiyse orası olur eşim biraz beklersen istediğin yerde yaptırız dio ama bekle bekle nereye kadar eşimede kızmaya başladım artık hergün ağlıyorum hiç üstüne düşmüo ben demesem randevu almasam kontrole doktora bile gidelim demio sanki bebek tek benden oluşacak gibi bekle nasipse olur herşekil dio hiç umrunda değil onun sende adet olmuşun cnm hayırlısı olsun bebişler gelsin inş.
canım herşey dilediğin gibi olsun inş..benim son adetim 25 eylüldü bekliyorum bakalım hakımızda hayırlısı neyse o olsun..
amin cnm benim saol hepimizin gönlüne göre versin rabbim... cnm sen bi test daha yap bence çarşambayı bekleme
cnm benim seni çok iyi anlıyorum insanın üzüntüden eli kolu bağlanıo bende kaç aydır hiçbişi içmedim kürmür yapasım gelmedi biesteron bile içmedim kaç ay boş geçti ama artık kendime gelme vaktim geldi cnm..hiçbi kürü doğru dürüst usülünce yapmamıştım cnm artık bi düzene oturtmaya karar verdim..ilk olarak soğan kürü yapıcam...sonrasında incir kürü..bunları kullanırkende bal tarçın çörek otu zorda olsa yemeye çalışıcam balı fazla atarak..bide bal polen arı sütü kullanmayı düşünüyorum arada birde hayıt çayı içerim...zaten soğan kürü adet biittikten 1 hafta sonra başlanıomuş 15 gün içiliomuş.adetliyken baltarçın çörek otum soğan kürüne kadar biter sonra 15 gün soğan kürü bitincede 21 gün incir kürü araarda hayıt çayı umarım mide fesatı geçirmem bakalım içim bi temizlensin sağlıklı yumoşlar oluşsun bu gidişle kafayı yemessem iyidir ben

serozi cnm kan değerin düşmüş inş bidaki sefere sağlıklı bebişlerine kavuşursun...
cansu kelebek bebişler ve siz nasılsınsınız
yeterrr kuzum senide öptüm

herkese günaydınlar güzel bir gün olsun inşşş

polyanaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

inş canım düzenli bi şekilde yap ozaman faydasını daha güzel görürsün sen hamilede kalabiiyosun kaliteyi artırdınmı tamamdır inş yaptğın herşey şifa olsun yavrunu kavuştursun sana ve ..bal tarçın yiyemiyosan bal polen arısütü yemende yeterli olur bence...

canım eşime bu akşam bir test daha aldırcam yarın sabah yapıcam testi...hamile değilim ama yinede umut işte..

canım nasılsın iyimi durumun hiç girmiyosun merak etim son durumunu canım...

canım inş güzel haberlerle gelirsin..dualarımız seninle..

canlarım nolur bana bi yardım edin...göğüs hassasiyetim geçmeyince bi gebelik testi daha yaptım bugün ve ikinci çizgi gayet net pembemsi çıktı eşim gelince ona gösterdim oda ben göstermeden hemen farketti çizgiyi ama ihtimal vermedi test kitinin kendi çizgisidir o hamilelikle ilgisi yoktur öle olsa adet olmazdın dedi ama test kitinin kendi çizgisi olsa beyaz bi çizgi olur benimki pembemsi ve yıllardır nerdeyse hergün test yapıyorum ve daha önce hiç ikinci çizginin siliğini hatta hayalet çizgiyi bile görmemiştim bu neyin nesi şimdi biliosunuz biz ilçede yaşıyoruz ilçe hastanesine gittik hemen kan testi için ordada kanla ilgili testler yapılmıomuş il hastanesine sevk edioyurz kan tahlillerini dediler nebiçiim hastane anlamadım...şimdi sizden istediğim şey elinizde gebelik testi varsa benim için kendinize bi gebelik testi yaparmısınız sizdede o çizgi çıkacakmı yani test çizgisinin gölgesimi o gördüğüm herkeste çıkıyomu merak ettim...eşim ısrarla test çizgisinin yansıması gölgesidir dio ama öle olsa renksiz bi çizgi çıkar benimki pembemsi resmen net belli kafayı yiyeceğim cuma ildeki hastaneye gidicez kan testi için karnım kasıklarım yumurtalıklarım göğsüm fena ağrıo psikolojikmi yoksa bebişmi var anlayamadım bu çift çizgiler yanlış testler hep benimi buluo ya birsürü farklı markalardaki tetlerden yaptım hepsinde ikinci çizgi pembemsi silik çizgi çıkıyo hadi bi tanesi bozuktu ikinciside yanlıştı dielim birsürü farklı markalardaki tetlerden yaptım hep çift çıkıo ozaman ben nasıl adet oldum bu ay yada o size anlattığım akrabamızda olduğu gibi adet göre göremi hamiş kaldım aslında eminim bebiş yok iştede bi umut rabbim yardımcımız olsun ama neden çıkıo bi ikinci çizgiler tetlerin hepsi bozuk olamaski :26::26::26:

Selam arkadasim, ben 40 yas topigindeyim. arada burayada bakiyorum ummuseleyi ariyorum bazen buralarda daha önce bir arkadasimda oldu 4. ayda gebeligi fark ettiler. bence testlerin hepsi hatali degildir, hem neden hamile olmayasin cok kiside regl oldugu halde, gebelik cikabiliyor kan testiyle anlasilacaktir.umarim sende hamilesindir saglikla kucagina almani diliyorum.

slm cnm hoşgeldin topiğimize tşk ederim cvbın için yazdıkların içimi kıpır kıpır etti öle bi umut olduki bana bende çoğu kişiden duydum araştırdığım kadarıylada bazılarında böle olurmuş hamileliğinde 3 4 ay adet kanaması gelebilirmiş üstüne görme gibi bişi demekki...cnm senin arkadaşındamı hamileliğinde 4 aya kadar adet oldu ondanmı geç fark ettiler gebeliği...bide aklıma takılan nezman test yapsam çizgi hep silik zamanla koyulaşıp dahada netleşmesi gerekmezmi gebelik olsa...bakalım kan testine gidicem aklımda soru işareti kalmaz en azından rabbim isteyen herkesin kucağını çifter çifter evlatlarla doldursun inş.. sende durumlar nasıl cnm varmı bebişin yada hamilemisin sık sık gel topiğimize cnm sevgiler

Evet canim arkadasimda, regl günlerine yakin zamanlarda normal olmus. arada lekelenme falan olmadigini söylemisti.bu nedenle hic ihtimal vermedim diyordu. yanliz daha azalmisti regl demisti.umarim seninde öyle olsun. benim bebegim yok subat ayinda, 10 haftalik düsük oldu dogal yoldan gebelikti.daha sonrada saglik sorunum oldugu icin erteledim.kan testi sonucu negatif olsada sakin takma kafaya, ne ümitsiz durumlarda olupta hamile olanlar var, buna inan önce hakkindan hayirlisini diliyorum.

inş.amin cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin..inşallah sanada en yakın zamanda tekrardan sağlıklı bebekler nasip etsin cnm..bu arada geçmiş olsun sağlık sorunun için inşallah rabbim şifa versin....bazen umutsuzluğa düşüyorum tek yumurta görünüo bende rezervlerimde ciddi azalma var ve yumi tembelliği var bi süre fsh ile mücadele ettim sonra rahim inceliği falan derken kaç yıldır gezmediğim doktor kalmadı doktorlar normal yolla şansın yok denecek kadar az dio tüp bebekte merkezinde de şansıma yüzde 10 dediler boşuna masraf yaparsınız diolar ama rabbimin mucizeleri çok allahım ol dedimi olur inş. hakkımızda hayırlısı cnm...sen doğal yola hamile kaldığında kür falan yapmışmıydın...

canım bence hamilesindir keşke kan testi yapma imkanın olsaydı sağlık ocağı falan yokmu yapmıyolarmı orda..testlerin hepside yanlış olcak değil üstüne görmüş olabilirsin çok var bu şekilde adet olduğu için hamile olduğunu geç farkeden..şimdi meraktan çatlıcaz artık cumaya kadar inş bebeğin senledir burda hepberaber sevinelim inş dualarım seninle canım..

41
Umarim bu yasadigin sIkIntilar son bulsun canim,inanmak basarmanin yarisidir derler, bu nedenle umutsuzluga kapilmamamalisin. hep pozitif düsünmelisin arada hepimizde oluyor ama en aza indirimemiz gerekiyor. benim kalp sorunum cikti canim operasyon olacagim. 2 yillik evliyim esimle 1,5 yildir beraberiz ilk aylarda ayriydik esim yurt disindaydi ben sonradan geldim.istedigimiz 10. ayda gebelik olustu ben kür yapmadim. ben sadece yas nedeniyle yumurta kalitesi sorun olur diye düsünüyordum. fakat öyle olmadi yumurta kalitesi ve rezerv azligi icin anasayfada, altarnatif tip basliginda bitkisel denemeler var, umarim hic gerek kalmasin kan testin pozitif olsun. bir an evvel bebegine kavusmani dilyiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…